24-02-09

A Flying Dutchman in pursuit of speech

Jewish World Review Feb. 24, 2009 /
A Flying Dutchman in pursuit of speech
By Wesley Pruden

Geert Wilders comes to DC this week as Exhibit No. 1 of why the Europeans no longer matter. Even our British cousins, who not so long ago bristled at even being called Europeans, have abandoned their ancient traditions of free speech.

LEES HIER VERDER (Engelstalige tekst)


_44526411_mask_afp466b

De film die niet mag gezien worden in Engeland (en Eurabia) vind u hieronder.


Fitna – Part I

Fitna the movie – Part II

14:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De hel is nabij Volgens de studie 'Music, Chess and other Sins' van denktank Civitas promoten websites van verschillende moslimscholen islamitisch fundamentalisme. Civitas waarschuwt voor 'ghetto-isatie' en segregatie.
Op een van de websites staat dat Monopoly en schaakspel verboden zijn en deze site vergelijkt schaakspelers met mensen die 'hun handen in varkensbloed hebben gedrenkt'. Volgens een andere site staat de Engelse cultuur voor alles wat strijdig is met de islam. Een derde website linkt naar extremistische en jihad-sites.
Ook wordt gelinkt naar sites of chatrooms die cricket en Harry Potterboeken verbieden. Op sommige sites staat dat vrouwen die worden verkracht, dat aan zichzelf hebben te wijten, want ze kunnen beter binnenshuis blijven.
Civitas-woordvoerder David Green: 'de websites zetten de kinderen tegen het westen en ook tegen liberale en seculiere moslims'. Islamitische scholen noemen de Civitas-studie 'intolerant'.
Er zijn 166 islamitische scholen en 700 parttime madrassa's in Engeland.Gepost door: Stradi | 28-02-09

de link

Gepost door: Stradi | 28-02-09

Met die eerste link lukt het niet.

Gepost door: Janice | 01-03-09

Grootste De PVV van Wilders de grootste partij van NL! Reeds 521 reacties op elsevier. Maar NLers veranderen van partij zoals een vrouw van schoenen (botten), niet teveel belang aan hechten dus.

En in Oostenrijk haalt de partij van Haider (vzmh) maar liefst 45% in Karinthie! Niet meer gaan skieen dus.

Gepost door: Wannes | 01-03-09

Heeft je vrouw nieuwe botten gekocht?

Gepost door: Janice | 01-03-09

De commentaren zijn gesloten.