01-03-09

Oproep tot anthrax aanslag in de VS

Op Al Jazeera schijnt het dagelijkse kost te zijn om haatpropaganda uit te zenden. Hier wordt opgeroepen om een anthrax aanslag op de Verenigde Staten te plegen. Al Jazeera is één van de vele haatzenders die in Europa gretig worden bekeken via schotelantennes.
Een professor komt uitleggen hoe een anthrax aanslag op de VS moet gebeuren en wijdt een gebed aan broeders die een Amerikaans nucleaire electriciteitscentrale zullen bombarderen.
“Oh, ja en de man draagt natuurlijk een Arafat sjaal. Dit na de oproep van Bert Anciaux”, schreef Joods Actueel.

Bron: Joods Actueel

18:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Koeweit Koeweit, is dat niet het land dat onlangs bevrijd werd door de amerikanen? Stank voor dank dus, dat herinneren ze zich niet eens meer. Liever nog wat zagen over de kruistochten van 1000 jaar geleden.

En ze hebben laboratoria waar ze anthrax kunnen produceren? Nog in geen 1000 jaar, ze hebben er niet eens een woord voor in het arabisch. Wij wel: in het nls heet dat miltvuur.

Gepost door: Wannes | 01-03-09

Al Jazeera is het communicatiemiddel, niet de boodschapper.

Gepost door: 1MT | 01-03-09

Halt aan de dwaasheid Hoe kan je nou weten, wat vrijheid is, als heel je geest is opgesloten in één boek, dat uitblinkt in onmenselijke wreedheden en gebracht is door een agressief, oorlogszuchtig en ziek man (acromegaly).
Daar kan niets gezonds uit voortkomen.
Wees op je hoede, Westerlingen !

Gepost door: pol | 01-03-09

vermoedelijk weer een professor in de Koran-wetenschappen (??) iets anders kun je daar niet leren...als hun "gemak" niet meer doorspoelt,hebben ze het "westen" nodig...hoe lang gaan die "achterlijken" ons nog treiteren,uitdagen."de stuipen op het lijf jagen" bedreigen enz enz ... niet lang meer !!!!
van zodra het hele "link"se circus van "hoog" moralisten en andere wereldverbeteraars,samen met hun "zendelingen" (die af en toe hier op dit blog verschijnen) ophouden met hun geveinsde menslievendheid en de politiek overlaten aan diegene die er bekwaam toe zijn....een slagzinneke is voldoende om binnen de kortste keren geen enkele Islammer meer te horen of te zien ...."""aanpassen of opkrassen""""

Gepost door: Rene | 01-03-09

Het venijn,het fanatisme druipt van die onderontwikkelde vent zijne sm....ik moet onwillekeurig denken aan onze rood -groene broeders...spijtig dat het Youtuubeke niet meer beschikbaar is

Gepost door: Rene | 02-03-09

Misschien kan bertje den bleiter, met allah's hulp, mijnheer de professor naar hier halen,binnen de paar dagen naturaliseren, en hem een verkiesbare plaats op de sp.a lijst bezorgen ... Zo’n gedreven politiek correct talent kan er nog altijd bij.

Gepost door: eddy | 02-03-09

We kunnen... natuurlijk wel denken: "laat die onnozelaar meer zeveren",, toch mogen we de invloed dat zulke paljassen hebben op die éenhersencelligen niet onderschatten.
Of ze geen volk en labo's hebben om zèlf anthrax aan te maken, speelt absoluut géén rol: die barbaren hebben geld genoeg om dat gevaarlijk spul te kopen, en...er zijn genoeg specialisten over in de wereld die gewetenloos genoeg zijn om aan die verlokking toe te geven.
Anderzijds is "het Westen" eigenlijk al véél te beschaafd...ze hebben, in de loop der tijden, een GEWETEN aangekweekt en durven het niet aan om die Midden-Oostengezwellen, met wortel en àl, definitief te vernietigen...een anthraxwolkje over Mekka, tijdens de bedevaart, ware al een goede start van WO III; want...willen of niet, dat komt er toch aan, helaas.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-03-09

Maar beste Vic...die wereldoorlog 3 is al volop bezig ,de verovering van de wereld is begonnen,ge moogt niet meer dit zeggen of dat.. zelfs een politieker die eens wilt komen "klappen" over het probleem in een ander land en...de ...Heren Mosslimmers vinden dat niet plezant...vliegt met groene zeep aan den buik richting "exit"...de collaborateurs van die Allah -circusbende zijn ook al gekend , bij ons is dat vooral, groen en rood..zelfs de katholieke kerk ,de verspreiders van het "ware" geloof (moet er geen zand zijn) lopen rond met hun staart tussen de benen,durven zich niet uiten over de Islaaaaam...vroeger gingen ze de wereld rond om de heidenen te bekeren...nu lopen die heidenen voorbij hun deur,maar ze durven niet buiten komen
laat staan bekeren....
Hier in Thailand,helemaal in het zuiden is de bevolking voor 80 procent Islamiet en er gaat bijna geen dag voorbij of er wordt een Bhoedist vermoord of soldaat....In Belgie en omringende is het nog even wachten, maar onze knappe politieke partijen doen er blijkbaar alles voor om dat cyfer van 80 procent zo vlug mogelijk te halen,vette kinderbijslag om hun kweekprogamma niet te storen ,gezinshereniging ,begrip hebben voor hun appartheid,hun kledij om integratie zoveel mogelijk tegen te gaan...Het is erger dan een oorlog omdat ge beetje bij beetje alles ziet tenondergaan...het is zoals een terminaal ziek persoon die elke dag ,meer en meer bewust wordt ,van het ergste dat een mens kan overkomen , de dood !! en zich verwijt,als ik maar meer op mijn gezondheid had gelet en wat rapper naar de dokter was gestapt,geluistert naar goede raad ,had ik dat allemaal niet moeten meemaken !

Gepost door: Rene | 04-03-09

Dat is gewoon om misselijk te worden...

Gepost door: Antichrist | 04-03-09

De commentaren zijn gesloten.