27-03-09

Filip Dewinter in FOXNews

Filip Dewinter geïnterviewd op Amerikaanse TV-zender FOXNews n.a.v. reportage over islamisering van BrusselDewinter: "Brussel wordt binnen 15 jaar de hoofdstad van Eurabia"

Reporter FOXNews onthutst door islamisering van Brussel

Gisterenavond zond de Amerikaanse TV-zender FOXNews een reportage uit over de islamisering van Brussel, waarbij ook Vlaams Parlementslid Filip Dewinter uitgebreid geïnterviewd werd. De uitzending kon in heel Amerika bekeken worden en werd ook uitgezonden door tientallen regionale Amerikaanse zenders.

Naar aanleiding van de reportage bracht de TV-ploeg van FOXNews ondermeer een bezoek aan Sint-Joost-ten-Node en Molenbeek. De Foxreporter vertelde in de reportage hoe drie agenten-in-burger zijn TV-ploeg begeleidden tijdens het filmen in de straten van Molenbeek. Wanneer de ploeg 's namiddags terug wou keren om te filmen als het wat drukker was op straat, zeiden de agenten hen dat ze beter in hun auto bleven omdat het niet veilig was. "It wasn't even dark yet", merkte de reporter op.

Op de eigen website (zie verder voor de volledige tekst) stelde FOXNews het als volgt: "Part of that fear stems from particularly nasty street crime, something that can happen in bad neighborhoods in any big European - or American - city. But part of it is due to strong anti-Western sentiment among Belgium's Muslims, which suggests that true integration is still a long way off." De conclusie van FOXNews over deze uitstap naar Molenbeek is dan ook: "Brussels looks more like North Africa than the heart of Europe."

In het interview met FOXNews zei Filip Dewinter het volgende: "Binnen 10, maximum 20 jaar, zal Brussel – de hoofdstad van Europa – volledig geïslamiseerd zijn. De moslimmachtsovername komt eraan. Nu reeds zijn er drie Brusselse gemeenten - Sint-Joost-ten-Node, Molenbeek en Schaarbeek – die een bevolking hebben met een islamitische meerderheid. Deze buurten zijn geen Vlaamse, Belgische of Europese wijken meer. Deze wijken lijken eerder op een kashba in Noord-Afrika. Brussel wordt een moslimstad. Brussel wordt de hoofdstad van Eurabia. In de toekomst zal Brussel lijken op een stad in Noord-Afrika of Saoedi-Arabië."

Voor Filip Dewinter was het duidelijk: "Het zijn niet de moslims die integreren in onze samenleving, maar onze samenleving die zich aanpast aan de eisen van de radicale islam. De meerderheid van de moslims wil zich niet integreren in onze samenleving; de meerderheid wil de basis van onze Westerse samenleving niet aanvaarden. Zij weigeren de scheiding tussen Kerk en Staat en de gelijkheid tussen man en vrouw te aanvaarden."

Filip Dewinter waarschuwt in de reportage ook voor een dreigende escalatie van de problemen: "De autochtone Brusselse bevolking pikt de islamisering van haar stad niet. Ik heb schrik voor een gewelddadige confrontatie zoals we die ook de voorbije jaren in de Parijse voorsteden hebben gekend."


02:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ze zijn toch zo lief meneer Alle buren waren twee weken geleden met de sympatieke Iraniër Ehsan meegelopen naar het stadhuis van Aalten om zijn definitieve verblijfsvergunning op te halen. Gisteren werd in zijn tuin het lijk van de vermiste Joanne Noordink uit het dorp gevonden. Ze lag er al maanden...

Als hij inderdaad Joanne heeft vermoord, is hij een monster, zo vinden Aaltenaren. Het dorp leeft in vertwijfeling, schrijft de Telegraaf.

Joanne verdween 11 december vorig jaar. Ze is waarschijnlijk in haar eigen huis doodgestoken en 900 meter vervoerd naar het huis van Ehsan waar de 27-jarige tot eergisteren onder de zoden verdween.

Gepost door: Wannes | 27-03-09

Madrassas In Holland worden uitbreidingen van islamscholen of madrassas verboden in de 4 grootste steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht). Ze presteren zwak tot zeer zwak, en toch willen ze hun achterlijkheid verder promoten door bijhuizen te openen in andere steden. Ze zijn gewoon onstopbaar, die moslims, alleen al door hun aantal.

Toch heeft de Church of England de moslims gisteren bedankt om God terug te brengen naar het eiland. Want vrede, cohesie, welstand in het land interesseren de dienaars van God geen moer, als er maar weer geluisterd wordt naar Gods of Allahs wetten, het maakt hen eigenlijk niets uit.

Gepost door: Wannes | 28-03-09

weer iemand minder die niet kan genieten van verrijking eindelijk ....een dorpsfeest,met of zonder fanfare, een symphatieke "sans papier" Iranier ,een vluchteling een sukkel,mocht zijn verblijfsvergunning gaan afhalen ,vermoedelijk werd er meer dan een traan weggepinkt, de NL regering is goed voor die sukkelaars !! weg met Wilders ..leve de sans papiers ,wij zijn tenminste menslievend, wij zijn geen racisten ,wij helpen onze medemens in nood .........vinden ze toch wel een lijk in zijn hof zeker,van tegenslag gesproken !! een paar zullen wel effe denken ...heu laat Wilders maar effe blijven

Gepost door: Rene | 28-03-09

Queen met hoofddoek? Gordon Brown wil de britse troon niet alleen voor protestanten, maar ook voor katholieken toegankelijk maken, schrijven de kranten. Maar zit hier niet meer achter? Sossen en katholieken, dat vecht toch sinds mensenheugnis?

En inderdaad, het gaat niet over katholieken, want dat zou niet pc zijn, maar over 'andere godsdiensten'. Een goede verstaander mag dus op niet te lange termijn een Queen met hoofddoek verwachten.

Gepost door: Wannes | 28-03-09

Dr Nazir-Ali Bishop stands down

Dr Nazir-Ali, who became the Church’s first Asian bishop when he was appointed to Rochester in 1994, has taken a strong stand against the rise of Islam in Britian.

He warned last year that parts of the country have been turned into "no-go" areas for non-Muslims and challenged Dr Williams’s claim that the introduction of sharia law is unavoidable.

As a result of his warning, the bishop received death threats saying he would not "live long" and would be "sorted out" if he continued to criticise Islam. (Telegraph)

---------------

Het is niet bekend of de bedreigingen van moslims afkomstig zijn, of van aartsbisschop Williams.Gepost door: Wannes | 28-03-09

stop racisme ik ben een moslim meisje en ik woon in Antwerpen.
Ik draag een hoofddoek maar dat wil niet zeggen dat mensen die hoofddoek dragen, dat ze niet geintegreerd zijn. En ik vindt dat rasicme moet stoppen want je bereikt je doel toch niet!!!!

Gepost door: BOCHRA | 28-03-09

stop apartheid Geen woorden maar daden Bochra: laat zien dat je geintegreerd bent en trouw met een christen, een atheist of een hindoe. En moslims vormen geen ras, dus tegen de islam zijn is geen racisme, gaan jullie dat nu nooit snappen?

Gepost door: Wannes | 28-03-09

Hoofddoek verbieden In Bulgarije, waar 12% moslims leven, de meesten Turken van in de tijd toen het land tot het Ottomaanse rijk behoorde, wordt de hoofddoek als symbool van haat tegen het westen verboden op school. Wat gaan die meisjes blij zijn, want vlg het vb worden ze verplicht door hun ouders om zich zo te kleden. Wat denk jij Bochra?

Gepost door: Wannes | 29-03-09

Hoofddoek verboden In Noorwegen, waar slechts 1.8% moslims leven, blijkt dit kleine aantal agressievelingen toch al genoeg om de Progress(!) Party (het Noors Belang!) de grootste partij te maken in de polls, dank zij hun anti-moslim standpunten. De regerende sossen hebben zichzelf lelijk verslikt in hun toelating om politie met hoofdddoek toe te laten, zoals dat ook al bij de knotsgekke britten mag. Maar voordat de maatregel van kracht werd, werd hij alweer ingetrokken door de minister van justitie na een golf van protest. De brave man is sindsdien in ziekteverlof. Islam kan uw gezondheid schaden.

Gepost door: Wannes | 29-03-09

Op de site van... Het vrije Volk staan een paar verhelderende artikelen over die lievertjes met hun vredelievende religie: 1)Voorbode van een Europese burgeroorlog: Britten vechten tegen "Britten"
2) Parijs: het dragen van een rok is een vraagstuk.

Verder commentaar overbodig; doch ook goed nieuws...naar het schijnt komt de duitse "Fitna",,vanaf volgende dinsdag te bezien op Internet: http://www.pi-news.net

We zijn benieuwd op de reacties van die baardige lievertjes.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 29-03-09

Beste Bochra In princiepe hebben wij niets tegen je hoofddoek,al draag jij een hoge hoed met een pluim,het zal ons een zorg wezen.De hoofddoek is echter een "symbool" zoals het hakenkruis...stel je voor, dat morgen een deel medeburgers ..goed zichtbare "hakenkruisen" gaan dragen !!!

Je bent vermoedelijk "een jong meisje" en je bent het product van uw opvoeding en wat ze je allemaal in de oren blazen,"stop racisme" bv is een van die "rood groen" uitgedachte slogannekes...wij zijn geen racisten , Antwerpen is een wereldhaven ,uit alle hoeken komen ze naar hier,een veelvoud aan nationaliteiten ,bruinen roden zwarten ,noem maar op, door de eeuwen heen...we hebben geleerd te leren leven met vreemdelingen.wij beoordelen iemand naar zijn daden , niet naar zijn huidskleur.Door "uw racisme" tegenover "ons volk" zal het echter moeilijk samenleven worden,jullie houden zich krampachtig vast aan voorbijgestreefde religieuse leefregeltjes die niet niet passen in een moderne samenleving.
Als we echter kritiek uiten op bepaalde gedragsregels die storend zijn voor onze maatschappij en een struikelblok voor integratie ,zoals bv hoofddoek ,de kleding ,apparte zwemmen of erger nog besnijdenis, eremoorden ,uithuwelijken enz enz dan zjn we racisten...Meer dan twee jaar deed ik dienst als politie-inspecteur te Borgerhout Mareestraat, ik heb in die periode verschillende PV-kes opgesteld ten gunste van Marokkaanse meisjes die thuis waren gaan lopen omdat Papa Mohamed ,een voor haar ,vreemde vent had gevonden
in het thuisland,met wie ze moest huwen. Ben ik nu een racist ,beste Bochra,als ik zeg dat uithuwelijken een achterlijk idioot Islaam spelregeltje is ....omdat ik vind dat een huwelijk moet geboren worden uit "liefde" en niet omdat de een of andere achterlijke kluchtzanger daar anders over denkt.

Tenslotte is het niet raar beste Bochra dat het woordje "racisme" geboren werd samen met de komst van de Islam, jullie zijn de enigste geloofsgenoten die van dat woordje gebruik maakt

Gepost door: Rene | 30-03-09

tot slot beste Bochra....jullie willen niet integreren in onze samenleving,jullie willen niet met ons in vrede leven,jullie leven in een gesloten gemeenschap die steeds maar groter wordt,steeds opdringerig,alles wat westers ,haten en verwerpen...jullie voelen zich de uitverkorenen het "heren-volk" vergiftigd door uw religie en haar fanatieke vertegenwoordigers...staat er niet in jullie Koran ,de plicht om iedereen te onderwerpen aan die hersenschim die Allah heet,maar in feite een hulpmiddel is om het "uiteindelijk doel van overheersing te bereiken.Spijtig voor ons die de vrijheid liefhebben ,maar voor jullie een geluk,een geschenk van Allah...de enorme steun van onze correcte politiekers met vooral onze rood groene collaborateurs...als een vader met twee kinderen de ene alles geeft wat zijn hartje lust terwijl hij de andere vernederd belachelijk maakt,mishandeld enz dan kun je erop rekenen beste Bochra dat het ooit tot een uitbarsting komt...dat is de realiteit,spijtig genoeg uw toekomst en deze van mijn kinderen en kleinkinderen...waarom ??? omwille van een paar fanatieke idioten machtswellustelingen en religieuse kluchtzangers..als dat de wil is van uwe Allah ,inplaats van onderling in vrede te leven met verdraagzaamheid ,begrip en respect......haat ,doodslag en nog meer haat,wel beste Bochra dan zijn uwe Allah met zijn profeet twee grote "klootzakken"

Gepost door: Rene | 30-03-09

@Bochra Je zou uw afgod zoals gebruikelijk op beide knieën moeten danken omdat je in het westen opgegroeid bent. Je krijgt de kans om van een zekere vrijheid te genieten. Gebruik die dan om je te informeren. Eenmaal uitgehuwelijkt onder de knoet van je islamitische man, het summum van de schepping volgens het haatboek van uw afgod, zal je spijt hebben van die gemiste kans. Je bent nu al geestelijk gekneveld door de indoctrinatie van de doctrine die islam heet, logisch want islam betekend onderwerping, zonder dat je de kans en ruimte krijgt voor meningvorming en zelfontplooiing.
Uw antwoord op de waarschuwingen op dit blog en van meer onderlegde islamkenners op het internet of boeken, is weeral zonder argumentatie.
Lieve dame, ik ben een man, een man die u als vrouw, een moslim wil behoeden voor een slaafs leven zonder rechten, enkel plichten. Kan je je inbeelden dat er ook maar één moslimman zou opkomen voor een vrouw? Gebruik nu nog je vrijheid om te leren wat er met je zou gebeuren in een islamstaat. Jij en ik kennen de gevaren voor afvalligheid in de islam, hier in het westen beperkt zich dat nog tot verstoting uit de gemeenschap, erg, maar het verminken met bijtend zuur is al aan zijn inburgering toe, voor steniging is het nog even wachten.
Bij deze vooruitzichten is het veiliger om in de pas te lopen.
Ik begrijp het, maar verdedig dan je “godsdienst” met argumenten, of onderga haar.
Uw klassieke antwoorden ken ik al (zie link in reacties), doe eens moeite.

Gepost door: Stradi | 30-03-09

en .....Bochra... zij zweeg in alle talen ,spijtig ik had graag met haar in discussie gegaan,had feitelijk maar een vraag ,wat zou er gebeuren als zij verliefd raakt op een westerse man met katholieke roots...twee mensen ,twee verschillende culturen maar die van elkander houden...in het beste geval duiken zij onder...in het slechtse geval wordt het meisje slachtoffer van een "ere"-moord....toen ik dienst had als politie-inspecteur,assisten wachtofficier bij nacht te Borgerhout, kreeg ik ooit een aangifte van "ontvoering" door een Marokkaanse familie...samen met de ouders waren alle broeders en zusters present samen met neven en nichten ,grote tumult ,hun dochter was ontvoert,in overleg met de officier van wacht werd zelfs op ons verzoek een "speractie" uitgeroepen,het had geen resultaat!! maar wat bleek ,niks aan de hand ,het Marokkaans meisje was met haar westerse vriend een ritje met de auto gaan maken,ze waren beiden meerderjarig ,het was voor mij weer een non Islaaaam ervaring...de zoveelste in mijn carriere...en er zouden er nog vele volgen

Gepost door: Rene | 30-03-09

De commentaren zijn gesloten.