04-03-09

Vlaanderen stemt!

Stemt u recht of links of weet u het nog niet goed?

Links 22% [ 208 ]
Rechts 73% [ 695 ]
Onbeslist 5% [ 44 ]

KLIK HIER OM TE STEMMEN

19:53 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waardeloos Kompleet waardeloos, al die internet-stemrondes. 73% stemt rechts, maar met de keus is het net andersom. Een mogelijke oorzaak van deze discrepantie zouden de vrouwen kunnen zijn; zij zijn immers nauwelijks aanwezig op het politieke internet, maar ze gaan wel allemaal stemmen. En als vrouwen nu gemiddeld linkser zijn als mannen....

Gepost door: Wannes | 04-03-09

Inderdaad, oppassen geblazen met internetenquêtes. bepaalde groepen zijn namelijk marginaal of helemaal niet vertegenwoordigd op het net. Denk maar aan bejaarden. Ook die moeten stemmen.

Gepost door: 1MT | 04-03-09

Zeg Wannes, ik denk toch dat je verkeerd bent met die vrouwen. (Je hebt daar toch iets mee, hé?)
Ze zitten misschien wel ondervertegenwoordigd op internet, maar in onze partij maken ze al een flink deel uit van de verschillende fracties - in mijn fractie zijn er bijvoorbeeld 5 vrouwen en 3 mannen waarvan ik fractieleider ben.

Toen we met de betoging in Brussel tegen de islamisering van Europa werden opgepakt, zaten er meer vrouwen opgesloten dan mannen. Dus daaraan zal het wel niet liggen. Maar eerder aan het vreemdelingenstemrecht.

Weet je dat de socialisten vroeger het vrouwenstemrecht tegenhielden omdat ze dachten dat de vrouwen katholiek (dus rechtser) zouden stemmen?
Ja, gelijke rechten (en plichten) voor iedereen dat is niet meteen iets voor de socialisten!

Dat die enquête niet veel te betekenen heeft, weet ik ook wel, maar ik vind het leuk, dus waarom niet.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Het probleem met (veel) vrouwen is dat ze te emotioneel reageren. Een goede ‘bleiter’ weet dat, en haalt stemmen … Een knappe vrouwenkont heeft nog nooit mijn politieke keuze bepaald, al was het maar omdat ik daar toch niet mag naar kijken van madam eddy … miljaarde …

Gepost door: eddy | 05-03-09

Eddy Mannen zijn niet emotioneel? Ik ken er alvast eentje...

Ik kan je verzekeren dat je als Vlaams Belang politica je vrouwelijke emotionele gevoelens voor een groot deel aan banden weet te leggen na een paar jaar. (Ik kan mij zelfs niet meer herinneren hoelang het geleden is dat ik nog eens een goede huilbui heb gehad...)
Je krijgt eerder een olifantenvel, maar dat wil niet zeggen dat we daarom niet minder gedreven zijn natuurlijk.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Poll Vb 15%, gene vette hé? Maar de sossen nog slechter, das toch een troost. En LDD ook terug gezakt, ook een troost. En Bertje's populariteit krijgt een flinke knauw, ook mooi meegenomen.

Verder heerst hier in de reactiemodule de stilte van het graf...Ook geen goed voorteken.

Gepost door: Wannes | 06-03-09

En toch waren er van gisteren tot nu 3082 lezers.

Gepost door: Janice | 06-03-09

Resultaat Links 22% [ 442 ]
Rechts 74% [ 1497 ]
Onbeslist 4% [ 88 ]

Gepost door: Janice | 06-03-09

Ze hebben wel een klacht aan hun been van (naar eigen zeggen) enkele linkse vrouwen omdat ze een naakt vrouwenlichaam hebben gebruikt. Daarna werd het vervangen door een mooi mannenkontje, maar dat is nu ook weg. (Ze gunnen ons ook niets, hé!)

Gepost door: Janice | 06-03-09

Teller Die teller hierboven geeft toch bijlange geen 3082 lezers aan per dag Janice? Meer rond de 700 per dag heb ik de indruk. Of heb jij een andere bron?

En dat mannenkontje was van Wouter Bos heb ik gehoord, niks aan gemist dus...

Gepost door: Wannes | 06-03-09

Nee, niet per dag natuurlijk. Bovendien is het aantal lezers ook niet elke dag hetzelfde.
Maar eergisteren stond de teller 's avonds, toen ik mijn computer ging, afsluiten op 955281, dus trok ik dat gewoon af van wat er nu staat.

Gepost door: Janice | 06-03-09

De commentaren zijn gesloten.