04-01-09

Kruisvaarders? Ja, maar pas 400 jaar na de moslims.

Maar zij noemen het 'Jihad' en zijn er nog steeds mee bezig!

Islamitische radicalen noemen westerlingen graag ‘kruisvaarders’, waarmee zij willen herinneren aan de donkere Middeleeuwen toen duizenden christenen onder het teken van het kruis dood en verderf zaaiden. De Amerikaanse katholiek Robert Spencer, kenner van de islam, probeert dat beeld al jaren recht te zetten.

Robert Spencer scoorde hoog op de bestsellerlijst van de New York Times met zijn ‘Politiek incorrecte gids voor de islam (en de kruistochten)’. Hij heeft een reeks publicaties op zijn naam staan die goed onderbouwd waarschuwen voor de jihad en de gewelddadige kanten van de islam. Persbureau Zenit sprak met hem.

Lees HIER verder.

21:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vroeger Hun obsessie voor de kruistochten komt door het feit dat moslims gebeurtenissen belangrijker vinden ngl ze dichter bij de profeet liggen. Zoals Churchill al zei: de islam is de meest achteruitwerkende kracht ter wereld. Over de verdrijving der Serviers door de Nato en het creeren van een (bijna) zuiver islamitisch Kosovo door de EU en de VS hoor je ze nooit, dat is te recent voor mensen die alleen geinteresseerd zijn in eeuwen terug.

Gepost door: Wannes | 04-01-09

Wat eeuwen terug gebeurde heeft natuurlijk een invloed op het heden, maar dan moeten ze ook de waarheid vertellen.

De islam begon haar gruwelijke en bloederige veroveringstochten al in de jaren 600.

De eerste kruistochten vonden plaats in 1095, en dan nog enkel via een oproep van paus Urbanus II, die de heilige stad Jeruzalem wou verdedigen.
Dus bijna 500 jaar telaat! De gevolgen merken we tot op heden.

Bovendien zou geen enkele moslim over kruistochten zijn begonnen, want ze wisten er niet over, als niet het Westen er zelf was over begonnen. Natuurlijk maken ze daar nu dankbaar gebruik van.

Gepost door: Janice | 05-01-09

De commentaren zijn gesloten.