08-02-09

Waarom Arabieren met stenen gooien

00:23 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Kabel Ik vraag mij af hoe die Iraniers die raket omhoog hebben gekregen. Mss aan een kabel aan een kraan omhooggetrokken, en onderaan was loos vuurwerk ontstoken? Ik dacht dat ik een kabel zag bengelen...

Gepost door: Wannes | 08-02-09

Close-up Hier zie je de kabel in close-up:

Gepost door: Wannes | 08-02-09

Verschrikkelijk, en die cultuur wordt verdedigd door rood/groen...dan weet je het wel zeker?

Gepost door: Janice | 08-02-09

Alleen Ik geloof nooit dat rood/groen de doodstraf wil ingevoerd zien voor moslims. Alleen voor autochtonen.

Gepost door: Wannes | 08-02-09

't Ja, daar zeg je zo wat...

Gepost door: Janice | 08-02-09

maar... naar het schijnt is de rechtspraak in Iran bijzonder effectief er worden nooit procedure-fouten gemaakt,daar kan het Belgisch gerecht met al zijn "knappe" magistraten schijnbaar nog veel van leren ...die getoonde beelden zijn natuurlijk weerzinwekkend,een product van de Islaaaaaam , een cultuur ,die volgens bepaalde hoogmoralisten evenwaardig is aan onze cultuur,binnengehaald en bepampert, door vooral "de rode smartlappenen en onze groene overjaarse pubers" dergelijke beelden zijn echter nadelig voor je blog Janice ! onze geachte "andersdenkenden" blijven weg ,schrijven geen commentaar meer ,trouwens wat kunnen ze schrijven of verdedigen ? je moet al een "kampioen " zijn om toch het lef te hebben te schrijven over "het VB en zijn consoorten" omdat DIE durven heel de Islaaaaaam met zijn achterlijken ,verantwoordelijk voor deze middeleeuwse praktijken aan te klagen...daarvoor worden zij "racisten" genoemd ,mestkevers,krijgen veroordelingen enz enz...moesten de groen rode idioten de kans krijgen ,heel het VB met zijn symphatisanten zou aan die kraan bengelen met Wilders als Nederlandse bijdrage en toetje...

Gepost door: Rene | 09-02-09

zouden onze islam apostelen deze clips bekijken ?ik denk het niet wegens te confronterend ,en het bevestigen van ons,en hun ongelijk,,dit moet ook getoond worden in middelbare scholen,zodat onze gehersenspoelde jeugd de waarheid eens kan zien,

Gepost door: lowieke staal | 09-02-09

Als Als ik hier een link zet naar beelden van een Zuid-Franse ganzenkwekerij voor foie-gras, is dan de conclusie dat alle Fransen dierenbeulen zijn?

Als ik hier een link zet naar beelden van een executie op de elektrische stoel in Amerika, is dan de conclusie dat alle Amerikanen voorstander zijn van de doodstraf?

Als ik hier een link zet naar beelden van een nazi- herdenking in Lommel, wil dat dan zeggen dat alle Limburgers Hitlerfans zijn?

Als ik hier citaten geef uit het “proza” dat hier van Lowieke Staal en Rene verschijnt, wil dat dan zeggen dat alle bezoekers van deze blog ongemanierde vuilbekken zijn?

Gepost door: Kampioen | 09-02-09

de echte kampioenen A HATE fanatic has boasted that Muslims will one day conquer Britain — by having more BABIES.
And our team listened in chilled silence as he predicted:
“Islam is superior and will never be surpassed. The flag of Islam will rise over Downing Street.”
Het fotoke van de fijne lievelingen kan men ook zien via de link
Echte kampioenen, volgevreten parasieten die op het punt staan hun gastheer op te peuzelen

Gepost door: Stradi | 09-02-09

Indien Als ik hier een link zet naar beelden van een succesvolle goed geintegreerde moslim, is dan de conclusie dat alle moslims succesvol en integreerbaar zijn?

Gepost door: Wannes | 09-02-09

waar heb ik dat ooit beweerd?

Gepost door: Kampioen | 09-02-09

Net zomin Net zomin als ik uw stellingen beweerd heb.

Gepost door: Wannes | 09-02-09

september 2008 Maar wat te denken van dit krantenartikel uit 2008?

Gepost door: Wannes | 09-02-09

och kampioen..... "Dom" zijn is een speling van de natuur ,dat kan vergeven worden ,maar dom "blijven" ....(zelfs als je de feiten in de smikkels wrijft)....zoals de gif-groene kikkers en de rode "knalpotten" dat is onvergeefelijk...Natuurlijk kunnen we al de Islamieten niet over dezelfde kam scheren...dat weten "mijn ballen" ook en dat zijn geen advocaten. Wij verzetten ons tegen een "cultuur" die dit alles mogelijk maakt, steniging,koordje hang,zoals dat Youtuubeke liet zien, eremoorden,de balade van de "martelaren" jonge meisjes uithuwelijken aan oude "vetzakken" enz enz,Bovendien een religie die de doodstraf voorziet voor diegene die ze de rug toekeren,daar heb ik toch enkele bedenkingen bij.Ik heb nog nooit iets gelezen noch gehoord dat bepaalde Moslim-organisaties officiel hun ongenoegen of afkeuring lieten blijken over bepaalde Koran-deugnietpraktijkjes,integendeel toen de twin towers werden vernietigd-reden er woestijnbroeders rond in de straten van Brussel,luid toeterent,zoals bij een gewonnen voetbalmatch.....daar zit nu juist het gevaar...ze zijn allemaal "een" door hunne Allah en zijn "plezante" profeet,als het erop aan komt allemaal "broeders en zusters" ze klitten aaneen zoals vuile hoofdharen,een gedeelte omdat ze beseffen dat ze geen shot onder hun kl..waard zijn ,anderen omdat ze te dom zijn en nog leven in den tijd van den "bijbel"...en de overgrote Islam-meerderheid heeft angst, ze durven zich niet uitspreken noch verzetten, als de een of andere vervuilde baard, zegt geen bier meer te schenken in restaurants ,dan gebeurd dat ook !! ,idem zoals het Duitse volk schrik had van de Hitler-knokploegen...een kleine minderheid van "krapuul" die uiteindelijk miljoenen mensenlevens hebben gekost.Het is nu nog erger dan toen ,want er zit een god achter,die klaar en duidelijk is....Allah zal en moet over de wereld heersen ,ongelovigen dienen vernietigd !!
zijn wij "racisten" ?? neen helemaal niet wij zijn "realisten" ...."kampioen" (van wat?) kruip nu maar op de schoot van Gennez of Vogels en "blet" maar eens goed door....over zoveel onbegrip voor die arme, gekwetste, kansarme ,minderheidsgroep (nu nog !! maar ze hebben een serieus "kweekprogamma)door "ongemanierdevuilbekken
Gennez of Mie Katoen zal je zeker "troosten" en je in't slaap wiegen met een "sprookje"

Gepost door: Rene | 10-02-09

jaja rene iedereen is dom en gij zijt slim denkt ge...
Er is een verschil tussen SLIM zijn en BANG zijn, weet je.

Gepost door: dirk | 10-02-09

vertel mij eens "beste dirk" waar ik ongelijk heb...of er geen redenen zijn om "bang" te zijn...toon jij nu eens hoe slim je bent !!

Gepost door: Rene | 11-02-09

tiens.....geen dirk meer te bespeuren

Gepost door: Rene | 11-02-09

Inderdaad rene 't is toch nutteloos...Je zit vastgeroest in je "gelijk".
(maar ik ben nog niet gepensioneerd en mijn hoofdbezigheid is dus niet het lezen van en reageren op deze blog.)

Gepost door: dirk | 12-02-09

De commentaren zijn gesloten.