27-01-09

Het verschil tussen politici en mensen die het ECHT weten.

00:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Een lange film, maar ik heb hem helemaal uitgezien, alhoewel ik het meeste al wist ntl. Islam is niet in de eerste plaats bedoeld voor huis- tuin- en keukengebruik, maar als leidraad om een land te regeren. En dat land moet tensltte de hele wereld omvatten, want alle andere ideologieen zijn inferieur en moeten geconverteerd of ondergeschikt gemaakt worden. En dat ze in europa nog niet tot de jihad zijn overgegaan, komt omdat ze nog wachten op meer migranten.

Een goede oneliner was deze (van een ex-terrorist): Als 'jihad' gewoon geweldloze strijd betekent, dan betekent 'Mein Kampf' dat ook. (Kampf = strijd, en niet kamp, zoals velen denken)

Gepost door: Wannes | 27-01-09

Ik had hem ook al eerder gezien. Een deel komt uit de film van Robert Spencer. Ik hoop dat er nog veel naar deze film kijken, iedereen zou het moeten weten.

Gepost door: Janice | 27-01-09

en dan wil dat hoogbeschaafd hof in Nederland eens kijken of ze Wilders niet kunnen veroordelen ,voor wat feitelijk ? ze zouden hem eerder moeten feliciteren voor de politieke moed die hij heeft om te "waarschuwen" hij zit op dezelfde lijn als de sprekers uit dat You Tuubeke en ons VB...allemaal racisten dus die gemeenschappen tegen elkaar opzetten...

Gepost door: Rene | 28-01-09

ik zeg het simpel NO ISLAM IN THE WESTERN WORLD
multikul- en volksverraderstuig mogen (zelfs op mijn kosten) een enkel ritje maken naar een islamietenparadijs zoals saoedie arabie, jemen, soedan,of welke andere faforiete sharia oord ze ook willen.
Dan krijg je het soort van de dedecker jean marie die geen graten ziet in de toetreding van het fundamentalistische islamietenland turkije in (het toekomstige kalifaat)eurabia.
Volksverraders en bangerikken van alle tijden helaas zijn ze in de meerderheid.

Gepost door: Trucker | 28-01-09

tussen haakjes, dit is een uitstekend portret van wat islam echt is, ik heet de islam trouwens NOOIT een religie, maar wel een CULTUUR.
Alle volksverraders zouden trouwens verplicht moeten worden om de smeerlapperij te moeten aanschouwen waar de islam voor staat.
Heb laast het filmpje bij Bart Debie gezien..... moet je echt een heel sterke maag voor hebben, maar het herleide de islamietencultuur tot zijn essentie: BARBAARSE praktijken van een cultuur anno 2009 en ze krijgen er maar niet genoeg van.
Wie zo naief is om te geloven dat ahmed of mohamed (pakweg een buurman of collega), in tijden van keuzes maken tussen zijn cultuur of een Westerse (welke dan ook) relatie veilig te stellen mag één keer raden welke optie de islamiet kiest.
Mijn persoonlijke visie over de islamietencultuur is eenvoudig, wegens niet strokend met onze Westerse waarden terugdrijven naar hun landen van herkomst, indien nodig met dwang om onze nageslachten te behoeden.
Het soort dat komt aandraven met cliché's zoals: ja maar en diegenen die hier geboren zijn, wel die laten we een WESTERSE inburgeringszin-proef af leggen, gemakkelijk in te vullen, maar ik denk dat GEEN enkele islamiet er zal in slagen, dus ook niet bart somers (de oud overloper van wijlen de volksunie) zijn "nieuwe belgen".
gelukkig heet hij ze niet Vlamingen, kreeg ik echt en beroerte.

Gepost door: Trucker | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.