02-01-09

Pro-Palestijnse betogers trekken joodse wijk in

ye_holland_belgie2_defrut
Afbeelding De Frut

Joden zijn bang na wat er gisteren is gebeurd.

Een pro-Hamasbetoging, waaraan enkele honderden moslims meededen, is uitgelopen op rellen. Na afloop van de betoging, georganiseerd door de Arabisch Europese Liga (AEL), trok een aantal deelnemers naar de joodse wijk van Antwerpen, waar rellen ontstonden. Maar de politie had de wijk afgesloten dus trok de hele bende terug naar Borgerhout, waar geen politietoezicht was voorzien en ze ongehinderd zware vernielingen konden aanrichten aan winkels, trams, bussen en auto’s. Janssens vond dat die lieve jongens geen politietoezicht nodig hadden. Er vielen verschillende gewonden, ook onder de politie die werd opgeroepen. Verschillende amokmakers werden administratief opgepakt maar meteen ook weer vrijgelaten.


In Nederland worden ze stilaan wakker en het lachen vergaat ook linkse politici nu er niet alleen hevige rellen waren in grote steden, maar zelfs in dorpen waar nog niemand ooit iets over gehoord had. In heel Nederland werden honderden moslims opgepakt nadat er honderden auto’s over het hele land in de fik werden gestoken of door molotovcocktails de lucht werden ingeblazen. Overal werden vernielingen aangericht of vielen er gewonden. Een deel verdachten worden daar voor een supersnelrechter gebracht, terwijl ze in ons land gewoon even ‘administratief’ opgepakt werden en dus ongestraft hun racistische vernielzucht kunnen verder zetten.

In Frankrijk is het geweld rond Nieuwjaar al traditie geworden, maar dit jaar was het heel erg. Er gingen honderden auto’s in de fik en 35000 politieagenten waren op de been.

In Brussel de Hamasvlag op het parlement planten, roepen “Hamas – Hamas – alle joden aan de gas”, de boel kort en klein slaan en in lichtelaaie zetten. Als symbool kan dat tellen.

Ik weet één ding zeker. Europa is om zeep… Stuur uw kinderen en kleinkinderen weg, ze hebben hier geen toekomst meer.

13:05 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Inschattingsfout En dan gaat die nul PJ nog beweren dat de POLITIE een inschattingsfout gemaakt heeft. Voor zover ik steeds heb kunnen vaststellen (kom uit een familie van Flikken) bestaat het Antwerpse korps voor het allergrootste gedeelte uit bekwame, plichtsbewuste mensen. Wat niet kan gezegd worden van hetgeen op het "Schoon Verdiep" rondhangt. Gewoon een bende onbekwame navelstaarders zonder de minste ethiek, met Moslimvader PJ voorop. En wie is er hoofd van de politie - Inderdaad de moslimvader. Dus wie heeft er weer grandioos naastgeklopt? Ik blijf erbij de laatste BURGEMEESTER van Antwerpen was "Mathilleke Schroyens". Al wat erna gekomen is (en zeker Cools en PJ) waren of zijn die naam zelfs niet waard.

Gepost door: Bob D | 02-01-09

Inderdaad Bob

"Antwerpse politie maakte inschattingsfout"

vr 02/01/09 13:06 - De Antwerpse politie heeft een inschattingsfout gemaakt bij de aanpak van de betoging eergisteren. Dat zegt burgemeester Patrick Janssens (SP.A).
De betoging tegen het Israëlische optreden in Gaza, woensdag in Borgerhout, was georganiseerd door de Arabisch-Europese Liga.

De manifestatie liep uit de hand. Betogers trokken naar de joodse wijk in Antwerpen, waar het tot rellen kwam Er was veel schade aan auto's en straatmeubilair.

"De politie heeft opgetreden zoals ze moest optreden, al heeft ze wel een inschattingsfout gemaakt door de manifestatie als risicoloos te beschouwen", zegt Janssens nu.

Hij vindt de organisatoren wel verantwoordelijk voor het ontsporen van de manifestatie.

Gepost door: Janice | 02-01-09

Inschattingsfout Nog maar eens het bewijs dat men geen belg wordt door het simpelweg krijgen van een belgisch paspoort. Immigranten worden verondersteld hun oude meesters en vaderland vaarwel te zeggen, en zich één te voelen met hun nieuwe. Zoals dat in de amerikaanse tekst staat die men moet beamen bij het krijgen vd US-pas. Maar dat lukt ntl niet bij moslims, die aparte mensensoort.

Gepost door: Wannes | 02-01-09

GVA Volgens mij is er iets aan de hand op de site van GVA. Ze laten daar te veel anti-PJ postings (zelfs de mijne) ongecensureerd. Goede voornemens voor 2009 misschien?

Gepost door: Bob D | 02-01-09

Antwerpen heeft een inschattingsfout gemaakt door jansens als burgemeester te 'kiezen'(???) de volgende keer aandringen om te stemmen met potlood. dààr is de grote fout begonnen !

Gepost door: jos | 02-01-09

Onderlijfke schuift ... de schuld weer door op personen die niet MOGEN reageren en komt er,voorlopig toch, wéér goed van af
Maar ondertussen ligt er een politieagent in het ziekenhuis met een gebroken kaak (volgens site van Debie).
Dat belooft een "spannend jaar" te worden.
Hoe lang zullen de Antwerpenaars zulke wantoestanden verder dulden ?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-01-09

Trein In Rotterdam werd Bas, een 19-jarige jongen, dodelijk gegrepen door de trein toen hij op de sporen vh station stond te 'discussieren' met een groepje Marokkanen. De storm van verontwaardiging die opstak werd snel door de politie gesmoord door te verklaren dat het een ongeluk betrof, en hij er niet ondergeduwd was. De vraag is alleen: zou dit ook geholpen hebben als het slachtoffer een Marokkaan was geweest?

Gepost door: Wannes | 02-01-09

De grootste inschatingsfout uit de Belgische geschiedenis ....niet luisteren en het VB uitsluiten....... en de grootste ramp uit de Belgische geschiedenis....de geboorte van Mie Vogels en Patrick Janssens......waar blijven de reacties van onze rood groene broeders,onze Islaaaaaaam-lovers...die laten zich nooit zien...was het geen goed voorstel van Filip Dewinter indertijd , beste rood groene broeders...stel de militaire vliegtuigen ter beschikking en vlieg ze terug naar eigen land,nu is het natuurlijk te laat er zou een enorm te kort zijn aan vliegtuigen , ons land zit met een kolosaal woestijnbruin kankergezwel...en inplaats van een dokter die vreselijke ziekte te laten behandelen proberen enkele onbenullige achterlijke oerwoud "toverdokters" een oplossing te zoeken

Gepost door: Rene | 03-01-09

hoog tijd om een ondergrondse beweging op te richten, een open anti moslim betoging wordt op een "democratische wijze" uit elkaar geranseld, dus de enige optie is verzet zoals in de oorlog,de anarchisten doen dit ook en zij worden nooit opgepakt of gestraft,als overtuigde rechtse rakken ben ik toch al 'staatsgevaarlijk'

Gepost door: lowieke staal | 03-01-09

Het Vrije Volk geeft een tribune aan mijn schrijfsels en dat vind ik bijzonder leuk, want het was een serieus werkje om alle gegevens op te zoeken, boeken te lezen, oude kranten na te zien en heel veel, zoniet alles, te vertalen.

Gepost door: Janice | 03-01-09

JA, DIT WORDT EEN SPANNEND JAAR! Eerst de klucht Leterme - Van Rompaey: Joske Vermeulen van Gaston Berghmans valt daarbij in het niet!
Een minderheidsregering (langs Vlaamse kant) zal Vlaanderen eens melken om de putten van Bxl en de Wallonie te vullen.

Dan de toegelaten, niet toegelaten en toegelaten betogingen van het schuim...
Inschattingsfouten?
Die waren er op 11 september 2007 in Brusseltoen de Luikse beesten optraden!
Nu ging het niet over inschattingsfouten maar
ONGEBREIDELD GEWELD georganiseerd en georchestreerd door duistere krachten!
EN MORGEN KOMT HET VERVOLG!
Het betreft ook geen keretjes van 11 of 13 jaar zoals ze ons willen wijsmaken! Ik zag daar volwassen mannen en vrouwen die MORGEN nog eens het BESTE VAN HUN KUNNEN LATEN ZIEN!

Breng je auto maar mee, dan pakken we eens onder handen!
De achterban van onze burgemeester verwent "A"!

Wat hier geschreven werd is zeer juist:
WIJ EISENVERKIEZINGEN MET POTLOOD EN PAPIER!
Geen computertrukjes!
POTLOOD EN PAPIER!

Zie wat het morgen gebeurt, dan weet je of ik gelijk had!

Gepost door: Erwin | 03-01-09

Over dat geweld in Brussel kan ik meepraten, ik heb toen 7,5 uur in 'den bak' gezeten nadat ik geboeid op een uiterst brutale manier op een bus werd geduwd.
Daar moest ik helemaal niets voor doen. Niets anders dan daar gewoon te staan. Niets anders dan in het Nederlands te vragen op te houden met dat brute geweld.
Ik heb geen winkelruiten kapot geslagen, geen auto's in de fik gestoken, niets geroepen en zelfs geen voet verzet.

En dan die vernederingen in de cel...BH uit, centuur uit, veters en alles waarmee je je eventueel kon ophangen. Met vijf vrouwen in een cel voor twee, geen drinken geen eten en teweinig lucht. Foto's van voor en opzij, papieren tekenen onder dreigementen. Alles wat je bij had afgeven.
Eén politieagent zei met een zwaar Frans accent dat ik nooit meer moest solliciteren voor een job. Ik zei dat dit nodig was, want dat ik zelf werkgever was en hij maar beter nooit bij ons kon komen solliciteren.

Dan heb ik het nog niet over de vieze stinkende toiletten waar je met twee politieagenten naartoe werd gebracht nadat je door de tralies van je celdeur iemand moest roepen en ze je dan zeker nog 20 minuten liet wachten. Net alsof je de grootste moordenaar was.

Maar bij echte bandieten maken ze procedurefouten, en als die dan om een andere misdaad, waarvan de in beschuldigingstelling nog niet helemaal in orde was, toch wordt vastgehouden, dient die (echte moordenaar) een klacht in wegens onrechtmatige hechtenis.

Onze klachten werden niet gehoord. Natuurlijk niet, want wat kan er erger zijn dan dat je rechts bent, nietwaar!

Gepost door: Janice | 04-01-09

Probeerde te reageren, maar dit ka blijkbaar niet! Toch maar een zalig en gezond 2009 voor iedereen.
En voor de toegelaten betoging van vanmiddag: we zien wel!

Gepost door: Erwin | 04-01-09

Waarom kan je niet reageren???

Dit staat er toch ook op?

Gepost door: Janice | 04-01-09

BHFCC De antispam karakters verschenen niet.

Gepost door: Wannes | 04-01-09

@Janice antispam karakters verschenen,
typte ze netjes over, klikte op Reageer!
en alles verdween!
Had de tijd niet om het hele verhaal opnieuw te schrijven!

Gepost door: Erwin | 04-01-09

De betoging van vandaag... Als verliep rustig op de gewijzigde route.
Bleken er wel een 10tal aanhoudingen te zijn,
alleen moeders en kinderen,
bleken ook jonge mannen te zijn.
Is onze geliefde burgemeester fier dat borden meegedragen worden waarop
DAVIDSTER = SWASTIKA ?

Stel eens dat het jongeren van Blood en Honour waren geweest...
En het beroemde centrum van de Lotery?
Waar waren zij?
Diende die Israëlische vlag ook echt in brand gestoken te worden?
En die brandstichting in dat huis in Borgerhout?

Waarschijnlijk zal men iets (?) doen als er doden gevallen zijn...
of: hoeveel doden moeten er eerst zijn?

En: waar zijn de betogers tegen de dood (moord!) op miljoenen mensen in Oost-Kongo?
Gaan onze minister van BUZA en onze oud premier Vhfstdt zich eerst nog eens verontschuldigen in Rwanda?

Gepost door: Erwin | 04-01-09

Ja, Erwin. Heel erg. Hebben jullie die vrouwen in zwarte burka's gezien?? Als ik dan verdomme denk aan de vrouwen in Afghanistan die streden om zonder burka te mogen rondlopen, te mogen werken, en hun dochters naar school te mogen sturen, dan maakt mij dat pisnijdig. Ik heb RAWA daarin gesteund.
Dat is al even pervers als een dikke, volgevreten bourgeoiszanger zoals Arno die met zijn uiterlijk de spot drijft met de echte arme drommels in onze samenleving.
Om misselijk van te worden...

Gepost door: Janice | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.