26-01-09

Vrouwen in de islam

We hebben allemaal gehoord waarom terroristen zo heel erg gemotiveerd zijn. Dat is omdat hun werd verteld dat er in het hiernamaals 72 maagden op hen wachten. En voor die terroristen is dat iets geweldig om naar uit te kijken.

Voor die maagden echter... is de hemel niet echt wat ze ervan verwachten. Ik kan mij het gesprek tegen zo'n jong meisje voorstellen. "Je moet een braaf meisje zijn, je moet altijd een burqa dragen - altijd een hoofddoek, niet naar school gaan, niet leren lezen, geen spelletjes spelen, niet uit werken gaan, niet zingen, niet dansen, niet naar muziek luisteren, je mag niet gaan stemmen, niet met de auto rijden, je moet een leven vol vernederingen ondergaan en dan... dan pas ga je naar de hemel.... waar je een seksslaaf mag zijn voor terroristen.


12:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

1xsex per week Daar hebben moslima's echter geen boodschap aan, omdat zij andere genen hebben als wij. Moslima's zijn in grote meerderheid overgelukkig met hun islam, pak het hen af en er blijft niet een normale vrouw over, maar een menselijk wrak.

Waarom trouwen ze zo weinig met westerlingen, nu ze volop de kans krijgen? Zien ze de onweerlegbare voordelen dan niet? Nooit slaag krijgen, altijd het laatste woord hebben, de hele avond plat voor de tv liggen, nieuwe schoenen en bottekes zoveel ze willen, verafgoding van honden en katten toegestaan, slechts éénmaal sex per week en toch maar 1 à 2 kinderen baren, enz enz.

Geef toe, moslims hebben karakter, iets wat de linkse Hitler al wist. En kom nu niet af dat ze vermoord worden als ze de sekte verlaten, want ik ken er een paar, en die zijn nog redelijk levend.

Gepost door: Wannes | 26-01-09

72*sex per week moet ge niet vragen ,hoe snugger die terroristen zijn om nog te geloven in 72 maagden,maar het is wel een weerspiegeling van hun mentaliteit ten overstaan van "vrouwen" het zijn echt fundamentalistische "neukers" hoeveel kinderen heeft den Bin-Osama ?? honderd ,tweehonderd ?? ik denk dat hij het zelf niet meer weet.........
Volgens mij blijven ze hun vrouwen onderdrukken uit angst,stel je voor dat ze 72 mannen beloven ( a la Tom Cruise ) die martelaressen staan op te wachten in de "tuinen" van Allah dan kunnen ze binnen de kortste keren de vrouwen vervangen door "geiten"

en dan te bedenken dat politieke sujetten zoals een Gennez en vooral Mie Katoen van Groen , stijders voor gelijke rechten, dergelijke cultuur bepamperen

Gepost door: Rene | 27-01-09

Wannes, Ik ken er ook een paar die al flink wat toeken hebben gekregen op straat.

Gepost door: Janice | 27-01-09

Nobel Maar zelfs die denken er niet aan om met een belg te hertrouwen...Als hun vent hun het huis uitzet, zullen ze nog liever een anatolische analfabeet gaan laten halen door hun ouders in Turkije en opnieuw een pak rammel of erger riskeren. Alles om de sekte te laten zegevieren in het westen. Als dat nog geen nobel doel is.

Gepost door: Wannes | 27-01-09

Nee, die was wel met een Belg, nu niet meer en ik moet er bij zeggen dat het niet aan haar lag.

Gepost door: Janice | 27-01-09

Janice !! een Belg die slaagt zijn vrouw niet ( bij ons is het eerder andersom) Ik heb in mijn 36 jaar politie-loopbaan nooit geweten dat een "Belg" zijn vrouw wat toeken gaf..diegene die het wel deden waren onder de invloed van de Islaaaaaam (sic)

Gepost door: Rene | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.