01-03-09

“Inch’Allah? – de islamisering van Europa!”

inchallahMaandag 2 maart, morgen dus, stelt Filip Dewinter zijn nieuwe boek “Inch’Allah? – de islamisering van Europa!” voor.
In de Gazet van Antwerpen schreef Lex Moolenaar dat Filip Dewinter de oorlog verklaart aan de islam. De titel is niet zo gelukkig gekozen, zeker niet wanneer men weet dat de islam ons al 1500 jaar lang de oorlog verklaart en geen gelegenheid laat voorbij gaan om hun veroveringstochten, die begonnen met de profeet Mohammed in het jaar 611, verder te zetten. En het mag wel gezegd worden, soms op een even gruwelijke wijze.

Wie de boekvoorstelling wil bijwonen is morgen welkom om 20 uur in zaal La Riva, Londenstraat 52 te Antwerpen. Uiteraard wordt het boek ook daar verkocht maar het kan ook besteld worden via uitgeverij Egmont, KLIK HIER.
Dewinter licht het boek toe en nadien volgt er een receptie.

Wat Lex Moolenaar (GvA) betreft, misschien moet hij hier maar eens naar kijken:


22:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Interview FDW in GvA Lees hier het interview dat vandaag in de GvA stond.

Gepost door: Janice | 01-03-09

een moedige vrouw,zolang er dergelijke mensen rondlopen ,in de politiek, in de laagste en hoogste klasse van onze westerse maatschappij ,is alles nog niet verloren.Het was aangenaam om lezen in "krantenkoppen" partij Haider triomfeert...Partij Geert Wilders bij peilingen ,de grootste partij in NL...85 procent van Vlamingen vindt de Islaaaam een agressieve godsdienst en is die liever kwijt dan rijk...Wij moeten uiteraard leren leven met de "zwakkelingen" die alhoewel voorbeeldjes genoeg krijgen over de Islaaaam in opmars,volhouden dat er niets aan de hand is en hun zelf voorgenomen taak als "amateur" levensverbeteraar blijven voortzetten zoals "kampioenen en Dirken" zelfs het laatste spectaculair voorbeeld... Lord Ahmed" rammelt met de kaken van zijn gat en al de rest volgt,Het moedige fiere England dat jaren weerstand bood tegen een vreemde kandidaat bezetter ,gaat door de knieen voor de Islaaaaam !! dag vrije meningsuiting...Wilders kon terug ,vanwaar gekomen!! Het is de plicht van eenieder ,begaan met de toekomst van kinderen en kleinkinderen,onze eigen cultuur,uit respect voor diegene die gevochten en geleden hebben voor onze vrijheid,die vreemde cultuur met hun achterlijke godsdienst een halt toe te roepen,hun te overtuigen dat wij niet meer leven in den tijd toen Mohamed zijn "brochureke" schreef ,maar dat we leven in de 21- eeuw.
Ik wens FDW alle succes toe met zijn boek

Gepost door: Rene | 02-03-09

"Broeder, jij kan in stenen geloven, als je ze maar niet naar mij werpt .." zou die madam dat nu zelf geloven?

Gepost door: eddy | 02-03-09

Ze leeft gelukkig in de VS, want als ze de kans zouden hebben om haar te stenigen, zouden ze het zeker doen.

Gepost door: Janice | 02-03-09

Die omslagfoto... is allang niet meer van gisteren, doch het toont duidelijk dat die baardmannetjes absoluut geen respect hebben voor onze kultuur, zeden noch overtuiging: ze knielen, kop tegen de grond en hoog omhoog met de kont...gericht naar de kathedraal.
Als tegenzet zou men, in de openbare "waterplaatsen",, het woord "mekka" op de muren moeten schilderen. (de halve maan ware ook niet slecht, als men er maar tegen kunnen "pissen" !!!

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-03-09

U vraagt, ik draai Lees ook de comments, zelfde shit als hier.

Gepost door: Stradi | 02-03-09

Mooi is dat. Zij eisen dat kruisbeelden worden verwijderd, maar zelf willen ze wel aparte bidplaatsen op school. Ze kunnen de pot op met hun sektegedoe.

MOSLIM = Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

Gepost door: Wannes | 02-03-09

ziekskes Add Muslim extremists to the radical Left and you get a place not safe for Jews - or even those who watch them play.


Gepost door: Stradi | 02-03-09

laat ons bidden !! dat 5 maal bidden per dag is weer zo'n bewijs van complete "achterstand" in hun "verstand" dat kon perfect in "den hoertijd" toen ze niks anders te doen hadden dan geiten en ezels te verzorgen..wat doet een Moslim "doktoor" tijdens een operatie...of een Moslim "piloot" tijdens een vlucht ? een treinbestuurder ? enz enz...zouden die zelf mettertijd niet ontdekken hoe idioot hun Allah-leefregeltjes en verplichtingeskes zijn?....voor de twijfelaars !!.....
bidden ,geloof me ,het helpt geen "fluit" enkel tijdverlies....heb ooit heel vurig gebeden ,de pannen van't dak om 6 juiste cyfers bij de "lotto" ,niks ! nougatbollen...er bestaat geen God en hij is bovendien nog potdoof ook...

Gepost door: Rene | 03-03-09

Katholiek Nieuwsblad Amerikaanse moslims het gelukkigst

In de VS levende moslims voelen zichzelf het gelukkigst, zowel in vergelijking met geloofsgenoten in hun landen van herkomst als met die in West-Europa. Tegelijkertijd zijn moslims in de VS tevredener en optimistischer dan moslims in andere Westerse landen, blijkt uit een onderzoek van het Gallup-instituut.

41% van de Amerikaanse moslims hebben het economisch goed tot zeer goed. Alleen in Duitsland is het aandeel succesvolle moslims hoger: 49%. In Frankrijk is dat slechts één op de vier en in Groot-Brittannië zelfs één op de tien.

Moslims in de VS zijn ook religieuzer dan de gemiddelde Amerikaan. Zij zijn gemiddeld jonger, beter opgeleid en etnisch meer verschillend dan welke religieuze bevolkingsgroep ook. Één op de drie moslims heeft Afro-amerikaanse wortels, een op de vier noemt zichzelf ‘blank’ en een op de vijf noemt zichzelf ‘Aziatisch’. (KN/KNA)

Gepost door: Wannes | 03-03-09

Criquet 6 doden, hindoes dit keer, door terroristische moslims in het land dat beter vd aardbol zou verdwijnen, Pakistan. Maar, zoals we allemaal weten, heeft dit niets met de islam te maken.

Gepost door: Wannes | 03-03-09

dat was op het nippertje he Wannes ge waart bijna een racist

Gepost door: Rene | 04-03-09

Geloven en mensdom zijn inherent. Het is trouwens het enige verschil met onze mededieren; die geloven immers niet! Atheïsten daarentegen geloven wel! Die geloven dat ‘god’ niet bestaat! Bewijzen kunnen ze niet leveren; evenmin als diegene die wel in God geloven. Het opgelegde geloof wordt gedicteerd door God, via zijn vertegenwoordiger op aarde. Deze legt de goddelijke, dus absolute wet op, en is altijd wetgevende, uitvoerende en gerechtelijke macht tegelijk: deze drie machten maken hem (’t is altijd wel een mannetje) de absolute leider! Hij dicteert de gelovige massa die echter, tot zijn grote ergernis, een eigen devotie ontwikkeld heeft. Na eeuwen van moorden, verbranden, verketteren en onderdrukking bevrijdde de westerling zich van het juk van de kromstaf en onderwierp de clerus zich uiteindelijk aan de seculiere staat. Ons volk bleef weliswaar trouw aan god, dienende met een mix van volksdevotie en liturgie, maar vrij, eindelijk vrij, het heeft ons wel tweeduizend lijden jaar gekost! En nu krijgen wij allah op onzen nek … terug 2000 jaar miserie …

Gepost door: eddy | 04-03-09

Cricket is Vlaams Wisten jullie dat Cricket door Vlamingen in Kent werd geïntroduceerd?
Onlangs werd er nog een gedichtje gevonden uit die tijd, waaruit bleek dat de Vlamingen daar niet gewenst waren en ze die liefst terug over het water wilden 'cricketten'/

Hier lees je er meer over:

Gepost door: Janice | 04-03-09

Ik riek het De naam 'cricket' komt zeker van het vlaams. Als de uitgeweken vlaamse herders in Kent ipv de eigenlijke bal per ongeluk eens een bolvormig hoopje schapenkeutels van de wei opraapten, ontstond algemene hilariteit. Er werd dan gespot met de ongelukkige: "Ge hebt schapenkeutels in uw hand, domoor!" Waarop deze antwoordde: "Ik riek het". Vandaar 'k riek 't en later 'cricket' om het wat meer engels te laten lijken.

Gepost door: Wannes | 04-03-09

Niet normaal Die aanslag in India is niet meer normaal. 14 terroristen die zwaar bewapend tot in het dure centrum van een grootstad kunnen doordringen, daar zich verspreiden rond een rond punt, en dan alle poltieagenten vh konvooi doodschieten. Vervolgens wandelen ze kalm weg door de lege straten (camerabeelden). Dat betekent dat de veiligheid in Pakistan nog minder voorstelt dan die in India, en dat de terroristen zich in het land kunnen bewegen als een vis in het water. Iedereen is gewoon medeplichtig.

Gepost door: Wannes | 05-03-09

De commentaren zijn gesloten.