30-03-09

Clip Hadise geweigerd

Sedert, de door onze linkse overheid gesteunde, Erdogan aan de macht is in Turkije, is tolerantie wel het laatste wat je daar kunt verwachten. Turkse homo’s moesten naar het Amsterdamse Paradiso afzakken om eens goed te kunnen feesten onder gelijkgeaarden zonder bang te moeten zijn om te worden opgepakt . En een videoclip van de Turkse inzending voor het Europese Songfestival werd geweigerd door de Turkse staatsomroep omdat hij te ‘erotisch’ is. De zangeres Hadise, is een etnische Turkse uit Mol en is nu eenmaal een heel mooi meisje die er altijd erotisch zal uitzien. Het enige wat ze kunnen doen is haar laten optreden in een alles verhullende burqa.
Misschien zouden ze toch beter een ‘Aziatisch songfestival’organiseren, want Turkije ligt tenslotte nog altijd voor 95% in Azië en wordt van Europa gescheiden door de Bosporus.

16:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hoogmis Een belgische uit Mol die voor Turkije zingt...vreemd. Zingen is trouwens nogal veel gezegd, want ze doet maar alsof, zoals de meesten op eurosong, de hoogmis van de playback. Mss werd het liedje in werkelijkheid wel gezongen door een lelijke korte dikke meid, ongeschikt voor de bühne, zoals in china bij de OS.

Gepost door: Wannes | 30-03-09

inderdaad een mooi meisje ,moest ze dat liedje zingen, maar dan gekleed in Burka ...is er geen hond ,die daar "hot" zou van worden ...ze deed me denken aan LDD ,ze draait nogal veel met haar kont,ik begrijp echter niet waarom ze haar zouden weigeren, het buikdansen ,is dat niet erotisch ,komt dat niet van onze Arabische vrienden ,zoals die danseressen met hun kont schudden !! daar kan zelfs Jean Marie DD nog veel van leren...maar dat soort top erotiek zal enkel voorbehouden blijven aan de rijke Islaaam machthebbers ,die zich "alles" kunnen permiteren en hun volk lomp en dom houden....precies socialisten !!

Gepost door: Rene | 31-03-09

Dit nummer... Is wel héél erg afgekeken van Whenever Wherever van Shakira, nietwaar...

Gepost door: Antichrist | 31-03-09

Laat Hadise voor ons maar kwelen en met ’r kontje wiebelen; stuur mie vogels en margriet hermans naar turkije om te kwelen en met hun enorm gat te draaien , dan zijn wij hier en ‘t muzelvolk ginder content …

Gepost door: eddy | 31-03-09

Het Allah-Eurabia songfestival Nog even geduld,binnen afzienbare tijd krijgen we het Eurabia- Allah-songfestival,enkel toegelaten,zwarte "spleet-ogen-burka's" voor de vrouwen en voor de mannen lange witte pyama's ,zotte potskes en een grijze verwarde baard....het repertoire... verzen uit de koran ,gebracht met een "eentonig" geklaag en gezaag ,met het streng verbod op kontschudden of draaierij....

Gepost door: Rene | 01-04-09

Waar is het landje... Waar is het landje waarin ik ben opgegroeid? Het Vlaanderen van de jaren vijftig en zestig.
Volgens mij bestaat het binnenkort helemaal niet meer.

Gepost door: Drs. Johan Arendt Hapollati | 01-04-09

interessant - zeker de filmpjes http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8222

Gepost door: Jake | 01-04-09

Zoals men vroeger zei: je kan niet én Moskou én Rome dienen. Turkije is het Iran van morgen; hopeloze pogingen om hip voor de dag te komen worden gesmoord in de pest en cholera van vandaag: het oprukkende Islamisme. En wat Hadise betreft: maak een consequente keuze!

Gepost door: Tarkus | 02-04-09

@Drs. J.H. Hapolatti
Het Nederland van de jaren vijftig en zestig bestaat ook al lang niet meer. :)
@Janice:
klopt wat je zegt, jij ziet er ook nog altijd erg erotisch uit, sommige dingen kunnen je nu eenmaal niet veranderen :)

Gepost door: Brabosh | 05-04-09

Ben eens naar je site gaan kijken, jammer dat je de leugens van Yellowman gelooft. Zelfs in het buitenland begint men serieus te twijfelen aan zijn verstand.

Gepost door: Janice | 05-04-09

Boh, het Vlaams Belang is wat mij betreft, al lang geen hot issue meer. Op mijn blog heb ik slechts 2 op meer dan 200 artikels aan het VB besteed. Sinds ik een jaar geleden ontdekte dat er meer gevaar dreigt tav Joden en Israël, vanuit linkse hoek, heb ik mijn politiek 'spectrum' flink moeten uitbreiden. Trouwens, en dat is ook een van de redenen waarom Blokwatch.be ermee kapte, zijn VB'rs zowat overal uitgewapperd naar andere partijen, vooral dan naar LDD van J-M Dedecker, ook wel eens [i]VB-light[/i] genoemd. Het VB is op haar retour maar extreemrechts zit nog altijd in de lift. Ik weet niet eens aan wie ik mijn stem moet geven op 10 juni a.s. Heb jij geen tip voor me? :)

Gepost door: Brabosh | 05-04-09

Ja, op nr. 11 op lijst 7.

Gepost door: Janice | 05-04-09

... ik moet eenwerkstuk van frans maken van mon idole en ik heb jou gekozen kun je me nog een paar dingen vertelen over jezelf dat niet op je sites staat
alvast bedankt jana

Gepost door: jana | 24-10-09

... ik moet eenwerkstuk van frans maken van mon idole en ik heb jou gekozen kun je me nog een paar dingen vertelen over jezelf dat niet op je sites staat
alvast bedankt jana

Gepost door: jana | 24-10-09

Ik?? Of Hadise.

Over mij, (ik kan het me moeilijk voorstellen) staat al heel wat op deze blog. Meestal in de reacties.
U kunt mij misschien beter eerst een privé mailtje sturen met wat meer informatie over uzelf?

Gepost door: Janice | 25-10-09

De commentaren zijn gesloten.