05-04-09

In Kortrijk en binnenkort overal in Vlaanderen
Normaal zou je denken dat je dit enkel hoort in moslimlanden, ergens in het Midden-Oosten of Afrika. Verkeerd gedacht! Elke morgen om 6,00 uur worden de moslims opgeroepen tot het gebed via de luidsprekers op de minaretten van een moskee in Bordeaux.

Wanneer het Vlaams Belang protesteert, zoals onlangs weer in Kortrijk, tegen de komst van moskeeën in onze grootsteden, worden ze belaagd door fanatieke moslims en andere fascisten die hen met stenen, stokken en verf bekogelen. De politie in Kortrijk was bang en greep niet in. Er werd erger voorkomen door de eigen ordediensten van het Vlaams Belang en de allochtone ordediensten.

dyn006_original_468_215_pjpeg_2647339_f3b164d072e109cf58bbb6fe9bccbe60


Kortrijks gemeenteraadslid, Maarten Seynaeve is niet te spreken over het optreden van de politiediensten die weigerden om de allochtone relschoppers en stenengooiers op afstand te houden en te arresteren.

Desondanks werd de betoging tegen de inplanting van de Attakwamoskee in Kortrijk een groot succes. Een 400tal buurtbewoners stapten samen met de Vlaams Belangkopstukken Frank Vanhecke, Anke Van dermeersch, Stefaan Sintobin, Chris Verougstraete, Agnes Bruyninckx en Filip Dewinter op om te protesteren tegen de inplanting van de reuzemoskee in hun wijk.

De Attakwamoskee met een torenhoge minaret moet in de toekomst 1.200 gelovigen herbergen.

Binnenkort worden we zeer waarschijnlijk in alle grootsteden om 6,00 uur 's morgens gewekt zoals nu in Bordeaux. Op dezelfde luidruchtige manier en in een vreemde taal, en dit vijf keer per dag.

14:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Klein aantal En dan is westvlaanderen nog de provincie met veruit het kleinste aantal moslims...

Gepost door: Wannes | 05-04-09

Ze stonden er toch ongeveer met 700 man.

Gepost door: Janice | 05-04-09

Janice, was die tegenbetoging van die allochtonen wel aangevraagd en toegelaten. Indien niet klacht indienen wegens bedreigingen en het niet toepassen van de wet door de politie.

Wanneer gaat het VB eens wat meer assertief worden en het gerecht meer inschakelen ??

Gepost door: Den Amerikaan | 06-04-09

Aangezien ze hun eigen ordedienst hadden, was deze tegenbetoging waarschijnlijk wel toegelaten.
Het gerecht?? Je weet toch dat er maar twee soorten mensen zijn die je ongestraft moogt discrimineren en uitschelden? Dat zijn joden en Vlaams Belangers.
En al dienen ze beiden nog zoveel klachten in, het blijft altijd zonder enig gevolg. Er is misschien één verschil, de joden halen nog eens de pers...wij niet.

Gepost door: Janice | 07-04-09

Hoessein moslims horen doodeenvoudig niet thuis in Europa, zo simpel ligt dat voor mij.

Die knipmesbuiging gezien van Obama voor zijn (morele of financiele?) meester koning Abdullah van Saudi Arabie? Er zijn nogal wat ogen opengegaan denk ik.

Voorts doet het mij veel plezier dat velen, oa enkele CDU politiekers in Duitsland, mijn mening delen dat president Hoessein Obama Turkije maar als 51e US-staat moet inlijven als hij een 'sterk signaal' wil geven aan de moslimwereld.

Gepost door: Wannes | 07-04-09

Drieling De duitse turk Davut S (20) is een ijskoude killer. Uit eerwraak vermoordde hij zijn drielingzus Gülsüm (20) in Rees (Duitsland). Nu komt het: één dag voor zijn arrestatie ging hij naar de gemeente om de 1600 euro subsidie te innen voor de overbrenging en teraardebestelling vh lijk in Turkije. De gemeente betaalde graag zo blijkt nu, met het argument dat de doodsoorzaak niets te maken heeft met de subsidie.

Wie dacht dat ze alleen in Engeland, Zweden en Belgie knettergek geworden zijn van hitsige linksigheid, heeft het dus duidelijk verkeerd voor.

Gepost door: Wannes | 07-04-09

het probleem is niet enkel de islam in europa, dat is slechts het symptoom Pfff, in Frankrijk zijn ze banger voor de autochtone minderheden zoals de Basken, de Bretoenen of de Elzassers, dan voor de moslimimmigratie. Die laatste is véél nuttiger voor de mensen die de lakens uitdelen in Parijs en die de rest van het land evenals de oude kolonies nog steeds uitzuigen. Die moslimimmigratie brengt bovendien de Franse taal (zo krakkemikkig als dat ongeschaafd Latijns dialect ook is) als efficiënt vehikel voor mind control niet in gevaar. Het kennen van slechts één taal wordt in Frankrijk precies aangemoedigd om de controle op de informatie zo goed mogelijk te houden. De taal mag ook niet rijk zijn. Het Frans heeft een arme woordenschat en terzelfder tijd een krakkemikkige grammaticale structuur omdat die taal op het mentale niveau van debiele pedofiele koningen is gestold en vastgelegd voor de eeuwigheid, om vervolgens te worden overgedragen aan de rest van de bevolking. Je leert als "dolfijn" dat titataaltje aan en het is het enige wat je kent, met zijn onzingrammatica; vervolgens moet de autocraat natuurlijk die onpraktische taal aan de wereld opleggen. Omdat het een debiel is die die taal als huistaal had, is het ook een taal met een arme woordenschat. Elk woord heeft zo weinig mogelijk betekenissen en er zijn zo weinig mogelijk wendingen en uitdrukkingen mogelijk, want anders worden de autistische Parijse autocraten nerveus.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 12-04-09

De commentaren zijn gesloten.