28-01-09

Moet Brussel nog groter worden??

Een gunstige wind bracht ons op de hoogte van volgende enquête:

"de uitbreiding van Brussel: ja of neen?"
en wel tot de telefoonzone 02.

U kan uw mening kwijt (onderaan) door op onderstaande link te klikken.
Daarna kan u stemmen door een postcode in te vullen en dan op neen of ja te klikken,volgens uw overtuiging. http://www.medium4you.be/Wilt-u-de-uitbreiding-van-Brussel.html

Veel stemgenot en erger u niet teveel aan de voorstellen die daar worden geformuleerd.


Namens de VVB
Steven Vergauwen
directeur VVB vzw


Volgens mij zou men beter het Brusselse (derde) gewest terug ongedaan maken en bij het Vlaamse gewest voegen waar het thuishoort.

10:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Arabisch Sarkozy heeft zopas weer een lofzang gehouden op de arabische taal en cultuur, die een grote toekomst tegemoet gaan in europa zegt hij. Een vooruitziend man inderdaad. Brussel zal wsl één der eerste grote steden in europa zijn met een islamitische meerderheid, die allemaal arabisch gaan moeten spreken, al was het maar om de koran te lezen. De strijd nederlands/frans wordt daardoor op termijn bijzaak.

Gepost door: Wannes | 28-01-09

Sarkozy is ongelooflijk! Wat een ommezwaai tegenover vroeger toen hij zei dat hij er een campagnepunt zou van maken om Turkije niet tot de EU te laten toetreden. En hoe hij tekeer ging tegen de schoeltjes die auto's in brand staken nadat er twee van hun broeders waren omgekomen toen ze zich voor de politie verstopten in een hoogspanningscabine.
Waarom doen politici dat? Bush, Blair, Sarkozy en alle anderen??? De uitdrukking 'bange blanke man' is dan wel enkel en alleen op hen van toepassing maar zeker niet op diegenen die de waarheid durven zeggen.

Gepost door: Janice | 28-01-09

Ségolène Ségolène Royal heeft het vandaag kernachtig uitgedrukt in Le Figaro: Sarkozy est un 'gamin m'as-tu-vu'.

En de reden waarom de meeste politici tenslotte toch aanpappen met de moslimlanden is vlg mij puur economisch: bestellingen binnenhalen van die superrijke of/en bevolkingsrijke regios.

Zo ken ik persoonlijk iemand die werkt voor een vlaams baggerbedrijf voor de kust van Dubai, waar ze die eilanden aan het opspuiten zijn. Welnu, rond die zandbanken moeten versterkingen worden gebouwd om de golven tegen te houden zodat het zand niet weggespoeld wordt. Hiervoor worden 1000 vrachtwagens rotsen per dag aangevoerd, maar ook een soort betonnen kruisen die in mekaar haken, enkele tonnen zwaar per stuk. Die doodeenvoudige betonnen blokken worden in ...Frankrijk gemaakt van zand, grint, en cement, en tegen de tijd dat die in Dubai arriveren kosten ze ...€ 10000 per stuk! Of althans, dat is wat men de arabieren aanrekent. En ze hebben er heel veel nodig, want er gaan 1.5 milj mensen wonen op die eilanden.

Begint ge het te zien?

Gepost door: Wannes | 28-01-09

Ik weet wel dat we 'verkocht' worden.

Gepost door: Janice | 28-01-09

Kan misschien zijn dat Sarkozy zijn idee over de islam aan het veranderen is.Maar toch hebben de Fransen van twee slechte keuzemogelijkheden de minst slechte gekozen. Royal is nog erger moslimgezind (komt uit een familie van overtuigde pied-noirs). Moest zij president geworden zijn, zou Frankrijk er nog slechter voor staan. Is ook bewezen dat Royal al best met Berreke den Bleiter kan meegaan. Toen zij niet verkozen werd als voorzitter van de Socialistische partij heeft zij zelfs gedreigd met een proces. Einde van de legislatuur wil zij terug opkomen als kandidaat-president. Veel van mijn kennissen hier houden daar ook hun hart voor vast, als zij het moet worden, arm Frankrijk. Is gewoonweg een mediageil mens, dat alles doet voor macht. De huidige, rechtse president heeft toch ook al veel goeds gedaan. Als men dan de campagnepunten bekeek, was links rechtser dans rechts (heb het hier wel over socialisme vis-à-vis de gewone man). Dit in tegenstelling met België, waar traditioneel rechtse partijen linkser zijn dan links.

Gepost door: Bob D | 29-01-09

Ik heb vandaag iets gelezen over haar boek. De één na de andere venijnige uitval naar zowel Sarkozy als haar linkse rivale (ben de naam even kwijt..)stond er.

Gepost door: Janice | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.