30-03-09

Clip Hadise geweigerd

Sedert, de door onze linkse overheid gesteunde, Erdogan aan de macht is in Turkije, is tolerantie wel het laatste wat je daar kunt verwachten. Turkse homo’s moesten naar het Amsterdamse Paradiso afzakken om eens goed te kunnen feesten onder gelijkgeaarden zonder bang te moeten zijn om te worden opgepakt . En een videoclip van de Turkse inzending voor het Europese Songfestival werd geweigerd door de Turkse staatsomroep omdat hij te ‘erotisch’ is. De zangeres Hadise, is een etnische Turkse uit Mol en is nu eenmaal een heel mooi meisje die er altijd erotisch zal uitzien. Het enige wat ze kunnen doen is haar laten optreden in een alles verhullende burqa.
Misschien zouden ze toch beter een ‘Aziatisch songfestival’organiseren, want Turkije ligt tenslotte nog altijd voor 95% in Azië en wordt van Europa gescheiden door de Bosporus.

16:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Filip Dewinter on Free Speech, Dieudonné and Jean Marie Le Pen

http://europenews.dk/en/node/21742

All parties in Belgium — except for one — are a bunch of potential Nazis.
The exception is Vlaams Belang.


Another Socialist Islamo-fascist is unmasked: recently the French comedian Dieudonné gave a show in Brussels, Belgium. All political parties had someone in the theatre to enjoy the performance, including the Flemish Socialists, with whom Fouad Ahidar had a great time, and the latter confessed to Belgian TV that he is a major fan of Dieudonné. The only party that refused to show up was Vlaams Belang.

Lees verder via link bovenaan of hier: http://het-ander-klokje.blogspot.com/

29-03-09

Sura 4, 15: ‘En die van uw vrouwen, welke zedeloosheid bedrijven, verlangt tegen haar als getuigen vier uwer; indien deze dan getuigen, houdt haar dan terug in de huizen, totdat de dood haar schuld invordert of Allah voor haar een weg aangeeft.Boerka-2

Saoedische moslimgeestelijken roepen de overheid op om vrouwen van het televisiescherm te bannen, ze willen ook niet langer dat vrouwen te zien zijn in de gedrukte pers, dat zijn volgens hen, ‘tekenen van een groeiend duivels gedachtegoed’.

In een brief aan de nieuwe minister van informatie, Abdul Aziz al-Khoja, die deze week op websites verscheen, veroordeelden de 35 geestelijken eveneens de toename van muziek en dansen op tv, alsook de afbeeldingen van vrouwen in populaire kranten en magazines die zij bestempelden als ‘obsceen’.

“Ons vertrouwen in u om een media reformatie uit te voeren is groot, want wij zagen hoe de perversiteit wortelde in het ministerie van informatie en cultuur, op televisie, de pers, literaire clubs en boekenbeurzen,” stond in de brief te lezen.
De brief citeerde een zogenaamd plan om Saoedische vrouwen te verwesteren door “hen recht op de keuze tot het dragen van een hoofddoek te verminderen, het gebruik van make-up en om te gaan met mannen.”

Aan de brief werd ook nog toegevoegd dat het ministerie de ‘import van obscene buitenlandse kranten en magazines’ had toegelaten die vol stonden met duivelse gedachten en verlokkelijke vrouwen zowel op de ‘covers’ als binnenin.

“Er mag in geen geval nog een Saoedische vrouw op televisie komen,” eisten ze. “Er is geen twijfel mogelijk dat dit religieus ontoelaatbaar is.”

De religieuze geestelijken, onder wie zich justitieambtenaren en academici van een conservatieve Wahhabistische islamitische universiteit bevonden, citeerden verschillende door het kabinet goedgekeurde voorschriften en gedragslijnen uit vroegere jaren om hun argumenten kracht bij te zetten.

Het lijkt er op dat ze het als een uitdaging zien om de groei naar een liberalisering op de strenge beperkingen voor vrouwen de kop in te drukken, een liberalisering die inclusief de ‘bijna’ verplichte, alles bedekkende voorgeschreven zwarte kledij die haar roots vindt in de Wahhabistische kledingvoorschriften voor vrouwen, wil wijzigen.

De twee Saoedische televisiezenders en de gedrukte media drijven hun informatie aan vrouwen op, ook tijdschriften in het Arabisch tonen vrouwen in westerse kledij en make-up die goed verkocht worden in het land.

De brief kwam tot stand na een boekenbeurs die gesponsord werd door het ministerie van informatie in Riyad begin maart, waar religieuze geestelijken hun beklag deden omdat mannen en vrouwen in alle vrijheid samen werden toegelaten op de beurs en dat ook de boeken die er te koop werden aangeboden, de islamitische principes overtraden.

De boekenbeurs werd even later overrompeld door de inval van de Muttawa (de religieuze politie) waarbij een vrouwelijke auteur die haar boek stond te promoten zwaar werd toegetakeld en mannen werden tegengehouden om haar handtekening te bemachtigen.

17:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Galloway mag Canada niet in.

George Galloway, de veel besproken Britse MP van de partij ‘Respect’, werd niet toegelaten in Canada en werd bovendien ‘persona non grata’ verklaard om veiligheidsredenen vanwege zijn betrokkenheid in de ‘Viva Palestina aid convoy’. Een Palestijnse hulpgroep die werd opgericht na het Palestijns/Israëlisch conflict 2008/2009. Gaza, waar Hamas de plak zwaait staat in Canada op de zwarte lijst staat van terroristische organisaties en Galloway gaat er prat op financiële steun te verlenen aan Hamas.

"We're going to uphold the law, not give special treatment to this infandous street-corner Cromwell who actually brags about giving 'financial support' to Hamas, a terrorist organisation banned in Canada," said Canada’s immigration ministry. "I'm sure Galloway has a large Rolodex of friends in regimes elsewhere in the world willing to roll out the red carpet for him. Canada, however, won't be one of them."

Nochtans werd hij in 2006 ook al bijna geweerd uit Egypte, toen hij een anti Bush en Tony Blair toer wou ondernemen. Na een nachtje cel, mocht hij onder voorwaarden het land binnen.

14:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

27-03-09

Marius O. zit al lang weer veilig in Polen

Mariusz O., die eind 2007 schuldig werd bevonden aan de moord op Joe Van Holsbeeck, is op 19 maart teruggekeerd naar zijn familie in Polen. Nochtans werd zijn vrijlating pas in oktober verwacht. Volgens de twee advocaten van Mariusz heeft die laatste de Belgische justitie overtuigd van het welslagen van zijn proces van sociale reïntegratie in de overheidsinstelling voor jeugdbescherming van Kasteelbrakel. Dat meldt La Libre Belgique.

Lees hier verder: http://www.hln.be/hln/nl/1273/MP3-moord/article/detail/79...

Blijkbaar worden verkeersovertredingen zwaarder gestraft dan moorden in dit land !!!

15:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Filip Dewinter in FOXNews

Filip Dewinter geïnterviewd op Amerikaanse TV-zender FOXNews n.a.v. reportage over islamisering van BrusselDewinter: "Brussel wordt binnen 15 jaar de hoofdstad van Eurabia"

Reporter FOXNews onthutst door islamisering van Brussel

Gisterenavond zond de Amerikaanse TV-zender FOXNews een reportage uit over de islamisering van Brussel, waarbij ook Vlaams Parlementslid Filip Dewinter uitgebreid geïnterviewd werd. De uitzending kon in heel Amerika bekeken worden en werd ook uitgezonden door tientallen regionale Amerikaanse zenders.

Naar aanleiding van de reportage bracht de TV-ploeg van FOXNews ondermeer een bezoek aan Sint-Joost-ten-Node en Molenbeek. De Foxreporter vertelde in de reportage hoe drie agenten-in-burger zijn TV-ploeg begeleidden tijdens het filmen in de straten van Molenbeek. Wanneer de ploeg 's namiddags terug wou keren om te filmen als het wat drukker was op straat, zeiden de agenten hen dat ze beter in hun auto bleven omdat het niet veilig was. "It wasn't even dark yet", merkte de reporter op.

Op de eigen website (zie verder voor de volledige tekst) stelde FOXNews het als volgt: "Part of that fear stems from particularly nasty street crime, something that can happen in bad neighborhoods in any big European - or American - city. But part of it is due to strong anti-Western sentiment among Belgium's Muslims, which suggests that true integration is still a long way off." De conclusie van FOXNews over deze uitstap naar Molenbeek is dan ook: "Brussels looks more like North Africa than the heart of Europe."

In het interview met FOXNews zei Filip Dewinter het volgende: "Binnen 10, maximum 20 jaar, zal Brussel – de hoofdstad van Europa – volledig geïslamiseerd zijn. De moslimmachtsovername komt eraan. Nu reeds zijn er drie Brusselse gemeenten - Sint-Joost-ten-Node, Molenbeek en Schaarbeek – die een bevolking hebben met een islamitische meerderheid. Deze buurten zijn geen Vlaamse, Belgische of Europese wijken meer. Deze wijken lijken eerder op een kashba in Noord-Afrika. Brussel wordt een moslimstad. Brussel wordt de hoofdstad van Eurabia. In de toekomst zal Brussel lijken op een stad in Noord-Afrika of Saoedi-Arabië."

Voor Filip Dewinter was het duidelijk: "Het zijn niet de moslims die integreren in onze samenleving, maar onze samenleving die zich aanpast aan de eisen van de radicale islam. De meerderheid van de moslims wil zich niet integreren in onze samenleving; de meerderheid wil de basis van onze Westerse samenleving niet aanvaarden. Zij weigeren de scheiding tussen Kerk en Staat en de gelijkheid tussen man en vrouw te aanvaarden."

Filip Dewinter waarschuwt in de reportage ook voor een dreigende escalatie van de problemen: "De autochtone Brusselse bevolking pikt de islamisering van haar stad niet. Ik heb schrik voor een gewelddadige confrontatie zoals we die ook de voorbije jaren in de Parijse voorsteden hebben gekend."


02:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

26-03-09

Wafa Sultan's aangrijpend anti-islambetoog

15:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Boek Koen Dillen

Het boek 'François Mitterrand, een biografie', geschreven door ene Vincent Gounod, oogstte al opmerkelijke lof. De auteur is volgens de Nederlandse uitgeverij Aspekt "diplomaat en woont en werkt in Genève".
In werkelijkheid gaat het om Koen Dillen, Europees Parlementslid voor Vlaams Belang en zoon van partijstichter Karel Dillen. Dillen publiceerde eerder al een biografie over Nicolas Sarkozy, maar dan onder nog een ander pseudoniem.


Dit kon u gisteren in uw krant lezen.

Is het niet erg, dat een auteur van een boek naar een pseudoniem moet grijpen en dan pas bejubeld wordt in zowel de Groene Amsterdammer als op Radio 1, waar een recensent 10 minuten lang vol lof over het boek sprak op Klara?

Wanneer Koen Dillen het onder eigen naam had uitgegeven dan was er geen enkele boekhandel bereid geweest het boek te verkopen en wanneer er boeken worden uitgegeven door de Egmont, omdat geen enkele andere uitgeverij het aandurft, dan worden ze niet alleen geweerd uit de boekhandel maar worden ze zelfs niet toegelaten op de boekenbeurs.

Dat hoeft natuurlijk niemand te verbazen wanneer men weet dat Jos Geysels, vroegere voorzitter van Agalev en uitvinder van het cordon sanitaire, nu voorzitter van boek.be. is.

Jos Geysels steekt het niet onder stoelen of banken dat hij net als Chavez een trotskist is. Dus worden mensen die hij niet mag of politieke tegenstanders op een communistische en efficiënte manier uitgeschakeld. Nog een geluk dat wij hier geen Siberië hebben…

12:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

24-03-09

De criminaliteit daalt?

325-spielende-kinder


De criminaliteit bij minderjarigen is stabiel gebleven, beweert men. Meer nog, de criminaliteit is zelfs gedaald, zegt men.

Maar klopt dat ook?
Op het colloquium in Brussel over jeugddelinquentie vond men dat we niet moesten panikeren, want vroeger waren ook al minderjarige boefjes. En dat klopt inderdaad, wij kregen ooit thuis een huiszoeking van de politie omdat een buurvrouw beweerde dat haar appelen waren gestolen.

appels%25206Ik was toen zelf ongeveer elf jaar en het bewuste appelboompje was kleiner dan ik. Er hingen toen welgeteld twee appeltjes aan.
Maar de eigenares van de appelboom beweerde dat er minstens vier appelen aanhingen en daarom werden mijn broer, toen amper vier jaar, en ik met het ‘dievenkarreke’ meegenomen naar het politiekantoor voor verhoor, waar een vriendelijke agent ons probeerde te overtuigen dat we beter konden toegeven dat we de appelen hadden gepikt. Mijn jongere broertje zat te bibberen van schrik, maar we hadden haar appelen niet aangeraakt, dus gaven we ook niets toe. We aten trouwens veel liever ijsjes en koekjes, dan appelen in die tijd.

Onze ouders waren razend kwaad op de politie maar blijkbaar viel daar niets tegen te doen. Zo ging dat toen…

Dat waren nogal eens criminele feiten, niet? Daar kunnen die messentrekkers van vandaag de dag niet tegen op.

k1412098De verdachten die de Antwerpse politie nu oppakt zijn dus niet jonger dan de echte of vermeende boeven van vroeger. Enkel de vergrijpen worden ernstiger en gewelddadiger. Meer dan de helft van de handtassendieven in Antwerpen zijn minderjarig. Velen zijn niet ouder dan 13. Eén op de drie gewapende diefstallen gebeurt door een 15- of 16-jarige, vaak met een mes en meestal allochtoon.

Tussen het stelen van een appel en het, met veel geweld stelen van handtassen, gewapende overvallen en inbraken door 14 of 15 jarigen is er toch wel een zee van verschil.Nochtans werd vandaag een vrouw veroordeeld tot 2 maanden effectieve gevangenisstraf en 1100 euro boete voor het stelen – en opeten – van een zak snoep in een supermarkt te Sint-Niklaas. De vrouw kwam uit Antwerpen en had geen vaste verblijfplaats. Haar naam klinkt Oost-Europees, maar of ze nu al dan niet een asielzoekster is verandert niets aan het feit dat die straf toch wel zwaarder is dan menig moorddadig tuig krijgt voor veel ergere criminele feiten.

Waarschijnlijk worden de appeldieven van vroeger en de snoepdieven van vandaag veel harder gestraft dan diegenen die zonder enige reden een mes in de rug planten van hun willekeurige slachtoffers. Meestal lopen de crimineeltjes na een paar uurtjes al terug op straat en kunnen ze herbeginnen.


taart08Een minderjarige dief heeft zijn belofte aan een politieman gehouden: hij heeft de agent een doos met gebakjes gestuurd, omdat hij enkele uren na zijn ondervraging en aanhouding alweer vrij rondliep.

Morad is net geen 18, maar toch was hij maandagochtend al aan zijn 49ste misdrijf toe. Hij besloot een apotheek te overvallen die in het weekend wachtdienst had gehad. Morad verwachtte dat daar nogal wat geld te rapen viel en de jonge overvaller had het bij het rechte eind. In de kluis, die de apotheker na een rake kolfslag op het hoofd opende, lag om en bij de 10.000 euro cash.

Om al dat geld bijeen te rapen, legde Morad zijn wapen terzijde en toen hij zich met de armen vol omdraaide, keek hij in de loop van zijn eigen wapen dat de apotheker had gegrepen.

Morad zette het op een lopen, de apotheker ging in de achtervolging. Hij kreeg daarbij versterking van de politie, die de jonge overvaller in de kraag greep.

Tijdens zijn verhoor op het commissariaat liet Morad zijn ervaring met het gerecht duidelijk blijken.
“Ach maak je niet druk”, zei hij de ondervragende politieman. “Deze avond ben ik toch weer vrij. En ik beloof je dat ik dan gebakjes voor je zal kopen.”

Enkele uren later moest de jeugdrechter Morad inderdaad laten gaan omdat geen enkele gesloten jeugdinstelling nog een plaats beschikbaar had.

’s Anderendaags meldde een man zich op het politiecommissariaat. Hij bracht een taartendoos voor de politieman die Morad had verhoord. In de doos zaten gebakjes en erop kleefde een briefje van Morad met het bericht: “Zie je wel, ik hou mijn beloftes.”

Uit: Het nieuwsblad, 2008.02.27


Maar toch wil men in ons land volhouden dat de criminaliteit daalt en het aantal gedetineerde jongeren in gesloten instellingen stabiel blijft!! “Het aantal is er niet gestegen, beweren de Belgische deelnemers aan het onderzoek”. Nee, natuurlijk niet.Omdat er al jaren een plaatstekort is en Onckelinx het vertikte om meer gesloten instellingen te bouwen. En Waalse politici, zowel de PS als cdH verzetten zich daar tot op de dag van vandaag nog steeds tegen.

In 2007 werden 109 criminele minderjarigen geweigerd in Everberg omdat er geen plaats was en in 2008 “pieken de cijfers nu al in dezelfde richting”. Dat zegde minister van Justitie Jo Vandeurzen (CD&V) al in april 2008 in de Kamer.

Natuurlijk zullen enkele wereldverbeteraars beweren dat het allemaal aan de maatschappij ligt. Die arme Noord-Afrikaanse messentrekkers die vanuit Antwerpen met een bende naar Rijkevorsel trokken hadden uiteraard geen andere keuze dan een jongen die wegliep van het tumult, een mes in de rug te planten. Het ligt allemaal aan de maatschappij natuurlijk.

Voor een stuk is dat waar, vooral de normvervaging, gebrek aan opvoeding en leren wat kan en niet kan zijn zeer zeker onderwerpen die moeten besproken worden, maar iedereen heeft nog altijd zelf de keuze tussen goed en kwaad. Iedereen weet dat stelen, verkrachten, roven en moorden onder de noemer ‘kwaad’ valt. Eigenaardig genoeg houdt het vaak op bij ‘jongeren’ eens ze de leeftijd van achttien hebben bereikt en werkelijk in de gevangenis kunnen terecht komen. Dat betekent dat ze goed genoeg weten wat er in de maatschappij getolereerd wordt. Britt Vreysen, een Antwerpse advocate stelt voor om de leeftijd te verlagen naar zestien.

Britt Vreysen, een Antwerpse advocate schreef een interessant boek: Lees HIER waarover het gaat

18

Volgens de advocate kan de jeugdrechter zelf wel zien of iemand inzicht heeft in wat hij deed. Tijdens de voorstelling van het boek hekelde de Antwerpse jeugdmagistraat Bart De Smet het gemis aan logica in de wetten voor minderjarigen van boven de 16 jaar. "Voor gewone criminele feiten wordt zo'n minderjarige verondersteld schuldonbekwaam te zijn, maar voor verkeersmisdrijven niet. Voor een diefstal met geweld kan hij dus van de jeugdrechter een berisping krijgen, maar voor onverzekerd rijden met zijn brommertje krijgt hij allicht een zware boete van de politierechter."

bromfiets

19:05 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

23-03-09

Splits nu eens eindelijk Gezondheidszorg en financiën

In Wallonië wil men van Reynders ook niet meer weten, schrijven de kranten. Dat klopt, maar dat is niet van gisteren. Het probleem is dat ze ginder weinig keuze hebben. De MR (onder de sloef van Maingain –FDF), cdH of de PS. Slecht, slechter en slechtst. Maar het zijn enkel werkende mensen die deze mening delen. Vooral zelfstandigen.

Wat ik echter niet begrijp is dat Vlaanderen steeds de belangrijkste portefeuilles waar veel , vooral Vlaams, geld meer gemoeid is, zoals financiën, Sociale Zaken en Volksgezondheid in handen geeft van Waalse partijen.

Het budget dat Laurette Onckelinx beheert is groter dan de begroting van de Vlaamse regering. Dat is onverantwoord en om problemen vragen. En Financiën speelt Vlaams geld op een heel gemakkelijke manier in handen van Wallonië, want niemand weet wat daar gebeurt. Waalse bedrijven krijgen geen controle, wie zijn belastingen niet wenst te betalen wordt niet lastig gevallen en er worden subsidies aan Waalse bedrijven betaald ter waarde van hun vennootschapsbelasting. Terwijl wij ons hier in Vlaanderen blauw betalen aan belastingen en taksen.

In een voordracht verklaarden zowel professor Eric Ponette als de algemeen directeur van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, Jürgen Constandt, dat het bij de sociale zekerheid en gezondheidszorg alleen al gaat over miljarden euro’s. Kunt u zich dat voorstellen?

Gezondheidszorg, arbeidsongevallen, beroepsziektes, gewaarborgd inkomen en bejaarden kosten om en bij de 1.550.000.000 euro Kinderbijslagen kosten de gemeenschap ongeveer 370.000.000 euro, pensioenen 800.000.000 euro, werkeloosheid en brugpensioenen 1.020.000.000 euro (dus meer dan voor de ‘vergrijzing’).

In Wallonië liggen de meeruitgaven voor gezondheidszorg 8% hoger dan in Vlaanderen, maar Vlaanderen betaalt 15% méér bijdragen dan Wallonië.

In Wallonië keert men 151% meer uit voor beroepsziekte dan in Vlaanderen en hebben ze veel meer langdurige werklozen die met rust gelaten worden.

Eric Ponette:
Maatschappelijke solidariteit is aan randvoorwaarden verbonden, dat stelt prof. Eric Ponette in een recent artikel.

Wanneer de Vlamingen een gebrek aan solidariteit verweten wordt door te pleiten voor een eigen Sociale Zekerheid (SZ), moet onderzocht worden of die beschuldiging terecht is: ze moet getoetst worden aan die kenmerken en randvoorwaarden.

Niemand kan Vlaanderen het recht ontzeggen om een eigen SZ in te richten met volledige bevoegdheden inzake normering, uitvoering en financiering: dat is het recht van elke volwassen natie.


En…er zijn niet minder dan 9 ministeriële instellingen voor gezondheidsbeleid, en ook dat moet allemaal betaald worden.

Het is niet alleen ons recht om de gezondheidszorg, sociale zekerheid en financiën te splitsen, het is onze verdomde plicht om Vlaanderen niet langer als werkslaven te laten opdraaien voor het Waalse (en Brusselse) profitariaat. De ‘hardwerkende Vlaming’ wordt het stilaan beu om meer dan een half jaar enkel te werken voor de Staat.

17:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Uitverkoop Borgerhouts erfgoed

1961-1235400227795_d2_newBorgerhout verkoopt het reuzenhuis op de Turnhoutsebaan dat tot 1889 het gemeentehuis was van Borgerhout. Dit is niet alleen zeer jammer maar een echte schande. Binnenkort heeft Borgerhout niets meer authentiek.

Het probleem is dat Borgerhout niet over de nodige financiële middelen beschikt om het gebouw te onderhouden en het stadsbestuur van Antwerpen, als eigenaar is van het patrimonium, het gebouw jarenlang liet leegstaan en verkommeren. Het gebouw dat dateert uit 1833 wordt nu te koop aangeboden voor een luttel minimumbod van 250.000 euro. Het gebouw werd nooit als beschermd erfgoed genoteerd, nochtans vraagt de verkoper Vespa om de gevel als waardevol stadsgezicht te vrijwaren ‘gezien het bijzonder erfgoedkarakter’.

Borgerhout heeft echter een rijke geschiedenis en men zou er heemkunde kunnen in onderbrengen. Met, om geld in het laatje te krijgen, eventueel een kleine cafetaria. In Engeland doet men dat in het graafschap Kent ook vaak.
Een heemkundig museum zou waarschijnlijk minder kosten dan de vele euro’s die nu voor andere, en minder interessante projecten over de balk worden gegooid.

De Heemkundige Kring Borgerhout heeft een spoedbeschermingsdossier ingediend om het Reuzenhuis alsnog tot beschermd monument te verheffen. Dat zal een verkoop waarschijnlijk niet kunnen verhinderen, maar misschien wel de voorwaarden. In ieder geval zal daar vanavond op de districtsraad en de gemeenteraad nog een hartig woordje over gesproken worden.


Verkoopsadvertentie

15:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

14-03-09

EU-WET DREIGT CHRISTELIJKE SYMBOLEN TE VERBIEDEN

13-03-2009 – Bron: Iskander – artikel uit kn - Kerkenet


LAMBDe Europese Unie werkt een omstreden wetsvoorstel uit dat levensbeschouwelijke symbolen in alle openbare diensten feitelijk verbiedt. De wet moet nog in de loop van dit jaar goedgekeurd worden. Het wetsvoorstel stelt EU-burgers in staat klacht neer te leggen tegen symbolen of handelingen die als discriminerend ervaren worden.

Op basis van de wet kunnen bv kruisbeelden in klassen, maar evenzeer godsdienstkritische affiches of discriminerende films aangepakt worden. De wet geldt voor alle verstrekkers van openbare goederen en diensten, zoals scholen en ziekenhuizen, gebouwen van welzijnsorganisaties, hotels en gevangenissen.

Simon Calvert van het Brits-evangelicale Christian Institute bestempelt het wetsvoorstel als een doos van Pandora. “Wat is er verkeerd aan Bijbels in hotels? En gaan wij weldra ook de kerstmarkten verbieden?”

Ook de anglicaanse Kerk van Engeland en Wales reageert afwijzend. Daar wordt gezegd dat de wet, na goedkeuring, ertoe zal leiden dat alle kruisbeelden uit haar ziekenhuizen en opvangcentra zullen moeten verdwijnen. Een medewerker van aartsbisschop Rowan Williams van Canterbury stelde dat het voortaan zelfs verboden wordt nog te bidden voor het eten bij liefdadigheidsmaaltijden. Critici spreken van een verregaande inperking van de vrije meningsuiting. In Engeland werd eerder getracht een gelijkaardige wet goed te keuren, maar die werd in het Hogerhuis weggestemd.

Commentaar van kn:
De antidiscriminatiemaffia die het regime uitmaakt in Europa wil alles wat christelijk is buiten de wet stellen. En is er één CD&V kopstuk dat iets anders doet dan knikken ??? De zogenaamde christelijk zuil, of althans de vakbondsvleugel daarvan, is ongeveer de grootste promotor hiervan.
M.E.S.arabic-allahALLE levensbeschouwelijke symbolen... ik ben benieuw wie er het eerst zal protesteren.

17:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

13-03-09

De meiden van halal - حَرَامْDe meiden van halal waren gisteren uitgenodigd bij Phara. Niet toevallig werd ook Filip Dewinter uitgenodigd en naast hem zat Hans Geybels, woordvoerder van kardinaal Danneels.

Als nu iemand denkt dat Filip Dewinter steun vanuit de katholieke wereld kreeg, dan heeft hij het mis.
Niet dat je zo meteen uit wat Geybels (niet Geubbels) vertelde kon opmaken dat hij een fan was van de islam, toch vond hij het nodig te vertellen dat we 'in een veranderde samenleving terecht waren gekomen en dat het niet meer kon gestopt worden, net zo min als toen het christendom onze contreien veroverde op het Germaans/ Keltische geloof.’
Daarbij zag hij gemakshalve over het hoofd dat het toen wel niet om een ‘nieuwe bevolking’ ging, maar dat de oude bevolking onder dwang werd bekeerd tot het christendom. Met de islam komt niet alleen een nieuwe religie, maar ook een nieuw volk met een totaal andere en onaangepaste cultuur.

De spreekbuis van de kardinaal vond het ook nodig om te zeggen dat de hoofddoeken hem niet stoorden, want anders zou je ook kunnen vragen aan de nonnen om hun kapjes af te zetten, zei hij!
De meiden van halal knikten uiteraard onbedaarlijk en ... waren ze heelhuids uit het gecrashte vliegtuig gekomen ... vreesde ik toch even dat hun hoofd er nu wel zou afrollen. (Niet dat dit in de islamitische wereld zo’n vreemd tafereel zou zijn, natuurlijk!)

Ja zeg, als vergelijking trekt dat dus nergens op. Ik ben nu niet bepaald ‘non-minded’, maar tenslotte is dat kapje voor hen een een onderdeel van hun uniform. Net als dat iemand bij het leger of bij de politie zich moet houden aan uniformvoorschriften moeten nonnen dat ook doen.

Je ziet tenslotte ook geen kassierster in brandweeruniform zitten achter de kassa van een supermarkt of geen tennisspeelster in battledress op een tornooi in Wimbledon.

Dus die meiden dragen het om op te vallen.
Zoals een Marokkaanse schreef op Maroc.nl, 'in eigen land dragen vrouwen het om niet op te vallen, wie hier een hoofddoek draagt, doet het om op te vallen.’ En gelijk heeft ze!

Want er staat in de koran niets over het bedekken van het haar, wel over het bedekken van de boezem. En tenslotte, onze boezem bedekken we toch allemaal, niet?

Het hoofddoekje is dus absoluut niet neutraal, maar eerder een identiteitskaart. Een statement, van ‘hier ben ik en doe er maar iets aan!!!’

Op de uitdagingen bleef Filip Dewinter heel kalm en vriendelijk, want uitdagen deden ze. Eentje vond zelfs dat ze zo goed Nederlands kon, zoniet nog beter dan Filip Dewinter, brabbelde ze in haar afschuwelijk Hollands taaltje.
Het is een beetje zoals de Engelsen, die ook vinden dat Schotten, Ieren, Amerikanen, Zuid-Afrikanen en Australiërs geen Engels spreken. Die meiden van halal hadden waarschijnlijk niet door dat ze in een ander land zaten, waar toevallig wel dezelfde Nederlandse taal bestaat, maar waar het toch een ietsje anders wordt uitgesproken. Wij gebruiken niet zoveel woorden doorspekt van Engelse, Duitse en als het kan, wat Franslijkende woorden om niets te zeggen. Maar de meiden van halal, aangepast als ze zijn, natuurlijk wel.

De arrogantie van die meiden was enorm. Storend zelfs. Vaak hoorde men een afkeurend gemompel in de zaal.

Een halal-meid vond het zelfs nodig om te zeggen dat ze bang was van mensen als FDW. Terwijl de agressie gewoonlijk uit hun gemeenschap komt. Je moet maar durven… Van Gogh kan er jammer genoeg niet meer over meepraten.

Hoe noemt men zoiets? FDW-foob? Is dat niet strafbaar?


13:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Illegalen waardig laten terugkeren naar het land van herkomst

passports2

Les 'Sans-Papiers'


Moeten we boos zijn op de vele illegalen die proberen Europa te bereiken? Nee, want ik denk dat, indien ik in een arm land ergens in Afrika zou zijn geboren, evengoed mijn kans zou wagen naar een land te trekken waar ze je geld en onderdak geven zonder dat je er iets moet voor doen als je asiel aanvraagt. Velen gooien hun papieren weg en zeggen dat ze uit een land komen waar hun leven in gevaar is. Anderen die naar hier komen en geen asiel aanvragen - of krijgen - leven op straat, werken hier en daar in het zwart, of gaan de criminele toer op.
Zij zijn beklagenswaardig en dat wil onze overheid maar niet inzien. Terugkeren kunnen ze niet, want daar hebben ze eerst en vooral geen geld voor en ze durven ook niet terug om de eer van de familie hoog te houden. Berooid terugkeren uit het land van melk en honing is een schande.

De schuldigen zijn dus niet diegenen die hier binnen geraken, maar wel diegenen die hen naar hier lokken door hun gulle en lakse houding tegenover illegalen.
Dat wordt in die landen van herkomst verder verteld en lokt dan weer opnieuw mensen naar hier. België laat hen binnen en veelal blijven, zonder enige moeite te doen voor de landen van herkomst zelf. Ons land (en in feite heel Europa) denkt dat ze door het geven van veel geld aan de derde wereld de toestand in die landen verbeteren maar niets is minder waar, want net door die transferten hebben de verschillende regimes er alle belang bij om hun volk arm te houden. Anders houdt de geldstroom op. Het zou veel beter zijn om voor die mensen ginder een toekomstgericht project uit te bouwen en daarvoor mensen en de kennis naar daar te sturen. Geen blanken die uit zijn op hun bodemrijkdommen, maar mensen die hen leren zelf profijt te trekken uit wat ze hebben.

Anders is het voor asielzoekers uit moslimlanden. Behalve wanneer ze vluchten omdat ze hun geloof afzweren. Anders begrijp ik niet waarom ze absoluut naar het westen willen inplaats van naar een ander rijk moslimland zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië of Koewijt. Toch keuze genoeg? Zou het kunnen dat de sociale steun daar iets minder is dan hier?Vandaag lanceert Filip Dewinter via www.filipdewinter.be een internetfilmpje waarin illegalen worden opgeroepen om terug te keren naar hun land van herkomst. Het filmpje betreft een gesprek tussen een in Europa verblijvende illegaal en zijn vader in Kameroen. In het telefonisch gesprek probeert de jonge illegaal zijn vader wijs te maken dat hij goed gehuisvest is, een job heeft en bijstudeert terwijl uit de beelden blijkt dat hij in een portiek van een appartementsgebouw slaapt onder kartonnen dozen, op de vlucht is voor de politie en leeft van bedelen en zwartwerk.

Het filmpje werd eertijds door de Zwitserse overheid in Afrika verspreid om jonge Afrikanen te ontraden om illegaal naar Europa uit te wijken.

Met meer dan 100.000 illegalen op Vlaams grondgebied meent Filip Dewinter dat de Vlaamse regering een actief ontradingbeleid t.a.v. illegalen moet voeren.

“Het inburgeringbeleid van de Vlaamse Regering heeft weinig zin wanneer jaarlijks langs de achterdeur via tienduizenden illegalen de achterstand wordt geïmporteerd. Een goed inburgeringbeleid kan enkel slagen indien de immigratiekraan wordt dichtgedraaid. De Vlaamse Regering moet een voorbeeld nemen aan de Zwitserse overheid en een actief ontradingbeleid t.a.v. illegalen voeren”, zegt Filip Dewinter.03:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

12-03-09

Weeral een bloedbad

Scholieren sterven met de pen in de hand, schrijft de Nederlandse Volkskrant . En ‘de meeste slachtoffers waren vrouwen’.
De 17-jarige dolle schutter, Tim Kretschmer heeft gisteren in Duitsland tussen de dertien en negentien mensen koelbloedig vermoord (de nieuwsberichten verschillen nogal) en uiteindelijk ook zichzelf.

Wat is er toch aan de hand tegenwoordig?? Ieder normaal denkend mens vraagt zich af ‘waarom?’ Niemand weet het.
Waar komt tegenwoordig al dat geweld vandaan? Opgekropte frustraties in de ‘maakbare everybody must be happy’maatschappij? Gewelddadige spelletjes die ze omzetten in het werkelijke leven?

In het Nieuwsblad van vandaag kwam zelfs iemand met het illustere idee dat het lag aan het feit dat er ‘geen oorlogen’ meer waren, waar jonge mannen zich eens konden uitleven. Ja, zeg!!! Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat sommige mensen dergelijke ideeën hebben.

Deze keer ben ik het eerder eens met de strafpleiter Vermassen, sommige jongeren kunnen geen verschil maken tussen realiteit en de gewelddadige ‘games’ waarmee ze elk vrij moment, en vaak tot diep in de nacht mee bezig zijn.

Er bestaat trouwens ook een film, waarvan ik de titel ben vergeten, en die gaat over twee jongeren die na een dag en nacht gewelddadige games te hebben gespeeld, in de auto stapten en hun game voortzetten in de echte wereld. Ze reden mensen omver en schoten oude mensen en vrouwen dood. Ondertussen telden ze hun punten op…

Een tweetal jaren geleden vroeg Filip Dewinter in het parlement om die extreem gewelddadige games te verbieden, maar zoals het zo vaak gebeurt wanneer het Vlaams Belang een oplossing aanreikt, werd ook dat voorstel weggelachen.

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

11-03-09

We mogen toch een beetje lol maken terwijl we met een tientonner rijden?
Waarschijnlijk heeft iedereen ondertussen de clip met de maffe Roemeense trucker al gezien. Ik moest denken aan wat een Vlaamse trucker mij een tijd geleden vertelde. Hij zei dat hij nooit bang was geweest op de baan, zelfs niet als hij heel ver moest rijden, zoals naar Spanje of Italië, maar dat het nu, met al die Oost-Europeanen op onze wegen, een stuk onveiliger is geworden".

Geen wonder als je ziet wat die uitsteken achter het stuur. En ze vinden het dan nog normaal ook. Want in de krant staat: "Adi Breazu vindt niet dat zijn broer mensen in gevaar bracht. 'Heeft hij een ongeluk gehad? Neen. Is er iemand dood? Neen. Wat is dan het probleem? Mijn broer is overigens een goede vrachtwagenchauffeur. First class. Nog nooit een ongeluk! Mijn broer zit hier ook niet in het leger. Hij mag dus lachen als hij dat wil.' Breazu vindt alle aandacht overdreven. 'Onze papa heeft het filmpje gezien. Hij noemde het niet normaal . In de zin van grappig ,hé."
Lees het interview hier: Het Nieuwsblad

Als die gasten over onze banen willen rijden, zouden ze misschien beter eerst een West-Europese test afleggen, want die rijbewijzen van ginder zijn blijkbaar toch niet van dezelfde kwaliteit. Het ergste is dat door dat slechte rijgedrag van die Oost-Europeanen, en ik zie het regelmatig, ook Polen heeft zeer slechte truckchauffeurs, onze truckers mee een slechte naam krijgen. Nochtans zie je tegenwoordig op de twintig trucks, misschien nog één met een Belgische nummerplaat rijden.

19:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

09-03-09

Congres in Gent

20090309-morelgr

Gisteren was ons congres in Gent helemaal gewijd aan Europa. Het hoogtepunt was natuurlijk Marie-Rose Morel. Wat een moedige vrouw! Toen ze binnenkwam speelde men het liedje ‘you’ll never walk alone’.
Zowat de hele zaal kreeg een krop in de keel en Marie-Rose was duidelijk geëmotioneerd door zoveel blijken van sympathie en medeleven.

Dat maakte haar echter niet minder strijdbaar. (Lees haar speech op haar website onder de titel 'congres': KLIK HIER )

Alhoewel ze duidelijk stelde dat ze fier was op Europa en de opsomming maakte van de vele Europese beroemdheden, van geleerden, auteurs, kunstenaars, componisten tot beroemde schilders, had ze zware bedenkingen bij het instituut ‘Europa’ of wat ervan geworden is.

Een logge instelling met vet betaalde parlementairen die meestal niet aanwezig zijn en zich bemoeien met interne landelijke en pietluttige aangelegenheden inplaats van ernstig samen te werken aan een echt Verenigd Europa waar het goed is om leven, waar het veilig is en een Europa dat vooral Europees blijft.
Waar samen gewerkt wordt aan de huidige recessie en waar de grote landen de kleintjes niet in de verdrukking brengen. Waar geen Europese grondwet wordt veranderd in het Verdrag van Lissabon en de voorwaarde werd gesteld dat het ‘Verdrag’ voor de gewone man ‘onbegrijpelijk’ moest zijn, omdat ze anders zouden tegenstemmen bij een eventueel referendum. Een Europa waarbij de burgers van alle landen het recht zouden hebben op een referendum over belangrijke beslissingen en omdat ook daar geen oppositie noch kritiek worden geduld. (Zoals de huidige voorzitter Klaus al zei en de huidige EU vergeleek met de voormalige Sovjet-Unie KLIK HIER

En vooral een Europa waar geen plaats is voor een Turkije omdat Europa zal moeten betalen voor heel Anatolië waar het merendeel van de bevolking niet alleen streng islamitisch, maar ook straatarm en vaak analfabeet is. Marie-Rose vroeg zich terecht af ‘wie zal dat betalen?’

In Turkije zitten al heel wat mensen, ook heel veel Afrikaanse asielzoekers, op de toetreding tot de EU te wachten om op die manier Europa te kunnen overspoelen, stond een jaar geleden te lezen in een buitenlands tijdschrift. Maar lezen doen de Europese parlementairen blijkbaar al evenmin, anders zouden ze beseffen dat Klaus gelijk heeft en ze bezig zijn om Europa om zeep te helpen. Europa moet dringend democratischer worden en uitvoeren waarvoor ze oorspronkelijk werden opgericht. Dat is de samenwerking tussen de Europese landen bevorderen, de economische belangen van Europa verdedigen, toezien op onze vrijheid en onze veiligheid en als het kan (en het kan) een beetje minder kosten, want dat een Europese volksvertegenwoordiger met alle gemak 1 miljoen euro per jaar kan samen rapen en opzij zetten, zoals vorige week in onze kranten stond, zonder zich daarvoor al te moe te maken is niet normaal. Daar moet absoluut een einde aan komen.

Lees ook wat ik al eerder schreef over het Verdrag van Lissabon: Verdrag van Lissabon22:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Een moedige hond.

Hebben honden geen ziel volgens sommigen? Ze hebben in ieder geval een geweten en durven, in tegenstelling tot vele mensen, nog helpen. Ze zetten zelfs hun eigen leven op het spel. Beseffen ze het gevaar niet, hebben ze geen besef over ‘de dood’? Bekijk dan onderstaande clip over een hond die een andere hond redt nadat deze op een drukke baan ergens in Chili werd aangereden en midden op de baan gekwetst bleef liggen.

De andere hond die hem komt redden, pakt hem niet met de tanden bij het nekvel om hem niet nog meer te kwetsen, maar sleurt hem met de voorpoten naar de zijkant. Uiteindelijk worden ze geholpen door straatwerkers. De gekwetste hond leeft nog.


12:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

06-03-09

't Scheldt bericht: ANTI-JOODSE SLOGANS IN APPARTEMENTSBLOKKEN OP HET KIEL IN ANTWERPEN

image002image003
(foto's F.R.)


Vorige week werden in Antwerpen op verschillende plaatsen Joodse mannen aangevallen met een ijzeren staaf of stok. Een van de vier slachtoffers liep een dubbele armbreuk op en is een tijd werkonbekaam.
De slachtoffers en getuigen beschreven de verdachte als een jongeman van 18 à 22 jaar met kort donker haar. Hij is mager en ongeveer 1,70 meter groot. Op de bewuste avond droeg hij een lichtblauwe vest en witte sportschoenen. Volgens de getuigen sprak hij een vreemde taal, maar het is niet duidelijk welke. Volgens één slachtoffer sprak hij Arabisch, maar anderen spreken over Pools. In ieder geval is de ‘antisemitische toon gezet’ door links en houden de pro-Palestijntjes zich niet meer in.

’t Scheldt schrijft vandaag dat er anti-joodse slogans op de muren van appartementsblokken op ’t Kiel werden geklad, en dat de bewoners van appartementen aan de hoek van de Jan Davidslei op het Kiel zeer verontwaardigd en verontrust zijn want het zijn zuiver racistische slogans.
Maar, vraagt ’t Scheldt zich af, trekt de Antwerpse burgemeester, “’de grootste ploert in de Belgische politiek' (Knack) zich daar iets van aan?

Blijkbaar niet! En het CGKR al evenmin… Herbeleven we terug de jaren ’30 met de nieuwe nazi’s in Europa?

22:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Fatimah, de eerste dochter van de profeet

Fatimah was de dochter van de profeet Mohammed en zijn eerste vrouw Khadija (ook soms Chadidja geschreven). Zij was de dochter van een rijke koopman en na zijn dood nam ze de zaak over en trouwde met de veel jongere Mohammed. Chadidja was ook de eerste moslim.

Fatimah bleef bij haar vader ondanks alle problemen die hij had in Mekka en verhuisde mee naar Medina, waar ze trouwde met Ali ibn Abi Talib, de neef van Mohammed en was moeder voor zijn vier kinderen. Fatimah stierf echter enkele maanden na de dood van haar vader en werd begraven in Jannat al-Baqi in de stad Medina, maar de juiste locatie van haar begraafplaats is onbekend. Direct na de dood van Mohammed werd er een vergadering van vooraanstaande moslims belegd. 'Alí was weg die dag. Bij meerderheid van stemmen werd 'Abu Bakr, een vriend en vertrouweling van de profeet Mohammed, gekozen als eerste kalief en opvolger van Mohammed. De Shi'ieten beweren, dat Mohammed tijdens Zijn leven meermaals gezegd zou hebben dat 'Alí (en daarna diens nakomelingen) Hem zou moeten opvolgen, en erkennen de lijn van gekozen opvolgers (Kaliefen) niet.

De Shi’ieten geloven echter dat Fatimah een gewelddadige dood stierf, terwijl ze Ali verdedigde tegen de eerste Kalief.

Sindsdien zijn de moslims opgesplitst in verschillende groepen en botert het onderling ook niet altijd even goed. Sji’ieten willen liefst de meer gematigde soennieten uitroeien. Zoals in Iran, waar de safawieden (een Shiitische sekte) duizenden soennitische geleerden op de meest afschuwelijke wijze hebben vermoord met boormachines. Ze boren gaten over heel hun lichaam tot ze uiteindelijk op een gruwelijke manier sterven.

En hoe wordt die haat over de dood van Fatimah, de dochter van de profeet in de stand gehouden?

Kijk hier:
Daarom is het ook een verademing dat in andere delen van de moslimwereld, meer bepaald in Bahrein, een gematigde en pro-westerse toon klinkt.

Bahrein bestaat uit een groep van drieëndertig eilanden in de Perzische Golf, onderling verbonden door een netwerk van bruggen. Er is ook een brugverbinding met Saoedi-Arabië: de Koning Fahd Causeway.

De naam Bahrein betekent letterlijk twee zeeën in het Arabisch. Bahrein werd op 16 december 1971 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.

Luister naar wat de intellectueel, Dhiyaa Al-Musawi te zeggen heeft over de 'achterlijkheid in de islamitische wereld.

(Bedankt Wannes!)

21:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

05-03-09

Palestijnen spelen met westerse emoties

symbols4

De Palestijnen hebben van Europa 44 miljoen (plus nog eens 6 miljoen dollar extra dank zij Karel De Gucht) en van de VS 900 miljoen dollar ontvangen, daarmee zijn ze de best betaalde acteurs ter wereld. De grote som geld van de VS voor de wederopbouw van Gaza werd hun toegezegd door Hillary Clinton, die zich bij een vroegere gelegenheid al eens in de traditionele 'voile' had gehuld. Of ze zich nu weer bij haar bezoek aan Gaza traditioneel heeft gekleed is onbekend.
Alles bij elkaar krijgen ze van 75 donorlanden niet minder dan 4,481 miljard dollar... er bestaat geen betere reden om steeds weer een nieuwe oorlog met Israël uit te lokken.


43369887


4830 Haar echtgenoot zagen ze er destijds minder graag komen.


Tijdens de periode van Arafat gebeurde net hetzelfde. Waarom zou hij vrede hebben gewild als oorlog voeren tegen Israël hem veel meer geld opbracht? Hij is er rijker van geworden dan de koningin van Nederland. Een groot deel van de gewone bevolking is echter het slachtoffer. Niet van de Israëli’s, maar van de vele op macht beluste terroristische groeperingen die onderling met elkaar vechten voor de heerschappij en het vele geld uit het Westen. En gedurig Israël aanvallen in de hoop op een tegenactie.
qassam

Na de korte Israëlische interventie heeft Hamas alweer 120 raketten afgevuurd op Israël en wordt er zoals altijd, alweer druk gewerkt aan diverse scenario’s om de Israëli’s als de booswichten voor te stellen. (Bekijk film onderaan)dip_0182_art


Ik dacht eraan toen ik vandaag in de krant las, dat de twaalfjarige Mohammed al-Dura die in 2000 samen met zijn vader Jamal beschutting zocht achter een olievat, nog in leven zou zijn. Eerder werd al bewezen door een Duitse televisiejournaliste, dat heel die zaak geënsceneerd werd en enkele jaren later gaf de Palestijnse cameraman Talal Abu Rahma die werkt voor het Franse TV station France-2 toe (het zijn altijd Arabische journalisten die men voor de Westerse pers naar ginder stuurt), dat ze wisten dat er iets stond te gebeuren, want dat de pers van over de hele wereld al heel vroeg op die plaats aanwezig was. Er werd eveneens bewezen dat de Israëli’s onmogelijk vanuit hun positie de jongen hadden kunnen raken. In latere interviews met de moeder bleek ze elke keer veel geld te vragen voor een gesprek en gaf ze toe dat ze haar leven lang verzorgd zou worden als moeder van een martelaar. Ze trok dan ook de hele Arabische wereld rond en werd in een mum van tijd een beroemdheid.

Nu blijkt het bedrog nog groter te zijn. De jongen werd niet doodgeschoten door Israëlische soldaten zoals werd bewezen, maar blijkbaar evenmin door Palestijnen. Hij leeft nog, staat vandaag in het Nieuwsblad.

De Palestijnen zijn meesters in het bespelen van de Westerse emoties. Ze weten als geen ander dat ze er elke keer kinderen moeten bij sleuren. Liefst dode kinderen, want daar zijn wij in het Westen heel gevoelig aan.

media_bias_anti_israel_cove

Treurende moeders worden opgetrommeld om hun verhaal te doen en gevechten waarbij geen enkele Israëli aan te pas komt wordt voor de camera uitgevochten. Ze beschikken over een regisseur en een schminkster, kortom Pallywood (BEKIJK DE FILM) op z’n best.join_hr_160x270Een Israëlische politieman die een gewonde Israëlische man ter hulp snelt nadat hij door Palestijnen was aangevallen, werd afgebeeld als 'Palestijnse gewonde die door diezelfde politieman werd afgetuigd.

591232


49


De Palestijnse kindsoldaten laten ze u liever niet zien.

4045Ze gooien toch maar met steentjes?


53


6465


Ook Israël treurt en ook om hun dode kinderen.
jerusalem_9-3_zoom_002

ICT_Hamas_childarab_nazis_coverbertjl2


Maar liefhebbers van Arafatsjaaltjes zijn toch zo lief nietwaar? Kijk... ze brengen zelfs dezelfde groet!!!

16:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Recht uit de buik

Ongelooflijk goed!

12:07 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

One Law for All

Hoe ze er op komen om mij uit te nodigen mee te doen aan een betoging in Londen weet ik niet, maar vandaag kreeg ik onderstaande mail van Maryam Namazie die, als moslim, opkomt tegen de invoering van de sharia in Engeland en de mail begon als volgt;


" Hello,
"March 7 is around the corner. We are looking forward to seeing many of you at the anti-racist London rally against Sharia and religious-based laws in Britain and elsewhere and in defence of citizenship and universal rights in Trafalgar Square from 330-430pm. You can find posters that have been prepared for the rally by Dan Simon and Reza Moradi on our website. Please feel free to download them and bring them along to the rally to ensure that there are enough placards for everyone. At 4:30pm we will begin our march to Red Lion Square and then join a public meeting at Conway Hall from 6:00-8:00pm. We will be registering people for the public meeting at Conway Hall, 25 Red Lion Square WC1R 4RL from 5:00pm. From 5:30pm onwards, there will be live music by Raised Voices, pastries and refreshments. The entry fee to the public meeting is £5, including refreshments but we won’t turn anyone away. If you plan on coming, try and send in your booking form before the event (by March 6) so that we can reserve a place for you.

We now have over 9,700 signatories to our petition. Please sign up to it if you haven’t already and tell others about it too. For more background on One Law for All, the nature of Sharia councils and tribunals and on whether it is Islamophobic to oppose Sharia law, see the latest interview with Maryam Namazie and Bahram Soroush on Fariborz Pooya’s Secular TV [...]


http://www.onelawforall.org.uk

De dreiging van de Sharia in Engeland brengt zelfs moslims op de been die vinden dat er in de Britse wet genoeg staat om een goede moslim te kunnen zijn en ze vinden uiteindelijk zelf ook dat de fanatiekelingen onverdraagzame racisten zijn.

De bijgaande filmpjes zijn interessant en als je ziet dat een stomme pastoor het nodig vindt zich dan nog eens te verontschuldigen voor de kruisvaarders tegenover de meest fanatieke moslim, dan gaan je haren rechtop staan. Hij vergeet wel dat de eerste kruistocht maar pas in 1096 plaatvond en de gruwelijke moslimveroveringen en bekeringen al bezig waren vanaf 611. Als je die Engelse PC dhimmys bezig hoort dan begrijp je meteen waarom fanatieke moslims ervan profiteren en overtuigd zijn dat ze de sharia zonder probleem kunnen invoeren in Engeland.

Het Britse linkse en slaafse dhimmygedrag nodigt daar gewoon toe uit. Waar is verdomme hun fierheid van vroeger gebleven? Waar zijn de mensen zoals the Iron Lady, Churchill en ja, ook mijn grootouders? Zij draaien zich om in hun graf, denk ik.

Deel I
Deel II

02:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

04-03-09

Vlaanderen stemt!

Stemt u recht of links of weet u het nog niet goed?

Links 22% [ 208 ]
Rechts 73% [ 695 ]
Onbeslist 5% [ 44 ]

KLIK HIER OM TE STEMMEN

19:53 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Antiracismeconferantie in Génève

06_02_05_RighttoBlaspheme-X

Nederland dreigt nu ook met een boycot van de antiracismeconferentie die van 20 tot 25 april in Génève wordt gehouden en is de opvolger van de beschamende conferentie die in 2001 in Durban (Zuid-Afrika) plaatsvond.


"In de grote demonstratie in Durban op 1 september, georganiseerd door Sangoco, ANC en Cosatu werden veel spandoeken met slogans meegedragen waarvan de prominentste Antisemitisch waren, o.a.: 'Kill all Jews' en ' The good things Hitler did'. Deze demo eindigde vreemd genoeg bij de Durban Jewish Club, welke door de Zuid-Afrikaanse politie afgeschermd werd met pantserwagens en oproerpolitie nadat het gebouw al eerder geëvacueerd moest worden. Een beschamende gebeurtenis. Een grote demonstratie tijdens de Wereld Conferentie tegen racisme eindigt als een Antisemitische mars waar de Nazi's trots op hadden kunnen zijn.

Tijdens al deze ' incidenten' zwegen de organisatoren van het NGO Forum (Sangoco - De South African NGO Coalition en de ISC - International Steering Committee).
Noch zij, noch de Zuid-Afrikaanse autoriteiten grepen in.

Dat Antisemitisme in Zuid-Afrika een groot probleem is geworden was ons bekend, het wordt door de nieuwe regering van de voormalige Apartheidsstaat echter angstvallig verzwegen.

Het NGO forum werd officieel geopend door Mercia Andrews, voorzitter van Sangoco. Dit deed zij gekleed in de traditionele Khefiyah, haar vuist in de lucht 'Free Palestine' roepend. Hiermee was de toon gezet. Joden werden gediscrimineerd, het zwijgen opgelegd, bijeenkomsten over Antisemitisme en revisionisme werden verstoord en overgenomen door Palestijnse NGO's en aanhangers. Hen die hiertegen protesteerden werden uitgemaakt voor 'Zionist pigs lovers' en 'Jew lovers'. De meeste NGO's waren of totaal geïntimideerd of gingen openlijk akkoord met de gang van zaken."

Citaat: (Ronald Eissens, Directeur Stichting Magenta, Meldpunt Discriminatie Internet, aanwezig in Durban als reporter van het Internet Center Anti Racism Europe (ICARE), in de Volkskrant van 25 sept.2001.)180px-Muammar_al-Gaddafi-09122003Voordien hadden Israël, de Verenigde Staten en Canada ook al laten weten dat ze niet zouden deelnemen aan de conferentie die deze keer zal worden voorgezeten door Khadaffi van Libië en Cuba als vice-voorzitter.

"We willen alleen meedoen aan conferenties die racisme bestrijden, niet aan conferenties die racisme en intolerantie propageren", zei de Canadese minister voor multiculturele zaken Jason Kenney.

(Toen de vijf regionale groepen van de VN vorig jaar elk vier landen naar voren mochten schuiven, waarvan één van de twintig voorzitter moest worden koos de Afrikaanse groep Libië. De westerse groep die geleid werd door Groot-Brittannië, kwam niet met een tegenkandidaat maar steunde de Libische leiding. Als tweede kandidaat schoven ze Turkije naar voren inplaats van Armenië die zich ook kandidaat had gesteld, en ze kozen al helemaal niet iemand uit de eigen groep, waaronder ook België, Griekenland en Kroatië zaten. Armenië trok zich dan kort daarop terug.

Britse diplomaten vertelden collega’s dat ze „prima contacten hebben met Libië en dat er geen reden is Libië het voorzitterschap te betwisten”, maar op dat moment was Engeland aan het onderhandelen met khadaffi over de vrijlating van de 19 Bulgaarse verpleegsters en een Palestijnse arts die in Tripoli ter dood waren veroordeeld vanwege aidsbesmetting in een ziekenhuis.

Engeland … het eerste kalifaat in Europa, sloot een deal met de Libische leider. Zo democratisch gaat dat bij die ‘antiracisten’.‘We kunnen geen tekst accepteren die religie boven het individu stelt, discriminatie op basis van seksuele voorkeur goedkeurt, antisemitisme toestaat en Israël als enige land in de beklaagdenbank zet’, zei de Nederlandse minister Verhagen vorige week in Génève tijdens een toespraak voor de Raad voor de Mensenrechten.”

“We zullen er alles aan doen om de tekst alsnog te wijzigen, maar dit is een duidelijke grens voor Nederland’, lichtte Verhagen na zijn toespraak toe. ‘We laten ons niet misbruiken voor een propagandacircus van landen die zelf een slechte naam hebben op het gebied van de mensenrechten.” “Ik begrijp waarom sommige landen hebben besloten de conferentie te boycotten’, zei minister Verhagen ook nog. “Het is ongehoord om in een document tegen racisme, zulke racistische taal te gebruiken.”

De afgelopen dagen heeft de Nederlandse minister in Genève en op de Gaza donorconferentie in Sharm el-Sheikh contact gehad met collega’s om te peilen of er nog iets aan de verklaring veranderd kan worden. Maar met de overwegend Arabische VN-deelnemers bestaat daar niet veel hoop op. Verhagen realiseert zich dat en zei, “In principe is het mogelijk. Ik heb er zelf een zwaar hoofd in, maar ik wil niet weglopen. We hebben nog anderhalve maand te gaan, en het besluit om definitief weg te blijven zal niet licht worden genomen, maar de bereidheid moet van twee kanten komen. ,,We willen alle kansen aangrijpen om racisme en discriminatie tegen te gaan, maar we lenen ons niet voor een propagandacircus. Ik doe niet mee aan antisemitisme'', aldus Verhagen.

De VS, Canada, Nederland en Israël willen dat de conferentie de antisemitische teksten weglaten, maar volgens een Amerikaanse diplomaat zal dat toch gebeuren. De democratische westerse deelnemers willen onder meer ook spreken over het uitmoorden van de zwarte bevolking in de Soedan door de Arabische Janjaweed.

Maar de ‘plaasmoorde’ op de blanke boeren in Zuid-Afrika, de moorden op de blanken in Zimbabwe en de misdaden tegen de eigen zwarte bevolking door Mugabe, het verdwijnen van christenen in Turkije, de moorden en verminkingen in het Noorden van Oeganda door het Oegandese Verzetsleger van de Heer, de moorden in Congo, mensenrechten in China, de verkrachtingen van vrouwen, de kindsoldaten, zwarte slavenkinderen in Jemen en andere landen op het Arabische schiereiland, clitoridectomie, de Kopten in Egypte en discriminatie van de duizenden kastenlozen in India, onderdrukking van minderheden in Iran ….en zo kan ik nog wel even doorgaan…staan evenmin op de agenda van de conferentie.

islam-jesus-is-the-slave


Wat er wel opstaat?

Antisemitische uitlatingen, ‘zionisten zijn racisten’ en het niet te onderschatten strafbaar maken van godslastering. Dus wie nog eens stevig wil vloeken, moet het nu nog doen. En wie nog iets te zeggen heeft over Allah en de Koran, …ach ja, mag dat nu ook al niet!


Lees ook Libische leider Khaddafi valt Obama aan over Israël


Khaddafi: Europa en de Verenigde Staten moeten zich bekeren tot de islam of de oorlog verklaren aan de moslims.

17:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

01-03-09

“Inch’Allah? – de islamisering van Europa!”

inchallahMaandag 2 maart, morgen dus, stelt Filip Dewinter zijn nieuwe boek “Inch’Allah? – de islamisering van Europa!” voor.
In de Gazet van Antwerpen schreef Lex Moolenaar dat Filip Dewinter de oorlog verklaart aan de islam. De titel is niet zo gelukkig gekozen, zeker niet wanneer men weet dat de islam ons al 1500 jaar lang de oorlog verklaart en geen gelegenheid laat voorbij gaan om hun veroveringstochten, die begonnen met de profeet Mohammed in het jaar 611, verder te zetten. En het mag wel gezegd worden, soms op een even gruwelijke wijze.

Wie de boekvoorstelling wil bijwonen is morgen welkom om 20 uur in zaal La Riva, Londenstraat 52 te Antwerpen. Uiteraard wordt het boek ook daar verkocht maar het kan ook besteld worden via uitgeverij Egmont, KLIK HIER.
Dewinter licht het boek toe en nadien volgt er een receptie.

Wat Lex Moolenaar (GvA) betreft, misschien moet hij hier maar eens naar kijken:


22:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Oproep tot anthrax aanslag in de VS

Op Al Jazeera schijnt het dagelijkse kost te zijn om haatpropaganda uit te zenden. Hier wordt opgeroepen om een anthrax aanslag op de Verenigde Staten te plegen. Al Jazeera is één van de vele haatzenders die in Europa gretig worden bekeken via schotelantennes.
Een professor komt uitleggen hoe een anthrax aanslag op de VS moet gebeuren en wijdt een gebed aan broeders die een Amerikaans nucleaire electriciteitscentrale zullen bombarderen.
“Oh, ja en de man draagt natuurlijk een Arafat sjaal. Dit na de oproep van Bert Anciaux”, schreef Joods Actueel.

Bron: Joods Actueel

18:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |