13-03-09

De meiden van halal - حَرَامْDe meiden van halal waren gisteren uitgenodigd bij Phara. Niet toevallig werd ook Filip Dewinter uitgenodigd en naast hem zat Hans Geybels, woordvoerder van kardinaal Danneels.

Als nu iemand denkt dat Filip Dewinter steun vanuit de katholieke wereld kreeg, dan heeft hij het mis.
Niet dat je zo meteen uit wat Geybels (niet Geubbels) vertelde kon opmaken dat hij een fan was van de islam, toch vond hij het nodig te vertellen dat we 'in een veranderde samenleving terecht waren gekomen en dat het niet meer kon gestopt worden, net zo min als toen het christendom onze contreien veroverde op het Germaans/ Keltische geloof.’
Daarbij zag hij gemakshalve over het hoofd dat het toen wel niet om een ‘nieuwe bevolking’ ging, maar dat de oude bevolking onder dwang werd bekeerd tot het christendom. Met de islam komt niet alleen een nieuwe religie, maar ook een nieuw volk met een totaal andere en onaangepaste cultuur.

De spreekbuis van de kardinaal vond het ook nodig om te zeggen dat de hoofddoeken hem niet stoorden, want anders zou je ook kunnen vragen aan de nonnen om hun kapjes af te zetten, zei hij!
De meiden van halal knikten uiteraard onbedaarlijk en ... waren ze heelhuids uit het gecrashte vliegtuig gekomen ... vreesde ik toch even dat hun hoofd er nu wel zou afrollen. (Niet dat dit in de islamitische wereld zo’n vreemd tafereel zou zijn, natuurlijk!)

Ja zeg, als vergelijking trekt dat dus nergens op. Ik ben nu niet bepaald ‘non-minded’, maar tenslotte is dat kapje voor hen een een onderdeel van hun uniform. Net als dat iemand bij het leger of bij de politie zich moet houden aan uniformvoorschriften moeten nonnen dat ook doen.

Je ziet tenslotte ook geen kassierster in brandweeruniform zitten achter de kassa van een supermarkt of geen tennisspeelster in battledress op een tornooi in Wimbledon.

Dus die meiden dragen het om op te vallen.
Zoals een Marokkaanse schreef op Maroc.nl, 'in eigen land dragen vrouwen het om niet op te vallen, wie hier een hoofddoek draagt, doet het om op te vallen.’ En gelijk heeft ze!

Want er staat in de koran niets over het bedekken van het haar, wel over het bedekken van de boezem. En tenslotte, onze boezem bedekken we toch allemaal, niet?

Het hoofddoekje is dus absoluut niet neutraal, maar eerder een identiteitskaart. Een statement, van ‘hier ben ik en doe er maar iets aan!!!’

Op de uitdagingen bleef Filip Dewinter heel kalm en vriendelijk, want uitdagen deden ze. Eentje vond zelfs dat ze zo goed Nederlands kon, zoniet nog beter dan Filip Dewinter, brabbelde ze in haar afschuwelijk Hollands taaltje.
Het is een beetje zoals de Engelsen, die ook vinden dat Schotten, Ieren, Amerikanen, Zuid-Afrikanen en Australiërs geen Engels spreken. Die meiden van halal hadden waarschijnlijk niet door dat ze in een ander land zaten, waar toevallig wel dezelfde Nederlandse taal bestaat, maar waar het toch een ietsje anders wordt uitgesproken. Wij gebruiken niet zoveel woorden doorspekt van Engelse, Duitse en als het kan, wat Franslijkende woorden om niets te zeggen. Maar de meiden van halal, aangepast als ze zijn, natuurlijk wel.

De arrogantie van die meiden was enorm. Storend zelfs. Vaak hoorde men een afkeurend gemompel in de zaal.

Een halal-meid vond het zelfs nodig om te zeggen dat ze bang was van mensen als FDW. Terwijl de agressie gewoonlijk uit hun gemeenschap komt. Je moet maar durven… Van Gogh kan er jammer genoeg niet meer over meepraten.

Hoe noemt men zoiets? FDW-foob? Is dat niet strafbaar?


13:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Slaag De nonnen drukken met hun kap uit dat ze niet ter beschikking staan voor het mansvolk, vermits ze 'getrouwd' zijn met God. Ze discrimineren niet. De moslima evenwel drukt met haar hoofddoek uit dat ze niet ter beschikking staat van ongelovigen, vermits ze alleen met een moslim wil trouwen. Pure hatelijike discriminatie dus, in een vreemd land dat van plan was hen hartelijk te ontvangen. Daar zijn we echter vlug moeten van afstappen.

En dat die vrouwen onderdrukt worden en verplicht die hoofddoek moeten dragen, daar moet het vb toch eindelijk eens van afstappen, het ondermijnt de geloofwaardigheid van hun ganse betoog. Zelfs als ze iedere avond slaag kregen van hun vader of hun man omdat ze die kopvod droegen, dan lieten ze het nog niet.

Gepost door: Wannes | 13-03-09

Men kan die... kopvodaffaire ook van een àndere kant bekijken: In de middeleeuwen moesten de melaatsen, verplicht, een goed-van-ver herkenbare kledij dragen.
Die koplap heeft tegenwoordig hetzelfde doel: "Te mijden als de pest !"
Doch, om on-topic te reageren: Filip heeft die drie kalveren toch wéér eens openbaar te kakken gezet; ze moeten van véél verder dan Nederland komen om een gewiekst VB-kopstuk in verlegenheid te brengen, ha,ha.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 13-03-09

Ik heb ‘het’ niet gezien; ik kan er dus niet over meepraten. Wat ik wel kan zeggen is dat onze Fluppe, met open ogen in de val is getrapt! Wanneer een lam ingaat op uitnodiging van de wolf om zijn vosseleger te bezoeken, en daar boven op weet dat de overigen genodigden ook vossen zijn, dan gaat die niet op de uitnodiging in, of hij neemt zijn voorzorgen … Fluppeke had hier, in deze, de aanwezigheid van een imam moeten eisen, dikke halul kiekens vertegenwoordigen de islam niet, ze zijn er slechts de fanatieke en gebrainwashte slaven van. Onze Fluppe had waarschijnlijk niet over kopvodden moeten praten, maar accenten leggen op de andere eisen die de halullers stellen: eigen sharia, eigen zwembaden, handhaven van apartheid tussen muzelman en muzelbitch, aparte sociale verworvenheden en positieve discriminatie die het muzelvolk hier geniet. Hij had ook met wat koranverzenzever kunnen zwaaien; dan moet het arrogante halulgespuis wel bakzeil halen …

Gepost door: eddy | 14-03-09

Verslagen Dat FDW gewonnen heeft, daar hebben ze op het Nieuwsblad toch een heel andere mening over:

Gepost door: Wannes | 14-03-09

Toch heeft Filip... het véél beter gadaan dan dat het nieusblad laat uitschijnen: zijn antwoorden waren tamelijk kort maar duidelijk.
Had het gegaan in een debat onder,,zogenaamd 4 ogen, dan was hij véél harder geweest, doch,,hij moest zijn (èn de onze) standpunt tegenover de i**** en hun volgelingen uiteenzetten...LIVE op TV
met aan een 100% zekerheid dat de spionnen van het CGKR met Argusogen en muilezeloren ieder woord controlleerden op een eventueel vermoeden van racisme.
Hij weet genoeg hoe hij zulk volk moet aanpakken: "niks tevéél doch ook niets tè weinig zeggen."

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 14-03-09

Hij heeft het inderdaad zeer goed gedaan, die meiden onderbraken hem ook steeds weer met hun dom gekakel om zichzelf in de bloemetjes te zetten. Zij waren slim, zij waren geïntegreerd, zij kwamen op tv, zij stonden in het middelpunt van de belangstelling... en dat was ook het enige wat hen interesseerde.

Het publiek reageerde meer dan eens afkeurend op hun uitlatingen. Ik heb het artikel in het Nieuwsblad ook gelezen en wie het programma heeft gezien weet dat dit 'dikke bullshit' is. Die halal kiekens haden geen poot om op te staan en dat heeft hen waarschijnlijk zo nijdig gemaakt dat ze het daarna zelfs nodig vonden om hem te vergelijken met Hitler. Dat is gewoon crimineel.

Gepost door: Janice | 14-03-09

Stomme Meiden Heb deze uitzending niet gezien, is waarschijnlijk op de internationale zender niet geprogrammeerd of heb het gemist. Heb wel al vroegere uitzending met die teven gezien en had, toen ik hun ridicule uitspraken hoorde, maar één reactie en dat was over de wc-pot gaan hangen.

Gepost door: Bob D, Carnac | 14-03-09

die drie mos...kunnen mijn "non hallal".....( invullen naar keuze)....kussen heb de uitzending ook niet gezien,ik kan me echter moeilijk voorstellen dat FDW een ervaren politiek beroepsredenaar zich zou laten inpakken door drie arrogante "kopvodden" .Belangrijker is de hoofding van het nieuwsblad "DW verslagen door 3 mos"....heel dat circus van Allah krijgt onvoorwaardelijk steun ,ik heb echter wel begrip voor die zielige journalist ,die vermoedelijk niks anders durft schrijven ,zeker geen kritiek uiten op die Hallal kopvodden,anders kan die zijn biezen pakken en staat hij op de zwarte ,rood groen gele lijst van "rechtse symphatisanten" met bovendien verzwarende omstandigheden " kritiek "uiter" op de Islaaaaaaam" ...probeer dan maar eens ander werk te vinden !

Gepost door: Rene | 14-03-09

Bij wie moet ik zijn om die bus leeghoofdige fans te bestellen die Ph; DW als support-act meehad?
Quota van de week: Ph.DW.: "... men mag niet veralgemenen ...". Hoongelach van hier tot Timbuktu, behalve in donkerbruine middens natuurlijk. Arm Vlaanderen.

Gepost door: patvyn | 15-03-09

met donkerbruine middens bedoeld "pat-vyn" natuurlijk onze ,door met zon overgoten Moslim-broeders en zusters...inderdaad "arm (rood) Vlaanderen" hier slaat hij nagels met koppen !

weer ne rode baars aan den haak geslagen en maar spartelen van verontwaardiging ,hoe durven wij enige kritiek uiten tegenover cultuurverrijkende import ,die ons "eindelijk" de enige echte en onvervalste God door de strot willen duwen en ons ,met zijn allen in een Allahteletijdmachine willen duwen, terug naar de middeleeuwen,waar het leven tussen koeien en schapen zoveel eenvoudiger was..

Gepost door: Rene | 15-03-09

Het publiek wordt al lang op voorhand geselecteerd door de VRT, daarin hebben de genodigde gasten geen inspraak.

Gepost door: Inne | 16-03-09

Patvyn let op je tellen, met dat schelden lig je hier sneller buiten dan binnen.

Gepost door: Janice | 16-03-09

patvyn ... weet zelfs nog altijd niet dat onze Fluppe FILIP noemt en niet PHILIP!

en zulke onwetenden zouden dan verstandige taal kunnen uitkramen.

tot zijn grote spijt: de Flip-supporters waren zeker géén Belangers, want het publiek wordt inderdaad op voorhand geselecteerd door de roode kijkploeg van dienst, en Belangers worden er juist geweerd.

patvyn is een arme onwetende, zijn tijd zal komen, maar wel te laat voor wonderen.

Gepost door: fee | 16-03-09

Patrick Vyncke Patvyn, zou dat deze rare kwast uit Schoten kunnen zijn?

Gepost door: Wannes | 16-03-09

flauwe rode afgietsels ha de Fee is back ,alles goe mon ami.....
och Janice die patvink zien we toch niet meer terug,de zoveelste die de revue hier voorbijgaat,hoeveel van dat slag hebben we al mogen begroeten op dit blog,na een tijdje geven ze het op, nadat ze verdronken zijn in onze argumentatie,ze kunnen er niet tegenop ,fanatiek als ze zijn,kunnen en mogen ze niet toegeven dat wij op vele punten "gelijk" hebben.
Was het niet hun ex boegbeeld Claes die ooit zegde dat het "gevaar" wel eens zou kunnen komen van onze bruine woestijnbroeders,hij was een goed politicus ,een echte "socialist" maar heeft zich laten verleiden door de corruptie in zijn partij,geboren , uit teveel macht.Geen enkele partij heeft zoveel gedaan voor "den werkende mensch" als de socialisten,zij werd hard bestreden door de machthebbers van toen "eigen arbeiders eerst" was een vloek een ondermijning van het "gezag",of beter vertaald in slavendrijvers.Dat zijn lang vervlogen tijden,hun rol is uitgespeeld ,ze teren nu op de Islaaaaaam ,vrijen ze op ,in de hoop op stemmekens,met resultaat! Janssens haalde een monsterscore,daarmee is hunne laatste troef ook uitgespeeld ,het is gedaan met de linkse rakkers , ze komen meer en meer in de schaduw van "rechts" en dat is natuurlijk niet plezant voor onze spinnijdige rode broeders,ze zouden hun hoog moralistische,wereldverbeteringsneigingen,hun liefde voor de medemensch,de verdrukten,de vervolgden,de gedemoniseerden ,wat meer moeten toepassen op hun eigen volk,vooral op VB-ers, of zijn wij geen mensen ?

Gepost door: Rene | 16-03-09

Patvyn let op je tellen, met dat schelden lig je hier sneller buiten dan binnen. da's een goei. Deze blog is één scheldtirade tegen alles wat afwijkt van de VB-norm. Maar als iemand kritisch is, dan dreigt men met de delete-knop. En dan nog verbaasd opkijken als de helft v/d partij en zijn kiezers het op een lopen zetten richting LDD en N-Va. Janice, doe vooral zo verder.

Gepost door: zita | 17-03-09

en na Patvyn begroeten we "Zita" hallo Zita alles goe ,hoelang ga jij het hier volhouden ,we houden anders van mensen met wie we op een "normale manier" kunnen discussieren....niet al la Patvyn tenslotte wat heeft die geschreven '''bij wie moet ik zijn om die bus leeghoofdige fans te bestellen die FDW als support act meehad enz enz...dat is dus geen scheldtirade maar volgens jou een verantwoorde manier om eens van gedachten te wisselen...das inderdaad een goei beste Zita.
Ik neem het je helemaal niet kwalijk ,rode smartlappen weten niet beter....
Saluu en de kost beste Zita ,wie weet zien we elkander ooit in de parochiezaal van de moskee met een frisse stella

Gepost door: Rene | 17-03-09

BNP Bij het VB zijn ze toch aardig onder de indruk vd meiden van halal, het ene na het andere artikel op hun webstek, ze kunnen er niet over zwijgen.

Het VB mag dan al op een verkiezingsnederlaag afstevenen, in Engeland is het net omgekeerd: daar gaat de BNP brokken maken. Dat ook Links onder de indruk is van hun successen bij by-elections, bewijst de aanval met een klauwhamer op een van hun militanten door een neger. Mooi plaatje op:

Gepost door: Wannes | 17-03-09

voor onze allerkleinsten....

zijn reeds verschenen !

* drie halal meiden en de grote boze wolf
* drie halal meiden in het sprookjesbos
* de drie halal meiden en de drie biggetjes

in voorbereiding

* De vrolijke lotgevallen van 72 maagden en hun drie halal vriendinnentjes

* drie halal meiden in het spoor van "rood"kapje

te bestellen uitgeverij "Patvynzita"

Gepost door: Rene | 18-03-09

Nieuws: heet van de naald! BIZAmeldt dat de 72 maagden en hun halalvriendinnetjes vastbenoemd zijn bij de Brusselse politie.
Zo wordt het "evenwicht" in dat felgeteisterde korps hersteld, eerder dan gedacht.
Een zekere patyn alsmede een zekere zita zullen hun opleiding verzorgen!

Gepost door: Erwin | 18-03-09

Celstraf voor imam? Het openbaar ministerie heeft vier jaar cel gevorderd voor een 54-jarige Imam uit Wilrijk.

Hij zou twee vrouwen tijdens gebedsessies verkracht hebben. De man gaf toe dat hij met een van hen seks had en dat hij de vader is van haar kind, maar hij zou haar niet gedwongen hebben.De zaak werd vandaag behandeld voor de correctionele rechtbank van Antwerpen. De 25-jarige vrouw was in 2004 van haar echtgenoot gescheiden en had het daar moeilijk mee. De imam werd erbij geroepen om haar te helpen. Tijdens gebedsessies in oktober 2004 zou hij haar verdoofd en verkracht hebben. Toen ze zwanger bleek te zijn, bracht ze hem daarvan op de hoogte. Hij zou haar 500 euro gegeven hebben voor een abortus, maar zij weigerde dat.In mei 2005 deed ze aangifte bij de politie. De agenten twijfelden aan haar mentale toestand en vonden het maar een bizar verhaal: ze zei dat hij de duivel uit haar had proberen te drijven met gebedsverzen. In juni 2006 diende ze klacht met burgerlijke partijstelling in en volgde een gerechtelijk onderzoek. De zaak werd onderzocht en volgens het openbaar ministerie blijkt dat ze de waarheid sprak. De beklaagde werd verhoord en ontkende alles.Toen er een DNA-onderzoek zat aan te komen, gaf hij toe dat hij één keer seks met haar had, maar dat gebeurde volgens hem met onderlinge toestemming. Hij had in het begin gelogen omdat hij getrouwd is en tien kinderen heeft. Uit de DNA-test bleek dat hij inderdaad de vader was.In oktober 2007 diende een tweede vrouw klacht tegen hem in. Ook zij beweerde verkracht te zijn door de imam. Zij voelde zich destijds niet goed en haar echtgenoot dacht dat ze bezeten was door de duivel. De beklaagde zou haar kruidendrankjes gegeven hebben. De imam verklaarde daarop dat hij die vrouw niet eens kende.Het enige dat vaststaat is dat hij de vader is van dat kind, zegt zijn advocaat. Voor de verkrachtingen is geen enkel objectief bewijs. Het gaat hier volgens hem om een wraakactie. De imam wilde zijn vrouw niet verlaten, waarna beide "slachtoffers" samenspanden. Hij vroeg de vrijspraak.Vonnis op 10 april. (bron:belga)

Gepost door: Wannes | 18-03-09

Zita, ik beschouw 'donkerbruine middens' als beledigend. En alles wat beledigend is, valt niet meer onder kritisch, maar onder schelden.

Uw vriend wil er op die manier op wijzen dat onze partij moet vergeleken worden met de nazi's en dus uit is op het vestigen van een totalitaire staat en ongewenste bevolkingsgroepen uit de weg zou willen ruimen door middel van een genocide. Dat is schandalig en gewoon crimineel.
In feite zelfs strafbare laster.

Gepost door: Janice | 18-03-09

het NON HALAL onderdeel van die Imam een Imam een "vertegenwoordiger van Allah" ....maar in werkelijkheid een vuile smerige "verkrachter" , hij kan dan wel "Halal" zijn ,maar een bepaald lichaamsdeel van die Allah dienaar is blijkbaar "NON HALAL".... vier jaar celstraf, misschien nog voorwaardelijk, mits een goede "pro deo" advocaat ,met grote bekendheid,die zal aantonen dat die vrouwen feitelijk de grote boosdoeners waren ,die arme hulpeloze Imam zijn wit kleed naar boven getrokken , zijn productie-machine het daglicht laten zien ..en hem verplichtte tot sex !! wat kon dat Imam slachtoffer, anders doen dan slachtoffer worden van die geile sexverslaafde vrouwen. Nu die vrouwen hebben "geluk" dat de sharia hier (nog) niet van toepassing is ...in hun (heerlijke culturele) thuislanden zouden ze misschien ter dood zijn veroordeeld door steniging bv....stel je voor een "imam" die het woord van Allah verkondigd, herleiden tot een wellustig sex-voorwerp !!
als je deze zaak op die manier bekijkt zouden bv Zipa , Patvyn en heel die, rood-groene kletskoek zeker nog begrip tonen voor dat arm Allah Imam slachtoffer

Gepost door: Rene | 19-03-09

Wie is er eigenlijk zo dom om altijd die drie moslimzeugen die zichzelf het "toonbeeld van integratie" (NOT!!) noemen, op te voeren? Dat ze maar doen want het enige wat ze ermee bewijzen is dat die kopvodwijven fundamentalistische varkens zijn die zich liever voor Allah in de stront wentelen dan toe te moeten geven dat ze minder waard zijn dan een schaap. Whahaha, die ene geeft op school maatschappelijke integratie. Dat is zowat het equivalent van Marc Dutroux kinderrechten te laten doceren. In Nederland durft een cabaretier als Hans Teeuwen dan nog tenminste zeggen dat ze hem kunnen p**pen voor zijn part, wie hier kritiek heeft op die drie kirrende mutsen krijgt alweer eens het etiket extreem rechts opgeplakt, alhoewel Filip ze alle hoeken van de studio heeft laten zien. Ik walg eigenlijk helemaal van de tendentieuze berichtgeving van Het Nieuwsblad, waar ze zelfs nog moeten beweren dat die drie gesluierde misbaksels als morele overwinnaar uit het debat zijn gekomen. Blijkbaar wordt er daar weer een journalist door de socialisten onder schot gehouden om onvoorwaardelijk iets te schrijven in dat in het voordeel van die drie Allahh**ren pleit omdat hij anders zijn C4 mag gaan halen.

Gepost door: Antichrist | 20-03-09

1.De meiden van halal knikten uiteraard onbedaarlijk en ... waren ze heelhuids uit het gecrashte vliegtuig gekomen ... vreesde ik toch even dat hun hoofd er nu wel zou afrollen. (Niet dat dit in de islamitische wereld zo’n vreemd tafereel zou zijn, natuurlijk!)

2.De arrogantie van die meiden was enorm. Storend zelfs. Vaak hoorde men een afkeurend gemompel in de zaal.

Een halal-meid vond het zelfs nodig om te zeggen dat ze bang was van mensen als FDW. Terwijl de agressie gewoonlijk uit hun gemeenschap komt. Je moet maar durven… Van Gogh kan er jammer genoeg niet meer over meepraten.

3.wie is er eigenlijk zo dom om altijd die drie moslimzeugen die zichzelf het "toonbeeld van integratie" (NOT!!) noemen, op te voer

4."..onze bruine woestijnbroeders..;"

Veel meer respect voor de moslimmeisjes (Nederlanders!) dan voor de personen die deze uitspraken uitkramen.
Teksten en reacties zijn hier van ongelooflijk laag niveau, maar dat zal hier nooit beseft worden.

Gepost door: G. Danneels | 23-03-09

Hier zie! Hier zie, de Kardinaal (vzmh) himself, of anders is het een idioot die Zijn Naam misbruikt. Voor een overtuigd moslim valt uw gescheld nog mee vind ik. Maar Gij en Uw Kerk stellen mij zwaar teleur; waarom zouden wij nog christenen blijven als alle religies evenwaardig zijn? En waarom gingen de missionarissen dan overal ter wereld de mensen bekeren? Een te laat ingeziene flater?

Wat ook niet klopt is Uw bewering dat de meiden van halal hollanders zijn, daar denkt de marokkaanse overheid toch anders over, want daar noemt men hen terecht 'marokkanen in het buitenland'.

Gepost door: Wannes | 23-03-09

Ik bid tot god dat hij jullie moge vergeven.

Gepost door: G. Danneels | 23-03-09

Allah Waarom niet tot Allah? En waarom antwoord je niet op mijn argumenten ipv te zeveren?

Gepost door: Wannes | 23-03-09

Blind voor de balk in het eigen oog.
Maar ook hier, God zal het u vergeven.

Gepost door: G. Danneels | 23-03-09

Monseigneur !! help ons !! die doorgedrongen religieuse geesten,als ze met vragen in de hoek worden geduwd en kunnen niet meer antwoorden dan is alles plots "de wil van Allah" of "ik bid tot god"..
maar de zich "Danneels" noemende heeft daar allemaal niks mee te maken, das gewoon een rood-groen geprogrameerde ,waar ze vanalles kunnen mee aanvangen,niets meer of minder dan een marionet....NOOIT gaan ze tot de kern van het probleem ,NOOIT geven ze een degelijk antwoord op vragen , ze kunnen eenvoudig niet , het is altijd hetzelfde "wij zijn van een laag niveau" "wij hebben geen respect" enz enz

We zullen die Dan-"Neel" eens testen....(met een eenvoudig vraagje,niet te moeilijk !)

Monseigneur,
U als hooggeplaatste kerkvorst,die ons respectloos vindt tegenover uw concurenten van de Islaaam,in die mate zelfs dat U voor ons gaat bidden !!
is het volgens uw normen van Christelijke naastenliefde "normaal" dat de Islaaaam de "homo's" geen plaatst gunnen in de maatschappij...zijn dat dan geen mensen ? of gaat de kerk zijn standpunt wijzigen ten gunste van de Koran ,om deze nieuwe cultuur en religie "ter wille" te zijn.
Toon ons het licht Monseigneur ,maak tijd...stop even met dat bidden voor ons (dat helpt toch geen fluit), geef een passend en overtuigend antwoord ,zeg ons waarom wij respect moeten hebben voor de "janetten-killers"

met de meeste hoogachting
een respectloos verloren schaap
Rene

er zijn nog zovele vraagjes !!!!

Gepost door: Rene | 23-03-09

een helpende rechtse hand !! voor Monseigneur Op een antwoord van Monseigneur ,naar aanleiding van mijn smeekbede ,daar kunnen we naar fluiten.
Ik ga niet bidden voor Monseigneur! noch mijn "kont" de lucht insteken om Allah te eren...Ik ga wel om Monseigneur daadwerkelijk te helpen een afspraak maken met een psychiater,mits de juiste medicatie kunnen de groen rood gekleurde en gedegradeerde hersencellen van Monseigneur terug hun mormale functie hervatten...

Gepost door: Rene | 24-03-09

De identiteit van iemand anders stelen is volgens mij strafbaar. Dat is pas 'een laag niveau'!

Eerlijk gezegd, respect van iemand zoals die valse Danneels zou ik eerder als een belediging ervaren, Rene, dus laat hem maar doen en maak je daar vooral niet druk om.

Gepost door: Janice | 24-03-09

Pedofilie Zeg Danneels, van een balk in eigen oog gesproken, die belgische pastoor die vandaag terechtstaat in frankrijk voor 9 jaar lang pedofilie met zijn 8 tot 17 jarig neefje, valt dat daar ook onder? Wat zijn jullie toch een bende homo's en pedofielen! Komt daar nu alleen een eind aan als jullie allemaal definitief uitgestorven zijn?

Gepost door: Wannes | 24-03-09

God zal ... het je vergeven...schreef Danneels; maar,,over welke god hebt ge het? Deze die de zogenaamde spirituele vader van Christus was?
Zo ja, dan valt er wel wat te zeggen over de uitspraken van zijn zoon Jezus: "Wee degenen die ergernis geven, ze zouden moeten, met een molensteen aan de hals in de diepte der zee geworpen woorden"..."Een man die bij een andere man aanligt (in de zin van sexuele betrekkingen) zijn een gruwel in de ogen van de Vader"..."Wie onrecht aan de minste der mijnen heeft gedaan, heeft dit aan mij gedaan"....dàt zijn dus drie uitspraken van die liefdevolle, zelfverklaarde zoon van die zogenaamde god èn de uitvinder van een religie !
Als zelfs zijn eigen dienaren (pastoors) zich niet aan die uitspraken storen, waarom zouden de gewone mensen,(die allang niet meer geloven)zich daar moeten aan houden ?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 24-03-09

Geachte heer van Vosselaer, heer Rene en heer Wannes, Vrede zij met u.

Gepost door: G. Danneels | 25-03-09

Beverly Giesbrecht Een mooie video op:

Gepost door: Wannes | 25-03-09

Elektronische Hoofddoekheffing De linkse klacht "hier komt de nieuwe jodenster" gaat niet op. Moslima's hoeven geen gele halve maan op te naaien.
Makkelijk zat kan er in elke hoofddoek een chip worden meegenaaid welke eenmalig in de hoofddoekwinkel en of b.v. in de moskee bij een kopvodoplader kan worden voorzien van de code behorend bij de account van de man van de moslima. Indien hij voldoende saldo heeft op zijn kopvodaccount dan wordt dit gedownload in de kopvodlezers van de hoofddoekpolitie, of via draadloos internet uit Vogelaarantennes in de Prachtwijken.
Volledig doorzichtige kleurloze sluiers kunnen worden vrijgesteld van hoofddoekheffing.
Generaal P.Pardon

Gepost door: Generaal P.Pardon | 18-09-09

Generaal P.Pardon Ik heb een foto gepikt van je website...kan nog van pas komen.

Gepost door: Janice | 18-09-09

Foto gepikt? Geachte Janice,
In welk stadium van de ontwikkelingen verwacht je dat de gepikte foto van pas komt en welke foto bedoel je?
De bedoeling van de foto's is inderdaad dat jij ze pikt.
Met de meeste hoogachting,
De Generaal

Gepost door: Generaal P.Pardon | 29-09-09

Bedankt Generaal!! Ik weet echter niet meteen meer welke foto het was.

Gepost door: Janice | 30-09-09

De commentaren zijn gesloten.