06-01-09

Niet in Borgerhout of Brussel, maar in Fort Lauderdale

Dit werd niet gefilmd in Gaza, niet in Borgerhout, Brussel of Londen, maar in het rustige kleine stadje Fort Lauderdale in Florida. Wie er al ooit is geweest zal weten wat ik bedoel.

De mensen die aan de ‘Baptist Church’ met ongeveer 50 man tegen de ongeveer 300 pro-Palestijnse betogers protesteerden kregen angstaanjagende uitspraken naar het hoofd geslingerd, zoals onder meer; “Go back to the ovens!!” (ga terug naar de ovens) en “Nuke Israël” (Gooi een atoombom op Israël) en nog meer van die vreedzame en verdraagzame woordjes.

De moslim die daarna het woord neemt zegt dat eens dat de mensen de islam echt zullen begrijpen, zij geen andere keuze zullen hebben dan het te aanvaarden. (once people really understand Islam they will have “no choice” but to accept it).

Dat is juis!. Er kan enkel vrede op aarde zijn in het huis van Allah, en zijn huis is volgens hen de hele wereld.


Sommige orthodoxe (Charedische) joden zijn ook tegen de aanwezigheid van joden in Israël, en evengoed om religieuze redenen. Zij zijn vooral afkomstig uit Oost-Europese en Arabische landen..

(Het is dan ook oerdom en redelijk belachelijk dat pro-Palestijnen nu net bij die mensen brand probeerden te stichten, want ze hebben veel meer overeenkomsten met de islam dan met het christendom of zelf met seculiere joden in Israël.

Zij verzetten zich zelfs tegen Israël, omdat zij ervan overtuigd zijn dat ze enkel de gouden poort van Zion mogen doorgaan nadat de Messias bij zijn intrede in Jeruzalem hen via de poort naar beloofde land brengt. Zolang de Messias hen niet voorgaat hebben ze geen recht op een natie en zijn ze tot de diaspora verplicht.
Dat maakten ze dan ook duidelijk op onderstaande videoclip.


12:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ook geen gewoon volk, die orthodoxe joden me dunkt. Veel gelijkenissen met hun halfbroeders de arabieren vallen mij op:

- ze verwachten nog een messias, de moslims verwachten nog de reincarnatie vd laatste imam Mahdi

- ze hebben beiden een soort haar op hun gezicht dat een normaal mens niet eens op z'n gat zou willen

- ze leuren beiden met een klein boekje rond, en als ze het lezen maken ze ritmische bewegingen met hun bovenlijf

- ze hebben zich beiden over de wereld verspreid

- beiden vinden zichzelf superieur of uitverkoren

- beiden zijn na eeuwen in andere landen nog steeds herkenbaar aan hun samenhorigheid, godsdienst, voorkomen, voor- en achternamen. Andere antieke volkeren hebben dat niet: ik ken geen 'Romeinse Raad' in Holland, wel een Joodse Raad, en geen 'Zentralrat der Egypter' in Berlijn, wel een 'Zentralrat der Juden' bv. Zelfs de Filistijnen zijn verdwenen uit de geschiedenis.

Gepost door: Wannes | 06-01-09

Maar er is wel één enorm groot verschil, Wannes. Ze hebben nooit iemand gedwongen hetzelfde te geloven als zij. Ze hebben nooit eisen gesteld en ze zijn nooit betrokken bij criminaliteit.

Gepost door: Janice | 06-01-09

Niet crimineel? Nooit betrokken bij gewelddelicten bedoel je wsl, maar des te meer bij witteboordcriminaliteit. "Jood" is niet voor niets ook een scheldwoord, en dat is niet mijn schuld. En de grootste oplichter aller tijden, Madoff, een Jood? Puur toeval ntl. Ikzelf ben één van zijn slachtoffers, daar ik aandelen bezit in banken die door hem zijn opgelicht.

Maar ik begrijp dat je op een blog van een vb mandataris of zelfs maar symphatisant geen objectieve reacties moogt posten over joden, jullie hebben immers iedere stem nodig in antwerpen.

Gepost door: Wannes | 08-01-09

Joseph En de volgende financiele terrorist is al ontmaskerd in de FSA (Failed States of America): een zekere Joseph Forte zou beleggers voor 50 milj dollar hebben opgelicht, in Madoff-stijl. Er zouden nog duizenden kleine Madoffs kunnen rondlopen vlg de SEC.

Wacht eens, die naam Joseph, is dat geen kenmerkende naam voor een bepaald ... Zeg dat het niet waar is...Ik hoop dat ik ernaast zit...

Gepost door: Wannes | 08-01-09

Zeg Wannes... Je schrijft:
"Maar ik begrijp dat je op een blog van een vb mandataris of zelfs maar symphatisant geen objectieve reacties moogt posten over joden, jullie hebben immers iedere stem nodig in antwerpen."

Heb je dat al ervaren ofzo? Ik waardeer je bijdragen. En ik weet ook wel dat het juist is wat je zegt. Maar met criminaliteit bedoel ik dat je in de jodenbuurt niet bang moet zijn om over straat te lopen, dat ze niet aan car- of - homejacking doen, dat ze geen buschauffeurs doodslaan, dat ze nooit voor overlast zorgen en geen bekeringsdrang hebben zoals sommige aanhangers van een andere religie.

Als iemand (jood of belg of Fortis) aan witteboordcriminaliteit doet, dan ondervinden sommige mensen daar nadeel van, maar niet heel Europa, om niet te zeggen, heel de westerse wereld.

Gepost door: Janice | 08-01-09

Lehman Ja, soms schrik ik er zelf van, van de joden bedoel ik. Ik had ze ook liever allemaal als brave, eerlijke mensen gezien. Maar de waarheid heeft toch ook haar rechten vind ik. Neem nu Lehman, het grootste bedrieglijke failisssement uit de amerikaanse geschiedenis. Groot was mijn verbazing toen ik vernam dat de ceo, Richard S Fuld, op zijn homepage als godsdient 'Jewish' aangeeft. Ntl zijn niet alleen joden witteboordcriminelen, ik vermoed echter dat het er verhoudingsgewijs gewoon meer zijn. Slim en sluw ligt immers dicht bijeen.

Gepost door: Wannes | 13-01-09

De commentaren zijn gesloten.