04-04-09

De Verenigde Staten of bij ons, overal dezelfde problemen.

Bekijk onderstaande clips en luister heel aandachtig. Dezelfde problemen stellen zich inderdaad in heel de westerse wereld, alleen de bedragen liggen enigszins anders.

Wij betalen 52% aan belastingen en taksen, de Amerikanen plus minus 17%, maar wij betalen veel hogere bedragen aan de hier verblijvende werkloze vreemdelingen en illegalen dan zij ginder doen. Wat hij verder zegt, is net zo goed van toepassing bij ons als in de VS. Ook zij betalen voor volksvertegenwoordigers die het volk niet vertegenwoordigen en ook daar neemt men een laffe houding aan wanneer het erop aankomt de eigen taal en cultuur te verdedigen.

Moeten we daar zoveel belastingen voor betalen? Nee, 'no taxation without representation'!! Met andere woorden 'voor iets - hoort iets!!

< BR>

14:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Speech Een welbespraakt man. Vergelijk dat even met wat hier afgelezen wordt in de parlementen, de dames op kop. Daar ook illegale immigratie, onschuldiger als hier, omdat ze geen verborgen agenda hebbn, maar toch. Iedere latino doet het gemiddelde IQ een heel klein beetje dalen. En dan die eis voor spaans als tweede taal: te gek voor woorden dat daar één amerikaan aan meewerkt. Linksigheid en verwijving zijn de oorzaak. Ik zou dat simpel oplossen: iedere would be immigrant eerst 2 jaar dienen in het leger, uitsluitend in oorlogszone en in het engels.

Gepost door: Wannes | 04-04-09

Snel Ik mis hier wel een linkse rat of een moslim(a) om wat te schelden. Ze zijn steeds zo snel weer weg?

Gepost door: Wannes | 04-04-09

kampioenen van "den betere wereld" waar zitten jullie ? Ik mis ze feitelijk ook ,de groene giftkikkers, de rode smartlappen en hun bepamperde beschermelingen maar ze zijn inderdaad snel weer weg,spijtig want ze betekenen puur entertainment.Ze zijn helemaal niet in staat om een deftige discussie te voeren en doen de meest onwaarschijnlijke uitspraken ,bv elke cultuur is evenwaardig..ze zijn diep verontwaardig als wij bv voorstellen dat gedrochten zoals "de kleine piraat" verkrachters ,moordenaars enz als ze worden opgepakt cito-presto met hun curiculum vitea (of zoiets), terug vanwaar of "eens"gekomen.dat mag niet, dat is verwerpelijk ,onmenselijk, fascime ,allemaal de schuld van de maatschappij....inderdaad ze hebben gelijk !! de schuld van de rood groene maatschappij...plezant als ge moet lezen dat wij gedwongen solidair moeten zijn met illegalen en de hele import...zojuist gelezen dat een Turk 15.000 Euro kreeg toegewezen omdat hij enkele jaartjes geleden als drugdealer werd opgepakt en een paar kletsen rond de oren kreeg...De arme zelfstandige dealer kreeg geen gehoor bij het Belgisch gerecht maar ging hogerop met wat klachten over hoofdpijn.De Belgische staat werd veroordeeld en moet schadevergoeding betalen aan de gekletste Turk... mooie bijverdienste voor onze bruine broeders, Bart Debie kan erover meespreken

Gepost door: Rene | 05-04-09

Riolen Men zegt vaak: in Europa komen vanonder elke steen moslims gekropen. Daar komen nu de riolen bij, vermits er in Rome niet minder dan 25 uit tevoorschijn kropen.

Die Afghanen hebben het nochtans nergens beter dan thuis, dank zij de nieuwe talibanwetten op het huwelijksleven: min om de 4 dagen sex is afdwingbaar, gewassen of niet, tenzij de man 'op reis' is (new speak voor djihad)

Gepost door: Wannes | 05-04-09

Solana Solana, zoals zijn baas Barosso een dieprode socialist vh iberische schiereiland, heeft zich in een duits weekblad nog eens duidelijk uitgesproken voor toetreding van turkije. Hij ziet 'niets wat de toetreding nog in de weg zou kunnen staan'. De amerikanen ook niet, getuige het onbeschoft gedrag van Obama gisteren in eu-realistisch Tsjechie.

Gepost door: Wannes | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.