02-02-09

Veldrijden geen topsport

WK5ThumbDe meest zielige minister in het land blijft maar in het nieuws komen met stupide uitspraken. Veldrijden is voor hem geen topsport, zei hij, en dus kunnen ze zijn steun vergeten. Want een sport dat niet naar de Olympische Spelen gaat mag voor zijn part verdwijnen.

Ik ken niet veel van sommige sporten, voetballen en wielrennen kunnen mij echt niet boeien, maar gisteren wou ik toch even kijken naar het kampioenschap veldrijden en wat ik zag heeft mij ervan overtuigd dat Anciaux beter zou ijveren om deze sport naar de Olympische Spelen te krijgen dan het gewoon af te breken en ‘links’ te laten liggen.

14:07 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Interesse Geen topsport omdat er geen moslims of negers aan meedoen, de twee enige mensensoorten die hem interesseren.

Gepost door: Wannes | 02-02-09

Minister Minister van Topsport, die ontbreken wij nog .
Ik vindt hem geen minister; dus, moet hij maar oprotten :-)

Gepost door: Siberx | 03-02-09

de reaktie's In de sportkranten logen er niet om , ééntje schreef zelfs "dat er niemand in de wielersport ooit zou stemmen voor hem, geen renners , supporters,niemand ,hij kan het dus wel schudden, anderen verlaten de sp.asten sinds dat zij hem hebben binnengehaald exit sp.
a dus

Gepost door: lowieke staal | 03-02-09

Dat klopt Wannes. Anciaux steunt enkel organisaties en verenigingen waarin ook allochtonen vertegenwoordigd zijn.

Gepost door: Janice | 03-02-09

Wereldkampioenen,...gouden medailles,...Droom verder! Terwijl er in Vlaanderen duizenden gehandicapten te vergeefs opvang en zorg zoeken. Je zult als ouder van zo'n kind op zo'n discussie tercht komen... Je maag draait er van om!

Gepost door: Ivan | 04-02-09

Ivan, Ik weet niet wat het ene met het andere te maken heeft. Ik vind de gehandicaptenzorg in Vlaanderen ook een schande, maar dat staat volledig los van deze discussie want dat is appelen met peren vergelijken.
Als je er toch iets wilt aan doen, stem dan op een partij die eigen bevoegdheden wil in Vlaanderen voor o.m. de zieken- en gehandicaptenzorg.

Als mensen voor de traditionele partijen blijven stemmen, dan moeten ze nadien niet komen zagen dat er iets moet veranderen, aan ons zal het niet liggen, daar schreef ik trouwens al genoeg over.

Gepost door: Janice | 04-02-09

Schande? En ik vind de gehandicaptenzorg in Belgie helemaal geen schande. Iedereen is ntl graag van zijn gehandicapt kind af, dat een ander er maar voor zorgt, zodat zijzelf drie keer per jaar op vakantie kunnen, en tweemaal per week op restaurant of op een af andere nutteloze 'cursus'. Ik ken er toevallig een paar...

Als ik de ontelbare parkeerplaatsen voor gehandicapten zie, denk ik soms dat wij een land van gebrekkigen zijn, tot ik merk dat de meesten die daar uit hun auto stappen harder kunnen lopen dan ik.

Gepost door: Wannes | 04-02-09

Van die parkeerplaatsen kopen ze geen eten, hé!

Soms heb je opvang nodig. Ik ken ook mensen met gehandicapte kinderen, en dat zijn gewoon gevangenen die nooit ergens naartoe kunnen. Want geestelijk gehandicapte kinderen zij meestal nergens welkom.

Gepost door: Janice | 04-02-09

De commentaren zijn gesloten.