11-03-09

We mogen toch een beetje lol maken terwijl we met een tientonner rijden?
Waarschijnlijk heeft iedereen ondertussen de clip met de maffe Roemeense trucker al gezien. Ik moest denken aan wat een Vlaamse trucker mij een tijd geleden vertelde. Hij zei dat hij nooit bang was geweest op de baan, zelfs niet als hij heel ver moest rijden, zoals naar Spanje of Italië, maar dat het nu, met al die Oost-Europeanen op onze wegen, een stuk onveiliger is geworden".

Geen wonder als je ziet wat die uitsteken achter het stuur. En ze vinden het dan nog normaal ook. Want in de krant staat: "Adi Breazu vindt niet dat zijn broer mensen in gevaar bracht. 'Heeft hij een ongeluk gehad? Neen. Is er iemand dood? Neen. Wat is dan het probleem? Mijn broer is overigens een goede vrachtwagenchauffeur. First class. Nog nooit een ongeluk! Mijn broer zit hier ook niet in het leger. Hij mag dus lachen als hij dat wil.' Breazu vindt alle aandacht overdreven. 'Onze papa heeft het filmpje gezien. Hij noemde het niet normaal . In de zin van grappig ,hé."
Lees het interview hier: Het Nieuwsblad

Als die gasten over onze banen willen rijden, zouden ze misschien beter eerst een West-Europese test afleggen, want die rijbewijzen van ginder zijn blijkbaar toch niet van dezelfde kwaliteit. Het ergste is dat door dat slechte rijgedrag van die Oost-Europeanen, en ik zie het regelmatig, ook Polen heeft zeer slechte truckchauffeurs, onze truckers mee een slechte naam krijgen. Nochtans zie je tegenwoordig op de twintig trucks, misschien nog één met een Belgische nummerplaat rijden.

19:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

EP Vlg mij is dat een chauffeur vd verhuisfirma vh EP, a rato van 200 milj/jaar.

Trouwens, dat EP kan dat niet afgeschaft worden en vervangen door een videoconferentie, ieder in z'n eigen land? Ze moeten dan niet langer 3x per jaar de dalai lama uitnodigen om de verveling te verdrijven...

Gepost door: Wannes | 11-03-09

De commentaren zijn gesloten.