01-02-09

In Nederland mag net iets meer...

http://www.youtube.com/watch?v=m2ywOMvZiNc

21:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Gewoon schandalig !! zullen de Moslims denken ,het zou (zeker in Belgie ) weer een dankbare reden zijn om de boel nog eens op stelten te zetten ,protestacties ,betogingen met grote spandoeken "stop Islaaaam onverdraagzaamheid "" beetje bijhorend straatvandalisme ...ze zouden zich weer "gekwetst" voelen .. liever een kerk dan een "moskee" das een rechtstreekse belediging ,een vorm van racisme...maar het einde is in zicht ,het proces tegen Wilders zal daar vlug een einde aan maken...hier in Belgie is dat niet nodig...we hebben hier groen rood ,de VRT, het Centrum ter bevordering van het racisme...aangepaste rechtspraak ten voordele van onze Islaambroeders, we hebben De Gucht...Jos Geysels ,Jodenhaters zoals Bert den Bleter...hier zijn onze woestijnbroeder "safe" onkwetsbaar ,zelfs een indertijd succesvol liedje van de Strangers "ziekenkas" moest wijken ,hier leven we allemaal in ""een zonder haat straat""...in Belgie kunnen onze bruine broeders rustig onze cultuur "Verseiken" heu Verrijken

Gepost door: Rene | 02-02-09

En nu beginne de joden ook weeral te klagen. Waar gaat dat toch noaartoe met de vrijheid van mening??

Gepost door: Glen | 02-02-09

leve Het nederlandse cabaret,een kwinkslag kan er nog ,en er is GEEN stasicentrum tegen het eigen volk, goed bezig manne !!!

Gepost door: lowieke staal | 02-02-09

Ik pleeg nog liever zelfmoord dan mijn mond te houden.

Gepost door: Janice | 02-02-09

Dom Dit filmpje is wel sarcastisch bedoeld, het moet een domme wildersfan voorstellen.

Gepost door: Wannes | 02-02-09

Hoe weet je dat?

Gepost door: Janice | 02-02-09

Knipoog

Dit staat naast het filmpje op youtube:

"Liedje met een dikke knipoog naar de racistische medemens van het Nederlandse comedy duo Mike Boddé en Thomas van Luyn (Ajuinen en Look). "

Gepost door: Wannes | 02-02-09

Geeft niet. Het is hoe dan ook humor. Je weet wel...wat niet met een lach kan gezegd worden, is de waarheid niet!

Gepost door: Janice | 02-02-09

Bewijs Hiermee is nogmaals bewezen dat artiesten in grote meerderheid links dragen.

Gepost door: Wannes | 02-02-09

In het openbaar toch.

Heeft er trouwens vandaag iemand naar Canvas gekeken? Naar de documentaire over de hechte vriendschap en de heimelijke afspraakjes tussen de nazies en de communisten van de Sovjet Unie?
Er zijn nieuwe documenten boven water gekomen en dat zullen ze bij links niet graag horen.

Hitler en Stalin konden het namelijk erg goed vinden met elkaar, tot Hitler na een paar jaar dacht dat ze daar in het Oosten misschien toch wel een gevaar konden vormen en Stalin kwaad was omdat Hitler in Frankrijk een wapenstilstand had ondertekend.
Maar ze waren beiden even wreed en hadden beiden dezelfde idealen. Ze hadden zelfs op voorhand afgesproken om Polen met elkaar te delen, al deden de communsten zich voor als de redders van de Polen.
De wreedheden die daar zijn gebeurd moesten niet onderdoen voor de wreedheden onder de nazies. Ze hebben heel de Poolse elite uitgemoord. Een oude vrouw die het overleefde getuigde over extreme gruwelijkheden van de Sovjets.
Dus als de socialisten nog eens de internationale willen zingen, kunnen ze misschien eens afwisselen met Deutschland über alles...

Gepost door: Janice | 03-02-09

Glen Ja, Jodenbashen is (terug) in tegenwoordig. Ik denk niet dat het de joden aan humor ontbreekt, maar dat het aan de slechte timing bij de vrt ligt.

Er is maar één soort mens die voortdurend mag gebashed worden, en dat zijn...jaja, Vlaams Belangers. En zij zijn het al zo gewoon dat ze niet meer boos kunnen worden.

Gepost door: Janice | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.