05-03-09

Palestijnen spelen met westerse emoties

symbols4

De Palestijnen hebben van Europa 44 miljoen (plus nog eens 6 miljoen dollar extra dank zij Karel De Gucht) en van de VS 900 miljoen dollar ontvangen, daarmee zijn ze de best betaalde acteurs ter wereld. De grote som geld van de VS voor de wederopbouw van Gaza werd hun toegezegd door Hillary Clinton, die zich bij een vroegere gelegenheid al eens in de traditionele 'voile' had gehuld. Of ze zich nu weer bij haar bezoek aan Gaza traditioneel heeft gekleed is onbekend.
Alles bij elkaar krijgen ze van 75 donorlanden niet minder dan 4,481 miljard dollar... er bestaat geen betere reden om steeds weer een nieuwe oorlog met Israël uit te lokken.


43369887


4830 Haar echtgenoot zagen ze er destijds minder graag komen.


Tijdens de periode van Arafat gebeurde net hetzelfde. Waarom zou hij vrede hebben gewild als oorlog voeren tegen Israël hem veel meer geld opbracht? Hij is er rijker van geworden dan de koningin van Nederland. Een groot deel van de gewone bevolking is echter het slachtoffer. Niet van de Israëli’s, maar van de vele op macht beluste terroristische groeperingen die onderling met elkaar vechten voor de heerschappij en het vele geld uit het Westen. En gedurig Israël aanvallen in de hoop op een tegenactie.
qassam

Na de korte Israëlische interventie heeft Hamas alweer 120 raketten afgevuurd op Israël en wordt er zoals altijd, alweer druk gewerkt aan diverse scenario’s om de Israëli’s als de booswichten voor te stellen. (Bekijk film onderaan)dip_0182_art


Ik dacht eraan toen ik vandaag in de krant las, dat de twaalfjarige Mohammed al-Dura die in 2000 samen met zijn vader Jamal beschutting zocht achter een olievat, nog in leven zou zijn. Eerder werd al bewezen door een Duitse televisiejournaliste, dat heel die zaak geënsceneerd werd en enkele jaren later gaf de Palestijnse cameraman Talal Abu Rahma die werkt voor het Franse TV station France-2 toe (het zijn altijd Arabische journalisten die men voor de Westerse pers naar ginder stuurt), dat ze wisten dat er iets stond te gebeuren, want dat de pers van over de hele wereld al heel vroeg op die plaats aanwezig was. Er werd eveneens bewezen dat de Israëli’s onmogelijk vanuit hun positie de jongen hadden kunnen raken. In latere interviews met de moeder bleek ze elke keer veel geld te vragen voor een gesprek en gaf ze toe dat ze haar leven lang verzorgd zou worden als moeder van een martelaar. Ze trok dan ook de hele Arabische wereld rond en werd in een mum van tijd een beroemdheid.

Nu blijkt het bedrog nog groter te zijn. De jongen werd niet doodgeschoten door Israëlische soldaten zoals werd bewezen, maar blijkbaar evenmin door Palestijnen. Hij leeft nog, staat vandaag in het Nieuwsblad.

De Palestijnen zijn meesters in het bespelen van de Westerse emoties. Ze weten als geen ander dat ze er elke keer kinderen moeten bij sleuren. Liefst dode kinderen, want daar zijn wij in het Westen heel gevoelig aan.

media_bias_anti_israel_cove

Treurende moeders worden opgetrommeld om hun verhaal te doen en gevechten waarbij geen enkele Israëli aan te pas komt wordt voor de camera uitgevochten. Ze beschikken over een regisseur en een schminkster, kortom Pallywood (BEKIJK DE FILM) op z’n best.join_hr_160x270Een Israëlische politieman die een gewonde Israëlische man ter hulp snelt nadat hij door Palestijnen was aangevallen, werd afgebeeld als 'Palestijnse gewonde die door diezelfde politieman werd afgetuigd.

591232


49


De Palestijnse kindsoldaten laten ze u liever niet zien.

4045Ze gooien toch maar met steentjes?


53


6465


Ook Israël treurt en ook om hun dode kinderen.
jerusalem_9-3_zoom_002

ICT_Hamas_childarab_nazis_coverbertjl2


Maar liefhebbers van Arafatsjaaltjes zijn toch zo lief nietwaar? Kijk... ze brengen zelfs dezelfde groet!!!

16:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Uniformen 4.5 miljoen of 4.5 miljard?

Die kaki uniformen zijn toch alleen maar voor de show? Met zo'n donker pak val je pas echt op tussen al die witte huizen...

Gepost door: Wannes | 05-03-09

Costa Brava Het filmpje nog eens bekeken, want het is wel al stokoud. Wat opvalt: alleen jongens mogen meedoen, geen enkele vrouw te zien, ook bijna geen uniformen of volwassenen te zien. Je ziet dat die mensen niets anders te doen hebben, werken of naar school gaan is niet nodig, de VN brengt 3x daags het eten op tafel, al decennialang en ieder jaar voor een paar honderdduizend meer.

Allemaal toneel dus. Maar ja, als je ziet dat zelfs de Costa Brava reclame maakt met stranden vd Bahama's, Australie en Canada...(hln)

Gepost door: Wannes | 05-03-09

Voor alle zekerheid heb ik het nog eens nagekeken en ik vond dit:

'België zal 6 miljoen dollar extra geven bovenop de 44 miljoen dollar die dit jaar al ingeschreven was voor de Palestijnse gebieden, zo heeft minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht in zijn toespraak tot de internationale conferentie in Egypte aangekondigd.'

Alles bij elkaar krijgen ze van 75 donorlanden niet minder dan 4,481 miljard dollar...

De Verenigde Staten moest zijn 900 miljoen.

http://www.tijd.be/nieuws/buitenland/VS_geven_900_miljoen_voor_heropbouw_Gaza.8148464-439.art


Ik heb de gulle bijdragen (van ons belastingsgeld) al aangepast, want ik had ergens anders 4,4 miljoen gelezen, maar dat klopt dus niet.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Nog niet juist Die 900 miljoen dollar door de VS is correct nu, maar BELGIE gaat 44 + 6 miljoen dollar geven, de EU 436 miljoen euro, Saudi Arabie 1 miljard dollar.

Alle 75 landen vd conferentie samen 4.5 miljard, waar de palestijnen slechts 2.8 miljard gevraagd hadden.

Gepost door: Wannes | 05-03-09

Ik heb het hier gevonden. Hoeveel het juist is zullen we wellicht nooit exact weten, maar wel dat het veel te veel is en voor de machthebbers in Gaza een goede reden om steeds weer een volgende oorlog uit te lokken.

Gepost door: Janice | 05-03-09

Verlichte geest Nog een oud filmpje:

Gepost door: Wannes | 05-03-09

een blik in de toekomst... met dat geld kunnen ze niet alleen wat wederopbouwen maar ook hun rakettekes wat moderniseren....en kan Israel zich voorbereiden op de weder-afbraak , zo kunnen we bezig blijven

Gepost door: Rene | 05-03-09

Verlichte geest Inderdaad, Wannes, waren er maar meer zoals hij, dan waren meteen vele wereldproblemen met moslims opgelost.

Gepost door: Janice | 06-03-09

De commentaren zijn gesloten.