29-01-09

Wat stuurt Sp.a naar Europa?

Zou het kunnen dat Sp.a probeert om twee Europese zetels te halen met in de ene – Bertje Arafat en in de andere Saïd El Khadraoui, die enkele jaren geleden in een speech op een bijeenkomst van allochtonen in Antwerpen beweerde dat Vlamingen ‘nooit hebben bestaan’!?

Saïd El Khadraoui, zoon van een Belgische moeder en Marokkaanse vader, maakte bij de verkiezingen in de jaren ’90 een enorme sprong voorwaarts toen hij als onbekende een enorm aantal stemmen wist te vangen vanwege zijn Marokkaanse naam. Sindsdien profileert hij zich als moslim, maar is het waarschijnlijk zoveel als u en ik.

In ieder geval zijn dat nu niet meteen de twee meest geschikte kandidaten om Vlaanderen te verdedigen binnen Europa, zelfs als socialist zou ik zeker niet op die twee figuren, die enkel aan hun eigenbelang denken, stemmen.

17:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Saïd Hij haalt zoveel stemmen omdat Leuven zo'n links bolwerk is, met 40.000 studenten en vele 'hangenblijvers' na hun studies. En zoals we weten: Wie niet links is als hij jong is, heeft geen hart. En wie nog links is als hij volwassen wordt, heeft geen verstand.

Maar zijn voornaam, Saïd, verraadt hoe weinig een westerse ouder in de pap te brokken heeft in een gemengd huwelijk met een moslim. Hij heeft niet alleen een zeer marokkaanse en dus onuitspreekbare naam, waarmee hij nog veel tijd gaat verliezen in z'n leven als hij dat telkens moet spellen, hij heeft zelfs geen europese voornaam mogen krijgen.

Vandaag is ook weer een verordening uit Marokko gekomen voor hun onderdanen in Holland (wat wij 'hollanders met wortels in een andere cultuur' zouden noemen. Berberse voornamen mogen niet meer aan hollandse babys gegeven worden, want niet islam-conform. De hollandse dhimmies gaan dit weer klakkeloos in hun gemeentereglementen opnemen, ge gaat dat zien.

Gepost door: Wannes | 29-01-09

Wij geraken ... nooit meer van die halve marokkaan en die would-be palestijn af, want ze hebben zich beide toegelegd op stemmenwinst bij de allochtonen.
Hetzelfde scenario speelt zich af in koekenstad; "de neus" zal ook veel binnenrijven van die soort, en het VB zal,, helaas, mogen blijven dromen van een beslissende overwinning, want voor iedere stem dat het VB bijwint, zijn er weeral tien "donkergekleurde medemensen" komen wonen in A.
Het ergste van het geal is...dat de snelbelgenwet ervoor gezorgd heeft dat ieder individu, komende uit het hol van Pluto...ook stemrecht heeft. Grrrr

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 29-01-09

EINDELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spa toont zich werkelijk wie ze zijn.
eerst met Bertje Colargol (dat kleine beertje met die lange sjaal)
en dan met Saïd een sumpathieke kerel die met plezier in het gezicht van elke Vlaming spuwt! (Je moet echt niet bij De Lijn werken om ook zo'n plakkaat in je gezicht te krijgen! Het is elke Vlaming AN HARTE GEGUND!)
Weet je nog wat TOBBAK ooit zei
MET ALLE MIDDELEN
MET ALLE MIDDELEN

welnu : de kat komt uit de zak! Dat zijn de middelen waarover het oud gebit het had: wees blij dat het er nu EINDELIJK uit is!

Wat Carolien Gennez betreft: elk paard met zo'n GEBIT
MOET MEELOPEN IN DE KOERS, met of zonder rollekes!

Gepost door: Erwin | 30-01-09

BNP En wat gaat de BNP in Engeland naar Europa sturen? Gisteren hebben ze in een by-election in Newcastle weer 27% vd stemmen gehaald, en dat is geen uitzondering. By-elections zijn wijkverkiezingen om een weggevallen gemeenteraadslid te kunnen vervangen.

Niet slecht voor een partijtje van nu mss 1%. 'The Old Gang Parties' doen het in hun broek...Er is nog hoop, zelfs voor het dhimmieland bij uitstek.

Gepost door: Wannes | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.