24-01-09

Moslimpredikant wil geseling Wilders

iranexecution


De invoering van de sharia is nu echt niet meer veraf, want “Geert Wilders moet eens ouderwets met een riem worden gegeseld”, zei de internationaal omstreden Amerikaanse moslimprediker Khalid Yasin.khalidyasin_193792h_jpg_20090124012335_resized_120x120

Khalid Yasin op de Islamitische Universiteit in Rotterdam.
FOTO MARCO DE SWART


Hij haalde gisteren in Rotterdam fel uit naar de PVV-leider.
De 'stelselmatig beledigingen aan het adres van de islamitische wereld' wil Yasin het liefste 'op traditionele wijze afstraffen', met een geseling.

Yasin speechte voor zevenhonderd toehoorders op de Islamitische Universiteit Rotterdam. Eigenlijk is dat niets anders dan ophitsen, misschien staat Wilders al als volgende op de ‘dodenlijst’? De prediker zei ook dat Wilders zijn verontschuldigingen moet aanbieden aan alle moslims.
Begrijpen jullie dat? Zij plegen de feiten, moorden, hoofden afsnijden, vrouwen verrot slagen enzovoort, Wilders klaagt dit aan en hij zou zich daarvoor moeten verontschuldigen??? Is dat niet de wereld op z’n kop? Wanneer gaan wij ons nu eens echt verzetten tegen de islamisering van Europa?

23:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Gelijkenis Die vent heeft een kop zoals de moslims de sluwe jood altijd voostellen. Ge ziet de verwantschap duidelijk.

In Pakistan werd deze week in beroep een familie vrijgesproken die in eerste aanleg 10 jaar hadden gekregen voor eremoord op een jonge vrouw. Motief: eremoord is geen misdrijf. Staat dat zo wel in de sharia?

Maar er is ook goed nieuws over de islamisering van europa te melden: in de UK heeft slechts 44% vd moslims verklaard niet te willen integreren, en bovendien zijn slechts 67% tegen een huwelijk met een ongelovige. Ik had minstens 97% verwacht, daarom is dat dus goed nieuws. De integratie vordert traag maar gestaag.

Gepost door: Wannes | 25-01-09

Shame Shame on The Netherlands
Opzij , laat Patt het eens vertellen!

Gepost door: Stradi | 25-01-09

Geseling? In het filmpje op Elsevier spreekt de man over een 'judicial slap on the wrist'. Wie heeft daarvan een 'ouderwetse geseling' gemaakt?

Gepost door: Wannes | 25-01-09

Elsevier en Knack

Gepost door: Janice | 25-01-09

Luister ook naar de andere redevoeringen van Pat Condell. Hij windt er geen 'politiek correcte' doekjes om.

Gepost door: Janice | 25-01-09

Goed luisteren en verdiepen in zulke onderwerpen is een beetje te moeilijk voor de meeste hier he schandalig gewoon

Gepost door: Melanie | 25-01-09

Ik heb plaatsvervangene schaamte als ik mensen met zo weinig hersencellen zoals jij janice ONTWETENDE uitspraken zie maken

Gepost door: Melanie | 25-01-09

arme Melanie Melanie als jij denkt dat Janice "onwetende uitspraken" doet, vrees ik dat jou verstand is aangetast door "groene Islamititisch" das erg hoor , veel sterkte !

Gepost door: Rene | 26-01-09

wie met westerse roots voor die (fundamentalistische) Islam begrip toont ,verdedigd ,ervoor gaat kruipen en plaatsvervangende schaamte toont voor diegene die er anders over denken...die collaborateurs moeten wel erg dom zijn of naief!

Gepost door: Rene | 26-01-09

zojuist gelezen op mijn PC in krantenkoppen """ Islamofo(l)ie groeit in "Vlaanderen" hoe zou dat nu komen ?? een meerderheid gelooft zelfs dat den Islamic geen bijdrage kan leveren tot onze westerse cultuur...dat zegt VB al jaaaaaaaren wat bewijst dat "onze" partij de enigste is die de bijzondere politieke gave heeft om na te denken en "juist" te oordelen ,spijtig genoeg is na denken over dat probleem racisme ! Het werd tijd dat de Vlaamse Slaafjeskudde "eindelijk" ook begint na te denken en de neiging krijgt om die Allah "troep" een halt toe te roepen

Gepost door: Rene | 26-01-09

En wat is uw referentiekader Melanie??

Gepost door: Stradi | 26-01-09

Mijn mening werd gevormd toen ik een jaar lang ben gaan rondtrekken in islamitische landen, vooral Noord-Afrika. Ik ben inderdaad geen islamgeleerde, maar heb voldoende gesprekken gevoerd met islamgeleerden, heb alles wat met islam te maken heeft en in mijn buurt kwam gelezen. In gesprekken met moslims (en ook ex-moslims) zijn er zelfs mensen bij die zeggen dat ik beter op de hoogte ben dan zijzelf.
Dus Melanie, ik denk dat je verwijt kant noch wal raakt. Als je dezelfde ervaringen hebt als ik, dezelfde opzoekingen hebt gedaan als ik, dan mag je meepraten, maar dat typische linkse schelden, zonder tegenargumenten, mag je hier nooit!

Gepost door: Janice | 26-01-09

Na verlost te zijn van het juk van de kromstaf, doemt het juk van het kromzwaard. In de onafhoudende poging om Vlaamse ogen blind en oren doof te houden, worden er nog maar eens verbale taboes opgelegd. Correcte belgen hebben, om buitenlandse mensen terwille te zijn, het vernoemen van het woordje 'macaca sylvanus' strafbaar gesteld; in dezelfde geest wordt voortaan het woordje 'allochtoon' een verboden ... Mijn goedbedoelde voorstel om ‘[b]A[b]nders dan autochtone en ‘[b]A[b]ndere werelddelen bewonende ‘[b]P[b]ersonen’ gewoon AAP te noemen zal dan ook weer al eens als provocatie beschouwd worden zeker?

Gepost door: eddy | 26-01-09

Arme Melanie Melanie "Goed luisteren en verdiepen in zulke onderwerpen is een beetje te moeilijk voor de meeste hier he schandalig gewoon"

Melanie je hebt het dan toch duidelijk over jezelf...

Tegen wat protesteer je nu eigenlijk, tegen de Imam, tegen het nieuwsagentschap dat het gebracht heeft, tegen Wilders, tegen wat ???

Gepost door: Den Amerikaan | 26-01-09

Stradi Leuk filmpje. (Heb het dan maar meteen overgenomen).

Volgens de koran mogen vrouwen niet aan de zijde van Allah zitten in het hiernamaals.

Het smerige is nu dat ze meisjes op school wijsmaken dat alleen zij, die zich opgeven als zelfmoordterroristen per uitzondering plaats zullen mogen nemen aan de zijde van Allah samen met de andere martelaren.

(Bron: Palestijns meisje in documentaire CNN enkele jaren geleden).

Gepost door: Janice | 26-01-09

hoehoe Melanie Islam: What the West Needs to Know -- Dutch subtitles
Ik moest het opzoeken voor iemand, de volledige film van meer dan 1,5 uur en…..met Nederlandse ondertiteling Melanie, oortjes open, zien dat Joesef thee gaan drinken is, brilletje op en misschien gaat het licht aan…. Wel zien dat het huis picobello is als de heer thuiskomt hé, maar dat weet je wel.


Gepost door: Stradi | 26-01-09

Weer eentje om vooraan te zetten.

Enkele van die mensen heb ik al persoonlijk ontmoet. O.a. Robert Spencer en Bar Ye'or.

Gepost door: Janice | 27-01-09

Wie of Wat is "MELANIE"" ???? och wie is "Melanie" misschien een ruige struise vent , een beetje naief en niet van de slimste met veel tatoes...zij of hij hoort bij de categorie duikboot lafaarden...ze komen even boven drijven ,spuwen hun gal uit en verdwijnen weer..ze gaan elke discussie uit de weg , omwille van het feit , ze goed genoeg weten dat zij het onderspit moeten delven , typisch voor rood groene geprogrameerde slaafjes....idem voor Islammers ,die zie je nooit op dit forum ,ze kunnen tegen onze argumentatie niet op ,om de eenvoudige reden dat westerlingen niet meer leven in de donkere middeleeuwen toen ze de mensen nog vanalles in de oren konden blazen...wij hebben een evolutie meegemaakt door de vrijheid van denken ... en onze Islammers moeten er nog aan beginnen....doe de test ,probeer een kind van 5 jaar maar eens te overtuigen dat Sint Niklaas niet bestaat , moest je daar toch in slagen !! dan heb je dat kind ongelukkig gemaakt ,want je hebt zijn droom weggenomen ...

Gepost door: Rene | 27-01-09

Melahakbar Wel Rene daar heb je toch een punt, na een paar oneliners, hun ingefluisterd door de imam begint het schelden en bedreigen. Als je ze dan de spiegel voorhoudt over hun agressieve aard verdwijnen ze terug onder de steen waar ze vandaan komen.
Maar uw vraag of Melanie een geslacht heeft zette mij aan het denken.
Allochtoon mag straks ook al niet meer, waarom dan geen algemene naam voor de vijand van het moderne westen, MELANIE, de melanies, de melaniekes een prachtige aanduiding of verzamelnaam voor achterlijkheid en collaboratie, de hele zwerm van samenspannerts.
Men kan er alle kanten mee uit, melancholie(k), maladie (d'Alzheimer), malafide, malaise, melange(s) tot en met malaria.
De Gedankenpolizei zal weer aan het werk moeten
Ale, voor alle melaniekes die moeten leren lachen een link als eerste les
Allah hakermaaroplos

Gepost door: Stradi | 27-01-09

oeps verkeerde link

Gepost door: Stradi | 27-01-09

Waar blijft hij de cartoons vandaan halen...

Er zijn er echt hele goeie bij.

Gepost door: Janice | 27-01-09

WIE is da: Stradi.??? "Allochtoon mag straks ook al niet meer, waarom dan geen algemene naam voor de vijand van het moderne westen, MELANIE, de melanies, de melaniekes een prachtige aanduiding of verzamelnaam voor achterlijkheid en collaboratie, de hele zwerm van samenspannerts.
Men kan er alle kanten mee uit, melancholie(k), maladie (d'Alzheimer), malafide, malaise, melange(s) tot en met malaria.
De Gedankenpolizei zal weer aan het werk moeten
Ale, voor alle melaniekes die moeten leren lachen een link als eerste les
Allah hakermaaroplos "
Stradi

JE BENT TE VER GEGAAN JOENG
Een beetje respect kan oek ofni soms

Gepost door: Kim | 11-06-09

De commentaren zijn gesloten.