27-03-09

Marius O. zit al lang weer veilig in Polen

Mariusz O., die eind 2007 schuldig werd bevonden aan de moord op Joe Van Holsbeeck, is op 19 maart teruggekeerd naar zijn familie in Polen. Nochtans werd zijn vrijlating pas in oktober verwacht. Volgens de twee advocaten van Mariusz heeft die laatste de Belgische justitie overtuigd van het welslagen van zijn proces van sociale reïntegratie in de overheidsinstelling voor jeugdbescherming van Kasteelbrakel. Dat meldt La Libre Belgique.

Lees hier verder: http://www.hln.be/hln/nl/1273/MP3-moord/article/detail/79...

Blijkbaar worden verkeersovertredingen zwaarder gestraft dan moorden in dit land !!!

15:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Buitenlander Justitie is een zodanige ramp in dit land dat ik aanraad een buitenlandse manager aan te trekken, zoals voor ongeveer heel de rest van onze economie. Want ik zie geen enkele belg in staat om die linkse puinhoop ooit nog recht te trekken.

En de gevangenissen uitbesteden aan China of Rusland. Efficient en goedkoop.

Gepost door: Wannes | 27-03-09

Ga misschien gaan wonen in China of Rusland Wannes, dan zijn we van uw eentonige verhaaltjes af

Gepost door: John | 27-03-09

Paaseieren Zit ge zelf in den bak John, en ziet ge op tegen een verplichte verhuis naar Siberie? Ga verder paaseieren inpakken John.

Gepost door: Wannes | 27-03-09

LDD Als de verkeersovertreding zwaar genoeg is Janice, wordt ge gestraft met het lijsttrekkerschap van de antwerpse LDD. Of toch nog JV? Op zijn blog is in ieder geval geen enkele verwijzing naar LDD meer te vinden.

Gepost door: Wannes | 27-03-09

hln Al 282 reacties in hln. Hier, buiten die van mij, welgeteld één, en dan nog van een idioot die niets anders te binnen schiet als "ga toch in Rusland wonen jongen".

Gepost door: Wannes | 27-03-09

Bij nader inzien, dat verdienen die Russen niet.

Gepost door: John | 27-03-09

Wannes... mensen zoals John zijn als "onkruid" in ons moestuintje,met een beetje wieden verdwijnen die vlug...het onderwerp speelt helemaal geen rol als ze maar op ons kunnen "kotsen" dat geeft hun een heerlijk bevredigend gevoel...(zoiets als "klaarkomen")

Wat wil je ,we moeten in deze maatschappij tenslotte ook leren leven met de "zwakken" de simpelen van geest, De Islamieten en andere tieten ,de rood en groendenkers enz enz ...er is voor elk wat wils...daarom Wannes gooi die John in de WC pot en "trek" door......

hij is alleen al door zijn "reactie" op het onderwerp een belediging voor al diegenen die te lijden hadden onder die "vreemde" messentrekker....dat vreemd krapuul, heeft volgens zijn twee (waarom"twee") vetbetaalde pro deo advocaten de rechtbank kunnen overtuigen van zijn opborrelende,verborgen goedheid" konden wij de rechtbank maar eens overtuigen dat correcte politieke invloed op rechtbanken erger is als de "pest"

Gepost door: Rene | 28-03-09

Beaucourt heeft zich bedacht, Wannes. Na de zoveelste poging bij de zoveelste partij, wil hij nu toch niet meespelen.

Gepost door: Janice | 28-03-09

"De Islamieten en andere tieten" Wat een schitterende vondst, die rene 'somjinkhorat' is blijkbaar een verlichte geest met een superieur gevoel voor humor. Hij heeft gelijk, ik ben het niet waard in zijn nabijheid te vertoeven.
Ik gooi snel mezelf in de WCpot (alweer, wat een intellectueel niveau, verbluffend gewoon!)
Mijn respect aan de schrijfster van deze blog, haar tolerantie kent geen grenzen.

Gepost door: John | 28-03-09

Ha ! goed nieuws den John heeft het begrepen...soms helpen superieure teksten...maar als hij zichzelf in de WC pot werpt ,wie gaat er dan doortrekken ?

Gepost door: Rene | 28-03-09

Baardje Eddy Baelemans, de stoerste flik van Antwerpen, moet het afleggen tegen één ongewapende overvaller. Wat een grap. Zijn belachelijk baardje verraadt het eigenlijk al: Een frans gezegde luidt immers: 'Mannen dragen baarden om te verbergen wat ze niet hebben'.

Gepost door: Wannes | 28-03-09

Ik had vanmorgen een vergadering, John, maar je hebt gelijk. Ik ben inderdaad veel te tolerant, dus hou het een beetje proper.

Rene, laat de reacties die je niet bevallen voor wat ze zijn. Soms komen er mensen wat uitdagen, maar reageer er niet op, dan stopt het vanzelf wel.

Gepost door: Janice | 28-03-09

dat vind ik straf mevrouw, dat u aan mij vraagt om het proper te houden, terwijl de beledigende uitspraken (oa onkruid, doortrekken door de wcpot) gewoon van die rene zelf komen. Twee maten (die rene is blijkbaar je maatje ;-)), twee gewichten...?

Gepost door: john | 28-03-09

Jongeren In Grimbergen werd vandaag een chauffeur vd Lijn overvallen en beroofd door twee . De politie heeft wel enkele aanwijzingen betreffende hun identiteit. (belga/vsv)

Mag ik eens raden? Lichtbruine huid, zwart kroezelhaar, berbers accent, veelvuldig gebruik vd term 'Allah U Akhbar'.

Gepost door: Wannes | 28-03-09

John U bent begonnen met anderen aan te vallen, dan moet je tegen de weerbots kunnen.

En aan Rene heb ik al meermaals gevraagd om het proper te houden. Dus niks twee maten en twee gewichten.

Gepost door: Janice | 28-03-09

Beste John dat is nu juist de sterkte van dit blog...ik krijg ,inderdaad soms naar mijn voeten van Janice,het gebeurde zelfs dat mijn postings werden geschrapt,ik aanvaar dat ... het moet toch een heerlijk gevoel geven als iemand door wat straatkrapuul wordt overvallen en die onverlaat wat peren op zijne smikkel kunt verkopen,hem laten voelen dat hij "ni goe bezig is" (zoals mijn zoon die een tijdje geleden op de Groenplaats door twee verrijkers werd aangepakt,maar uiteindelijk blij waren dat die multiculturelen nog mochten gaan lopen)

Domme uitspraken zonder motivatie (dan zijn we van uw eentonige verhaaltjes af)....geven idem reeacties... en dan wordt je kwaad !!???
Mijn reactie ten opzichte van uw posting was inderdaad "dom", maar aangepast aan het niveau van uw tekst , het gaf me in ieder geval een bevredigend gevoel....Mijn "haat" inderdaad "haat" zit in de absurde tolerantie, waarvan import krapuul, kan genieten samen met een religie en cultuur waar wij niks mee te maken hebben..hun grenzen krijgen meer en meer uitbreiding ...aanpassen is er niet meer bij ,integendeel...men aanvaard hun appartheidspolitiek ,hun grillekens,hun achterlijke godsdienst...men heeft begrip voor hun "anders" zijn tot in de rechtbanken. Ik kan maar niet begrijpen dat onze politiekers onder heel die santabatik nog eieren kunnen leggen, alles doen om die achterlijke import troep terwille te zijn.......""""en dan zie je hier soms onbegrijpelijke "postings" van de mede instandhouders,de slaafjes om het mild uit te drukken, "andersdenkenden" die feitelijk geen commentaar geven over het onderwerp maar enkel de bedoeling hebben om ""ons"" te "kwetsen" zoals jij "ga in China of Rusland wonen...enz enz" zeg dan tenminste wat er zo eentonig is aan "zijn" verhaaltjes...of zoals die idioot die zich Danneels noemt,zijn postings raken niet verder dan ...we zullen voor jullie bidden en nog dergelijke individuen maar "een" voor "een" haken ze af ,als ze geen argumenten meer hebben tegen de "feiten" waarmee wij ze rond de oren slaan...ze gaan lopen ver weg van dit blog en kruipen op de schoot van Vogels of Gennez die hun verder in't slaap wiegt met "sprookjes"
Als je wil discussieren beste John ,uniek op dit blog , onmogelijk bij groene of rode smartbloggen hou het "proper" probeer ons te overtuigen van uw gelijk, ga eens terug naar "af" en vertel eens waarom je de postings van Wannes zo eentonig vindt.

Gepost door: Rene | 28-03-09

OK rene ik begrijp uw frustratie. Maar sommigen gaan hier gewoon te ver in hun haat tegen alles wat anders is dan zij of ieder die anders denkt dan zij. Dat is storend voor mij en ik den k ook voor janice.

Gepost door: john | 29-03-09

Kernenergie Vergelijk het met kernenergie John, HET stokpaardje van Links. Kerncentrales zijn gevaarlijk zeggen ze, want er is ooit eentje ontploft. En wat nog erger is: op lange termijn weten we niet wat met de kernafval staat te gebeuren. De gelijkenissen met de islam liggen er bovenop.

Gepost door: Wannes | 29-03-09

De politiek correcte rode frustratie is ons allen welbekend. Geërgerd en ontevreden over het toenemende succes van ons geliefde Vlaams Belang sturen horigen van het politiek correcte systeem steeds weer diezelfde goed bestuurde boodschappen, die naïeve Vlamingen moet weerhouden op onze partij te stemmen. In hun haat tegen het Vlaams Belang is, evenals in oorlog en liefde alles toegelaten. Correcte politieke coryfeeën, bang om eigen plucheverlies, moedigen het beledigen en demoniseren van mestkevers aan. Een correcte beoordelingsmachine, bestuurd door een witte (de kleur van de onschuld) vazal, maakt duidelijk onderscheid: de goeden (linksen, allochtonen, kansarmen, jongeren en andere walen) zijn absoluut onschendbaar, de slechten, wij dus, mogen ons aan helse beschuldigingen verwachten. Wanneer bijvoorbeeld deelnemers van een toegestane studentenbetoging in Leuven, aangevallen en geterroriseerd wordt door links tuig, dat na de betoging de gewone beschadigingen verricht en de gebruikelijke vandalenstreken uithalen, melden corrupte media de aanhouding van enkele betogers en ‘rechtse’ vandalen …’ Kwestie van perceptie, ‘men’ moest maar eens gaan twijfelen … Deze weerkomende technieken zijn de normale en geoorloofde ‘wapens’ van links, da’s algemeen geweten! Wanneer een VB sympathisant, een posting plaatst, recht voor de vuist en zo uit het hart, zonder voorafgaand zorgvuldig zijn woorden gewikt en gewogen te hebben, en vooral niet ondersteund door ‘aanvaardbare beledigingen’ zoals die gericht mogen worden aan ‘rechtse verzuurden’ zal er altijd wel een linkse knecht gevonden worden om zich te beklagen; ’t is tenslotte op die manier dat correcten minderen aan hun voordelen geraken, de regeringsbonzen kunnen weer content zijn!

Gepost door: eddy | 29-03-09

Agressie Enkele jaren geleden werd een onderzoek gedaan naar agressie en daaruit bleek dat wie zich verbaal kon uiten, niet overging tot fysiek geweld.
Misschien ligt daar de reden voor het geweld bij links? Zij kunnen en mogen zich niet uiten, ze mogen niet zeggen wat ze denken en worden onder de knoet gehouden door een kleine groep despoten die menen het grote gelijk aan hun kant te hebben en ervan overtuigd zijn te moeten 'denken' in de plaats van hun adeptjes.

Gepost door: Janice | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.