05-03-09

One Law for All

Hoe ze er op komen om mij uit te nodigen mee te doen aan een betoging in Londen weet ik niet, maar vandaag kreeg ik onderstaande mail van Maryam Namazie die, als moslim, opkomt tegen de invoering van de sharia in Engeland en de mail begon als volgt;


" Hello,
"March 7 is around the corner. We are looking forward to seeing many of you at the anti-racist London rally against Sharia and religious-based laws in Britain and elsewhere and in defence of citizenship and universal rights in Trafalgar Square from 330-430pm. You can find posters that have been prepared for the rally by Dan Simon and Reza Moradi on our website. Please feel free to download them and bring them along to the rally to ensure that there are enough placards for everyone. At 4:30pm we will begin our march to Red Lion Square and then join a public meeting at Conway Hall from 6:00-8:00pm. We will be registering people for the public meeting at Conway Hall, 25 Red Lion Square WC1R 4RL from 5:00pm. From 5:30pm onwards, there will be live music by Raised Voices, pastries and refreshments. The entry fee to the public meeting is £5, including refreshments but we won’t turn anyone away. If you plan on coming, try and send in your booking form before the event (by March 6) so that we can reserve a place for you.

We now have over 9,700 signatories to our petition. Please sign up to it if you haven’t already and tell others about it too. For more background on One Law for All, the nature of Sharia councils and tribunals and on whether it is Islamophobic to oppose Sharia law, see the latest interview with Maryam Namazie and Bahram Soroush on Fariborz Pooya’s Secular TV [...]


http://www.onelawforall.org.uk

De dreiging van de Sharia in Engeland brengt zelfs moslims op de been die vinden dat er in de Britse wet genoeg staat om een goede moslim te kunnen zijn en ze vinden uiteindelijk zelf ook dat de fanatiekelingen onverdraagzame racisten zijn.

De bijgaande filmpjes zijn interessant en als je ziet dat een stomme pastoor het nodig vindt zich dan nog eens te verontschuldigen voor de kruisvaarders tegenover de meest fanatieke moslim, dan gaan je haren rechtop staan. Hij vergeet wel dat de eerste kruistocht maar pas in 1096 plaatvond en de gruwelijke moslimveroveringen en bekeringen al bezig waren vanaf 611. Als je die Engelse PC dhimmys bezig hoort dan begrijp je meteen waarom fanatieke moslims ervan profiteren en overtuigd zijn dat ze de sharia zonder probleem kunnen invoeren in Engeland.

Het Britse linkse en slaafse dhimmygedrag nodigt daar gewoon toe uit. Waar is verdomme hun fierheid van vroeger gebleven? Waar zijn de mensen zoals the Iron Lady, Churchill en ja, ook mijn grootouders? Zij draaien zich om in hun graf, denk ik.

Deel I
Deel II

02:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zijn de britten links? Natuurlijk, fanatiek links; ze rijden zelfs zo ...

Gepost door: eddy | 05-03-09

Janice ik krijg zo den indruk dat ge internationale bekendheid geniet,maar zolang ze niet uw reisticket betalen zou ik mij er niet te veel van aantrekken...

Eddy hier in Thailand rijden ze ook links,maar als dat zo verder gaat verwacht ik wel dat ze binnen afzienbare tijd rechts gaan rijden

Gepost door: Rene | 05-03-09

Nee, niet alle Britten, maar wel diegenen daar in de zaal zitten. Allemaal politiek correct tot in het absurde.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Wang Baardman spreekt zichzelf tegen: de sharia en de islam zijn streng zegt hij, maar de onderwerping eraan is vrijwillig. Maar op het verlaten vd islam staat de doodstraf vlg hem. Knoop dat maar aan mekaar.

En die jonge westerse vrouw is dus het prototype vd linkse koe: als ik in moslimlanden gastvrij ontvangen wordt met mijn westerse kledij, moet dat omgekeerd ook kunnen zegt ze. Kijk, daarom heb ik het niet zo op vrouwen.

En die pastoor heeft ntl gelijk dat hij de kruistochten afkeurt, want het was niet echt christelijk: de andere wang aanbieden weet je nog?

Gepost door: Wannes | 05-03-09

Ja, ik weet het, maar ik ben dan ook niet christelijk...

Gepost door: Janice | 05-03-09

De kruistochten zijn er maar gekomen nadat de moslims an 400 jaar bezig waren met hun gruwelijke bekerings-en veroveringstochten op andere hoogstaane culturen. En dan nog enkel pas nadat ze in Jeruzalem aan de gang gingen.

Stel je trouwens niet teveel voor van het christendom in onze contreien rond die tijd. Dat was eerder iets voor de adel en de bekering van het volk was al even gruwelijk als door de moslims.

De kruisvaarders, zoals o.a. Godfried van Bouillon, waren niets anders dan avonturiers die dan een boel volk onderweg vonden om mee op avontuur te trekken in de hoop zich bij de veroveringen te kunnen verrijken.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Hier kan je er meer over lezen.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Luton Engeland staat op z'n kop: bij de triomfantelijke thuiskomst van een regiment Irak-soldaten in hun thuisbasis Luton werden ze niet alleen toegejuicht door de autochtonen, maar ook vernederd door de moslims aldaar. Borden met 'Butchers of Basra' en 'the queen is the enemy of islam' werden uitdagend opgehouden. De politie trad hard op tegen britten die de moslims uitjouwden.

Toch niks mis mee, met vrijheid van meningsuiting? Doen de autochtone amerikanen toch ook?

Gepost door: Wannes | 11-03-09

Engeland wordt het eerste kalifaat in Europa.

Gepost door: Janice | 11-03-09

Ik kreeg vandaag terug een mail, maar op hun website staat net hetzelfde.

Een tijdje geleden waren er ook enkele Indiërs op de Britse tv die kwamen pleiten voor één cultuur, de Britse cultuur voor iedereen die daar wou leven en wonen.

Gepost door: Janice | 11-03-09

De commentaren zijn gesloten.