04-02-09

Vrouwenvoetbal

De aartsconservatieve president Ahmadinejad heeft de deur voor vrouwen in de sport verder geopend in 2006. Toen was het echter enkel sport voor en bekeken door vrouwen, want mannen mochten niet kijken naar sportende vrouwen.

Voorzichtig mochten de Iraanse sportvrouwen zich later ook aan de wereld tonen, zij het dat het lichaam bedekt hoort te zijn, want korte broek en mouwloze shirt zoals hun tegenspeelsters mag niet.

0055s

21:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zielig echt zielig... ik vraag me af hoe "rood" (van schaamte) en Groen (achter hun oren) hierop reageren,als ze daar tenminste de moed toe hebben, want het zijn toch voorvechters voor de gelijkheid tussen man en vrouw , of moeten de "mannen" zich nu aanpassen ? moeten zij nu ook, elk lichaamsdeel bedekken uit vrees te worden besprongen door de vrouwen ? .....Alhoewel de Islaaaaam de meest snelgroeiende godsdienst , is zij toch gedoemd te verdwijnen in de vorm waarin wij ze nu kennen,ze zal haar hoogtepunt kennen en dan pijlsnel naar beneden ,zoals onze leeggelopen katolieke kerk ...Mensen en dan vooral vrouwen hun vrijheid afpakken ,hun allerlei idiote regeltjes opleggen,dat kan niet blijven duren...Ik moet onwillekeurig denken aan dat magazine "Play-boy" ik vermoed dat de meest religieuse Islammers daar een abonement op hebben ,wat is er mooier dan een naakt vrouwenlichaam (nu geen van 80 jaar) het is een monument van de natuur...voor wanneer een Islam tegenhanger "Play Moslima" bv , vol met mooie arabische vrouwen in verschillende uitdagende positie's, gekleed in zwarte dekens van kop tot teen ,enkel een "spleet" voor hun ogen...van opwinding gesproken ! ...het is even belachelijk als vrouwelijke sporters verpakken in een hoop textiel.....
Verworven westerse vrijheden geef je zo maar niet af aan een hoop idioten die beweren de spreekbuis te zijn van Allah...Ik zie dat echt niet zitten ,als ik ooit zo "dement" zou worden en dus rijp om mij te bekeren tot de Islaaaaaam ,tegen mijn vrouw zou zeggen " ""schat! vanaf nu ,eis ik dat ge een hoofddoek draagt""" dan schuif ik enkele seconden later met groen zeep aan mijne buik ,richting "exit"

Gepost door: Rene | 05-02-09

Volk Veel volk komt er toch niet kijken precies.

Gepost door: Wannes | 05-02-09

Mannen mogen niet naar blote billen kijken, hé! En vrouwen mogen niet buiten...

Gepost door: Janice | 05-02-09

Zelf zou ik.... ook niet gaan zien naar zulk damesvoetbal...nà de match,, mogen ze hun truitje niet ruilen.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 06-02-09

woehahaha! wat een mop victor!!
en zo origineel!!

Gepost door: dirk | 10-02-09

Let, op je tellen of je wordt gewist, die woeha uitbarstingen mag je houden voor je eigen clubje, maar niet hier.

Gepost door: Janice | 11-02-09

Oei vanaf nu let ik op mijn tellen hoor in 'dit clubje'.
Ik wist niet dat het woord 'Woehahaha' op de zwarte lijst stond.
Maar geef toe, het was toch een goeie hé, ik had hem nog nooit gehoord, echt waar! Die Victor is echt de beste!

Gepost door: dirk | 11-02-09

De commentaren zijn gesloten.