11-02-09

Wilders niet welkom in het grootste Europese moslimland - Groot Brittannië

NRC.nl - Den Haag, 10 febr.
PVV-leider Geert Wilders is de toegang geweigerd tot Groot- Brittannië. Hij was uitgenodigd door een lid van het Britse Hogerhuis om zijn anti- Koranfilm Fitna in het parlement te vertonen. Dat zou donderdag gebeuren, maar Wilders heeft te horen gekregen dat hij niet welkom was.

Minister Verhagen (Buitenlandse Zaken, CDA) heeft dit vandaag bekend gemaakt. Het ministerie van Buitenlandse Zaken meldt in een persbericht dat Verhagen zijn Britse ambtsgenoot David Miliband telefonisch laten weten dat hij betreurt dat een Nederlandse parlementariërs niet vrij naar een ander EU-land kan reizen. „Of dat moet kunnen is een beslissing van het Britse Hogerhuis”, aldus minister Verhagen in het persbericht. „Maar dat een Nederlandse parlementariër de toegang tot een ander EU-land wordt geweigerd, is zeer betreurenswaardig.”

Wilders toonde vanmiddag in de Tweede Kamer de brief van de Britse ambassade waarin hem de toegang tot het Verenigd Koninkrijk werd ontzegd. De PVV- fractievoorzitter zei „beduusd” te zijn: „Zoiets verwacht je in Saoedi Arabië, maar niet in Groot Brittannië. Ik vind deze laffe opstelling van de Britse regering echt heel erg. Ik ben gewoon uitgenodigd door een gekozen Britse volksvertegenwoordiger.”

Wilders wees erop dat zijn film Fitna inmiddels in een groot aantal landen is vertoond. Volgende week is Fitna te zien in het Italiaanse parlement, de week daarna in de Verenigde Staten. De PVV-leider speculeerde erop dat hij aanstaande donderdag gewoon de reis naar Londen maakt: „Ik overweeg sterk de proef op de som te nemen en gewoon het vliegtuig te nemen. Dan zie ik wel wat er gebeurt. Maar ik hou daar nog wel een slag om de arm over omdat ik eerst wil uitzoeken wat de procedures zijn.”

Minister Verhagen heeft eerst nog geprobeerd via de ambassadeur in Den Haag de Britse regering te bewegen het besluit te heroverwegen, aldus Buitenlandse Zaken. Het besluit is een aangelegenheid van de Britse Home Secretary, het ministerie van dat verantwoordelijk is voor nationale veiligheid. Minister Hirsch Ballin (Justitie, CDA) zal hierover verder overleg voeren met zijn Britse ambtgenoot.


Belangrijk genoeg om te bekijken:

01:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat is toch wel heeeeel straf en dan nog wel Britanie...het land dat met alle middelen stand hield tegen de Duitsers voor behoud van hun vrijheid...weer een overwinning voor de Islaaaaaam

Gepost door: Rene | 11-02-09

Wat is er mis of niet logisch aan één en dezelfde wet voor iedereen? Zijn er echt voorstanders die terug willen naar de inquisitie?
Teken de petitie als ruggensteun.

http://onelawforallpetition.com/onelaw/onela300.php?nr=40155035

Wat bezielt dat eens zo fiere land?
Het buitenland.moet hen wakker schudden, maar zal dat helpen?
http://blogs.telegraph.co.uk/daniel_hannan/blog/2009/02/08/the_cia_identifies_britain_as_the_greatest_terror_threat_to_the_us#comments

Gepost door: Stradi | 11-02-09

Lord Ahmed Blijkbaar is de rol van de eerste en enige "islamitische" Lord in het Britse hogerhuis nog niet overal doorgedrongen.
Lord Ahmed heeft namelijk gedreigd om met tienduizend moslims het parlement binnen te vallen als Wilders zijn filmke mag laten zien!

Voor wie het niet gelooft (het IS idd. ongeloofwaardig):
http://www.youtube.com/watch?v=1HVbGEVzXG4&feature=related

en nog eentje van de Lord Himself:

http://www.youtube.com/watch?v=FiUqwhwkAWA&e


Gepost door: Nele | 11-02-09

ik kan het.... bijna niet geloven...Groot Brittanie ooit een dominerende wereldmacht ,zoals nu de VS ,afgaan zoals ne gieter...voor een kansarme ,onbegrepen,gekwetste minderheid van bruine middeleeuwers...maar hoe zou onze regering reageren als Wilders met zijn filmpje naar hier zou komen ?? alles wat tegen de Islaaaaam is wordt verboden ,zoals onze vreemdzame betoging te Brussel een tijdje geleden.Ik vraag me af of onze Kampioen "der wijzen" en verdraagzame Dirk hierop commentaar zullen leveren ,want,wat hetgeen in Groot Brittanie gebeurd moet toch de groen rode "zombie" geesten wakker schudden ,ze moeten toch eindelijk eens gaan beseffen dat ze steun geven aan die Islaaaaam paljassen ,ze vrij spel geven om beetje bij beetje heel Europa naar de kl... te helpen...

Gepost door: Rene | 11-02-09

Gemakkelijker om op te klikken

Gepost door: Janice | 11-02-09

En ook deze

Gepost door: Janice | 11-02-09

MILJOENEN moedige ENGELSEN draaien zich om in hun graf!
De Queen Mum zou dit zeker ook niet goedkeuren!
Hoe laag kan een land vallen...
Als het zo doorgaat, valt GB nog lager dan het armlastige belgië.
Of
hoe de Taliban en de machtige Islam zijn klauwen steeds meer uitsteekt!

Gepost door: Erwin | 11-02-09

BNP Zelfs Links in NL protesteert! Kunt ge u dat voorstellen dat Links in Belgie zoiets zou doen als het VB zou toegang geweigerd worden in de UK? Vraag het u niet af, het is al gebeurd, en Links zweeg als een graf.

De Britten gaan nog aardig schrikken in juni bij de keus, want de gehate "too ghastly to contemplate" BNP haalt monstercores in tussenverkiezingen.

Nu zou een Goedmens kunnen denken: het kan toch niet zijn dat ALLE 'democratische' partijen, zij die islamlisering voorstaan, het verkeerd voorhebben, en dat kleine partijtjes zoals BNP en PVV, met daarenboven niet echt charismatische leiders als Nick Griffin en Geert Wilders, de enigen zijn die het licht hebben gezien. Maar de financiele crisis en daaraanverbonden economische neergang moeten toch velen de ogen openen: onze Grote Leiders hadden helemaal NIETS door, ze zagen het niet afkomen, ze hadden dit nooit verwacht. Gordon Brown is een econooom, maar hij zag het niet. De koninguin van NL gaf nog een vlammende speech over hoe goed de economie er wel voorstond als de beurzen al aan het zakken waren. Het IMF en andere dure instanties goochelden nog met groeipercentages van enkele procenten. Maar Nick Griffin had het de laatste 4 jaar herhaaldelijk voorspeld.

Met dat soort staatsmannen zit de wereld dus opgescheept. En diezelfden maken ons al jaren wijs dat islamisering goed is voor Europa. En dan zijn ze verbaasd dat conservatieve krachten opstaan, die dan in een paniekreactie 'extreemrechts' worden genoemd. Terwijl geforceerde massa-immigratie uit de derde wereld nogal wat extremer is dan het land willen behouden zoals het was.

Gepost door: Wannes | 11-02-09

CoE De Church of England, waarvan de bisschoppen worden benoemd door het parlement (!) verbiedt haar geestelijken om lid te worden vd BNP, de enige partij die het christendom nog verdedigt in de UK. Ipv zich af te vragen waarom hun kerken leeg blijven.

Daarmee zetten de anglicanen zich op dezelfde lijn als de protestanten en de katholieken, die immers allemaal liefst hun religie zouden inruilen voor de islam. Daarenboven wordt dat ganse circus betaalt met overheidsgeld, en wiens brood men eet...

Gepost door: Wannes | 11-02-09

Lafheid Onze politiek-correcte verkozenen hebben schrik. Blijkbaar schrik voor onlusten en chaos die Wilders met zijn aanwezigheid en zijn film zou uitlokken. Maar ze hebben geen schrik van de islam, u weet wel die "vredelievende" dictatuur.
Laat ons even aannemen dat al dat islamfanatisme en terrorisme het werk is van een kleine groep moslims en niet representatief is voor de hele moslimwereld. Waarom dan nemen de moslims niet in groep afstand van die terreurdaden en benadrukken zij niet hun vredelievende missie? Evenmin horen wij hun goedkeuring. Neen, zij zwijgen. En dat vind ik nou juist zo verontrustend, dat we ze alleen horen als de islam kritisch bekeken wordt. Ze zouden "godverdomme", juist naar aanleiding van zaken zoals de film fitna, mede hun ongenoegen en afkeer t.o.v. deze godsdienstterreur moeten uitschreeuwen.
Dan pas zou ik hen geloven, dan pas zal de islamfobie verminderen, dan pas zal wederzijds respect kunnen heersen.
Heel Europa gaat erop achteruit. Ooit de plaats van het vernieuwend en vrije denken, meer en meer de plaats van de nieuwe politiek-correcte censuur en stilstand.
Tempus non plus fugit.

Gepost door: pol | 12-02-09

VB is mijn Pa en Ma Zo is dat Pol en niet anders,ik heb dat ook reeds geschreven ,het gaat helemaal niet over een "minderheid" maar een serieuse meerderheid.......wat Nele schrijft klopt,het is helemaal geen kunst om 10.000 moslims op de been te brengen voor dat filmpje van Wilders en dat is juist zo verontrustend.Onze groen-rode Groot-moralisten met hun kajotsersmentaliteit,hebben teveel speelruimte gegeven aan onze woestijnbroeders en die ruimte wordt steeds maar groter,nu hebben ze schrik en schuilen,dankbaar, achter het VB de grote zondebok,de oorzaak van alle kwaad...anderzijds gaan al die bibberende pro Islaaamers de held uithangen in Afghanistan ,strijden tegen de Taliban terwijl ze hier nog niet de moed of de mogelijkheid hebben om een groepje, nieuwe verse Belgische "hangjongeren" tot betere gedachten te dwingen.....Voor de toekomst ,zie ik geen beterschap ,dat kun je terugvinden in de commentaren van "kampioenen en dirken" die representatief zijn voor fanatieke domheid... een eigenschap van ons Vlaamsche Volk ,toch voor een groot gedeelte,gelukkig hoor ik daar niet bij ,ik heb geen rode noch groene lichten nodig die voor mij denken. het VB is zo'n beetje Ma en Pa voor mij,deze mensen" hadden het beste met mij voor , gaven me steeds goede raad en maakte me duidelijk waarom ik dit of dat niet mocht doen of geloven.Ik mocht ook niet spelen met "stoute fanatieke" kinderen die hun leeftijdsgenootjes altijd maar pesten en ze nooit lieten meespelen,sommige van die ambetante,groot geworden kindertjes zitten nu in de correcte politiek ,hun mentaliteit is niet veranderd het zijn nog altijd dezelfde vervelende "jong" van vroeger

Gepost door: Rene | 12-02-09

*** Wilders ondanks inreisverbod naar Groot-Brittannië ***

PVV-leider Geert Wilders reist donderdag naar Groot-Brittannië, ook al mag hij het land niet in. Het Tweede Kamerlid trekt zich niets aan van het inreisverbod.

Ondertusen werd al via de radio gemeld dat hij niet voorbij de douane is geraakt en op de eerste vlucht terug naar Nederland wordt gestuurd door de 'bange blanke mannen' in Engeland.

Gepost door: Janice | 12-02-09

GB : SHAME ON YOU ! Wat vanmiddag gebeurde is een grote schande!
Zo gaat het nu eenmaal als moslims de macht in handen hebben!
TERREUR, MOORD, AANSLAGEN...

GELUKKIG alles in naam van de VREDE en de VERDRAAGZAAMHEID!

Gepost door: Erwin | 12-02-09

rene uw reactie bewijst hoe beperkt je bent. Mensen die je eenzijdige, egocentrische en laffe gedachtengang niet volgen noem je dom.
VB uw ma en pa, hoe zielig.
't Zal wel aan een slechte jeugd liggen zeker?
Spijtig voor u.

Gepost door: dirk | 12-02-09

erwin hoeveel keer nog?
MOSLIMS is niet hetzelfde als extremisten, fanatiekelingen, terroristen.
Ik beledig toch ook niet alle VLAMINGEN door te zeggen dat het allemaal vlaamsbelangers zijn? Gelukkig gaat het ook hier om een fanatieke minderheid.

Gepost door: dirk | 12-02-09

Hijab Dirk, typische linkse kromme vergelijking. Vlamingen die geen vb'er zijn, haten de partij. Moslims die geen extremist of terrorist zijn, 'begrijpen' niettemin hun broeders, of zullen hen op zijn minst geen strobreed in de weg leggen, laat staan hen aangeven aan de politie (=de vijand).

En fanatiek zijn ze nagenoeg allemaal, een ander woord kan ik niet vinden voor hun belachelijke aversie voor zelfs maar een molecule varkensvlees. Of voor hun onmogelijke koppigheid ivm hun ramadam/hadj/hijab/schapenkelen/bidruimtes/apart zwemmen/geen schoolreizen en ga zo maar door. Als ze hier willen wonen, moeten ze zorgen dat ze mij niet irriteren met hun knettergekke sektegedoe anders word ik kwaad.

Gepost door: Wannes | 12-02-09

met dank aan dirk... dat hij mijn posting gelezen heeft.Spijtig genoeg heeft hij er geen "fluit" van begrepen .Allee vooruit dan om je gelukkig te maken, """"" Al de rode en de groenen zijn knappe gasten""" zonder hunne rechtvaardige,menslievende hoog moralistische en verdraagzame politiek waren wij allemaal sukkelaars ! ..... U vriendelijk aangeboden door Rene ...voor uwe Valentijn !!!

Gepost door: Rene | 13-02-09

Democratie is dood Aan Dirk
Waarom geeft u uw mening eigenlijk nooit niet op het onderwerp zelf ?

Even simpele vraag, vind u het normaal dat Winders de UK niet binnenmag omdat er mensen zijn die dreigen met geweld ?

Antwoord graag.
Aan de anderen :
De democratie stopt daar waar beslissingen niet langer via een meerderheid worden genomen maar door middel van geweld of dreigen met geweld.

Gepost door: Den Amerikaan | 13-02-09

Kijk jongens Ik heb gewoon geen zin om hier lange uiteenzettingen neer te pennen om standpunten te verdedigen die jullie toch nooit zullen willen begrijpen of aanvaarden. 'Kampioen' probeert dit wél en, ondanks zijn zeer gemotiveerde, genuanceerde en gefundeerde posts blijven andere lezers hem niet au sérieux nemen ( als ze hem al niet belachelijk maken zoals dame Jancice zelf veelal doet).
Vandaar, de tijd die ik erin zou steken is sowieso nutteloos.
Maar als de standpunten té ongenuanceerd zijn reageer ik soms kort. Zoals bvb wanneer men 'de moslims' gelijk stelt met fundamentalisten. Alle katholieken zijn toch geen holocaustontkenners? Zo wemel het hier van veralgemeningen en boutades.
En neen Amerikaan, ik vind het niet normaal dat Wilders niet binnen mag in Engeland. Ieder moet het recht hebben zijn mening te verdedigen, al is het via ongenuanceerde of uitdagende pseudo artistieke filmpjes.
Zo zijn er nog meer dingen hoor: Gescheiden zwembaden? Belachelijk. Boerkas? Enkel op carnaval. Het calimerosyndroom? ("gij zijt racist omdat ge ne penalty fluit tegen mij") Moet eens gedaan zijn.
Maar het ongenuanceerde en ronduit agressieve discours van sommigen op deze blog (VBers, die ervoor zorgen dat de afkeer van velen voor deze partij even groot blijft) daar walg ik echt van, met zulke mensen wil ik nog minder te maken hebben dan met de meest rabiate(maar vredelievende voor alle duidelijkheid--want elk woord dat je hier schrijft kan tegen je worden gebruikt in dat verband) moslims.
Ik ben zeker dat Amerikaan een brave huisvader of opa of whatever is, die veel liefde kan geven aan zijn naasten, en ik weet dat René waarschijnlijk een goede mens is maar door wat hij heeft meegemaakt verbitterd is en alle geloof in samenleven met sommigen nationaliteiten heeft verloren , en zelfs met Wannes zie ik me een pint drinken, want die is misschien niet half zo cynisch als zijn uitspraken hier lijken, maar jongens, let' s face it, we moéten trachten ermee te leven, terug naar de jaren zestig is onmogelijk, de wereld globaliseert erop los, en zelf fanatieke stellingen innemen zal ons geen stap vooruit helpen, tracht gewoon ook de andere partij een ietsje meer te begrijpen en maak een verschil tussen de excessen van enkelen en de grote volgzame en van goede wil zijnde meerderheid.
Voila, k heb mijn best gedaan.
Nu ga 'k mij een glaasje wijn uitschenken. Santé.

Gepost door: dirk | 13-02-09

Schol Dirk.

Gepost door: Wannes | 13-02-09

30 Fitna zou dan toch vertoond zijn in het britse parlement, zonder Wilders dan. 30 MP's waren komen opdagen om de opgewarmde kost uit het journaal te aanschouwen, want meer is het meesterwerk van regisseur Wilders niet. En, zoals Links had verwacht, stonden buiten 10000 gematigde moslims om hun afschuw uit te spreken over hun terroristische en radicale broeders.

Gepost door: Wannes | 13-02-09

To the point.... Zou Wilders gewerkt hebben met "getrukeerde beelden" in zijn film?
Zijn de beelden die we dag na dag in alle journaals te zien krijgen ook getrukeerd?
Wat is het probleem?
Waren de mannen en vrouwen die moordden en aanslagen pleegden moslims, ja of neen? Zijn degenen die zowt overal ter wereld terechtstaan voor aanslagen moslims?
En is Wilders degene die GB die "leugens" wil aanpraten?
En wat doet Europa? Verder rotten waarschijnlijk?

Gepost door: Erwin | 13-02-09

de waarheid en niets dan de waarheid GB heeft als eerste Europees land het sein gegeven...in princiepe mag niemand Engeland nog binnen als ze de Moslims geen "prachtmensen" vinden,wat gaat de volgende stap zijn..???

Dirk...verbitterd en alle geloof in samenleven met andere nationaliteiten verloren.....
als we spreken over allochtonen denken we onmiddellijk aan "Marokkanen" hoe zou dat komen denk je...juist ! het is de enigste groep waar je last mee hebt....Ik was de laatste 5 jaar van mijn politie-carriereke amigobewaker bij de politie Antwerpen ..alles wat binnenkwam werd uiteraard ingeschreven...we waren soms blij dat er eens een Belg tussenzat..allemaal... toch voor zeker 70 tot 80 procent vreemdelingen waarvan het grootste gedeelte Maroks.....dat is de realiteit beste Dirk ...Ik oordeel de mensen naar hun daden en niet naar hun afkomst, dus ik heb er geen problemen mee met andere nationaliteiten samen te leven,trouwens ik leef hier in Thailand tussen 65 miljoen vreemdelingen en mijn echtgenote is een Thaise ,ben ik racist ??? beste Dirk ik wil ook een pint met je drinken , maar dan liefst zo vlug mogelijk ,als de Islaam met diezelfde snelheid als nu ,Europa platwalst en ze betrappen je op het drinken van een "pint" krijg je "zweepslagen" .... om het behoud van onze verworven vrijheid beste Dirk is het onze "plicht" die Islaaaaam idioterie te stoppen...dat ze geen bier willen drinken of geen varkensvlees willen eten ,das hun zaak maar dat ze godverd....met hunne zever en achterlijke regeltjes.. mij en mijn volk gerust laten !!

Gepost door: Rene | 14-02-09

Twee Erwin, na de maandenlange heisa die de lancering vd film Fitna voorafging , had ik wel iets anders verwacht dan een spotgoedkope collage van internet- en journaalbeelden. Het werk van een informaticastudent op twee avonden.

Gepost door: Wannes | 14-02-09

De speech van Wilders De speech die Geert Wilders gehouden zou hebben
vrijdag 13 februari 2009

Lees hier de toespraak die Geert Wilders gehouden zou hebben bij de vertoning van zijn film Fitna in het Britse Hogerhuis, als de toegang tot Groot-Brittannië hem niet zou zijn geweigerd.
London, Feb. 12, 2009

Ladies and gentlemen, thank you very much.

Thank you for inviting me. Thank you Lord Pearson and Lady Cox for showing Fitna, and for your gracious invitation. While others look away, you, seem to understand the true tradition of your country, and a flag that still stands for freedom.

This is no ordinary place. This is not just one of England’s tourist attractions. This is a sacred place. This is the mother of all Parliaments, and I am deeply humbled to speak before you.
The Houses of Parliament is where Winston Churchill stood firm, and warned – all throughout the 1930’s – for the dangers looming. Most of the time he stood alone.

In 1982 President Reagan came to the House of Commons, where he did a speech very few people liked. Reagan called upon the West to reject communism and defend freedom. He introduced a phrase: ‘evil empire’. Reagan’s speech stands out as a clarion call to preserve our liberties. I quote: If history teaches anything, it teaches self-delusion in the face of unpleasant facts is folly.

What Reagan meant is that you cannot run away from history, you cannot escape the dangers of ideologies that are out to destroy you. Denial is no option.

Communism was indeed left on the ash heap of history, just as Reagan predicted in his speech in the House of Commons. He lived to see the Berlin Wall coming down, just as Churchill witnessed the implosion of national-socialism.

Today, I come before you to warn of another great threat. It is called Islam. It poses as a religion, but its goals are very worldly: world domination, holy war, sharia law, the end of the separation of church and state, the end of democracy. It is not a religion, it is a political ideology. It demands your respect, but has no respect for you.

There might be moderate Muslims, but there is no moderate Islam. Islam will never change, because it is build on two rocks that are forever, two fundamental beliefs that will never change, and will never go away. First, there is Quran, Allah’s personal word, uncreated, forever, with orders that need to be fulfilled regardless of place or time. And second, there is al-insal al-kamil, the perfect man, Muhammad the role model, whose deeds are to be imitated by all Muslims. And since Muhammad was a warlord and a conqueror we know what to expect.

Islam means submission, so there cannot be any mistake about it’s goal. That’s a given. The question is whether the British people, with its glorious past, is longing for that submission.

We see Islam taking off in the West at an incredible speed. The United Kingdom has seen a rapid growth of the number of Muslims. Over the last ten years, the Muslim population has grown ten times as fast as the rest of society. This has put an enormous pressure on society. Thanks to British politicians who have forgotten about Winston Churchill, the English now have taken the path of least resistance. They give up. They give in.

Thank you very much for letting me into the country. I received a letter from the Secretary of State for the Home Department, kindly disinviting me. I would threaten community relations, and therefore public security in the UK, the letter stated.
For a moment I feared that I would be refused entrance. But I was confident the British government would never sacrifice free speech because of fear of Islam. Britannia rules the waves, and Islam will never rule Britain, so I was confident the Border Agency would let me through. And after all, you have invited stranger creatures than me. Two years ago the House of Commons welcomed Mahmoud Suliman Ahmed Abu Rideh, linked to Al Qaeda. He was invited to Westminster by Lord Ahmed, who met him at Regent’s Park mosque three weeks before. Mr. Rideh, suspected of being a money man for terror groups, was given a SECURITY sticker for his Parliamentary visit.

Well, if you let in this man, than an elected politician from a fellow EU country surely is welcome here too. By letting me speak today you show that Mr Churchill’s spirit is still very much alive. And you prove that the European Union truly is working; the free movement of persons is still one of the pillars of the European project.

But there is still much work to be done. Britain seems to have become a country ruled by fear. A country where civil servants cancel Christmas celebrations to please Muslims. A country where Sharia Courts are part of the legal system. A country where Islamic organizations asked to stop the commemoration of the Holocaust. A country where a primary school cancels a Christmas nativity play because it interfered with an Islamic festival. A country where a school removes the words Christmas and Easter from their calendar so as not to offend Muslims. A country where a teacher punishes two students for refusing to pray to Allah as part of their religious education class. A country where elected members of a town council are told not to eat during daylight hours in town hall meetings during the Ramadan. A country that excels in its hatred of Israel, still the only democracy in the Middle-East. A country whose capitol is becoming ‘Londonistan’.

I would not qualify myself as a free man. Four and a half years ago I lost my freedom. I am under guard permanently, courtesy to those who prefer violence to debate. But for the leftist fan club of islam, that is not enough. They started a legal procedure against me. Three weeks ago the Amsterdam Court of Appeal ordered my criminal prosecution for making ‘Fitna’ and for my views on Islam. I committed what George Orwell called a ‘thought crime’.

You might have seen my name on Fitna’s credit role, but I am not really responsible for that movie. It was made for me. It was actually produced by Muslim extremists, the Quran and Islam itself. If Fitna is considered ‘hate speech’, then how would the Court qualify the Quran, with all it’s calls for violence, and hatred against women and Jews?
Mr. Churchill himself compared the Quran to Adolf Hitler’s Mein Kampf. Well, I did exactly the same, and that is what they are prosecuting me for.

I wonder if the UK ever put Mr. Churchill on trial.

The Court’s decision and the letter I received form the Secretary of State for the Home Department are two major victories for all those who detest freedom of speech. They are doing Islam’s dirty work. Sharia by proxy. The differences between Saudi-Arabia and Jordan on one hand and Holland and Britain are blurring. Europe is now on the fast track of becoming Eurabia. That is apparently the price we have to pay for the project of mass immigration, and the multicultural project.

Ladies and gentlemen, the dearest of our many freedoms is under attack. In Europe, freedom of speech is no longer a given. What we once considered a natural component of our existence is now something we again have to fight for. That is what is at stake. Whether or not I end up in jail is not the most pressing issue. The question is: Will free speech be put behind bars?

We have to defend freedom of speech.

For the generation of my parents the word ‘London’ is synonymous with hope and freedom. When my country was occupied by the national-socialists the BBC offered a daily glimpse of hope, in the darkness of Nazi tyranny. Millions of my country men listened to it, illegally. The words ‘This Is London’ were a symbol for a better world coming soon. If only the British and Canadian and American soldiers were here.

What will be transmitted forty years from now? Will it still be ‘This Is London’? Or will it be ‘this is Londonistan’? Will it bring us hope, or will it signal the values of Mecca and Medina? Will Britain offer submission or perseverance? Freedom or slavery?

The choice is ours.

Ladies and gentlemen,

We will never apologize for being free. We will never give in. We will never surrender.

Freedom must prevail, and freedom will prevail.

Thank you very much.

Geert Wilders MP
Chairman, Party for Freedom (PVV)
The Netherlands

Gepost door: Wannes | 15-02-09

Dirk heeft een probleem met lezen, denk ik.

Omdat het ook vaak andere moslims zijn, die het slachtoffer zijn van de fanatiekelingen, klaag ik ook dàt aan. Maar afvalligen mogen waarschijnlijk vermoord worden? Vrouwen mogen na een al dan niet vermeende misstap vermoord worden door broer of vader? Leraars, buschauffeurs en mensen op straat mogen overvallen, geslagen en gedood worden?

Ik klaag aan dat de moslims in Europa, en dan vooral in ons land extremer worden en het salafisme hier de bovenhand krijgt. Ik klaag aan dat kinderen vanaf de kleuterklas al naar madrasscholen worden gestuurd waar ze leren ons te haten. Ik klaag aan dat er vanuit de overheid niets wordt gedaan aan integratie en integendeel segregatie in de hand wordt gewerkt door aparte evenementen te organiseren (o.a. ook zwemmen), en hen via de talrijke schotelantennes toe te laten naar de hatelijke propaganda-uitzendingen te kijken vanuit Syrië of andere fanatieke moslimlanden.

Ik klaag aan dat ons land geen dergelijke grote toevloed aankan en dat we binnen afzienbare tijd onder voet gelopen worden door slecht opgeleide, steuntrekkende vreemdelingen, i.p.v. goed opgeleide vreemdelingen via een systeem van een tijdelijke Green card toe te laten.

Je merkt nu al dat onze vrijheid om te zeggen wat we denken aan banden wordt gelegd. Je merkt het niet alleen hier maar in heel (het laffe) Europa. Wat er nu in Engeland gebeurde is gewoon een schande en het gaat steeds verder. Binnenkort, en wees gerust, aan het tempo dat het nu gaat zijn wij binnen afzienbare tijd de ‘rubbish people’ in Europa onder leiding van volkeren die 24 op 24 uur leven volgens de koranwettten.

Zo begon het in Libanon en zo zullen ook wij eindigen onder de moslimheerschappij.

Vrouwen, homo's, verliefde koppeltjes, gematigde of ex-moslims en joden zijn nu al de grootste slachtoffers en wie hier al wat langer leest zal weten dat ik een uitgesproken feministe ben die geen enkel onrecht tegenover vrouwen zal dulden. Niet hier en niet ginder. Dat was ook de reden dat ik ten tijde van de Taliban de vrouwengroepering RAWA steunde die opereerde vanuit de VS.
Ik zal dus NOOIT het nihilisme noch het fatalisme van Dirk volgen, maar mij blijven verzetten tegen de islam in Europa. Wie naar Mekka wil moet zich bekeren tot moslim, wel…wie naar Europa wil moet zich ook maar bekeren tot onze waarden en normen. Maar zolang die waarden niet worden meegegeven van thuis uit, en er gruwelijke waarden in kinderhoofden wordt gepompt, zie ik niet veel beterschap voor de toekomst.
Want tenslotte weet je nooit of de zoon of kleinzoon van die brave en hard werkende moslim naast je deur niet op een dag je grootste verschrikking wordt, gewoon omdat je in zijn ogen een ongelovige hond bent waarvan in de koran staat dat je ze moet doden waar je ze tegen komt. En zoals iedereen ondertussen wel al zal weten is het woord van Allah voor eeuwig en altijd, en geldt alles wat in de koran staat vandaag de dag nog net zo goed als 1500 jaar geleden.

Islam betekent 'onderwerping', en wie het aanklaagt wordt vermoord. Onderwerping betekent in het Engels submission. Theo Van Gogh maakte er een film over en daarna werd hij op een afschuwelijke wijze vermoord...in een westers land nog wel, maar volgens Dirk en konsoorten kan en mag dat allemaal. Want als ik er tegen inga, dan maak ik hen belachelijk. Nee, jullie maken jezelf belachelijk.
Je luistert nooit naar mensen die het kunnen weten, zoals bvb. die ex-moslim, Salmon Rushdie, Hirsi Ali, Bat'Ye'Or, de Libanese Brigitte Gabriels, Robert Spencer en nog vele anderen. Anderen die uit ervaring spreken, en sorry hoor, maar een pak intelligenter zijn dan sommigen die alles onder de mantel der liefde verbergen.
Dirk is een uitgesproken voorbeeld van een Dhimmy, en weet je wat Dimmy betekent? 'Unworthy'... in het Duits betekent dit zoveel als 'üntermensch'...

Gepost door: Janice | 15-02-09

zwiert hem buiten Janice heel dien "Dirk" die vent is rijp om 5 maal per dag met zijn kont in de lucht Allah te bedanken voor al zijn schitterende prestaties.Hij wil erbij horen een plaats krijgen en respect afdwingen bij de nieuwe (h)orde .Ik heb niets te maken met fudamentele moslims,terroristen,Allahneukers en dien Dirk als hij nog eens post scrol ik gewoon door...mijn aandacht niet waardig...hij kan zijn "diaree" kwijt,op een positieve manier bij de roodgroene forums

Gepost door: Rene | 16-02-09

Eigenaardig, ik ben de opgewektheid zelve...maar ik denk inderdaad dat de tijd van Dirk hier uit is.

Gepost door: Janice | 16-02-09

Iedereen mag schrijven wat hij wil in de reacties,(binnen de toegelaten perken natuurlijk) maar persoonlijke aanvallen op mij die geen verband houden met wat ik schreef, en meestal gaat over wat de anderen schrijven, tolereer ik niet en worden gewist.

Dat ik nooit iets wis van rechts is trouwens een leugen. Ik heb al menige reactie van zowel Rene als Lowieke Staal gewist. Maar daar wordt niet moeilijk over gedaan. Ze beginnen niet te schelden en persoonlijk te worden zoals menig 'links' individu hier wel meent te mogen doen.

Gepost door: Janice | 16-02-09

Zie je René, Dirk maakt je uit voor psychopaat. Mooi is anders. Maar Dirk droomt ervan dat alleen intellectuelen de koers vh land zouden mogen bepalen, via een bevoorrecht stemrecht zoals vroeger. Maar dat is nu juist democratie, hé Dirk, dat ook sekstoeristen, psychopaten, xenofoben, analfabeten en wat dies meer elk één stem hebben, zoveel als de grootste intellectueel in dit land. Ik ga geen namen noemen, want het is pover gesteld met de toplaag in Belgie, zoals ik al meermaals heb geschreven. Wie dat wil veranderen, zal met de stemcomputers moeten foefelen. Gratis inlichtingen bij burgemeester P. Janssens in Antwerpen.

Gepost door: Wannes | 16-02-09

neenee wannes die psychopaat ben jij.
Maar het is dan weer perfect normaal dat je dat zelf niet beseft.

Gepost door: dirk | 16-02-09

Had jij dan beseft dat je een Untermensch was voordat Janice dat schreef Dirk?

Gepost door: Wannes | 16-02-09

Turkije nooit erin! PVV van Wilders doet mee aan verkiezingen EU: Turkije nooit erin! Nu niet, niet in 100 jaar, niet in 1000 jaar, nooit! Geen enkel land er nog bij, en corrupte landen als Bulgarije en Roemenie er weer uit. EU terug een economisch verbond, en NL een vetorecht om de ondemocratische besluiten uit Brussel te kunnen tegenhouden.

Ik denk dat Wilders ook een psychopaat is. Dirk? Maar vlg de peilingen wel de 2e partij van NL.

Gepost door: Wannes | 16-02-09

Ik gaf alleen de vertaling van het woord Dhimmi, wat inderdaad 'Unworthy' en in het Duits 'üntermensch' betekent, als iemand zich geroepen voelt, dan moet die persoon dat zelf maar weten.

Gepost door: Janice | 17-02-09

Wannes ""psychopaat"" zou je volgens het woordenboek van "Dirk" ook kunnen vertalen in aap of varken om Christenen of Joden aan te duiden,door moslims.... het is een deel van hun opvoeding en je kunt het terugvinden in hunne Koran.we hebben echter geluk dat de Islaaaaaaaam O ! toch zo vredelievend is ...
Feit is.... den Dirk zijn masker is gevallen .. de redelijkheid zelve..de kalme "trachter" om ons nieuwe inzichten te geven ,te bewijzen dat wij op het verkeerde spoor staan ,Islaaaaam is helemaal niet boosaardig en zijn volgelingen allemaal "prachtmensen" die het goed met ons voorhebben...Diezelfde amateur profeet,redenaar begint ons nu uit te kafferen... ik ben een sextourist jij bent een psychopaat en Janice mag fier zijn op haar aanhang...zijn haring braad niet en hij wordt ambetant...typisch moslimgedrag..totaal onverdraagzaam blind voor andersdenkenden.
Volgens mij is "Dirk" gewoon een Mosliminfiltrant op dit blog ,ik durf bijna wedden dat zijn echte naam " Mohamed" is ,of iets in die aard,zo ene met een verwarde baard die toevallig heeft leren schrijven in het nederlands...

Gepost door: Rene | 17-02-09

Misschien ook even lezen.

Gepost door: Janice | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.