04-01-09

Haat wordt geleerd op school.

" Those who fill the minds of children with hate, who use the bodies of children as weapons, who exploit the deaths of the young to further their own power-- have as their goal the destruction of peace and freedom."
Paul Wolfowitz


KLIK HIER - teachkidspeace.org

sd_127606_1


07_05_14_HamasKinder-X


21:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Baarbom Maar zo te zien gaat de herverovering van Israel maar een kwestie van tijd zijn, niet van geweld of verdragen. De baarmoeder is immers een machtiger wapen als de atoombom. Gaza: van ca 200.000 inw naar 1.5 milj, Israelische arabieren: van 160.000 naar 1.2 milj. De eersten gaan massaal over de muur klauteren als er niemand meer bij kan, de laatsten verteren Israel van binnenuit. Hetzelfde lot als Europa tegemoet dus.

Gepost door: Wannes | 04-01-09

Baarbom 2 dat "klopt" de baarmoeder is hun sterkste en plezantse wapen , bovendien in bepaalde landen nog een mooie bijverdienste ook...van onschuldige zieltjes maken zij in de kortste keren haatzaaiende fanatieke Allah strijdertjes...terwijl onze kindertjes sint niklaas en kerstliedjes leren zingen en begrippen als verdraagzaamheid en liefde worden bijgebracht...aan de andere kant slijpen zij hun messen.....
Maar voorlopig trekt Allah en zijn profeet maar een zure smoel...Israel is nu eenmaal geen hulpeloze vrouw die ze naar hartelust kunnen stenigen of geselen als zij het slachtoffer werd van "groepsverkrachting" neeje want Israel slaat terug en veel harder dan ze durven dromen ....en nogmaals..ik druk mijn medeleven uit tegenover al die onschuldigen mensen zoals jij en ikzelf die van hun leven het beste proberen te maken zowel joden als palestijnen,die onwille van een minderheid ,machtsgeile ideologische sadisten en hun geprogrameerde achterlijke "zombies" enorm veel leed moeten ondergaan

Gepost door: Rene | 05-01-09

Dat klopt. Zo was het ook in Libanon. Dat en de overrompeling van Arafat en zijn bende nadat ze uit Jordanië moesten wegvluchten na de mislukte putch op de troon. Plus dat Syrië het land bezette en alle belangrijke posten overnam.

Vroeger noemde men Libanon het 'Parijs van het Midden-Oosten'. Ik heb dat op mijn andere blog gezet en het werd overgenomen door Het Vrije Volk die er nog foto's hebben bij geplaatst over hoe het vroeger was in Libanon.

Gepost door: Janice | 05-01-09

De commentaren zijn gesloten.