07-01-09

Koud!!!

Met de opwarming van de aarde is het al net als met de regering, veel beloven...

12:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Geachte

Ik stem al jaren voor het VB en lees uw blog dan ook met regelmaat. Echter, ik wist niet dat uw partij 'tegen' de aardopwarming was? Of versta ik uw artikel niet goed? Gelieve te verduidelijken.

Met hoogachting
M. Vandeperre, Ekeren

Gepost door: P. Vandeperre | 07-01-09

Dit was uiteraard als grap bedoeld.
Mijn partij is zeker en vast niet 'tegen', maar wil het wel graag realistisch bekijken, en ook andere ondezoekers, andere dan belangengroepen, aan het woord laten.

Ik ken geen enkele andere partij die de vrijheid van het woord zo hoog in het vaandel draagt. Dus zal er niemand van opkijken dat wanneer onafhankelijke onderzoekers beweren dat het 800 jaar duurt vooraleer de oceaan opwarmt, en het dus niet aan de levenswijze van mens en dier in de laatste 100 jaar ligt, maar aan iets wat toen met de zon gebeurde evengoed in overweging dient te worden genomen en gehoord mogen worden

En persoonlijk (dus niet mijn partij) vind ik - 9° tot - 17° toch iets teveel van het goede...

Gepost door: Janice | 07-01-09

Gobal Warming Hoax De invloed van de mens op een gas dat maar 0.03% uitmaakt van de dampkring is zogoed als nihil. Kijk eens naar de nieuwe organisatie die recht ingaat tegenover het IPCC het NIPCC

http://www.sepp.org/publications/NIPCC-Feb%2020.pdf

Gepost door: Den Amerikaan | 07-01-09

Een goed jaar geleden gaven ze op Canvas een documentaire in twee delen. Het tweede deel ging over het feit dat de mens schuld heeft aan al het onheil gebaseerd zijn op een politiek spel. Het zou in de eerste plaats de wereld zijn ingestuurd door Thatcher in de jaren '70 tijdens de oliecrisis, omdat ze de Arabieren wou 'pakken'. Het was een doorn in haar oog dat de olieproducerende landen door de olie baas konden spelen over de hele wereld.
Volgens de documentaire heeft ze toen zelf belangengroepen laten betalen om onderzoeken te doen en het bekend te maken.

Dat er iets aan de hand is, is een feit dat niemand zal ontkennen, maar wel dat het enkel de schuld is van de mens, terwijl er zich al miljoenen jaren lang dergelijke fenomenen voordoen op deze aarde.

Er werden zelfs in Siberië een aantal jaren geleden mammoeten gevonden met in hun maag gras en plantenresten die enkel te vinden zijn in warme streken.

Gepost door: Janice | 07-01-09

Beste Janice

Dat is een hele geruststelling voor mij. Ik heb er al heel wat over gelezen. Zowel ontkenners als gelovers. Ik ben niet voor honderd procent zeker dat de mens er echt de grootste schuld aan heeft, maar ik vind dat we het ons niet kunnen permitteren nu niets te doen en dat we er dan later achter komen dat de mens er toch tussen zit. Dat zou een ramp zijn. Ik acht het niet bewezen dat het 100% de mens' schuld is en ik acht het evenmin 100% bewezen dat het niet de mens' schuld is.

Vandaar ...

Vriendelijk groetend
P.Vandeperre

Gepost door: P. Vandeperre | 07-01-09

Wees gerust, in België hebben we de Kyotonormen al gehaald. Nu nog de rest van de wereld, met China, India en de VS voorop.

Gepost door: Janice | 08-01-09

De commentaren zijn gesloten.