09-02-09

Boel bij LDD

Al eerder schreef ik, dat wie voor LDD kiest, op een traditionele belgicistische partij stemt. Wie voor LDD kiest, zal ook op weinig plaatsen de 'juiste' mensen terug vinden op de 'juiste' plaats, want LDD heeft een lijst samengesteld vol misnoegde overlopers en afgedankte onbekwamen uit andere partijen.

Maar toch is er hier en daar soms eentje die opvalt en zijn stem laat horen wanneer de voorzitter Jean-Marie Dedecker (weer eens) over de schreef gaat...

Lees hier verder over de onenigheid bij LDD

16:38 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vals JMDD is een valse profeet. Hij heeft ongeveer hetzelfde programma als de VLD: meer Belgie en meer moslims, waarom is hij er in godsnaam weggegaan? Het enige waar ik hem in volg is zijn aangeboren afkeer voor flitspalen en monsterboetes.

Gepost door: Wannes | 09-02-09

Lijstdedeckerjeanmarie is een bont allegaartje van tegengestelde meningen en standpunten, van misnoegde Vlaams Belangers tot links gespuis zoals pvda, gekruid met amada en spa's met een scheutje pvv'ers en nog enkel cvp'ers.
De enige die nog de kat uit de boom kijkt is de partij Terminator bert den bleiter anciaux.
Waarschijnlijk is hij met zijn tussenstop bij de spa's al aan het evalueren hoe de krabbemand van de decker gaat uitspelen bij de verkiezingen, en dan een zoveelste "project bert" zal lanceren .
Persoonlijk hoop ik dat dedecker zijn partij het SLECHT doet bij de verkiezingen want die proffesionele opportunist is TEGEN een onafhanklelijk Vlaanderen, VOOR de toetreding van de fundamentalistische staat turkije, PRO toetreding van immigranten van waar dan ook en zoals altijd zit het venijn in de staart : bnejubeld het "cordon sanitaire".
Dit laaste zou bij jan modaal die gaat kiezen toch een belletje moeten laten rinkelen, die kerel heeft steeds geponeerd dat hij TEGEN de schutskring was, als dat geen bewijs is dat hij de leugen gebruikt als het hem van pas komt, tja dan verdien je als kiezer zo'n windvaan.
anciaux of dedecker welk verschil??? kontdraaien kunnen ze allebei als de beste.

Gepost door: Trucker | 09-02-09

LDD is geen politieke partij maar een "firma" die winst wil boeken vooral in de vorm van eurootjes .....om mee te kunnen genieten van "de Belgische politieke Jackpot" heeft, Den Dekker het VB, die hem mede in het zadel heeft geholpen ,met een mes in de rug gestoken samen met zijn hofnar Jurgen...
DE enige echte reden waarom Den Dekker zijn vriendenkring heeft gesticht is wraak !!! op de partijen die hem aan de deur hebben gezet ,stel je voor hij ,de grote JMDD vliegt met zijn klikken en klakken.....
Zijn natte droom is in de toekomst het boek te kunnen schrijven "van Judo coach tot eerste minister"...hij doet me denken aan Van Rossum die had in het begin ook veel succes mensen zoals een anciaux hoort ook bij dat groepje

Gepost door: Rene | 10-02-09

Ik heb het interview via de link gelezen. Interessant. Van dat interview in Knack wist ik ook niks.

Ik ben het eens met jouw analyse van de partij. Volgens mij moet je daar inderdaad niet veel goeds van verwachten.

Groetjes

Gepost door: Rudi | 10-02-09

@Wannes U schrijft dat dedecker een valse profeet is!
Bestaan er dan ook eerlijke profeten?
Ik ken er geen enkele.
Met het label 'verrader' zou beter gescoort worden want dat is het enige wat die bende volksverraders zéér goed kennen, Vlaanderen verraden en laten verder leeg plunderen om een bende paria's, tafelschuimers, profiteurs, graaiers maar tot vriendje te houden, u weet wel, het stemmetje binnenhalen want "voor wat hoort wat".
Zodra de namen op de lijsten bekend zijn zal gestart worden met de screening, komen de huichelaars/lafaards op meer dan één plaats voor of staan ze op een lijst met de wetenschap dat ze die verkozen post toch niet zullen opnemen, zoals die Quicky, dan zullen ze dat héél snel gaan merken wat wij van dat volksverraad vinden en hoe wij met dergelijke verraders omgaan.

Gepost door: Jean | 10-02-09

Twee Ik ken alvast twee echte profeten: Hans Janmaat (vzmh) en Pim fortuyn (vzmh)

Gepost door: Wannes | 10-02-09

TBC
Van de LDD-webstek:

Dienst Vreemdelingenzaken werkt al meer dan een jaar zonder geneesheer
10/02/2009 15:16 - Persbericht - Volksgezondheid - Federaal - Asiel en migratie
Sinds 1 januari 2008 kunnen vluchtelingen op basis van gezondheidsredenen het statuut van "ernstig ziek persoon" aanvragen bij de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ).

Maar DVZ had in 2008 geen enkele ambtenaargeneesheer in dienst om dit gezondheidsargument te controleren.

Senator Lieve Van Ermen (LDD) vernam dit van minister van Migratie- en Asielbeleid Annemie Turtelboom (Open VLD) zelf: "Dat betekent dat al ruim een jaar lang geen aanvragen van asielzoekers op basis van dit gezondheidsargument zijn onderzocht. Het gevolg is dat de wachtlijsten aangroeien en de mensen hier een jaar lang rondlopen zonder dat iemand hen controleert"

Hier zien we duidelijk dat de judocoach weigert in te zien dat, vanaf men een verblijfsvergunning aflevert voor 'ernstig zieke' personen, er geen andere asielzoekers het land meer binnenkomen, al moeten ze zichzelf bij hun thuis met tbc besmetten.Gepost door: Wannes | 10-02-09

Ha "LDD heeft een lijst samengesteld vol misnoegde overlopers en afgedankte onbekwamen uit andere partijen."

Inderdaad.
Net zoals VB.

Gepost door: dirk | 12-02-09

Anne En nu nog Anne De Baetselier erbij. Als ge maar het kind zijt van een bekend politieker, of als ge maar beroemd zijt van op tv, zijt ge bekwaam genoeg om in de belgische politiek mee te draaien blijkbaar.

Benieuwd wanneer Kris Van den Durpel op de SP-A lijst gaat staan.

Gepost door: Wannes | 12-02-09

eens benieuwd hoe hij zal reageren op het debat in Edegem volgende donderdag, hij komt daar in confrontatie met Bart de Wever, Annemans wie de vierde is weet ik niet, maar misschien praat hij daar wel iedereen naar de mond, als hij zelf al durft komen, vorige keer stuurde hij Broeckaert het Logemanneke en tweede in zijn stal, ik zal hem in elk geval enkele gevatte vragen stellen,benieuwd naar zijn antwoorden

Gepost door: lowieke staal | 13-02-09

De commentaren zijn gesloten.