06-01-09

Ondertussen...dichter bij huis...

image240

„Wenn die Nazis und Faschisten gewonnen hätten, wären sie die Freunde der gesamten arabischen Welt gewesen. Und es hätte kein zionistisches Problem gegeben denn es wären keine zionistischen Juden oder irgendwelche Juden übriggeblieben.“
― Saleh Harb („Moslemvereinigung“ – SM), ehemaliger ägyptischer Kriegsminister, Mai 1948 (Carlson, Cairo to Damascus, S. 110)


“Indien de nazi’s en de fascisten de oorlog hadden gewonnen, dan waren ze vrienden van de volledige Arabische wereld geweest. Dan waren er geen zionistische joden noch andere joden overgebleven.”
Saleh Harb (Moslimvereniging – SM) vroegere Egyptische oorlogsminister, mei 1948 (Carlson – ‘Caïro tot Damascus’ – blz.110)

Wel…er is nog niets verloren voor de Arabieren. Ze moeten niet wanhopen want Bert Anciaux is daar…


Daar moest ik aan denken toen ik las dat Bert Anciaux, die eindelijk is thuisgekomen waar hij hoort, nl. de Belgische nationaal Socialisten, een expertisecentrum voor islamculturen opent in 2009.

bertanciauxvertrek120Expertisecentrum voor Islamculturen opent in 2009<

Dinsdag, tijdens het Offerfeest, is het Expertisecentrum voor Islamitische Culturen in Vlaanderen (ECICV) voorgesteld door Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux. Het centrum is bedoeld om de overheid en de bevolking beter te informeren over de moslimcultuur in Vlaanderen.

Een onderzoek van de Universiteit van Gent, dat uitgevoerd werd in opdracht van minister Bert Anciaux, bevestigt de nood aan een Expertisecentrum.

Te weinig kennis

"Vlaanderen is een rijke, diverse en multiculturele samenleving waarvan de identiteit bepaald wordt door de groepen die er deel van uitmaken. De moslimgemeenschap is één van die boeiende groepen, waarover echter vandaag te weinig geweten is", aldus Anciaux.

Het Expertisecentrum zal binnen enkele weken de deuren openen in de Gallaitstraat in Schaarbeek. Het is de bedoeling dat de medewerkers er actief informatie verzamelen over de islamitische culturen en dat die kennis vanuit het centrum ook verder verspreid wordt.

Vanaf 2009 krijgt het centrum een jaarlijkse subsidie van 200.000 euro.

13:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De Gallaitstraat...berucht Ik heb in '97 gewerkt in de Gallaitstraat, bijzonder grappig....

1) Waar de gemeente nog containers plaatsten voor slachtafval alhoewel het verboden was om thuis te slachten. Zou men daar iets van zeggen...

2) Waar elke dag blanke gemeentearbeiders het vuil van de winkels op de straat moest komen opkuisen omdat de iedereen zijn vuil op straat smeet, int bijzonder groentewinkels

3) Waar men totaal geen nederlands meer praat en alle winkels bijna in handen van allochtonen zitten.

4) Waar diezelfde winkels bijna de volledige stoep opeisen om hun goederen buiten te stallen zodat je bijna op straat moet lopen.

En daar gaat men dat opendoen.

Gepost door: Den Amerikaan | 06-01-09

BA BA wil een zelfstandig vlaanderen, met daarin echter zo weinig mogelijk vlamingen, want die kan hij niet uitstaan. Wel heel veel moslims en negers, want daar geilt hij op. Hijzelf is allang toegetreden tot de Sekte, maar zijn Damienne weigert koppig de hoofddoek te dragen. Ze werkt in een zwarte school, vandaar.

En als hier dan eindelijjk meer allochtonen wonen dan vlamingen, is de tijd rijp om hem, BA, tot 1e keizer van vlaanderen te laten kiezen en kronen. Dan zal hij de autochtonen bijeendrijven in de westhoek, verweg van ZIJN volk, de moslims en de zwarten, zoals de Britten destijds de Ieren bijeen hebben gedreven in het westen vh eiland. Pas dan gaat Het Kind volkomen gelukkig zijn. Want de wereld veranderen zonder aan de gevolgen te denken is het ware kenmerk van de linkse mens. Uit pure verveling.

Gepost door: Wannes | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.