06-03-09

't Scheldt bericht: ANTI-JOODSE SLOGANS IN APPARTEMENTSBLOKKEN OP HET KIEL IN ANTWERPEN

image002image003
(foto's F.R.)


Vorige week werden in Antwerpen op verschillende plaatsen Joodse mannen aangevallen met een ijzeren staaf of stok. Een van de vier slachtoffers liep een dubbele armbreuk op en is een tijd werkonbekaam.
De slachtoffers en getuigen beschreven de verdachte als een jongeman van 18 à 22 jaar met kort donker haar. Hij is mager en ongeveer 1,70 meter groot. Op de bewuste avond droeg hij een lichtblauwe vest en witte sportschoenen. Volgens de getuigen sprak hij een vreemde taal, maar het is niet duidelijk welke. Volgens één slachtoffer sprak hij Arabisch, maar anderen spreken over Pools. In ieder geval is de ‘antisemitische toon gezet’ door links en houden de pro-Palestijntjes zich niet meer in.

’t Scheldt schrijft vandaag dat er anti-joodse slogans op de muren van appartementsblokken op ’t Kiel werden geklad, en dat de bewoners van appartementen aan de hoek van de Jan Davidslei op het Kiel zeer verontwaardigd en verontrust zijn want het zijn zuiver racistische slogans.
Maar, vraagt ’t Scheldt zich af, trekt de Antwerpse burgemeester, “’de grootste ploert in de Belgische politiek' (Knack) zich daar iets van aan?

Blijkbaar niet! En het CGKR al evenmin… Herbeleven we terug de jaren ’30 met de nieuwe nazi’s in Europa?

22:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Buikgassen beledigend !!! Toch zijn er nog vele Vlaamsche broeders en zusters die blijven geloven in de verrijking van een multiculturele samenleving . Ondanks het feit dat boven alle politieke grenzen heen iedere weldenkende mens moet toegeven dat integratie van een bepaald soort "mede-mens??" een serieuse "flop" is , werd en was ,blijven de ogen en oortjes gesloten van de meest correcte politiekers . Ik heb in krantenkoppen niets gelezen over joden, die in elkaar werden geslagen ,of het aanbrengen van "racistische" slogan's in appartementsgebouwen...en ter verduidelijking voor de minder begaafden in denkvermogens zoals K..en den D...die teksten zijn nu echte voorbeelden van racisme , waar ook het "centrum voor de bevordering van racisme" ook blind en doof voor zijn , zoals gewoonlijk de andere kant opkijken,omdat het niet past in hun multicultureel sprookjesboek . Het vraagt natuurlijk niet meer dan "een" """unthermensch" om iemand, "zomaar" in elkaar te slaan (ter verduidelijking voor K en den D dat zijn nu echte voorbeelden van Haat!)... of...dergelijke teksten neer te pennen...rede te meer !! om dit vanuit alle hoeken ook met deelname van de "soft"Islamieten scherp te veroordelen ,...maar er gebeurd niets...Stel je voor... enkele Islaamers worden met een ijzere staaf het gasthuis in geslagen..slogans in appartemensblokken met teksten als Fuck the Arabs..alle Hamassers aan het gas ,Palestijnen buiten !! hun land bij Israel!! enz enz.Gevolg....hoogstwaarschijnlijk zoals we dat reeds meemaakte toen die leerling Imam werd neergeschoten in Borgerhout...het kot was te klein,ontvangst in het Stadhuis ,persconferenties enz enz , waar de broer van het slachtoffer openlijk verklaarde dat het een racistische moord betrof ,terwijl de dader niet toerekeningsvatbaar was,zo zot als een kruk , ik kan het weten want ik begeleide hem tot in de raadkamer...Wat zijn wij Vlamingen toch allemaal brave soft menschen ,wat zijn onze correcte politiekers toch O zo begripvol......voorbeelden van Damiaan-achtige menslievenheid ,voor die kansarme ,gekwetste ,gedemoniseerde bevolkinggroep,wat zijn hun missionarissen zoals K en den D op het randje van de "onozelheid" toch goedgelovig in alles wat ze door hun strot krijgen geduwd door die "groot-Moralisten" ,voor ze het goed beseffen liggen K ,D en Co met hun kont omhoog in de moskee te bidden ,Allah te bedanken voor al zijn weldaden ,samen met de rood groene partij ,die dit alles mogelijk maakte, zwetend van devotie ,krampachtig al het mogelijke te doen om hun "buikgassen" niet te laten ontsnappen in het gezicht van hun achterbuur,dat zou natuurlijk beledigend kunnen zijn !!

Gepost door: Rene | 07-03-09

Cultuureilandjes in een maatschappij zijn een historisch, hedendaags en waarschijnlijk een blijvend toekomstig verschijnsel. Dit in schrille tegenstelling tot integratie door grote culturele en / of etnische groepen; dit is nergens op de aardkloot en nooit in de geschiedenis gelukt! Zolang de correcten dit feit niet aanvaarden en vruchteloos trachten autochtonen te overtuigen om dit aspect van de globalisering te slikken, zullen wrijvingen niet alleen blijven bestaan maar ook escaleren. Wanneer een totalitair systeem zoals de islam, waarin politiek en godsdienst totaal gefusioneerd zijn, zich in een democratie wringt, is de democratie gedoodverfde verliezer. Waar ‘rechten’ geschapen worden om ‘kansarme’ daders te pardonneren in plaats van slachtoffers te steunen, waar ‘plichten’ worden opgelegd aan volgzame burgers maar afgezwakt worden uit vrees en lijfelijke angst voor agressieve opstandelingen, wordt een oorlogsklimaat geschapen. Het lijkt ernaar dat door het goede links correcte bestuur deze fase bereikt is. De enige kans die wij hebben om dit scenario te herschrijven is nu op 7 juni. De kans is echter zeer klein, dikke deckers en dikke wevers hebben hun kazak al gedraaid. Om enige kans op eigen ‘pluche’ verkopen ze (op voorhand al) hun kiezers aan de traditionelen. En het (kies)vee? Dat heeft het, zoals zo dikwijls, weer niet op tijd door … Spijtig …

Gepost door: eddy | 07-03-09

Tijd Tijd voor de orthodoxe joden om hun keppeltjes en hoedjes op te bergen, hun haar te knippen en zich te wassen, en proberen er als een normaal mens uit te zien. Of anders verhuizen naar hun beloofde land. Dit hadden ze kunnen verwachten, slim en sluw als ze zijn.

Gepost door: Wannes | 08-03-09

Als we alle abnormaal geklede mensen het land moeten uitzetten, zal het hier binnenkort dun bevolkt zijn.
Ze kunnen beter al eens beginnen met ettertjes en criminelen van vreemde origine.

Gepost door: Janice | 09-03-09

Wat normaal is voor de ene is abnormaal voor de anderen.Het stoort mij ook als ik orthodoxe Joden zie rondwandelen. In mijn ogen zijn ze een beetje onozel en achterlijk...maar ze laten mij met rust en ik laat hen met rust.Hun kledij heeft te maken met godsdienst maar hebben niet de ambitie en de plicht ons te verplichten te denken en te handelen zoals zij ,prima zo. Zoals Janice schreef al de etterbuilen en criminelen de deur uit,niet allemaal natuurlijk advocaten moeten ook eten

Gepost door: Rene | 09-03-09

Er wordt hier wel het één en ander uit het oog verloren. Joden zijn al duizenden jaren Europeanen en hebben evenveel recht om hier te zijn als wij. Bovendien zijn ze, tot hun grote ergernis, een bezienswaardigheid voor de toeristen die Antwerpen bezoeken en niet in de negatieve zin zoals wanneer men Noord-Antwerpen bezoekt om te laten zien wat daar zoal rondloopt. (Als ze durven natuurlijk).


Moeten de Nederlanders hun fanatieke gereformeerde orthodoxe protestanten ook het land uitzetten? Die vinden ook dat vrouwen aan de haard moeten blijven, op zondag kan je daar nergens terecht, in hun kerken brullen ze over hel en duivel en sommige vrouwen dragen daar een soort kapje en lange kleren en zijn de mannen in het zwart gekleed.

Bovendien hebben we hier ook enorm veel last van Oost-Europeanen. Gisteren zei men nog op NL1 dat de criminaliteit in Nederland is gestegen met 30% sedert Roemenië bij de EU is.

Die moeten ze aanpakken, laten we een kat een kat noemen, met wie hebben we het meeste last? Marokkanen en Oost-Europeanen. Zet die op het vliegtuig huiswaarts en laat de joden met rust. Ze misdoen niets, en dringen ons niets op. Enkel hun kledij van sommige joden is opvallend verschillend , maar ook niet van allemaal. Ga je ze dan sorteren op kledij???

En zijn het criminelen uit de (nieuwe) EU-landen, dan moet daar binnen de EU een ernstig woordje over gesproken worden. Ze zouden zich beter daar mee bezig houden inplaats van de bepalen hoe krom de ingevoerde bananen en de lengte van de ingevoerde aubergines mogen zijn.

Gepost door: Janice | 09-03-09

Dringen joden ons niets op? Hier wat feiten!

De uitvinder van het communisme, Karl Marx, was een jood.

De architect van de Russische Revolutie, Leon Trotski, was een jood. Hij bracht de ideeën van Marx in de praktijk: dat was het begin van het meest bloeddorstige en misdadigste regime ooit.

De aanstichters van verschillende communistische revoluties in Oost- en Midden-Europa (Hongarije, Berlijn, Beieren) waren joden. Deze revoluties ontaardden telkens in een bloedbad. Ze vonden plaats net na de Eerste Wereldoorlog.

Na het mislukken van de revolutie in Duitsland werd door een aantal joden het 'Institut für Sozialforschung' opgericht (1923), ook wel bekend als de 'Frankfurter Schule'. Ze vormden het marxisme om tot neo-marxisme en wilden op de wijze van Gramsci eerst de socio-culturele hegemonie bereiken. Ze liggen aan de basis van de ideeën van mei' 68 en van heel het progressieve ideeëngoed dat ons nu teistert. Resultaat: heel onze Europese cultuur ondermijnd.

En dan hebben we het nog niet gehad over de joden in Amerika: ondanks hun kleine aantal slagen ze er toch in heel wat macht naar zich toe te trekken. Er is hun grote invloed in de media en ook in de politiek hebben ze een flinke pap in de vinger: onrechtstreeks via de machtige Israëllobby, die niet terugdeinst voor intimidatie en broodroof, en rechtstreeks via de neo-conservatieve beweging. Deze beweging is ontstaan in middens van trotskistische joden die overliepen naar de conservatieve beweging in Amerika. Hun voorlopige hoogtepunt beleefden zij onder de Bush-regering: onder hun impuls probeerde de VS het Amerikaanse model te importeren in het Midden-Oosten. Als het van de neo-conservatieven afhangt, neemt heel de wereld de Amerikaanse Revolutie over. Iets wat zich vroeger al eens voordeed, maar dan op kleinere schaal, met de Franse Revolutie.

Moeten alle joden nu de zee ingedreven worden, zoals een groot aantal moslims het wil? Nee: voor mij heeft iedereen recht op een plaatsje onder de zon, maar neem het mij aub niet kwalijk wanneer ik deze mensensoort niet zo sympathiek vind.

Gepost door: Willem | 10-03-09

Het moet natuurlijk zijn: een flinke vinger in de pap i.p.v. een flinke pap in de vinger!

Gepost door: Willem | 10-03-09

Willem, alhoewel ik je een sympathieke knul vind, zijn we het wel eens vaker oneens.

Het is waar dat Trotski en Marx het communisme hebben uitgevonden en in die tijd was dat misschien niet eens zo moeilijk te begrijpen, of dacht je dat de Tsaren beter waren voor het gewone volk?

Marx was zelf heel antisemitisch en Trotski werd zelfs meerdere keren naar Siberië verbannen door Stalin.
Hier kennen we er ook die op hun eigen volk spuwen, dat is bij de joden net hetzelfde, kijk maar naar Finklestein. (Over wie ik seffens een link zal doorgeven).

In ieder geval blijf ik bij mijn standpunt. De macht van de joden is fel overroepen. Ze dringen ons hier niets, maar dan ook totaal niets op. Ze proberen ons niet te bekeren en laten ons met rust.

Het is wel toevallig dat je iets schrijft over de joden en het communisme, want ik heb net, ongeveer een uurtje geleden, dit gelezen.(Ik hoop dat je Duits redelijk goed is?)

Gepost door: Janice | 10-03-09

Ik vind het origineel niet zo meteen, maar ik had het al overgenomen hier:

(Dit is dan weer in het Engels maar zeker de moeite waard om te lezen)

Gepost door: Janice | 10-03-09

Chinees Dat had ik ook gelezen, dat zo ongeveer iedereen die de russische revolutie op gang heeft getrokken jood was. Verbazend en wellicht wat overdreven?

Maar ik vind dat we niet in dezelfde politieke correctheid mogen vervallen als het over joden gaat, als diegene die we zo verwensen als het over moslims gaat. Of anders brengen de chinezen de waarheid naar buiten: ze hebben al een boek geschreven over het groot aantal amerikaanse joden dat verantwoordelijk is voor de huidige financiele ramp. Iets wat in het westen nog niet eens mag gedacht worden.

En zich alleen maar kunnen verdedigen met 'antisemitisme' te roepen is even zwak als de moslims die steeds 'racisme' roepen. De joden mogen hier al duizenden jaren wonen, het zijn geen echte belgen. Ik zie ze nl bij een gewapend conflict met Israel nog bijlange niet met het belgisch leger vechten.

Gepost door: Wannes | 10-03-09

vraag is Willem ,welke mensensoort kunnen we nog "wel" symphatiek vinden en vanuit welk standpunt moet ge dan vertrekken.
Behalve uw opsomming van negatieve guitige Jodenstreken ,staan tegenover toch zeker evenveel positieve Joden-punten die de mensheid veel genoegen hebben bijgebracht en in het algemeen verder hebben geholpen. Het is toch onzin een bepaald mensenras te gaan beoordelen ,omwille van de daden van een man of kleine groepjes.Hitler was ne slechte...al de Duitsers waren slecht...die verkeerde
stelling gaat zelfs op voor de Moslims...
alhoewel er uitzonderingen zijn, bv...Patrick Janssens is onozel ! alle socialisten zijn onozel,dat is juist,dat is een uitzondering ,dat klopt als een zwerende vinger (sic)

Gepost door: Rene | 10-03-09

BJ Een positief joden-punt zou bv kunnen zijn als één bekende jood (BJ) zich eens een rechts statement liet ontvallen over de islamisering, ipv mee te huilen met alles en iedereen. Zit er één jood in de partij? Hoeveel zijn er lid? Hoeveel waren er op het congres zondag?

Ik ken maar één BJ die rechts is, en dat is Leon de Winter. Of beter WAS, want hij zwijgt al een jaar als vermoord over de invasie. En Sarkozy die wil alleen dat de criminaliteit stopt (wie wil dat niet?), maar hij is de islam zeer genegen. Over Cohen, Marinower en consoorten zullen we maar zwijgen.

Gepost door: Wannes | 11-03-09

Je kent Henri Rosenberg niet zeker?

Gepost door: Janice | 11-03-09

En ik heb een joodse vriendin die destijds zelfs reclame maakte voor het Vlaams (toen nog) Blok op haar website.
Je zou er van opkijken hoeveel er voor ons stemmen.

Gepost door: Janice | 11-03-09

'Negatieve guitige jodenstreken'? Ik denk dat de slachtoffers van de Russische Revolutie het allesbehalve 'guitig' vonden, René!

Over het Duitse artikel kan ik alleen dit maar zeggen: Stalin was niet alleen een communist, hij huldigde ook een soort van Sovjet-patriotisme. Dit in tegenstelling met Trotski, die voor een echte 'internationale' was: daarom onder andere hun vijandschap. Verder blijkt uit het artikel dat de Sovjets en de Oostduitsers de kant van de Arabieren kozen (dus tegen de joden) omwille van de geopolitieke belangen. Zo kozen de Arabieren misschien niet voor de Amerikanen en konden de Russen ook profiteren van de grondstoffen in het Midden-Oosten (dat was ook de betekenis van de anti-koloniale strijd in Afrika en Latijns-Amerika). En tenslotte mogen we ook de 'buikgevoelens' van de Oosteuropeanen niet onderschatten: die hielden niet zo van joden en Stalin profiteerde daarvan.

De macht van de joden niet overroepen? Ik zou niet weten hoe machtig ze zijn, en ik hoed me ervoor van een wereldwijd complot te spreken. Daar heb ik nog nooit een overtuigend en sluitend bewijs voor gevonden, en ik denk dat dat ook nooit zal gebeuren. Maar als men alle feiten op een rijtje zet: eerst de communistische internationale en later het wereldwijde VS-imperium, allebei met een fikse joodse inbreng... Wat moet men daar dan van denken?

Ik denk dat wij wel degelijk last hebben van wat de joden allemaal uitvinden, zij het dan op een ander vlak dan met de moslims. Denk maar aan de 'vruchten' (eerder rot fruit) die de 'Frankfurter Schule' voortbracht en die ons leidden naar de permissieve maatschappij van vandaag.

Gepost door: Willem | 11-03-09

Geef mij maar ..... Willem nog 100 maal liever onder de Joden leven dan onder de Moslims.Ik heb nog nooit gehoord van een Jood die zichzelf opblies en een aantal onschuldigen mee de dood insleurde. Ik heb nog nooit gehoord dat zij hun vrouwen stenigen of openbaar executeren in een kermisachtige sfeer.dat zijn daden van onderontwikkelde fanatieke onozelaars "oer-mensen" dergelijk fratsen heb ik bij Joden nog niet gezien,integendeel...ze hebben van een ex woestijn een leefbaar land gemaakt,iets waar arabs enkel kunnen van dromen ,ze zijn er niet voor in staat , hebben geen tijd omdat ze teveel met hunne Allah bezig zijn,bidden en zijn versjes lezen.Geef mij maar de Joden !

Gepost door: Rene | 12-03-09

De commentaren zijn gesloten.