17-01-09

Bert Anciaux -

De postjespakker Anciaux begon al meteen goed bij S.pa, hij wou de naam veranderen in ‘Socialisten en progressieven Anders’. Een beetje belachelijk voor de meest conservatieve partij in ons landje om progressief en dus vooruitstrevend te willen gebruiken. Wat er zo vooruitstrevend aan Bert Anciaux is, mag ook een raadsel zijn. Cannabis roken op de vrt misschien? Of zijn eigen urine drinken? Dure kleedjes kopen voor zangeressen? Ik weet het niet en zou ook niet meteen iets kunnen opnoemen.

Op zijn website haalde hij gisteren nogal zwaar uit naar de oude partijbonzen. Maar daardoor ben ik ook heel blij dat Bert Anciaux naar S.pa trekt. Het is de enige manier om van de socialisten verlost te geraken. Want Bert kan als geen ander in een mum van tijd een partij laten verdwijnen. Hij is nog straffer dan David Copperfield.

In ieder geval kwam er heel wat protest zowel van de oude garde als van de achterban. Gennez moest in het zand bijten en de naamsverandering ongedaan maken want haar voorzitterschap kwam in het gedrang. Nu komt het woord ‘progressief ‘nog enkel voor in hun ‘baseline’ en daar moet volgens haar niet over gestemd worden op een partijcongres.

Het is een ventje dat we best kunnen missen in de politieke wereld. In Zuid-Afrika noemden ze Bertje de ‘papbroekminister’ en ze voegden er meteen aan toe dat indien België niemand anders kon sturen, ze liever hadden dat er niemand kwam. Daar hadden ze hem blijkbaar sneller door dan hier bij ons.

Ik ben het meestal niet eens met Tobback, maar deze keer heeft hij meer dan gelijk. Anciaux is niets waard, voor geen enkele partij. Een dikke nul, een blaaskaak die meedraait met de wind als het hem (financieel) maar goed uitkomt.

21:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dromen zijn ... . Droom mee: een onafhankelijk Vlaanderen zonder "sossen". Met dank aan "den Bert".

Gepost door: pol | 17-01-09

geen reden meer "tot bleten" uwe tekst was een echt grappig Janice...onze Bert zijn eerste stapjes bij de socialisten en den troon van "voorkletser" Gennez was al aan het wankelen ,bijna een postje vrij...Anciaux kandidaat ? het begon al met het poging tot naamsverandering S.P.a "a" (anciaux) maar dat was voor later...de drang tot zelfvernietiging bij die partij is groot nu ze "den Bert" onderdak hebben gegeven. Maar het blijft plezante spannende politiek met Bert ,de vrolijke noot met tal van verrassingen..Bert Anciaux naast Gaston Berghmans , Urbanus een van de grootste komieken van deze tijd....

Gepost door: Rene | 18-01-09

Geilen Den Bert geilt op mensen zonder papieren. Als wij vlamingen ook onze papieren zouden weggooien, zou hij ons dan ook sympathiek beginnen vinden?

Gepost door: Wannes | 18-01-09

Laat Berreke den Bleiter toch gewoon doen. Dan bestaat binnen enkele maanden de SPA ook niet meer. Ineens opgekuist.

Gepost door: Bob D | 18-01-09

Het schandalige is, dat stomme lompe (zoals goed
verwoord door Tobback Sr) Caroline haar partij in
de vernieling rijdt, door die profiteur binnen te
halen, zgz als "stemmenkanon". Denkt zij nu echt dat er nog veel mensen voor die paljas zullen
stemmen?
Ze weet dat ze fout is, en het scenario ligt al klaar: hem verkassen naar het Europees Parlement
(Mia, je niet laten foen!) waar hij zch kan doodlullen zoals al die anderen, de gewone burger
kloten en er dan nog dik betaald voor worden.
Neen, ik heb niet het minste respect voor zo iemand, en de sossen kunnen deze keer naar mijn stem fluiten!

Gepost door: degroote | 18-01-09

Niets waard? Maar waarom is Bert niets waard? Hij heeft een grote aanhang bij dames van middelbare leeftijd, dank zij zijn babyface, zie Caroline Gennez.

In zijn jongensachtig uiterlijk schuilt ook zijn gevaar: niemand houdt hem voor de 'zachte anarchist' die hijzelf beweert te zijn. Zijn 'grote progressieve projecten' waarover hij het steeds heeft moeten dan ook in die richting gezocht worden.

Gepost door: Wannes | 18-01-09

Kom maar naar ons...

Gepost door: Janice | 18-01-09

Hessen Goed nieuws uit Hessen, waar de spd zwaar verloren heeft vd csu, tgv hun geplande samenwerking met die Linke, de ex-communisten. Iets wat ze voor de vorige keus beloofd hadden nooit te zullen doen. Ook Bert was voorstander van die helse combinatie. In het land Berlijn bestaat de regering trouwens uit spd, linke en groenen. Ze is dan ook de meest ge-islamiseerde stad van duitsland.

Gepost door: Wannes | 18-01-09

Mensen die blijven voor Bert stemmen zijn mogelijk nog dommer dan Bert Want waar staat die man nu eigenlijk voor. Heeft die ooit serieuze maatregel voorgesteld of genomen ? Hoe lang is die op 1 post gebleven of bij welke partij is hij lang gebleven ?

SPA = Socialistische Populistische & Anciaux

Gepost door: Den Amerikaan | 19-01-09

hln Bert in hln over de buschauffeur met arafatsjaal: een kledingstuk dat met warmte en liefde wordt gedragen, moet kunnen. Iedere vlaming zou hem moeten dragen. Een bruin hemd of een hakenkruis met warmte en liefde gedragen moet dus ook kunnen.

Al 783 reacties.

Wat opvalt in nagenoeg alle kranten: er zijn nog nauwelijks linksen actief als reageerders. Vlamingen zijn overwegend rechts, of tenminste de reageerders. Want met de keus is het andersom: alle partijen zijn links als het op islamisering aankomt, ook LDD en zeker NVA, want ze stemden weer allemaal in met de drie(?)maandelijkse naturalisatie van duizenden moslims en ander oosteuropees tuig.

Gepost door: Wannes | 23-01-09

"tuig" Blij om uw genuanceerde en zeer onderbouwde beoordeling over Europese en niet-Europese inwijkelingen te lezen.

Gepost door: Kampioen | 24-01-09

Nieuws Als moslims en oosteuropeanen eens anders dan negatief in het nieuws komen, ben ik bereid mijn mening aan te passen. En dan heb ik het niet over de poolse gastarbeiders die nuttig werk verrichten, want ik denk niet dat zij het zijn die massaal belg willen worden.

Gepost door: Wannes | 24-01-09

Den Bleiter heeft nu ook al zijn gezwets moeten laten horen ivm Fortis.
Wanneer gaat die hansworst nu eens zijn mond houden, en zullen de media dat persoontje nu eens
een tijdje "laten rusten"?
Endie Genez moet toch zelf knettergek zijn om zo'n onbenul te willen binnenhalen.
Op mijn stem moeten de sossen niet meer rekenen!

Gepost door: degroote | 12-02-09

De commentaren zijn gesloten.