17-02-09

Er zijn geen leeuwen meer...

Reynders zegt dat er geen communautaire beslissingen meer worden genomen voor de volgende verkiezingen. Kris Peeters trekt zich braafjes terug...
De dringende en noodzakelijke veranderingen die Vlaanderen nodig heeft moeten nochtans van de Vlaamse regering komen. Want als het op federaal niveau moet gebeuren, kunnen we het helemaal vergeten...

Enige vergelijking tussen de Vlaamse leeuw en het in Wallonië levende everzwijn is puur toevallig!!

14:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

heheheehh maar het klipje was wel niet toevallig gekozen. de leeuwin zal geen honger hebben gehad, en we weten allemaal dat everzwijnen heel agressief en gevaarlijk kunnen zijn.
is Vlaanderen ooit leeuw geweest? nee, buiten die ene dag lang geleden.

Gepost door: watje | 17-02-09

symbolisch Inderdaad, symbolischer kun je de vlamingen niet voorstellen. Het varken stelt de Franstaligen voor, de Hollanders (Fortis) of de islam, je kunt nog kiezen.

Gepost door: Wannes | 17-02-09

ze zullen hem niet ......... ""buiten die ene dag lang geleden"""inderdaad toen was dat liedje nog van toepassing "ze zullen hem niet temmen, de Fiere Vlaamsche Leeuw...er schiet van die fierheid niet veel meer over....
"rood" van schaamte "groen" van den honger voor een moslim "kruipt" hij in een hoekske , zijn tanden werden uitgeslagen door "ne Waal" en zijn "gebrul" als hij Jean Marie Den Decker ziet...doet me denken aan een overjaarse "janet"....fiere Vlaamsche leeuw ????

Gepost door: Rene | 17-02-09

zo Heb even het schunnigste en platste uit de reacties van deze blog geknipt en geplakt en naar het VB hoofdkwartier doorgestuurd. Benieuwd hoe Gerolf en co op deze platvloerse blog zullen reageren...

Gepost door: dirk | 18-02-09

den Di. een strijder voor Allah .... wij hebben jou reacties doorgestuurd naar het AEL hoofdkwartier en een paar belangrijke imams en ....... ze waren heel tevreden ,ze noemen jou een strijder van en voor Allah !!!!!

Gepost door: Rene | 18-02-09

Je maakt je gewoon belachelijk Dirk.

Gepost door: Janice | 18-02-09

niet alleen dat Janice maar "mister Di" noemt mij bv een sextourist omdat ik in Thailand woon,waar haalt hij dat recht vandaan ! Van al de andersdenkendenietanderskunnende die hier al ten tonele zijn verschenen''met als doel ons te leiden naar "het licht" om onze ,voor hun ,misvormde geesten te redden is "Mister Di" toch de strafste van al die entertainers...zet zo ene in de politiek en dan krijg je inderdaad "correcte" resultaten zoals wij die nu meemaken...ik vrees echter dat "mister Di" enkel maar aandacht vraagt ,ik denk dat hij zich enorm belangrijk vindt met al die reacties rond zijn persoon...zijn replieken gaan nooit tot de kern van het te bespreken onderwerp, op vragen krijg je nooit een passend antwoord enkel wat rond de pot draaierij...ik denk dat "mister Di" zelfs niet bestaat.zoals een matige moslim in feite ook niet bestaat...

Gepost door: Rene | 18-02-09

@Rene Rene,

Je vraagt je terecht af waar die mensen het recht halen om je als sextoerist te bestempelen.

Wanneer men niet langer argumenten heeft om zijn beweringen te ondersteunen moet men op de man spelen.

Daarbij gebruikt men natuurlijk die middelen die fascisten zo graag gebruiken en waar ze zogezegd tegen vechten. Demoniseren, veralgemenen, kleineren, verdachtmakingen, beledigen, etc...

het is mij duidelijk dat wie daarmee begint eigenlijk de dialoog verneukt op voorhand.

Dat gezegd zijnde, zingt ieder vogeltje zoals hij/zij gebekt is. Wat ik hiermee wil zeggen dat er al eens op het scherp van de snee kan gebateerd worden maar er toch een zeker persoonlijk respect zou moeten zijn, en iedereen drukt zich niet op dezelfde manier uit. Ook dat is diversiteit maar dat zien sommigen in hun blinde haat niet zo.

Ik ben ook niet altijd gelukkig met sommige van je uitdrukkingen, noch ben ik akkoord met sommige van je stellingen maar ik voel de terechte frustratie wel in je bijdragen.

Dat is wat mensen zouden moeten doen ipv op de man te spelen, waarom reageert Rene op deze manier ?

Maar dat is natuurlijk te moeilijk voor sommigen...

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 18-02-09

@Dirk Dirk

In tegenstelling tot vele 'linkse' sites mag jij hier gewoon komen zeggen hoe jij over "ons" denkt. Dat moeten wij maar eens proberen op een linkse site, ik kan je nu al zeggen wat er gebeurt. Bij HLN ben ik gewoon gebanned na een normale bijdrage, ik heb na 2 telefoons en 3 mails nooit een antwoord gekregen waarom, buiten 'het lijkt me nogal duidelijk'. Toen ik vroeg tegen welke regel ik had gezondigd, nul komma nul antwoord.

Wat zegt dat over deze blog ?

Bovendien is dit een persoonlijke blog waar iedereen kan komen en zijn mening verkondigen, zolang men niet oproept tot moorden of geweld zie ik jouw probleem niet ?

Help me effe...

Gepost door: Den Amerikaan | 18-02-09

inderdaad Amerikaan soms laaien mijn emoties nogal hoog op bij sommige reacties.Ieder zijn mening,zijn standpunt, "prachtig" zonder dat zou er geen discussie bestaan maar het wederzijds respect is soms ver te zoeken, zeker als ze beginnen met verwijten zoals "sex-tourist" dat lag wel een beetje buiten het, te bespreken onderwerp. Bij de volgende topic gaat het over , het eerbiedigen van de mensenrechten ,waar blijkbaar iedereen "het over eens is" behalve in mindere mate onze moslimbroeders...want ze zitten met hun sharia,het ambetante is dat komt rechtstreeks van "Allah" daar kun je moeilijk iets tegen doen ...,beschrijven zelfs de grote van de projectielen waarbij iemand moet gestenigd worden enz enz ( is dat nog van deze tijd )...dat is hun idee over "respect voor de medemens" Het is de plicht van eenieder,groot of klein,van welke afkomst ook,wereld en andere leiders tot zelfs op dit blog...daar tegen te vechten,geen ruimte,noch begrip tonen voor dat soort cultuur met als dekmantel een waanzinnige godsdienst.Diegene die dat trachten te verdedigen,zijn ofwel "simpel van geest" fanatiek,of hebben er alle belang bij...dat soort idioten ,dient met alle middelen bestreden,pas dan kun je, jezelf rechtvaardig noemen ,menselijk , menslievend en werkelijk respect tonen voor je medemens ,meestrijden voor de vrijheid van iedereen vooral de verdrukten de slachtoffers van religieuse waanzinnigen !!

Gepost door: Rene | 19-02-09

@Rene Klopt, en hebben we al moslims zien op straat komen om te protesteren tegen de moslims die dagelijks geweld plegen in naam van hun God ?

Maar wanneer Wilders een aantal -door moslims gemaakte- filmkes aan mekaar plakt DAN kunnen ze buiten komen omdat ze vinden dat Wilders hen beledigt.

Als men een cartoon maakt over een onbestaand figuur, DAN komen ze buiten om op te roepen tot geweld tegen de tekenaars.

De wereld is wel degelijk om zeep, en wanneer een land als de UK beslissingen neemt op basis van dreigen met geweld dan is de democratie dood en het fascisme begonnen. De Brusselse burgervader had dat ook moeten weten, stel maar eens dat een groepering zou dreigen met geweld als er een betoging zou komen voor de Islam....

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 19-02-09

De commentaren zijn gesloten.