08-02-09

Ongelooflijk!!

Hij kan niet lezen of schrijven, maar wat hij wel kan is gewoon ongelooflijk en fantastisch!!

kunst in het oog van een naald

21:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Twijfels Ik heb zo mijn twijfels. Het kan door een copieerrobot gemaakt zijn met laser, of gewoon gephotoshopt. Je ziet de man ook helemaaal niets maken, en dat is verdacht. Zelfs het schilderen met een haartje kan hij niet demonstreren, het haartje plooit weg door statische electriciteit voordat het figuurtje wordt geraakt. En een gek heeft daar 20 milj dollar voor betaald?

Gepost door: Wannes | 08-02-09

verdorie !! Wannes heeft gelijk , ik vraag onmiddellijk mijn geld terug !!

Gepost door: Rene | 08-02-09

Ja het is niet altijd kommer en kwel op het www
Dit is ronduit schitterend.
Euh "Wannes" ex president George Bush (en volgens goede bron ook Hussein Obama) zijn op zoek naar een expert in de materie van de complottheorie ivm met de Twin Towers.
Wil je dat ik je aanbeveel????????????
btw je weet toch dat de aarde vierkant is wat wil zeggen stoppen aan de rand.

Gepost door: Trucker | 08-02-09

Simpel Beveel mij maar aan Trucker, want ik ben een echte expert in de 9/11 complottheorie. Eén vbje maar: het 'lage' gebouw nr 7, dat, zonder dat er noemenswaardige brand had gewoed of vernietigende brokstukken waren opgevallen, als door een gecontroleerde explosie perfect parallel in zichzelf instort, vindt ge dat normaal? Ik niet. Op het ogenblik vd instorting waren geen vlammen of rook te zien boven het gebouw. Er zijn wel beelden waarop de joodse eigenaar de woorden zegt: "Pull it". Er was zogezegd een hoeveelheid diesel opgeslagen, en doordat die opbrandde stortte het zaakje zo perfect in mekaar. Dan is mijn vraag: waarom wordt die poepsimpele methode sindsdien niet door alle afbraakfirmas ter wereld toegepast ipv weken zitten kappen en explosieven monteren met een ganse peperdure ploeg?

Gepost door: Wannes | 09-02-09

De commentaren zijn gesloten.