01-04-09

Korpschef Baelemans komt met onveiligheidsgevoel in aanraking

dyn003_small150_186_203_jpeg_2549981_2a04f84bb7eea9c353a4149284566895


Eddy Baelemans, korpschef van de Antwerpse politie, werd overvallen, neergeslagen en zijn GSM werd gestolen.

Eddy Baelemans is echter iemand die zegt dat er geen criminaliteit is, maar alleen maar een ‘onveiligheidsgevoel’.
Gevoelens kunnen dus toch kwetsen! Want het ‘gevoel’ gaf hem een ferme lap tegen zijn kop waarna hij naar de kliniek moest voor verzorging.

11:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Thuis Een getrainde superflik die van één ongewapende overvaller slaag krijgt...Zoiets dierf ik thuis toch niet te vertellen...

Had hij nu geen verhaaltje over een onschuldig kind kunnen verzinnen, die aangerand werd door drie ruige binken, en die hij met gevaar voor eigen leven had verjaagd? Wat een looser.

Gepost door: Wannes | 01-04-09

goede raad van "tante Kaat" geen criminaliteit , alleen maar een onveiligheidsgevoel ,zijn geen woorden van Baelemans maar van de rood groene dictatuur,bij monde van Janssens ,Groene Mie en Gennez "men moet leren leven met een staptje criminaliteit" als je niet "yes" "yes" knikt,op je knieen valt...goud, mirre en wierook schenkt aan die drie vernoemde kopstukken ,kun je dat "jobke" van korpsoverste wel vergeten.
Maar ze hebben gelijk, Antwerpen is een "zeer veilige" stad, mits inachtneming van enkele voorwaarden...
Verlaat nooit je huis bij het intreden van de duisterenis,vergrendel alles "goe" en geef je 3 bloedhonden de vrije loop...of
hang "goed zichtbaar" foto's aan de venster van Janssens , Mie Vogels of Gennez....

Neem nooit het openbaar vervoer,indien je toch gedwongen wordt koop een zware zonnenbril en een witte stok ,want als je geen pak "vet" wenst van "jongeren"...nooit in hun richting kijken want dan daag je uit !!! de andere kant opkijken ,kan ook niet,want dat is zo precies van " ik heb met jullie geen affaire...

of koop een zwarte burka,het klein speet-ogen model met extra teenverbergers en bijpassende handschoenen,oefen je "piepstemmetje" dan ziet zelfs Allah het verschil niet tussen man of vrouw..

maar dan zitten we nog met al die Oost-Europeanen die nog meer verrijking brengen en onze stad "nog" meer kleur geven......liefdevol opgenomen door onze politieke correcte "vol met naastenliefde" maatschappij..

daarvoor moeten we gewoon "wachten" tot de OCMW kassen leeg zijn en de Belgische staat failliet...tot er niets meer te rapen valt !!

zolang kon ik niet wachten daarom ben ik 10.000 km verder gaan wonen.

Gepost door: Rene | 02-04-09

chefke , hoe voelt da nu , da ge zelf het slachtoffer bent , en das nog nikse vergeleken met wat er mij is overkomen , maar laat dat dan je moeder en je kinderen overkomen , ach wa zou ik dan gelukkig zijn , nog veeeeel gelukkiger dan nu, want ach ze zijn zoooooooo lief meneer , die rot makakken, maar ik ben zeeeeeeeeeeeer geduldig , het zal een van die pollitiekers wel eens overkomen , en dan lach ik in mijn vuistje want nu zit mijn verkrachter wel in de cel , maar hij heeft een veeeeeeeeel beter leven dan ik , want hij heeft mijn leven wel meegenomen , maar hij komt terug vrij , en hij zal herbeginnen , en ikke maar hopen dat hij julie kinderen pakt, nog een mooi leven gewenst , da da

Gepost door: danielle | 02-04-09

Helga Nagel Helga Nagel, dienstchef multiculturele aangelegenheden in Frankfurt en grote migrantenvriend, werd dinsdagavond laat op straat overvallen en van haar handtas beroofd door 5 'jongeren' met zuiders voorkomen. Ze werd naar de kliniek gebracht met een gebroken jukbeen.

Gepost door: Wannes | 02-04-09

Angela van Hulten Het zijn enkel bekenden die in het nieuws komen, voor de anderen is het enkel maar een onveiligheidsgevoel.

Gepost door: Stradi | 03-04-09

Hoeveel studies moeten er nog het daglicht zien vooraleer het pocoregime ingrijpt. Deze stelt het duidelijk, terug naar hun thuisland.

Gepost door: Stradi | 03-04-09

Danielle... Ik begrijp je ,maar wens niet de onschuldigen toe wat jou is overkomen,dat is te verschrikkelijk,..behalve dan de verantwoordelijken,vooral de rode en gifgroene beleid-uitstippelaars van "maatschappelijk afval lovers" ,die dat allemaal mogelijk hebben gemaakt,een samenleving aan de rand van de afgrond. Ik zie de rode en groene aanhangers ook als slachtoffers, het spijtige is vooraleer deze hun ogen openen moeten ze eerst worden dichtgeslagen.
Inderdaad "ROT" MAKAKKEN- een betere omschrijving kun je niet geven .Ik voel me als mens ver verheven boven dat soort,die zijn aan jullie ,aan mij, helemaal niet evenwaardig ,ze komen nog niet aan onze enkels. Ik wens toch op te merken dat je ze allemaal niet over dezelfde kam moogt scheren.Ik heb tijdens mijn loopbaan als politie-inspecteur ook "tofOtonen" leren kennen...Goede Marokkanen ,mensen die ik beschouw als mijn gelijken,die van hun leven het beste willen maken,die niemand lastig vallen ..spijtig genoeg betreft het een minderheid ,die zich stillekens op de achtergrond houden uit vrees voor wraakactie's van hun eigen randfiguren ,ook zij zijn slachtoffer van die politiek correcte-troep...Nu nog Janssens een "goe pak vet" dan kan hij met zijne Baelemans ,als ervarings-deskundigen misschien toch eens overwegen ,daadwerkelijk iets te doen aan de tijdbom waarop wij leven

Gepost door: Rene | 03-04-09

René Daarin moet ik je volledig gelijk geven. Was 5 jaar manager van 3 ateliers in het Brusselse tegelijkertijd. Was een samenraapsel van autochtonen en allochtonen van allerlei pluimage. Mensen, die volledig geïntegreerd waren (en ook diegenen die als eerste vrijwilliger voor overuren en werk in het weekend). Vermits ik mijn ateliers NOOIT alleen liet tijdens de weekends had ik regelmatig de mogelijkheid om met die mensen te praten en heb daarbij ervaren dat zelfs veel van de werkwilligen met hun eigen familie en/of gezin volledig overhoop lagen omwille van de werkwilligheid. Men zegt steeds "onder alle koren is kaf", men zou ook kunnen zeggen dat onder het resterende kaf nog koren zit.

Gepost door: Bob D, Carnac | 03-04-09

Zeker Er zijn zeker goede allochtonen; het probleem is hun kinderen. Vele terroristen en radicalen hebben geintegreerde en succesvolle ouders.

Gepost door: Wannes | 03-04-09

Je moet mensen aanmoedigen... Voor europa zijn de boeven slachtoffer van het westerse rechtstelsel.
In Turkije beland je gewoon in een vergeetput, hier levert het nog op.

Gepost door: Stradi | 04-04-09

Tofotonen, dat vind ik een prima woord, Rene!! Want die zijn er inderdaad. En het zijn ook diegenen die ons stilletjes, wanneer niemand het ziet, komen vertellen dat het Vlaams Belang gelijk heeft en we er verder moeten op hameren tot er geluisterd wordt.

Mijn allereerste bijdrage op deze blog gaat ook over dit probleem. Het is geleden van 2006 dat ik dit toen schreef, maar het is nog altijd actueel. (Zie link)

Gepost door: Janice | 04-04-09

De commentaren zijn gesloten.