14-01-09

5000 jaar veroveringen

http://redir.mivzakon.co.il/redir.aspx?id=7001

21:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Eerlijk Een mooie opsomming van alle landen waar de joden in de loop vd geschiedenis zijn buitengegooid, van het romeinse rijk tot nu, opgesomd door een rabbijn. Ntl ligt de schuld nooit bij de joden, wel bij de rest vd wereld, wat had u gedacht ?

Gepost door: Wannes | 14-01-09

In feite heeft die rabbi dat niet geschreven, dit werd een aantal jaren geleden geschreven door een joodse jongen uit Antwerpen die later ook in Israël ging wonen.
Die tekst heb ik toen integraal en in het Engels op het (toen nog) nieuwe forum zwart/wit van Jurgen Verstrepen gezet.


Het eindigde met: "frankly, dear world, here is one Jew who doesn't give a damn".

Zijn de Joden daar overal buitengegooid volgens jou?? Zo heb ik het in ieder geval toch niet begrepen.

Ik zou graag eens iemand tegenkomen die mij precies kan uitleggen waarom hij (of zij) zo tegen de joden is, want ik snap het echt niet.

Gepost door: Janice | 15-01-09

Daarom?

Gepost door: Holy Grail | 15-01-09

Assimileren Egyptenaren, Hittiten, Israelis, Assyrians, Babyloniers, Perzen, Macedoniers, Romeinen, Byzantijnen, Sassaiden, Caliphate, Seljuken, Crusaders, Saladins, Mongolen, Ottomanen, Europeanen (Engelsen) hebben dus achtereenvolgens Israel in eigendom gehad. Van al die volkeren is in de streek geen spoor meer te bekennen, want zover je oog reikt zie je alleen maar arabieren, en joden ntl. Dit is wsl waar de joden hun bijnaam van 'eeuwige jood' verdiend hebben. Andere volkeren 'verdwijnen' uit de geschiedenis, assimileren zich, de jood niet. Hij blijft zich verenigen in allerlei Raden en Comités, kleed zich middeleeuws (de orthodoxen toch), heeft eigen scholen en verenigingen, geeft meer om het eigen volk dan om zijn gastland ("tot volgend jaar in Jerusalem"). Dit zal ten laatste tot uiting komen als we eens in een (gewapend) conflict verzeild geraken met Israel. Er zullen dan ineens veel minder joden in Belgie wonen.

Maar toch gun ik hun het Heilige Land. Voor mijn part mogen zelfs de eskimos in Ruanda gaan wonen, als ze de inboorlingen kunnen verslaan en het land vooruithelpen, waarom niet? Survival of the fitttest heet zoiets in het linkse jargon geloof ik, want daar wordt Darwin aanbeden.

Het doet me plezier dat ik niet alleen sta met mijn theorie dat de voedselhulp in Gaza de hoofdoorzaak is van het Palestijnen-probleem:

.

Gepost door: Wannes | 15-01-09

Holy Grail is kandidaat om je een uitleg te geven Janice,maar daarvoor moet ze (hij) eerst leren begrijpend lezen,want ze (hij) snapt er de ballen niet van...ze is waarschijnlijk onder de invloed van groen rood gelegenheidsjodenhaters....steunpilaren van onze import-woenstijn-niksnutten..in wie deze groot moralist prulpolitiekers "toekomstige stemmetjes"zien...Volgens Holy Grail moet Israel telkens er een raketje op hun kl..valt "dank U" zeggen tegen hun "buren" gewoon laten begaan ,niks terugdoen zoals onder Hitler ,gewoon een beetje bidden ,zich laten vermoorden ,in kampen laten opsluiten ,zich laten vernederen , bestelen en vergassen dan zul je (vermoedelijk) geen commentaar vinden van "Holy Grail" (eerder begrip) die er de ballen niet van snapt..(Grail) beselft niet...eens Israel weg ...dan valt heel de westerse wereld en hun vrijheid met alles erop en eraan en krijgen we inplaats van ontspanningsprogamma's op de VTM het eentonig "gezaag' van de imam die samen met Mie Vogels Allah verheerlijken....Het "Graaltje dat zich heilig noemt" moet er maar eens over nadenken dat de enige verantwoordelijke van al die slachtingen ,die vervloekte Hamas is ,indien zij niet met rakettekens zouden spelen was er geen oorlog, geen enkele normale mens ,wenst te leven onder gruwelen,noch Jood noch Palestijn,het is slechts een minderheid van idioten met hun aanhang, die er in slagen mensen zoals Holy Grail te doen geloven dat de ene slecht is en de andere goed..er bestaat maar een ras het mensenras...maar teveel verdienen de naam "mens" niet ,ook diegenen die de "bruine" peutertjes via Bugs Bunny en Mickey Mouse laten geloven dat Joden en Christenen varkens en apen zijn....... en beste Holy Grail laat je niet teveel toelichten door onze groot moralisten politiek , vergeet niet ,nog geen honderd jaar geleden heeft onze roemrijke politiek onder onze al even roemrijke Belgische vorst Leopold 2 miljoenen "negerkes" vermoord tot eer en glorie van La Belgique....en nu slagen ze er nog niet in om wat bruine straatrrommel op te kuisen....
""""Israel je hebt mijn zegen ... kuis die Hamas rommel op !! maar dan "volledig" en leef verder in vrede in "Israel" een mooi en vruchtbaar land dat eens een ordinaire woestijn was..toen de Palestijnen er nog woonden....

Gepost door: Rene | 16-01-09

Herkenning Het typische aan parasiterende niet zelfbedruipende volkeren is hun hautaine hoogheidwaanzin.Het blijven volhouden aan herinneringen uit glorierijke tijden of ingeroeste dogma’s weerhoudt ze van vooruitgang en werklust. Zich bewust van hun kontdraaierig nihilisme bewerken ze de toekomstgerichte landen. Daarvoor gebruiken ze de hele achterbakse trukendoos. Het is dan ook altijd de schuld van de ander.
Daarom dat Vlamingen de taqiyamentaliteit van moslims goed door hebben, we zitten met zo een volk al 180 jaar opgescheept. Sinds we een beperkte mate van zelfbestuur hebben zijn de walen zich bewust van hun onbenul. Ze hebben Vlaanderen zien opbloeien tot een welvarende natie terwijl zijzelf met hun meestermentaliteit ter plaatse bleven trappelen. Wij hadden direct moeten scheiden. De strategische posten hebben ze handig en listig behouden om die te gebruiken om Vlaanderen tot toegevingen te dwingen.Alsmaar toegeven aan eisen om de lieve vrede te bewaren hebben geleid tot de chaos waar we nu in zitten, de crisis heeft enkel het proces versneld en herkenbaar gemaakt. Als de geldschieter blut is kan de club sluiten.
Dat beseffen de walen zeer goed, hun rooftocht heeft zich versneld gericht op gebiedsroof.
Vlaams-Brabant, de 19 gemeenten, een corridor. En de Vlaming? Die ploegt voort.
Land voor vrede. En de Vlaamse verraders spelen het spel mee.
We kunnen veel leren van Israël, die zijn omringd door een volk met dezelfde middeleeuwse mentaliteit. De terugtrekking uit Gaza in 2005 was een enorme aanmoediging voor de agressieve islam. Wat het westen krampachtig probeerde te zien als een stap naar vrede, wordt door islamieten juist geïnterpreteerd als een teken van zwakte. De walen ge(mis)bruiken de democratie voor hun gebiedsuitbreiding, hamas gebruikt raketten, andere argumenten voor het zelfde doel.Drie jaar geleden werden de nederzettingen verlaten, meestal onder dwang,
Maar zoals hier heeft het niks met territoria te maken. Gebied weggeven helpt niet. Hamasmoslims strijden niet voor stukken land maar voor de totale eindoverwinning van de islam, de walen voor de terugkeer van la belgique de papa, het land waar zij seigneur waren.
Superioriteitmentaliteit van herrenvolkeren hebben veel menselijke drama’s veroorzaakt door de eeuwen heen.Israël heeft begrepen dat zijn strijd permanent is en moet zijn om niet gedecimeerd te worden. Zou het toch nodig zijn dat er raketten vallen in Vlaanderen om de Vlaamse massa wakker te schudden in plaats van dat heimelijk en geniepig gemarchandeer?
Israël mag niets toegeven aan de arabieren, Vlamingen niets aan de walen.
En zoals Janice terecht zich de vraag stelt waarom als het over joden gaat iedereen een mening heeft maar dan ook radicaal, men is voor of tegen, dan is het logisch dat men als volk zich zal bewapenen en verdedigen.
En kom niet met de dooddoener dat vergelijken intellectueel niet eerlijk is, dat ben ik zat, het is de geciviliseerde wereld die steeds moet nadenken, schuld bekennen, zich in vraag stellen. De barbaren naderen de poorten, de opgehitste en dom gehouden massa volgt de bevelen zonder inspraak.
De totalitaire islam, er is geen andere, gaat het werk van Hitler afmaken, het nationaal socialistisch Europa zal de springplank zijn

Gepost door: Stradi | 16-01-09

Ik had het niet beter kunnen verwoorden, Stradi.

Bovendien zijn de onderhandelingen tussen Israël en Hamas nutteloos als ze Iran er niet bij betrekken, want alle aanvallen op Israël (vorig jaar meer dan 8000 raketten) worden betaald en geleverd door het land van de religieuze fanaat Ahmadinejad die denkt dat hij de verlosser( Mahdi) is. Ahmadinejad is wel intelligent maar uiterst gevaarlijk.

Syrië ook, daar bevinden zich trouwens de kampen waar kinderen worden opgeleid tot terroristen. Maar Syrië heeft onlangs een akkoord afgesloten met Israël in ruil voor de Golanhoogte dat voor Israël van zeer strategisch belang was. (persoonlijk vind ik dat een domme zet, maar ik ben dan ook geen strateeg.

De ouders van kinderen die ze offeren als martelaren worden voor de rest van hun leven onderhouden door Saoedi-Arabië, Iran en Syrië.
(Syrië dat trouwens nog steeds Libanon bezet, en iets wat velen ontgaat...De Golanhoogte behoort trouwens niet toe aan Syrië maar aan Libanon. waarom komt daar geen protest tegen?)


Ahmadinejad was/is een aanhanger van de ayatollah Khomeini. Hij wil de Israëlitische Staat weg uit het Midden-Oosten en vindt dat Duitsland op haar grondgebied maar een Staat moet oprichten voor de joden. Alhoewel de joden door de eeuwen heen al altijd werden vervolgd en gedood in heel Europa, ook Rusland. Pogrom is trouwens een Russisch woord.

Ook in de VS werd hen aanvankelijk niet toegestaan te assimileren of in de steden te wonen, ze moesten samen wonen in bepaalde wijken buiten de stad. In feite waren de joden in Duitsland de laatste vijftig jaar vóór 1933 de best geassimileerde joden ter wereld. Ze 'verduitsten' zelfs hun namen. Hun namen vond men terug in de wetenschap, muziekwereld, literatuur enz...
(Ik heb even gezocht of ik er iets kon over vinden - zie link)

Alhoewel de joden ook Semieten zijn, speelt dat voor de moslims geen rol. Het enige wat telt is moslim zin of geen moslim zijn. De rest zijn de baarlijke duivels in hun ogen. Dat het grondgebied Palestina ooit aan de Ottomanen toekwam nadat ze het Byzantijnse Rijk hadden veroverd, speelt dus een grote rol in dit conflict. Enkel wanneer er seculiere leiders komen rond Israël is er hoop. Dat is trouwens ook de reden dat Israël al jaren een goede verstandhouding heeft met Turkije. Israël levert logistieke ondersteuning aan het Turkse leger en Turkije levert daarvoor schepen vol drinkwater aan Israël.

Bovendien geloven moslims in het bizarre verhaal dat de joden zijn ontstaan uit een paring tussen een aap en een varken en halen ze ook geregeld citaten aan uit de protocollen van de wijzen van Sion, waarvan iedereen nu onderhand wel al zou moeten weten dat dit een leugen is en dat het doorheen de geschiedenis al heel wat ellende en zwaar onrecht heeft berokkend aan de joden.

Ondanks sommige joden (niet allemaal)verkiezen in een afgesloten gemeenschap te leven in ons land, doen ze dat in de VS niet. De meeste Amerikaanse acteurs zijn joden. De vorige politica, Madeleine Albright, wist maar pas dat ze een joodse was toen ze al volwassen was.

Maar het is een feit dat ze, of ze nu al dan niet gelovig waren, al dan niet geassimileerd waren, ze toch steeds weer vervolgd werden en dat men altijd probeerde hen uit te roeien.

En omdat ze tot op de dag van vandaag hebben stand gehouden, en zich vooral 'niet meer laten doen'(herinner u de ontzetting van het gekaapte Franse vliegtuig in Entebbe door de Israëlische veiligheidstroepen - wie doet het na??)

Ik heb in ieder geval bewondering voor hen. Ze hebben iets opgebouwd in een dor en schaars bewoond gebied, dat maar pas interessant werd voor de moslims nadat het bewerkt en bewoond werd door joden. Daarvoor had nog nooit iemand iets gehoord over 'Palestijnen'.
Gepost door: Janice | 16-01-09

Beste Janice

Je schrijft:
“De ouders van kinderen die ze offeren als martelaren worden voor de rest van hun leven onderhouden door Saoedi-Arabië, Iran en Syrië.”
Links op je blog staat een citaat:
Wreedheid jegens dieren is één van de meest kenmerkende zonden van een gemeen en onedel volk."
Alexander von Humboldt
Gaat het om dat zelfde volk
Klaarblijkelijk zijn er wel parallellen.
Je kind! Je kinderen dat is je gevoeligste plek. Wie aan onze kinderen komt, komt aan onszelf. Kinderen offeren aan je eigen winst of genot of belang dat kan en mag nooit.
Hoe hersendood moet je gemaakt zijn zodat je de oerdrang voor het beschermen van je kroost wegcijfert
De geschiedenis van de Azteken leert het ons.

Gepost door: Stradi | 16-01-09

Vreemd Met dit filmpje over Palestina van voor 1947 is iets vreemds aan de hand: het doet europees en beschaafd aan, het zou bijna uit mijn grootmoeders archief kunnen komen. Defige stenen gebouwen, smeedijzeren poorten, kinderen en zelfs vrouwen met blote benen, geen enkele hoofddoek, op wat katholieke nonnen na, wat is hier mis? Is dit werkelijk Palestina zoals het was? In 1890 woonden er welgeteld 15000 mensen, waarvan 10000 moslims. In 1947 woonden er al 700000 arabieren naast de joden.

Toch geloof ik niet dat de joden door de arabieren bestreden werden omwille van hun ras, of omwille dat het zo in de koran staat. Als wij belgen hadden geprobeerd om ons in hun gebied te vestigen, was de reactie dezelfde geweest. Niet iedereen is zo gek als de westerling om zijn gebied zonder slag of stoot af te geven..

Gepost door: Wannes | 16-01-09

is dat misschien de reden.... waarom onze woestijnbroeders zo ambetant doen tegenover het westen en de joden.Het is toch een feit dat de meeste agressie zijn oorsprong kent in een soort van "minderwaardigheidscomplex" ,wetend dat zij niet veel te betekenen hebben.Niemand kan toch ontkennen dat het Joodse volk een enorme bijdrage heeft geleverd tot heil van de mensheid in het algemeen,een van de grootste geleerde was een jood "Einstein' en zovele anderen ,een ellelange lijst. Als we daar de Islaaaaam met hun Arabs tegenover plaatsen wat hebben zij als tegenwicht te bieden ,wat hebben wij aan hen te danken ? wat voor positiefs bv hebben onze import Islammers gedaan voor onze maatschappij.In het algemeen doet het me denken aan een geniepige crimineel die bezittingen waar iemand hard voor gewerkt heeft, afhandig maakt en zegt "dat is nu allemaal van mij" ze sleuren er een god bij en het wordt "een" groot kankergezwel van broeders en zusters. Ik denk inderdaad dat de reden van hun "ambetante opdringerige" mentaliteit te zoeken is in een minderwaardigheidscomplex met Allah als excuus en wapen...Het is ook mijn overtuiging dat er onder die Arabieren vele "prachtmensen" in overvloed zijn maar zich niet kunnen ontwikkelen noch de vrijheid hebben om zich uit te drukken ,dank zij die vervloekte godsdienst ,die alles beperkt zelfs een beetje ontspanning.
Voor alles maar dan ook alles wat ze nu hebben hebben ze te danken aan de westerse beschaving,hun Gsm-ekens hun TV-kes hun ......enz. gekocht met olie ,het enigste wat ze hebben en verkocht door "enkelingen" die 50 jaar geleden nog rondzwierven in tenten,amper konden lezen en schrijven ,die er alle belang bij hebben het volk "dom" en onozel te houden in naam van Allah en zijn profi.....

Gepost door: Rene | 17-01-09

Planet of the apes Juist Rene, eigelijk is dat voer voor psychologen maar het is een feit dat als ze een papieren vliegtuigje willen vouwen ze een westerse ingenieur nodig hebben.
Oliedollars weg en ze vervallen terug in de catacomben van de middeleeuwen.
Je kan een aap uit de jungle halen maar niet de jungle uit de aap.

Gepost door: Stradi | 17-01-09

De mythe, als zouden de joden van apen en zwijnen afstammen heeft een oorsprong in een verhaaltje uit de Thora. Het is echter een eigen leven gaan leiden zoals zoveel verhaaltjes.

Het heeft te maken met een visser die ging vissen op de sabbat, dat voor de joden een rustdag is. Toen de visser bezig was hoorde hij plots de stem van God die riep dat hij meteen moest stoppen, want dat God hem anders zou straffen en al zijn nakomelingen als apen en zwijnen ter wereld zou laten komen.
Dat verhaaltje werd dan door Mohammed een beetje misbruikt, vandaar...

Dat Mohammed de joden zo haatte heeft te maken met het feit dat hij tijdens zijn reizen naar Syrië voor zijn bazin en latere vrouw in de synagogen van Israël bleef plakken. Hij bemoeide zich daar met alles. Er werd met hem gespot en hij vloog overal buiten. Maar de godsdienst van de joden intrigeerde hem, dus heeft hij het een beetje aangepast naar zijn eigen goesting...

Maar elke religie, zowel die van de joden, de christenen als de islam heeft zijn oorsprong in Zarathoestra's prediking.

Yasna 57,9: 'De proef, die gij O Mazda, over schuld en verdienste door her rode vuur zult opleggen, zal door gesmolten metaal de zielen een teken opdrukken, tot nadeel van hen die het verkeerde geloof hebben, en ten voordele van de rechtgelovigen'.

herken je de toon???

Gepost door: Janice | 19-01-09

Thora En met zo'n sprookjesboek lopen de joden rond? Ik wist al altijd dat er iets mis mee was...

Gepost door: Wannes | 19-01-09

Dan moet je de koran eens lezen...

Gepost door: Janice | 20-01-09

De commentaren zijn gesloten.