25-02-09

Is dat niet mooi?

17:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waren mensen maar een beetje zoals dieren.

Gepost door: Marc | 25-02-09

Bambi dat een leeuweke koestert aan zijn ribstuk, heu hart natuurlijk … (Dat Bambi ongeveer 10 keer groter is dan het ‘leeuweke’ is puur toeval) Een kornijntje dat speels (maar ver genoeg weg) van lieve Bambi en zijn troeteltje ronddartelt; dichterbij zou het ‘leeuweke’ (dat even groot is) misschien niet meer zo lief zijn, wie weet? Uiteraard is alle vergelijking met ‘grote’ mensen (zoals koesterende ‘grote’ Westerlingen, lieve muzelmannekens en een wegspringende mestkever) volledig uit den boze en kan slechts bedacht worden door een verzuurde kever als ik …
Bij de weg; die Lowie is altijd ne fantastische artiest geweest; zijn ‘songs’ blijven meesterwerken …

Gepost door: eddy | 26-02-09

Die "Wonderful World" is blijkbaar alleen van toepassing voor de dierenwereld...
Ik zie niet direct een "Moslim" en een "Jood" elkaar kuffelen onder begeleidend zingen door Louis Armstrong....(wel een "Janssens" met een Moslim ,maar enkel voor stemmenwinst)

Gepost door: Rene | 26-02-09

feitelijk vrij eenvoudig In mijn bijna 65 jarige levenservaring ben ik tot de conclusie gekomen dat ge onze medemensen kunt indelen in twee categorieen ... zij.. die er alles aan doen om op een eerlijke manier de levens-kwaliteit van hun evennaaste te verbeteren...en zij die er alles aan doen om hun eigen belang te verdedigen en hun medemens te onderwerpen , macht te verwerven ,hetzij door religie of dergelijke idioterieen....zolang die laatse groep de bovenhand haalt ..is er geen sprake van een "wonderful world"

Gepost door: Rene | 01-03-09

St George Op 23 april wordt in de UK St George, de patroonheilige gevierd, normaal met optochten en vlaggengezwaai. Labour wil dit jaar de tochten niet laten doorgaan, omdat het 'extremisten aantrekt', lees de BNP. Verleden week mocht wel een optocht van moslims doorgaan, die opriepen om de sharia in Engeland in te voeren.

Gepost door: Wannes | 02-03-09

Kopenhagen In Kopenhagen is het ook prijs: daar bedienen de moslims zich van vuurwapens in hun strijd tegen de Hells Angels. Vrijdag, zaterdag en vandaag telkens schietpartijen in de hoofdstad van Denemarken.

Gepost door: Wannes | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.