07-02-09

Marc Eyskens - de laatste der Belgen

Op 11 januari zei Mark Eyskens in Panorama het volgende: “Belgen zijn in Brussel een minderheid geworden. Gelukkig maar!”

Dergelijke uitspraak kan enkel van iemand komen die niet ze niet allemaal meer op een rij heeft. Hoe kan iemand nu blij zijn met het verdwijnen van de oorspronkelijke bevolking? Dat iemand voor een Europese diversiteit is in een metropool daar kan ik nog mee leven, maar in onze steden bestaat geen diversiteit, in sommige wijken heb je alleen maar getto’s die weinig met diversiteit te maken hebben. Diversiteit betekent verschillende nationaliteiten die samenleven met de oorspronkelijke bevolking. In onze steden is datgene wat men diversiteit noemt in feite niets anders dan het wegpesten van de oorspronkelijke bevolking om ze te vervangen door uitsluitend moslims.

Maar daar zit de CD&V politicus niet mee, want nadien zei hij nog tijdens een toespraak op een conferentie georganiseerd door VIRA, dat ons volk niet meer bestaat. Volgens hem bestaat er een bevolking op een bepaald territorium, maar die bevolking bestaat uit verschillende etnische en godsdienstige groepen. En dat vond hij ‘duidelijk een positieve evolutie’.

Dat Eyskens niet uitblinkt in intelligente uitspraken is al langer geweten, zelfs de VRT laat hem staan midden in een zin als ze iemand anders in het vizier krijgen om te interviewen. En dat hij het Vlaams Belang haat weten we ook, maar zijn door haat vertroebelde brein laat het nu toch wel helemaal afweten. Tijd voor een collocatie denk ik.

20:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

EU Daarmee staat hij volledig op de lijn vd EU (mss krijgt hij er zelfs geld voor), die in iedere lidstaat een zo groot mogelijke mix willen van volkeren, culturen, godsdiensten en talen. Dit teneinde het begrip 'identiteit' uit te hollen, en uiteindelijk oorlogen tussen eu-landen te vermijden.

Daarenboven woont de man in Leuven, en van daaruit is werkelijk niet anders te verwachten.

Gepost door: Wannes | 07-02-09

Europeanen zijn in Europa een minderheid geworden ,gelukkig maar... heel europa wordt een groot Yougoslavie ,waar indertijd moslims in vrede samenleefden met diverse bevolkingsgroepen...ogenschijnlijk heerste daar het gezond verstand ,dat hadden ze evenmin maar ze hadden wel een sterke leider , die viel weg en het was gedaan met het gezond verstand...met Europa is het erger gesteld,we stevenen af op een regelrechte ramp ,we maken ons zorgen over de invloed van "het fijn stof" op onze gezondheid terwijl "het grof stof" ervoor zorgt dat ons oud continent aan het wegkankeren is...Seniel Eyskens kan binnen afzienbare tijd zijn zinnetje mischien wat aanpassen "Europeanen zijn in Europa een minderheid geworden , gelukkig maar"... met dank aan al die politieke correcte,wereldverbeteraars...niet onze vertrouwde wereld werd verbeterd ,maar die van de Islaaaaaam !!

Gepost door: Rene | 07-02-09

De commentaren zijn gesloten.