12-02-09

Jodenhaat in Antwerpse moskeeën?

Ex-moslim getuigt vanavond12 februari 2009

Vanavond getuigt Vlaamse ex-moslim P. over het extremisme binnen de moslimgemeenschap.
De man is eerder al op TerZake geweest (april 2008) en beweert een informant te zijn geweest voor de Belgische staatsveiligheid. Hij lag ook aan de basis liggen van het ophefmakend artikel in Knack over moslimextremisme in ons land. Lees hoofdpunten ervan hier.

Aan Joods Actueel vertelde P. over het ophitsen tegen Joden door verschillende moslimgroepen en over verboden literatuur verspreid in Antwerpse moskeeën.

Wat is er van waar? Oordeel zelf, vanavond om 20.00uur in een zaal bij Café Rubenshof, gelegen op de Groenplaats te Antwerpen.


mosl

17:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het is voor... mij ietwat tè ver om te komen luisteren.
Overigens,, wat kan die gast ons nog méér vertellen dan hetgeen we al weten over de "godsdienst van de Wrede" ?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 12-02-09

wat moet ik dan zeggen "Victor" ik woon op 12 uur vliegen..Spijtig ik had er graag bij geweest,horen wat die man te vertellen heeft,een moedige mens zonder twijfel die het aandurft tegen de stroom in te varen,want het is uiteraard veel eenvoudiger en "veiliger" met de grote kudde mee te lopen...daarom ook heb ik veel respect voor VB ... Ik wens het Vlaams comite voor ex Moslims alle succes ,want zij zijn de helden voor de toekomst !

Gepost door: Rene | 13-02-09

Een potje moslimbashen is één zaak, maar wanneer moslims op georganiseerde wijze een potje Jodenbashen beginnen waarbij ze duidelijk te kennen geven dat het Gazaconflict ook in België mag (en voor sommigen zelfs moèt) uitgevochten worden, wordt het inderdaad problematisch. Het AEL (de Belgische afdeling van Hamas) heeft herhaaldelijk haar frustratie tav de Joden van België uitgeschreeuwd en kreeg zelfs op Canvas-TV vrij forum. IMHO: Een brug te ver

Gepost door: Hugo | 13-02-09

Hamas AEL,Hamas ,VRT,VTM,zelfde ideologie,zelfde zelfingenomenheid,weg ermee !!bij de stasi zender moet je al een rode partaaiiikaart hebben of ge moogt er niet werken,de AEL leeft van gemeenschapsgeld dank zij de rooie corrupte vakbond ,waarvan sommigen nog lid zijn van de protestandse Logemaffia ,walg

Gepost door: lowieke staal | 13-02-09

heb het gemist Dagje te laat ontdekt.

heeft er iemand een verslagske?

Gepost door: Nele | 13-02-09

kweet niet Nele ,misschien kun je een verslag vinden op het blog van de SPa of het Groene partijblog " ge weet wel "doe iets met je mening" en je bent er hartelijk welkom ook

Gepost door: Rene | 13-02-09

Jammer dat mensen zoals Dirk zich nooit de moeite getroosten om eens te gaan luisteren naar ex-moslims die zeggen dat er in de meeste moskeeën, vooral dan in de Pakistaanse moskee in Antwerpen haat wordt gepredikt tegenover ons. En dat kleine kinderen vanuit de islamitische scholen (madrasscholen) wordt geleerd dat wij niet waardig zijn en ze niet met onze kinderen mogen omgaan en ze niet moeten praten tegen ons. De haat wordt erin gepompt van kleins af aan. Vooral ook tegen de joden, waarvan ze er steevast van overtuigd zijn dat ze nakomelingen zijn van varkens en apen. Het wordt hen zo geleerd. Zowel in de islamschool als via hun schotelantennes waarmee ze vooral de haatprograma's uit Syrië kunnen volgen. Vooral 'jongeren voor de islam' en AEL zijn de gevaarlijkste groepen die ook regelmatig in Wallonië Jihadopleidingen geven aan kinderen, waar hen wordt geleerd hoe ze iemand moeten vermoorden. Hoe ze geweren in en uit elkaar moeten halen en hoe ze moeten schieten.
De geheime politie uit Marokko komt hier een oogje in het zeil houden omdat onze diensten niets doen, en ze pakken regelmatig gasten op wanneer ze vermoeden dat ze ook in Marokko betrokken zijn bij gevaarlijke groepen. De meest gevaarlijke zitten bij ons, omdat ze hier vrij spel krijgen. De meest extreme imams ronselen voor de Jihad in gevangenissen en in de moskee. En hun streven is om met zoveel mogelijk belangrijke politieke posten te bezetten.
Het CGKR weet het, maar niemand doet iets omdat ze ervan uitgaan dat enkel een meerderheid gevaarlijk en racistisch kan zijn. Blanken dus...de geheime dienst weet het, maar kunnen enkel aanslagen verhinderen wanneer ze het te weten komen via hun infiltranten. Als die dan ontdekt worden door die gasten zelf, dan verwijnen ze plots op een onverklaarbare wijze... En iemand die de islam de rug toekeert mag worden geliquideerd. Die gast loopt dus nooit meer in Antwerpen Noord of Borgerhout rond uit angst dat ze hem zouden herkennen.

't Was de moeite waard om te gaan luisteren.

En voor diegenen die denken dat het enkel om een VB-publiek ging wil ik er even bijzeggen dat het publiek bestond uit diverse kleuren, van zwart en geel naar wit.
Maar toen het publiek hoorde hoe erg het in ons land is, sloeg iedereen wit uit...

Gepost door: Janice | 13-02-09

Gematigd Zaten er nu veel gematigde moslims in de zaal Janice, die voor bijval voor de spreker zorgden, zoals Links ons altijd wil wijsmaken? Want veruit de meeste moslims zijn toch brave landgenoten, wars van alle extremisme, en die zouden toch dolgelukkig moeten zijn als iemand de gevaren bij naam noemt?

Gepost door: Wannes | 13-02-09

wikipedia over het Duitse cc ex moslims: Een groep van andere ex-moslims verenigde zich vervolgens om stelling te nemen tegen het comité van ex-moslims. De leden vinden dat Jami het recht om afstand te nemen van een godsdienst gebruikt als dekmantel om moslims 'categorisch' te beledigen en te stigmatiseren door ze als 'gewelddadig' en 'terroristisch' af te schilderen. Deze groep hield op 10 september 2007 een persconferentie in een moskee, één dag voor de officiële oprichting van het Centraal Comité voor Ex-moslims.
Deze ex-moslims verwijten Jami bovendien dat hij, door zijn comité op 11 september aan te kondigen, een directe link legt tussen miljoenen moslims op de wereld en terrorisme, en daarmee bijdraagt aan verdere polarisering en stigmatisering van bevolkingsgroepen.

Gepost door: dirk | 13-02-09

hln Weer een prachtig naief verhaal in hln: een zwangere Braziliaanse advocate zou in Zürich zodanig mishandeld zijn door skinheads dat ze haar tweeling verloor. Op de foto zien we haar benen en buik volgekerfd met de letters SVP, de conservatieve (extreemrechts in Newspeak) partij van Blocher.
Dezelfde dag echter moet de krant een rechtzetting publiceren: alles blijkt verzonnen.

Vorig jaar deed een gelijkaardig geval zich voor in Duitsland, waar skinheads zgz hakenkruisen in de dijen van een jonge deerne hadden gekrast, ook van a tot z verzonnen.

Vrouwen hebben nu eenmaal een gecompliceerde verhouding tot de warheid. Moslims hebben dat al begrepen, nu wij nog.

Gepost door: Wannes | 13-02-09

inderdaad Dirk zoiets gebeurd wel meer.... een nog grotere groep van andere Vlamingen verenigde zich vervolgens tegen een bepaalde groep van "andersdenkende" Vlamingen. alhoewel de vijanden van die gestigmatiseerde "andersdenkende" minderheidsgroep, beweren dat "zij" verdraagzaam zijn ,ondertekende ze onderling zelfs "officieel" een belofte dat zij nooit of te nimmer zouden samenwerken met die "andersdenkenden" Bovendien werden zij vogelvrij verklaart met alle middelen mochten zij bestreden worden ,mestklevers ,racisten werden de meest geliefde duidingsnaampjes.Het werd de grote zondenbok van alles wat verkeert liep...tot zelfs een moord. Processen veroordelingen werden hun deel...maar het ergste ! De massa, goede volgzame brave Vlaamsche menschen worden van hogerhand "opgezet" tegen deze "Stoute Vlaamsche Menschen" die maar niet willen luisteren en de kudde "ja" en "neen" knikkers niet willen volgen.

Gepost door: Rene | 14-02-09

tjonge jonge... Ik hoop dat ze heden bij de politie zulk geen simpele geesten meer tewerk stellen ...

Gepost door: dirk | 14-02-09

Flikken Meer roze op straat
Eerste Gentse holebiflikken outen zich

GENT - Ze zijn flik, maar ook flikker. En Jimmy, David en Claire stoppen dat niet onder stoelen of banken. 'Al is het nog niet zolang geleden dat de politie in het Citadelpark jacht maakte op homo's'.

David De Nutte (politieagent en homo): 'Ik ben nog maar één jaar bij de politie. Maar al tijdens de opleiding werd er door de kandidaten openlijk gesproken over hun geaardheid. Zo bleken er zeven vrouwelijke kandidaten lesbisch te zijn. Bij mijn eedaflegging mocht mijn vriend erbij zijn. Mijn commissaris heeft zelfs een praatje met hem gemaakt. Als je zelf eerlijk bent, word je sneller geaccepteerd. Maar je moet er ook niet mee te koop lopen.'

De foto bij het artikel is nog het mooiste van al: van de 4 flikkers heeft zich blijkbaar al ééntje bedacht, en zijn gezicht laten wegretoucheren...

Maar ook in Wales(UK) gaat het de goede kant op: één politiecentrum heeft naast de unionjack de homovlag gehesen, en een ander kantoor heeft de schoolkinderen onder de 14 in hun district verplicht een opstel te schrijven over homomanieren en transsexuelen. Ge kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen nietwaar? Want voor ge het weet worden twijfelaars toch nog hetero, en dat zou pas spijtig zijn.

De politie, uw vriend, krijgt ineens een onaangename bijsmaak.

Gepost door: Wannes | 14-02-09

hupla al homohater ook..
Straf zeg wannes, en dan spreekt GIJ van moslimfundamentalisten?
(die Italiaanse had ook niet mogen sterven zeker? En Claus geen euthanasie mogen plegen? Ge zijt even erg dan de paus gij! (en dan heb ik het niet over zijn verleden in de hitlerjugend)

Gepost door: dirk | 14-02-09

Sigaretten Dat moest ge weten he Dirk, dat conservatieven (extreemrechtsen in Newspeak) geen homofielen zijn. Homo's die echt niet anders kunnen, mogen van mij hun ding doen, maar de publiciteit en het lobbywerk errond moet stoppen, net als bij de sigaretten.

En die Italiaanse mocht sterven van mij, Claus ook, en mijn buurvrouw die vorige maand euthanasie heeft gevraagd ook. Zij het omwille vd pijn, coma, of zelfs levensmoeheid, van mij mag het allemaal. Bij Allah, wat ben ik in een tolerante bui bvandaag...

Gepost door: Wannes | 14-02-09

Dirk, jouw opmerkingen zijn net altijd naast de kwestie. Ik heb nergens kunnen vaststellen dat Wannes een homohater zou zijn, integendeel. Het zijn veelal de anderen, de zogenaamde progressieven die het hanteren als een wapen om andere waarden op te dringen dan de normen die gangbaar zijn. Wie hetero is, is volgens hen een acherlijke en conservatieve zak. Terwijl ik vind dat iedereen moet leven zoals zijn aard en gevoel hem of haar ingeeft. Ik weet dat zelfs menige homo hier problemen mee heeft. Laat de mensen die homo of lesbienne of hetero zijn met rust i.p.v. hen te misbruiken. Wat volwassenen met wederzijdse toestemming met elkaar doen, of hoe ze willen samenleven gaat niemand iets aan en het is ook niet politiek relevant, dus waar bemoeit iedereen zich mee? Wie heeft daar last van?

Gepost door: Janice | 14-02-09

En om op je andere vraag te antwoorden, nee, er waren enkele Afrikanen en Aziaten aanwezig, maar geen moslims.

En de ex-moslim Jami zit in Nederland en wordt door enkele afgunstige mede ex-moslims uitgescholden omdat hij vaak in het nieuws komt...so what? Wat wil je daarmee aantonen?

De ex-moslim die in Antwerpen kwam spreken was ook al in Panorama en maakte een deel filmen met een verborgen camera. Hij verplaatst zich enkel nog in gezelschap van twee body-guards sedert zijn vriend werd vermoord.

Gepost door: Janice | 14-02-09

Het zou zéér goed zijn... ...mocht er in elke haatkeet een luisteraar aanwezig zijn, desnoods met een burka over zijn kop getrokken, om te gaan luisteren wat daar zoal gezeverd wordt, is dat in strijd met ONZE normen, waarden, wetten én cultuur, dan de metalen armbandjes aandoen, nog éénmaal naar het toilet en dan....het eerste vliegtuig op richting 'afzender'.
Zolang dat niet gaat plaatsvinden zal het hier van dag tot dag maar erger worden, het komt ons nu al de strot uit het barbaars gedrag én geweld van dat volkje.

Gepost door: Jean | 14-02-09

Umma Ghaffar Hussain was aktivist vd islamistische Hizb ut-Tahrir. Vandaag heeft hij, samen met enkele anderen, de beweging de rug toegekeerd, en bestrijdt hij radicalisme in de Quilliam Foundation. Op de vraag wat moslims tot islamisme drijft, antwoordt hij: het verlangen om ergens toe te behoren, in dit geval de Umma, de wereldomvattende moslimgemeenschap. Met de eigen ouders willen ze niets meer te maken hebben, want die zijn niet radicaal genoeg. En in de Umma zijn er genoeg 'broeders en zusters' die lijden en moeten gewraakt worden. Bovendien geven radicale leiders toestemming tot handelen, doordat ze steeds wel een rechtvaardiging vinden in de koran.

Dit is dus waarom zelfs gematigde moslims niet in Europa thuishoren: hun kinderen kunnen tegen hun eigen wil in radicaliseren. Hoeveel dragen er bv een hoofddoek tegen de wil vd ouders? Moslims en normale mensen elk in hun eigen land, zoals dat altijd is geweest, is dat nu zo extreem?

Gepost door: Wannes | 15-02-09

Bosbranden Australie Een 39-jarige man met oosters uiterlijk werd opgepakt wegens brandstichting. In Australie wordt al 1000:1 gewed dat het een muzelman is. Er worden dan ook grote betogingen verwacht van gematigde moslims om de man te veroordelen. Want bossen in brand steken is niet islamitisch. Wsl heeft Mo zelfs nooit een bos gezien in zijn leven.

Gepost door: Wannes | 15-02-09

Maria in plaats van Sharia Zwitserse Kerk boos over politieke leus

De katholieke Kerk in Zwitserland is boos op de Zwitserse Volkspartij SVP wegens een postercampagne met de kreet ‘Maria in plaats van Sharia’. Volgens de Kerk is de poster polariserend en wakkert hij xenofobe emoties aan.
Op de poster prijkt een lachende jonge vrouw met lang haar. Daarnaast is een zwaargesluierde vrouw afgebeeld die door tralies kijkt.
In plaats van op te komen voor een vreedzaam samenleven construeert de poster een tegenstelling en provoceert daarmee conflicten, aldus een verklaring van de katholieke Kerk. Daarin wordt erop gerezen dat de rond 30.000 moslims in het kanton goed zijn geïntegreerd, de democratische staatsvorm respecteren en de geldende rechtsorde niet willen vervangen door de sharia.
De tegenstelling heeft een religieuze ondertoon en misbruikt een vrouwennaam die “vele kerkleden in verband brengen met Jezus als centrale figuur van het christelijke geloof.”
De SVP heeft in het verleden herhaaldelijk voor commotie gezorgd met tegen de islam en buitenlanders gerichte campagnes. Dezelfde kreet werd overigens drie jaar geleden door de Oostenrijkse ÖVP gebruikt.
(KN/KNA)

Dit bewijst nogmaals dat Bat Ye'Or mis is met haar bewering dat de EU ooit een duivelsverdrag heeft gesloten met de arabieren: 'olie voor islamisering'. Immers, één vd weinige niet eu-landen wordt evenzeer onder de voet gelopen door moslims, en de kerk zet er zich even hardnekkig in voor de islamisering, "want die marokkaantjes pijpen zo goed meneer"..

Gepost door: Wannes | 15-02-09

@Dirk "Deze ex-moslims verwijten Jami bovendien dat hij, door zijn comité op 11 september aan te kondigen, een directe link legt tussen miljoenen moslims op de wereld en terrorisme, en daarmee bijdraagt aan verdere polarisering en stigmatisering van bevolkingsgroepen."

Effe serieus blijven, WIE zijn diegenen die een
directe link leggen tussen miljoenen moslims op de wereld en terrorisme, en daarmee bijdraagt aan verdere polarisering en stigmatisering van bevolkingsgroepen ?

Diegenen die het geweld plegen in naam van die Islam (Madrid, London, NY), vrouwen stenigen in naam van de Islam, homo's ophangen in naam de Islam, mensen kelen in naam van de Islam en alle andere geweldadige daden in naam van die Islam ?

1) Zijn dat ex-moslims...

2) En hoeveel van de gematigde moslims heb je al op straat zien komen om te protesteren tegen het misbruik van hun godsdienst en hun god door die fundamentalisten ?

3) En hoeveel moslims heb je al op straat zien komen om Hamas te steunen en andere terroristische groeperingen.

4) En hoeveel moslims heb je gezien omdat we lachen met hun godsdienst en hun mohammed... (eg cartoons) want mensen kelen, och das niet erg, maar een tekening maken over iets dat niet bestaat, daar moeten mensen voor opgesloten worden.

Maar er zijn geen problemen hoor Dirk, dat dachten ze van de NAZI's ook...

Gepost door: Den Amerikaan | 15-02-09

@Dirk Moslims zijn de grootste homo haters en zijn verantwoordelijk voor de meeste homo aanvallen in het westen.

http://www.wereldomroep.nl/actua/nl/samenleving/arbaischehomos070726


Ze roepen in tegenstelling tot de katholieken die ook homo's niet echt erkennen, tot geweld tegen homo's.

Zoals de Iraanse president onlangs vertelde, er zijn geen problemen met homo's in zijn land, omdat er doodgewoon geen homo's bestaan in Iran. Ontkenning....

Gepost door: Den Amerikaan | 15-02-09

20 jaar bak In Afghanistan werden vandaag 2 schrijvers tot 20 jaar bak veroordeeld omdat ze de koran hadden vertaald en uitgegeven, zonder er de originele arabische tekst bij te zetten. Godslastering vlg islam'geleerden', en ze eisten de doodstraf.

Moslims zijn geen mensen, maar religieuze robots. Laat ze maar rondjes draaien in hun eigen landen.

Gepost door: Wannes | 15-02-09

Hier moet iets veranderen, eerst even voor de eigen deur keren en beginnen met die idioten in Laken buiten te gooien. Daarna de "zonevreemde" en haatprekende klojo's terug de grens over zwieren.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?sid=02600d84a47506841adbf4cc6abbed4d&gid=64305781464

Gepost door: Knudde | 16-02-09

Geert Wilders steunen... VERKLARING:


Van:
Datum:
Aan: g.wilders@tweedekamer.nl
Onderwerp: ik steun u, onvoorwaardelijk.


Samen met tienduizenden geklijkgestemden in Nederland en Vlaanderen, verklaar ik hierbij dezelfde uitlatingen in woord en geschrift te hebben gedaan als meneer G. Wilders, Volksvertegenwoordiger en Fractieleider van de PVV in de 2e Kamer der Staten Generaal.
Ingeval de Nederlandse Rechtstaat en Parlementaire Demokratie faalt, en het tot een strafvervolging komt van dhr Wilders, wens ik op dezelfde manier behandeld te worden als hij:dwz.: ik dien ook vervolgd te worden, samen met de tienduizenden, wellicht honderdduizenden die zich solidair hebben verklaard met dhr Wilders door te hebben bevestigd eveneens deze woorden te hebben uitgesproken, met hem te delen of gedeeld te hebben in woord en geschrift...""

emailadres:

Gepost door: Stradi | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.