27-01-09

Pro en contra Knack

Gisteren eindigde de poll op de website van Knack, met de vraag “Vindt u de islam een bedreiging voor Europa?” met 86 % ja-antwoorden en amper 14 % nee.

Vandaag wordt de vraag gesteld of u akkoord gaat met de “Schadevergoeding voor familie Niangadou”.
Ook hier zijn er op de 484 antwoorden die reeds binnenkwamen, al 68 % tegen.


http://www.knack.be/index.jsp

12:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Rechts Daar ook veel meer rechtse reageerders als linkse. Moet erg zijn voor een ultralinkse rat als Joël De Ceulaar. En toch, bij de keus, is alles weer omgedraaid...

Vermoeiend format vind ik dat knack-forum: meer herhalingen als nieuwe woorden op uw scherm, gekleurde slecht leesbare tekst ipv zwart, enz

Gepost door: Wannes | 27-01-09

De Standaard Lees er ook de meningen over islamfobie op het forum van De Standaard.
Link: http://www.standaard.be/meningen/forum/Index.aspx?pageName=detail&forumId=749225

Gepost door: pol | 27-01-09

wat betreft de schadevergoeding aan de familie van Niangadou ! Dat "illegaal" slachtoffer was toch in "dienst" als kindermeisje , normaal gezien als een werkgever een illegaal iemand in dienst neemt en hij wordt betrapt ,krijgt hij een fikse boete en dient hij de repatrieringskosten te betalen,de wet heeft blijkbaar niets voorzien als die illegale werknemer vermoord wordt,dus vlug de wet een beetje aanpassen en den heilige idioot uithangen.
......dat is Belgie een politiek zonder ruggegraat,alles wordt onmiddellijk aangepast om hun scheinheilige smoel te redden.Dat meisje was ook een mens en moet dusdanig behandeld worden,dat op kosten van de regering alles zou gedaan worden om haar leven te redden is vanzelfsprekend , spijtig genoeg kon zij niet meer geholpen worden.De vermoedelijk honderden neven nichtjes,broertjes zusjes ,pa en ma Niangadou hebben geld geroken ,dus er tegenaan , het brengt dat meisje niet tot leven maar de eurootjes zijn welkom hoe meer hoe liever...gewoon schandalig !

Dat er zovelen van mening zijn dat de Islaaaaaam een bedreiging vormt (en niet alleen ) voor Europa ,die 86 procent "Ja" antwoorders moeten ,of ze het nu graag hebben of niet,het VB uiteindelijk toch gelijk geven , de rest zal in de toekomst wel volgen met uitzondering van de collaborateurs uiteraard ,zoals bv die "Melanie" en dergelijke Groen-Rood getinte idioten ,die vermoedelijk van mening zijn dat die 86 procent allemaal racisten zijn

Gepost door: Rene | 28-01-09

Nuance Alhoewel ik in princpipe niet tegen een "billijke" schadevergoeding ben voor een illegaal moet ik toch hetvolgende zeggen.

1) Plotseling staan hier 20 familieleden voor een schadevergoeding van 1.3 miljoen EUR. Wablief ???
De schadevergoeding zou moeten uitbetaald worden in fucntie van de regels van het land van herkomst en volgens de levenstandaard/inkomsten van hun land.

2) Vele Belgen krijgen amper een schadevergoeding bij zware problemen, kijk de archieven er maar over na, Dutroux en andere zaken. Dat men eerst deze zaken regelt ipv een wet te stemmen voor 1 persoon.

3) Ingezonden stukje van een Belg : Een 'nieuwe belg rijdt de vader dood van zijn schoonzus, zonder verzekering en roekeloos rijgedrag, ontvangen schadevergoeding 0 (NUL) EUR.

4) Zijn er bilaterale akkoorden voor dit soort zaken, indien niet, is deze wet onzinnig.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-01-09

Nog zo'n vraag
Vindt u dat Europa ex-gedetineerden uit Guantanamo moet opvangen?


Wie wil er nu Taliban en vermoedelijke terroristen opnemen!!

Gepost door: Janice | 28-01-09

Je moet toch wel een compleet masochist zijn om zulke types op te vangen, zijn wij nu echt de vuilbak van de wereld aan het worden.

Stuur die mannen naar Iran, daar waar ze thuishoren, ze zullen er als helden ontvangen worden.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-01-09

Ik denk dat er zodanig veel mensen tegen hebben gestemd, dat ze het gauw hebben gewijzigd naar een andere vraag.

Nu is het:

De Gezinsbond pleit voor extra verlof bij onvoorziene omstandigheden voor gezinnen met kinderen. Bent u voor?

Daarop heb ik niet geantwoord, ik moet eerst weten wie dat dan zal betalen.
De gezinsbond waarschijnlijk niet.

Gepost door: Janice | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.