05-04-09

Ik kan het niet laten, er staat teveel op het spel. Ik doe mee aan de volgende verkiezingen.

Binnen enkele maanden is het weer zover. In juni mogen we weer met z’n allen naar de stembus. Deze keer mogen we onze volksvertegenwoordigers kiezen voor zowel het Vlaams parlement als Europa en mag u zelfs meer dan één kandidaat, zelfs alle kandidaten uw stem geven, als het maar binnen dezelfde lijst blijft en u geen bolleke bovenaan inkleurt.

Zal er veel veranderen? Niet zolang men dezelfde tactiek toepast zoals sommige Afrikaanse despoten, genre Mugabe.
De oppositie uitschakelen, vervolgen en via een schijnproces, waarvan Verhofstadt al op voorhand de uitslag wist, te laten veroordelen door een bevriende Franstalige rechter en hen daarbovenop nog eens in een cordon sanitaire leggen.

Nu zoeken ze nog een manier om LDD te kelderen, maar omdat ze tenslotte niet iedereen in een schutkring kunnen plaatsen, beperken ze zich tot ‘hem belachelijk’ maken in de hoop er zelf beter uit te komen.

Bart De Wever kreeg net dezelfde scheldwoorden naar zijn kop gegooid als het Vlaams Belang.
Want wie pro Vlaamse onafhankelijkheid is of kiest voor een confederaal model of zelfs maar een Vlaanderen met eigen bevoegdheden, is voor de Franstalige monarchisten, de racisten van het FDF, de PS, CdH en de overwegend linkse belgicisten in Vlaanderen, een nazi, een fascist, een bruinhemd en een racist .

Op die manier brachten onze opponenten een enorm slecht, maar onterecht, imago van Vlaanderen naar de buitenwereld om vervolgens verbaasd en verbolgen te reageren op wat er in het buitenland, geïnspireerd door de Waalse pers, over Vlaanderen werd geschreven.

Amper een week geleden ging Verhofstadt verkondigen dat het ‘nationalisme al zoveel leed aan de mensheid had berokkend’!
Eigenaardig genoeg zijn het dat soort mensen die dan wel de gewelddadige ETA, de IRA en idioten van Chavez tot Mugabe steunen en zich in naam van het ‘Belgische Volk’ gaan verontschuldigen voor de genocide in Rwanda bij de oorlogsmisdadiger Kagame.

Want links nationalisme is natuurlijk wel goed, zelfs belgicistisch nationalisme is goed, alleen Vlaams nationalisme is slecht en daarom zijn ze nazi’s en eigenen de weldenkende politiek correcte partijen zich het recht toe om een kwart van de Vlaamse kiezers te negeren.

Toch simpel, niet?
In een ander land was er al lang een burgeroorlog ontstaan. Dit bewijst nog maar eens wat voor een braaf en onderdanig volk wij zijn.

Je zou dan toch op z’n minst mogen denken dat andere rebelse politici zoals Dedecker en Bart De Wever enige sympathie voor zowel elkaar, als het Vlaams Belang kunnen opbrengen, tenslotte streven we toch hetzelfde doel na. Maar die gevoelens van samenhorigheid ter rechter zijde is enkel merkbaar bij het ‘voetvolk’.
Dedecker en De Wever kunnen het namelijk evenmin nalaten om zich beter voor te doen dan de kopstukken van het Vlaams Belang om dezelfde reden dat de VLD, S.pa en ook CD&V dan weer op ‘hun’ beurt op ‘hun’ kap zitten… ‘in de hoop er dan zelf beter uit te komen in de ogen van het Vlaamse publiek’.

Ondertussen gaat onze welvaart achteruit, wordt de werkloosheid groter, stevent onze economie af naar de afgrond en betalen de ‘hard werkende Vlamingen’ zich blauw aan belastingen in de wetenschap dat er voor hen geen pensioen meer zal zijn, omdat ons land meent de verzorgingsstaat voor de rest van de wereld en de eigen anarchistische onderlaag van onze bevolking te moeten spelen.

De anarchisten, krakers en al het tuig dat we konden bewonderen in Londen in hun betoging tegen het kapitalisme en de bourgeoisie spuwen op de kleine rechtse burgers. Op de burgers die ze zo verafschuwen maar aan wie we onze welvaart te danken hebben. De kleine burgers waarvan ze wel willen profiteren via de belastingen die ze ontvangen onder de vorm van allerlei steun en toelagen die de smerige en hard werkende kleinburgerlijke kapitalisten moeten afdragen om die anarchistische parasieten te kunnen laten betogen tegen een systeem waar zij de enige vruchten van plukken.

Ach ja, dit alles om maar te zeggen dat ik mee doe aan de volgende verkiezingen. Ik heb al eerder gemerkt dat het antifascistisch front zich zorgen maakte omdat ik mij niet meer verkiesbaar wou stellen, bij deze wil ik ze gerust stellen. Ik heb mij laten overhalen.. Ik sta op de 11de plaats voor het Vlaams Belang in de provincie Antwerpen. Ze kunnen dus op mij stemmen…maar uiteraard reken ik veel meer op de stemmen van de moegetergde Vlamingen. Vlamingen die zich verzetten tegen het huidige beleid en er voor gaan tot de laatste snik. Gewoon…omdat we niet mogen opgeven!!!

16:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waar? Waar vind ik die kieslijst? Niet op de nationale webstek blijkbaar?!

Gepost door: Wannes | 05-04-09

Rasmussen En de Deense premier Rasmussen wordt opgevolgd door ...Rasmussen. Geen familie echter, zoals bij ons gebruikelijk. De nieuwe natobaas heeft zijn job duur moeten betalen: een turk als plaatsvervanger en de tomeloze inzet van Obama voor eu-toetreding. Kan het nog mooier?

Waarom Turkije niet als 51e staat bij de US? Hawai en Alaska grenzen ook niet aan het moederland.

Gepost door: Wannes | 05-04-09

De kieslijsten werden inderdaad nog niet gepubliceerd.
Ik heb het er in de tekst bijgezet.
Lijst 7 - Vlaams Belang uiteraard. (Het origineel is nog altijd beter dan namaak).
Ik kom op de lijst van de provincie Antwerpen.

Die Turken, vooral Erdogan, ging ons hier in Europa al eens de wet voorschrijven. De Deense premier zou zich volgens hem alsnog moeten verontschuldigen voor de spotprenten. Maar goed dat ze zich daar niet laten doen.
De huidige voorzitter uit Tsjechië in de EU lijkt mij ook oke.

De VS zou inderdaad beter Turkije als 51ste staat erbij nemen, dan zijn wij er van af.

Gepost door: Janice | 05-04-09

Vraagje Janice vraagje langs deze weg Janice, omdat ik geen reactie krijg op mijn mail. Is uw e-mailadres veranderd?

Gepost door: Stradi | 06-04-09

Nee, maar ik sta een beetje achter... Ik ben ze vandaag allemaal aan het lezen. 132 mails

Gepost door: Janice | 06-04-09

succes gewenst Janice.

Gepost door: jos | 06-04-09

Bedankt Jos.

Gepost door: Janice | 07-04-09

Uiteraard mag je op mijn stem rekenen.

Gepost door: Antichrist | 07-04-09

Communisten En Van Rompuy's zus op de lijst vd communisten, hahahaha! 'Same name, different game' noemt de premier dat. Zou hij dat ook gezegd hebben als ze op de vb-lijst had gestaan? Wat een bekrompen familiezaak, heel die belgische politiek.

Gepost door: Wannes | 09-04-09

Vrouwen linkser Het doet me veel genoegen dat de KUL-studie mijn mening bevestigt, nl dat vrouwen linkser stemmen als mannen. Als ik met familie of kennissen dicussieer weet ik al genoeg. Daar komt nog bij dat 90% vd reacties in kranten, forums en blogs rechts zijn, maar dat slechts 30% op een 'rechtse' partij gaat stemmen. Ik heb dat hier al uitgelegd dat dat komt omdat vrouwen zo goed als afwezig zijn in politieke reacties op het internet (glazen plafond). Janice is de grote uitzondering.

Allez, de KUL is dan toch voor iets goed.

Bij nader inzicht zou dat 'Moeder Theresa- stemgedrag' de reden kunnen zijn waarom vrouwen tot voor kort niet mochten stemmen. Immers, door hun 'allles moet kunnen' houding kunnen zij een land in moeilijkheden brengen, met oorlog tot gevolg. En wie moest die dan gaan uitvechten? Niet de vrouwen, dat staat vast. Nu trouwens nog altijd niet, want, alhoewel er bv veel vrouwelijke militairen in Irak rondlopen, worden die vooral ingezet in de keuken en voor het opmaken vd bedden. Immers, van alle gesneuvelden zijn slechts ...2.5% vrouwen. Ik heb trouwens ook nog nooit een vrouwelijke soldaat gezien op de tv-beelden vd laatste 8 jaar.

Gepost door: Wannes | 10-04-09

Jammer genoeg moet ik toegeven dat het waar is. Alhoewel er in onze partij veel vrouwen zijn, en die dames zeer goed op de hoogte zijn van politiek, zijn ze blijkbaar stuk voor stuk uitzonderingen.

Als ik hoor wat de vrouwen van bv. Groen! belangrijk vinden dan gaan mijn haren rechtop staan. Geen enkel thema dat zij aanbrengen is nieuw. Elke partij is voor natuur, goede fietspaden en een gezond leefmilieu, maar in tegenstelling tot Groen! is onze partij realistisch en zal ze de bevolking niet met het vermanende vingertje beschuldigen van dingen die ze zelf niet naleven, zoals bv. het promoten van "stappers - trappers en openbaar vervoer in de stad" om daarna met een spliksplinternieuwe BMW naar huis te sjeesen. Of achter het rookverbod staan, maar zelf de grootste groep rokers in het parlement te hebben.
Groen! is een partij van verbieden en de bevolking irrationele wetten voorschrijven zoals bv. de zonevreemde bewoners, waarvan de meerderheid van de bevolking nog steeds niet weet waarover het gaat en van de veronderstelling uitgaat dat het om illegale woningen gaat.

Niets is minder waar natuurlijk.

Een boer die stopt met zijn activiteiten, en zelfs al zijn gronden verkoopt aan een andere boer, wordt zonevreemd vanaf de dag dat hij met pensioen gaat omdat zijn huis toevallig in landbouwgebied staat. Dus niet het huis, maar de mens is zonevreemd volgens Groen!

(Nochtans willen zij toch zo graag alle vreemdelingen regulariseren? Aan het probleem dat er dan nog meer woningen moeten gebouwd worden gaan ze graag voorbij...)

Groenen zijn tegen bouwen. Maar wie een oud huis heeft gekocht (om minder nieuwbouw te creëeren) dat gelegen is in een gebied dat zij hebben verdeeld in bepaalde zones, dan werd je plots een 'zonevreemde'. Ik heb mij heel lang ingezet voor deze onrechtvaardigheid en heel wat wetten werden 'bijgeschaafd', maar een rechtszekerheid is er voor heel wat mensen - zelfs volledige dorpen - nog steeds niet. Voor de boerderij van De Croo en de villa van De Gucht (in parkgebied) is het natuurlijk al lang in orde. Een streepje verder trekken op de Gewestplannen is voor hen geen probleem natuurlijk.

Ook met de natuurgebieden die ze aankopen, doen ze niets. In een mum van tijd staat het hele gebied vol netels en worden andere waardevolle planten verdrongen.

Nog iets dat ik niet snap. Ze protesteren (terecht) tegen sommig dierenleed, maar anderzijds vinden ze abortus de normale gang van zaken.

Zij geloven rotsvast in een maakbare maatschappij, waarin iedereen met de neuzen in dezelfde richting (hun richting) moet staan, en wie zijn kop boven het maaiveld uitsteekt wordt een kopje kleiner gemaakt.

Trotski is hun voorbeeld net zoals Stalin het voorbeeld is voor de socialisten, die op hun website 'Indymedia' enkele jaren terug teder schreven over hun 'vadertje Stalin'.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar neem het maar van mij aan. Links deugt niet en ik kan het weten, want ik heb het als kind van dichtbij meegemaakt...

Gepost door: Janice | 12-04-09

DUS: Wat ik hier lees:
LINKSE mensen zijn slecht
RECHTSE mensen zijn goed
U doet dus nét hetzelfde als wat u de linkse fanatiekelingen verwijt: Iedereen over dezelfde kam scheren, veralgemenen en diaboliseren

Gepost door: | 13-04-09

Ja, ik had goede leermeesters!

Gepost door: Janice | 14-04-09

Duidelijk antwoord... Een zwaktebod.

Gepost door: | 14-04-09

30 procent!? "Qua verkiezingsresultaat wil het VB opnieuw uitkomen in de buurt van de 30 procent die ze in 2004 haalde bij de Vlaamse verkiezingen"

Leg dat eens uit?

Gepost door: Wannes | 16-04-09

Nog niets over gehoord, Wannes.

Gepost door: Janice | 17-04-09

De commentaren zijn gesloten.