02-01-09

Opruiende AEL- pamfletten

http://blog.joodsactueel.be:80/2009/01/02/opruiende-ael-pamfletten/

januari 2nd, 2009

Voorafgaand aan de AEL-rellen in Antwerpen werden verschillende opruiende pamfletten verspreid, hier een samenvatting van ééntje daarvan. (Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen Joden en Israëliers.)

De joden hebben alweer aanslagen gepleegd in Gaza tegen de Palestijnen.Het is verschrikkelijk om te zien hoe onze broeders en zusters al het geweld en alle haat moeten doorstaan. De joden zeiden dat dit nog maar een begin is.
Onze geliefde profeet Mohammed zei ….. “De dag zal aanbreken wanneer de moslims tegen de joden vechten…Neem de joden en christenen niet tot uw vrienden, voorwaar ze zijn elkaars vrienden”.
Laten we allen bekend maken dat we onze geliefde broeders en zusters NIET vergeten zijn, laten we ervoor zorgen dat we gehoord zullen worden.
As Salaam ….


Belgie, Conflict in Gaza, Pers

13:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

"Neem de joden en christenen niet tot uw vrienden"
Hoezo? Wat komen ze hier dan zoeken tussen christenen en joden? Ik wil hier geen buren die mij niet tot vriend willen, al betaal ik hun dop en ziekenkas. Dankbaarheid is anders.

Gepost door: Wannes | 02-01-09

Moslim = afkorting? MOSLIM = Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

Gepost door: Wannes | 02-01-09

Gezien op VRT-nieuws (18 u) Een Israelisch vliegtuig beschiet een moskee in de Gaza-strook.
Gevolg: géén klein gaatje in de koepel maar wèl een enorme explosie...
Commentaar van die "oenachtige" reporter: VERMOEDELIJK een wapenopslagplaats. Deuhhhh.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-01-09

Aan Victor

Misschien moet u maar eens informatie opzoeken over bommen. Dan zal u geen klein gaatje meer verwachten als er een bom op een huis valt ;). De reporter concludeerde dat het een opslagplaats was door een tweede explosie die net na de explosie van de bom zelf volgde.

Gepost door: Hans Verdonck | 02-01-09

de schade Volgens patje het onderlijfje kunnen mensen die schade hebben geleden vergoed worden uit een "fonds" met andere woorden,de slachtoffers betalen hun schade zelf via hun belastingen en de vele extraatjes die de stad zichzelf toe eigent via de verdoken belastingen,toch mooi van onze burgemeester niet ??en de AEL ? zij lacht zich een breuk

Gepost door: lowieke staal | 03-01-09

West-Sahara Dat ze zich eens gaan inzetten voor hun Arabisch-islamitische 'broeders en zusters' in West-Sahara die al ruim 30 onderdrukt worden door.... Marokko. Dat ze zich daar eens mee gaan bezig houden ipv van mensen die al eeuwen lang een belangrijke bron van inkomsten voor de Stad Antwerpen zijn de stuipen op het lijf te jagen...

Gepost door: Peter Kuypers | 03-01-09

Met "een klein gaatje".... bedoelde ik wel de halve koepel,, beste Hans, doch deze inslag heeft wel een volledige puinhoop gemaakt
Indien de Israeli àlle huizen zouden viseren,, ben ik er zeker van dat er nog dikwijls een dubbele explosie zou volgen.
Compleet alles vernietigen, zelfs met grondtroepen, is de énige oplossing in dit gebied; in een "normale" (!?) oorlog dragen beide partijen een, natuurlijk verschillend, uniform en hebben beide versterkingen die buiten de bewoonde kom liggen. Hier lopen die ham-assholes in dezelfde vodden als de burgers én voeren hun liefst hun raketaanvallen uit vanuit een bebouwde kom.
Anderzijds is zèlfs een gewone burger dààr NIET te vertrouwen want men weet nooit bij voorbaat of die gasten een bommengordel dragen of niet...remember dat gastje van 13, een paar weken geleden: hij naderde met een soort kruiwagen (groenten als lading) en, ter hoogte van enkele nietsvermoedende soldaten, liet hij zich explosief naar Allah vliegen. (verscheidene soldaten mochten ook aankloppen bij Jaweh)
Wie ongedierte in huis heeft, trapt die toch ook kapot; wie het niet doet, wordt vroeg of laat zèlf door dat ongedierte opgevreten.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 03-01-09

Kassam Die Kassamraketjes maken toch maar kleine gaatjes in het plafond, net genoeg om zelf binnen te kunnen, heb ik al gezien. Het lijkt bijna op een gat door een aannemer gemaakt met een pneumatische drilboor. En éénmaal binnen lijken die raketjes dan ook al bijna helemaal opgebruikt te zijn, aan de schade binnenshuis te zien toch. 65 jaar na de verwoestende V2's vd duitsers is dat toch maar een povere prestatie, om het zacht uit te drukken.

Gepost door: Wannes | 03-01-09

Met die Hamasleider die ze te pakken hadden in die moskee waar ze hun munitie hadden opgeslagen, werden ook vier van zijn vrouwen en 10 kinderen gedood. Hoeveel vrouwen en kinderen had die vent dan wel???

Gepost door: Janice | 03-01-09

Pro-Palestijnse organisaties

De moord op een politicus en een Palestijnse vlag aan het balkon van de president van de Europese Centrale Bank waren nodig om de verwerpelijke achterkant van ons maatschappelijk bestel in het daglicht te krijgen.

Via de media mag de burger dan héél even ruiken aan een beerput van linkse verstrengeling tussen politiek, terrorisme en gesubsidieerd activisme.

Daarna komt de doofpot uit de kast.

Als u even tijd hebt, lees dan wat ik in 2006 op mijn blog zette, het is de moeite waard:

Gepost door: Janice | 04-01-09

Gretta Die Gretta moet toch iets hebben wat andere vrouwen niet hebben, zo veel rijke en machtige mannen aan de haak slaan...

Trouwens is het niet Gretta DuisENberg? OOk niet fameus, een boek schrijven over iemand en niet eens haar naam juist kunnen spellen...

Gepost door: Wannes | 04-01-09

SP Ze liep gisteren weer op de eerste rij naast Harry van Bommel vd SP in een pro-Palestinabetoging in Amsterdam, roepend: "Intifada, intifada, Palestina vrij!" Filmpje op Else4, reeds 427 reacties. Vreemd dat Anja Meulenbelt niet aan zijn andere zijde liep, maar die is NOG lelijker als Gretta, en zelfs voor een maoist zijn er grenzen ntl. De SP is de partij van Jan Maorijnissen, die bij de laatste keus hun zetelaantal verdrievoudigden, en waarover het VB zo lovend schreef op hun webstek. Eén van hun grootste vergissingen ooit.

Gepost door: Wannes | 04-01-09

“De dag zal aanbreken wanneer de moslims tegen de joden vechten…Neem de joden en christenen niet tot uw vrienden, voorwaar ze zijn elkaars vrienden”.
------------------
Dit staat gewoon in de koran, en de koran is niet verboden. Natuurlijk, indien een Vlaming zoiets zou zeggen over een andere bevolkingsgroep, dan is dat racisme. Daar ben je Vlaming voor.
De koran staat bol van zulke verzen maar daar heeft het CGKR totaal geen probleem mee hoor. Ook niet als erin opgeroepen wordt om alle ongelovigen de keel over te snijden... ies koeltoer of zoiets.

Gepost door: Nele | 04-01-09

Verkeerde naam Je hebt gelijk, Wannes, ik heb inderdaad de naam verkeerd geschreven. Het moest Duisenberg zijn. Ik ga proberen om het nog te veranderen.
Ik weet niet meer hoe dat komt, het is ook al zo lang geleden. Nochtans heb ik de tekst eerst in het Engels vertaald en daar schreef ik het wel juist.

Begin van Alzheimer zeker?

Wat wel belangrijk is, is dat de onderzoeksjournalist Peter Siebelt maandenlang het oud papier bij die gasten ging ophalen en zelfs wat er door de snippermachine ging terug aaneen plakte. Daardoor kon hij hen ontmaskeren.

Maar heeft het geholpen? Neen, de Telegraaf schreef er nochtans ook verschillende keren over, maar dat mens loopt nog altijd mee in Pro-Palestijnse optochten.

Gepost door: Janice | 04-01-09

Selectieve verontwaardiging Daar erger ik mij vooral aan.
Het interesseert geen kat dat zwarte en christelijke Soedanezen al decennialang worden vermoord en uitgeroeid door de islamitische Janjaweed. Niemand zegt iets over de onlusten in Sri Lanka. Niemand stak auto's in de fik toen de slachtingen in Mumbai plaatsvonden. Maar Israël slaat terug en de hele moslimmeute komt op straat om boel te maken.


Lees ook dit:

Gepost door: Janice | 04-01-09

Ook waar! Westerners seem to expect more civilized behavior from Israel than from its adversaries.

Gepost door: Johan | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.