12-04-09

Vrolijk Paasfeest!!!

pasen121

12:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

zijn kerkelijke feestdagen nog wel up to date heden ten dage in Europa
Hier in Thailand is het momenteel "song krang" ze vieren hun Thai "nieuwjaar" maar slim als ze zijn vieren ze die van ons ook !!

Gepost door: Rene | 12-04-09

Van het Boeddhisme is geweten dat ze elk ander geloof accepteren, zolang het maar goed is voor de mensen. Daarom verzetten ze zich ook zo hevig tegen de islam in het zuiden.

Gepost door: Janice | 12-04-09

Relikwie De Verijzenis van Christus, wie gelooft nog in die sprookjes? Zeker de clerus niet, die hebben westeuropa al lang opgegeven. We houden er toch een vrije dag aan over, een relikwie vh christendom ahw.

Gepost door: Wannes | 13-04-09

Goeie tip : Vier Pasen nog zolang het nog mag. Eén of andere islamitische geestelijke (in het westen!) heeft Pasen al veroordeeld tot een schandelijke feestdag voor achterlijken die dringend moet afgeschaft worden!

Gepost door: eurabia | 14-04-09

Grrrrrrrr !! inderdaad die Isslambammerdebam geestelijke heeft gelijk Pasen is schandelijk en inderdaad het is een feestdag voor achterlijken...en die achterlijken zijn "wij" ... leerden wij vroeger niet dat "niet" Christenen..."heidenen" waren die wij dringend moesten bekeren ,waar wachten onze "herders" op ..er is werk aan de winkel !! het zal natuurlijk niet zo eenvoudig zijn, dan wat "negerkens" ,desnoods met de zweep het enige echte geloof erin te ranselen...nu zijn ze plots "verdraagzaam" vrijheid van godsdienst heet dat ,wat ook de gevolgen mogen zijn ,bende lafaarden ,met die condoomspecialist de Paus op kop....

Gepost door: Rene | 14-04-09

Evil Easter Evil Easter

Ishtar (a pagan festival named after the ancient Assyrian goddess) which is pronounced Easter is a day that commemorated the resurrection of one of the pagan gods that was called Tammuz, who was believed to be the only begotten son of the moon-goddess and the sun-god.

Today Easter is honoured by nearly all of contemporary Christianity and is used to celebrate the resurrection of Jesus Christ. Which is something that all Muslims believe is a total fabrication as Allah (swt) tells us in the preserved Quran But Allah raised him (Jesus) up (with his body and soul) unto Himself (and he is in the heavens). And Allah is Ever All ­Powerful, All ­Wise. [EMQ 4:158]

The Easter holiday often involves a church service at sunrise, a feast which includes an Easter Ham, decorated eggs and stories about rabbits.

The questions to ask are where do all these traditions come from?

The truth is that the 40 days of Lent, Holy week, Good Friday, the Easter sunrise service, hunting for coloured eggs or eating marshmallow bunnies, hot cross buns and the Easter ham have everything to do with the ancient pagan religion of Mystery Babylon and commercialism and nothing to do with Jesus (peace be upon him). Muslims also believe that Jesus (as) will come back on earth and correct the many misguided Christians, Abu Huraira (ra) narrated that Allah's Apostle said By him in whose hands my soul is, son of Mary (Jesus) will shortly descend amongst you people (Muslims) as a just ruler and will break the cross and kill the pig and abolish the Jizya (a tax taken from non-muslims, who are in the protection of the Muslim government). then there will be abundance of money and nobody will accept charitable gifts. [Saheeh Bukhari]


Gepost door: Wannes | 14-04-09

Kill the pig... Ik heb weer net een fameus filmpje gezien.

Wat heb je vandaag op school geleerd, zeg het eens kleine Mohammed...

Gepost door: Janice | 14-04-09

Sekte Het is gewoon een sekte, meer niet. 'Borders and nations are illegal" riepen onze Linkse Ratten dit weekend bij de zoveelste manifestatie aan 127bis, dus waarom mochten de joden niet in palestina gaan wonen? Omdat ze de baas wilden spelen? Maar dat willen de moslims hier ook!

Gepost door: Wannes | 14-04-09

ze zeggen het zelf Ook filmpje gezien Janice,goed gelachen, in tegenstelling met dat van jou over kindermishandeling
Dat ze een westerse ingenieur nodig hebben om een papieren bootje te plooien wordt nu ook eens in hun taaltje duidelijk gemaakt. Heerlijk.

Gepost door: Stradi | 14-04-09

Hilarisch Mwoehahaha wat een kaakslag die video! Nu graag de commentaren vd linkse hansworsten op dit blog?

Gepost door: Wannes | 14-04-09

Af en toe hoor je wel eens een verstandige man tussen al die achterlijken.

Gepost door: Janice | 15-04-09

allee "andersdenkenden" denk eens na ! een Arabier die komt vertellen dat zijn broeders met bijpassende cultuur in feite geen "ballen waard" zijn.... en Wannes hoopt op commentaren van onze groen-rode medemens ??? komt daarbij dat Mohamedje een voorbeeld van hun "OPVOEDING"
"vermoord alle Joden" ik zie geen verschil tussen nazi's en dat soort Arabieren..ik zie geen verschil tussen nazi collaborateurs en rood groene sullen...
Maar er is hoop...tussen de Arabieren zijn er zonder enige twijfel, evenredig met het westen genoeg mensen die wel hersenen hebben en niet in sprookjes geloven,zoals dat intervieuw-filmpje toont.Laat ons hopen dat mensen die de vrijheid lief hebben, snel het religieuse juk van zich kunnen afwerpen en dat hun vrouwen als gelijkwaardig worden behandeld ...is dat ook niet het streven van rood groen ?? of houden ze hun mond omwille van stemme-tjesGepost door: Rene | 15-04-09

Af en toe hoor je wel eens een verstandige man tussen al die achterlijken."
Als politica zou een klein beetje waardigheid in uw uitspraken nochtans niet misstaan.
Ongelooflijk, uw lompheid.

Over het filmpje:
Uiteraard hoopt iedereen dat de moslimwereld eindelijk de verlichting kent die wij hier jaren terug doormaakten.

Gepost door: | 15-04-09

positief Het is een ongelooflijk positief signaal dat
- dit gezegd wordt door een Algerijnse moslim
- dit uberhaupt kàn gezegd worden door een Algerijnse moslim
- dit bovendien ook nog uitgezonden wordt door de moslim-spreekbuis op het westen, Al Jazeera

Het is een ongelooflijk negatief teken dat VB-ers-met-parlementaire-ambities en hun aanhangsels niet inzien dat dit een ongelooflijk positief signaal is. Anderzijds begrijp ik wel dat deze kliek niet geïnteresseerd is in positieve en waardige boodschappen die de moslimwereld iets minder zwart/wit voorstellen dan voor de VB-geest verstaanbaar en vooral wenselijk is.
Misschien voortaan maar beter dit soort filmpjes weren van deze blog?

Gepost door: pw, frankrijk | 16-04-09

Waar lees je dat ik dat ik dit geen positief signaal zou vinden?? Dat wordt hier alsmaar beter, nu gaan ze mij nog vertellen wat ik denk ook!!!

Ik ben zelf een jaar lang in Noord-Afrika geweest (waarvan drie maanden Algerije) en weet dat er daar nog meer dan één man rondloopt met dezelfde ideeën, dus waarom zou ik het niet op mijn blog zetten? Ik heb zowel in Algerije als Tunesië goede vrienden gehad, anders was het daar als vrouw alleen wel ietsje moeilijker geweest.

Jullie komen hier binnenwaaien en vellen al meteen een oordeel na het lezen van één artikel of reactie. En ja, er lopen ook veel achterlijke figuren rond in de islamitische wereld, meer dan je kunt vermoeden, anders zou de intelligentia van bijvoorbeeld Iran niet wegvluchten en zelfs Perzië met Sjah terug willen.
Een moslimmeisje schreef hier ooit, "We zijn weggevlucht van die waanzin en naar België gekomen". Waarom brengen ze die waanzin dan mee naar hier??

Dat ik wat meer 'waardigheid' in mijn uitspraken over de islam zou moeten leggen, zal ik zeker doen vanaf de dag dat de islam evenveel waardigheid toont tegenover vrouwen, andergelovigen, zwarte Afrikanen en joden. In Algerije vertelde men dat een geit meer waard is dan een vrouw, waar blijft die waardigheid dan?Want als je over racisme spreekt, dan moet je daar ook maar eens een paar maandjes rondtrekken, dan zal je pas weten wat racisme is.

Dat u het zelf "een ongelooflijk positief signaal" vindt, zegt trouwens genoeg over wat u over de rest denkt.

Bovendien laat u nog maar eens blijken hoe u zelf omgaat met 'waardigheid' wanneer het gaat over 'VB-ers-met-parlementaire-ambities en hun aanhangsels'. Dat zegt al meer dan genoeg.

Waardigheid of respect, dat krijg je niet, dat moet je verdienen, en voor zover ik zie hebben onze tegenstanders zoals uzelf, noch de islam daar recht op. En ik mag wel zeggen dat ik de islam, de koran en een groot deel van de Shariawetten ken. Ik ben er dan ook nog maar dertig jaar mee bezig...

Wat die parlementaire ambities betreft...ik geloof niet dat ik een stem meer of minder zal hebben van mensen zoals u, die al zo vooringenomen zijn en ervan uitgaan het grote gelijk aan hun kant te hebben.

Dus doe jezelf een plezier en blijf hier weg van deze blog, het kan uw gezondheid schaden.

Gepost door: Janice | 17-04-09

dhimmitude Beste Janice
Zo wil ik u in het vervolg kennen, geen discussie meer met langs de zijlijn starende lafaards die al enkele uurtjes gecharmeerd zijn door de nooit geziene grijnslach van hun baas, die toch een gefrustreerde azijnpisser zal blijven. Een kinderhand is snel gevuld.
Zie nu, een moslim die verkondigt wat wij al jaren met argumenten zeggen, is plots de heilboodschapper van die andere meer dan een miljard geïndoctrineerde moslimrobotten
In frankrijk waar le Pen, zoals hier het Vlaams Belang, als het ware gedemoniseerd wordt stelt men het zelfde vast, een bevolking die alle informatie over de ware toedracht ontzegd wordt over het rapaille van allochtone herkomst, maar als Sarkozy maar het zinnetje « Cassez vous pauvres cons "uitspreekt om die fanaten aan te duiden wordt hij verkozen tot president, waarschijnlijk door de overgrote meerderheid van de in slaap gewiegde, ongeïnformeerde, hun andere wang aanbiedende lemmingen, zoals uit de verwijten van dat typetje hierboven blijkt.
Zij zullen niet met het argument moeten afkomen zoals ‘ich habe es nicht gewusst’ als het te laat is, wij zullen de enigen geweest zijn die hun ogen hebben trachten te openen voordat de islam ze sloot.
Wij moeten niet beschaamd, onderdanig, bang de reactie en terechtwijzing van politiek correcte wereldverbeteraars ondergaan, het zijn zij die ons volk in de vernieling storten.
En ze moeten ons niet verwijten dat we niet alles gedaan hebben om hen te integreren, nu zijn we het zat gehaat te worden. Ik heb nooit mijn hoofd gebogen en zal dat ook nooit doen.
Voor PW enkele bedenkingen waarom we het ZAT zijn….Gepost door: Stradi | 17-04-09

Ik ben ook zat maar van mijnen trapist !!!!:-))))
stradi rare naam hoor, van wat komt dat?
maar die lepen zou ik toch niet teveel verdedigen hoor, da sne rare kwiet zulle

Gepost door: wannes2 | 17-04-09

Deelnemen Zou je ook niet liever aan de discussie deelnemen, wannes2, ipv hier wat de debiel komen uit te hangen?

Gepost door: wannes3 | 17-04-09

Ik stel vast dat mijn reactie van vanmorgen hier geschrapt werd.
Beetje raar voor een blog die zich afvraagt hoe het komt dat zo weinig mensen hun mening durven geven.
Misschien omdat ze vrezen dat ze in pure Sovjetstijl op Pravda-achtige wijze monddood gemaakt zullen worden?

Gepost door: pw, frankrijk | 17-04-09

Schelden, mensen belachelijk maken en misplaatste en kwetsende arrogante opmerkingen zijn hier verboden!!!! Noem het Sovjetstijl of om het even wat, het zal mij dan ook Siberisch koud laten.
Wil je je eens laten gaan? Begin dan zelf een blog, dan mag je zelf beslissen of iets al dan niet door de beugel kan.

Een blog die zich afvraagt waarom zo weinig mensen (op een fatsoenlijke manier) hun mening durven geven, was inderdaad beter geweest.

Gepost door: Janice | 22-04-09

De lezer kan mijn geschrapte mededeling natuurlijk niet meer nalezen, maar ze bestond uit maar een paar woorden: dat u zwart/wit denkt.
"Schelden, mensen belachelijk maken en misplaatste en kwetsende arrogante opmerkingen maken zijn verboden", schrijft u.
Van mening verschillen en nuanceren blijkbaar ook.

Gepost door: pw, frankrijk | 22-04-09

De commentaren zijn gesloten.