14-04-09

Nieuws uit Engeland

Engelse vertaling:

Een moslimvrouw, gekleed in een burka, stond met haar winkelkarretje in de rij aan te schuiven aan de kassa.
Toen het haar beurt was en ze bij de kassierster stond, maakte ze een luide opmerking over de badge die de kassierster op haar blouse gespeld droeg, als steun aan de Engelse soldaten die in oorlogsgebied vechten.

De kassierster raakte de badge aan en zei : "ja mevrouw, ik draag dit heel fier. Mijn zoon verdedigt ons land in oorlogsgebied en ik draag het voor hem."

De moslimvrouw vroeg vervolgens aan de kassierster wanneer ze zou stoppen met haar mannelijke landgenoten te bombarderen, waarbij ze vermeldde dat ze van Irakese afkomst was."

Op dat moment kwam een man, die ook in de rij stond, naar voren en onderbrak de vrouw met een vriendelijke en beleefde stem : "excuseert u mij mevrouw, maar honderdduizenden mannen en vrouwen zoals deze dame haar zoon, hebben gevochten en hun levens gegeven zodat mensen als JIJ hier kunnen staan, in Engeland, wat MIJN land is, en u de kans geven om ongegeneerd een onschuldige kassierster te beschuldigen van het bombarderen van JOUW mannen.
Ik geloof dat, wanneer u zo mondig zou kunnen zijn in Irak, wat u beweert UW land te zijn, dan zouden we vandaag niet moeten vechten.
Maar spijtig genoeg, nu dat u hebt geleerd om uw mening te uiten en zo de Engelse mensen te bekritiseren die jou de bescherming geven van MIJN land, zal ik heel graag uw ticket bekostigen dat u terugbrengt naar UW Irak.
Als je daar dan aankomt, en je kan er overleven met uw verbale uitspraken die u hier blijkbaar WEL durft te uiten, dan zou je misschien de problemen in JOUW land kunnen oplossen die ervoor gezorgd hebben dat u nu in ONS land woont omdat u daar ter plekke gelyncht zou worden.

De overige mensen in de rij applaudisseerden.

17:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Echt Het zijn allemaal échte belgen, duitsers, engelsen, enz, net zoals de autochtonen. Tot het erop aankomt.

Gepost door: Wannes | 14-04-09

kledij 'Via je kledij toon je hoe je bent’

Een hoofding van een artikel op Indymedia, de PVDA-webstek. De islamitische hoofddoek noemen ze nochtans steevast 'slechts een stuk stof'. Beseffen ze zelf wel dat ze hun eigen stelling ondergraven?

Gepost door: Wannes | 14-04-09

Wat is het essentiële verschil tussen 'slechts een stuk stof' en 'een kopvod'? Een vrijzinnige zou inderdaad de keuze een hoofddoek te dragen of in je blote reet te lopen niet mogen uitmaken omdat de eventuele religieuze betekenis ervan een rationalistisch vrijzinnige zou moeten ontgaan. Het gaat eigenlijk ook niet over het 'kopvod' en zelfs niet altijd over moslims en de meeste moslima's zijn toffe grieten die geen molotovcocktails naar de huizen van Antwerpse chassidiem noch blonde jongens in de metro verrot slaan. Het gaat om hun broertjes. En die doen het vaak niet voor de Islam voor in mijn perceptie voor iets véél ergers nog, waaraan ook Philippe Moureaux meedoet. Ik noem dat narcocratie.

Het verhaal over de Irakese vrouw in de supermarkt is wel mooi, en er is ook wat voor te zeggen, maar toch lijkt de achterliggende waarheid mij genuanceerder te zijn dan dat. Ik kan wel begrijpen dat het een confronterend moment is voor beiden waarin het gegeven dat mensen voortdurend ook als concurrenten tegenover elkaar in het leven staan in deze omstandigheden extra pijnlijk is. Ik zit met mijn achterlijke manipuleerbare christelijke achtergrond ten onrechte in met zowel de kassierster als de kopvoddraagster, en beiden weten hoe ze dat kunnen manipuleren. Maar ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg op de webstek van iemand die hier een Israëlische vlag laat wapperen. Ik ga nu even mijn mond spoelen voor ik te veel zeg.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 14-04-09

Oeps, te snel gepost: u leest natuurlijk "die geen molotovcocktailsnaar de huizen van Antwerpse chassidiem [i]gooit[i]" en "[i]maar[i] in mijn perceptie" Impulsiviteit is blijkbaar een van mijn vele kwaliteiten. Mijn mond is ondertussen gespoeld.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 15-04-09

En heb je.... er eerst bruine zeep bij gebruikt, beste Basilius ?

Om on-topic te komen,,veel mensen storen zich wèl aan die kopvodden, want dit toont hun mentaliteit van: Hier zijn wij, en met jullie manier van leven hebben wij geen uitstaans.
Wij, autochtonen, zitten reeds geplaagd door luchtvervuiling, ZICHVERVUILING hoeven we er niet bij te nemen, nu niet, nooit niet.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 15-04-09

Leuk Basilius, maar ik heb zo'n vermoeden dat jij je mond spoelt met whisky i.p.v. bruine zeep, zoals Victor denkt.

Gepost door: Janice | 15-04-09

heeft iemand gisteren de documentaire gezien over de vrouwelijke zelfmoordenaars die ofwel op voorhand betrapt werden, ofwel waar het knaltuig van gefaald heeft ?
Een van de dames had zes kinderen,en op de vraag of ze daar niet eerst had aan gedacht, antwoorde ze doodleuk dat "er wel voor gezorgd zou worden"een ander had een kind gebaard in de jail, ze zou er een 'martelaar van maken' zei de moeder,een derde die medeplichtig was aan een aanslag met doden ,zei doodleuk dat ze het jammer vond dat niet meer Joden omgekomen waren,
tijdens het zappen ben ik even blijven kijken , zelden zo veel haat en indoctrinatie gezien bij mensen ,of is dat een verkeerd woord voor dergelijke individuen?dat ze maar eens beginnen met de immams en de moskeén te controleren ,zolang de moslims hier massaal gesponserd worden zullen er misschien geen bommen afgaan, ik betrouw het echter niet,met reden

Gepost door: lowieke staal | 15-04-09

een vrouw (?) in burka ,alleen op stap is dat wel halal... die engelsman heeft natuurlijk gelijk,hij vergat er echter bij te vermelden dat "haar" mannen bij bosjes worden gedood door broeders en zusters die met bomautootjes rondrijden.Wat die engelsman zegde ,zeggen wij allemaal maar bij ons is dat een vorm van demoniseren en racisme

Gepost door: Rene | 15-04-09

De zoveelste ‘lul’ boodschap gebracht door (rechtse) verdedigers van onze waarden; islamieten hechten slechts waarde aan een debat wanneer ze zich in netelige positie bevinden. Gezien democratisch ‘gekozen’ westerse oratoren, klaarkomend bij het aanhoren van hun eigen proza en glunderend van eigenwaan, zweren bij edele toegevingen en hoogstaand moreel begrip voor kansarme ‘mensen’ mogen wij niet anders dan blijven leuteren. Hedendaagse politiek correcte Chamberlains blijven hun berbers paaien door toegevingen aan het muzelvolk. De vijfde colonne profiteert, uit volle borst zoals de besnorde halal maagden en met volle teugen zoals de abou jah bende. En wij lullen maar verder … We zullen er nog ver mee komen!

Gepost door: eddy | 15-04-09

Lui Die jonge bomvrouwen waarvan de gevreesde islamitische baarmoeder zelfs in de gevangenis blijft doorwerken, bewijzen dat hun mannelijke collegas het niet doen om die 72 maagden, maar uit 'idealisme' zoals zijzelf. Is het uit specifieke korangebaseerde jodenhaat? Ik denk het niet (meer). Als de eskimo's hun land hadden veroverd zouden ze even hard tekeer gaan.

Opereren de somalische kapers vanuit hun geloof? Ook dat geloof ik niet, ze hebben immers ook al een saoudisch schip in hun macht. Het zijn baldadige tieners die te lui zijn om te vissen en te gewelddadig om ander normaal werk te doen. Bovendien worden ze volop gesteund door hun krijgsheren in een verder wetteloos land. Het zou zelfs kunnen dat de piraterij stopt als de 'islamitische rechtbanken' er de bovenhand krijgen.

Gepost door: Wannes | 15-04-09

Eerlijk In deze video bespreken een moslim(?) en een christen de mogelijkheid tot dialoog tussen beide religies. De moslim is eerlijk en gelooft er niet in, de pastoor wel, maar met de verkeerde argumenten. Hij vergelijkt het met noord-ierland, waar na vele pogingen ook vrede heerst tussen katholieken en protestanten. De fout die de goedmens maakt is ntl dat het daar nooit over religies ging, maar over verschillende volkeren, de ingeweken schotten en de autochtone ieren, die toevallig een andere godsdienst beleden. Maar als beiden katholiek of protestants waren geweest, was de hel identiek geweest.

Gepost door: Wannes | 15-04-09

" Der Islam kann sich nicht binnen einer Generation modernisieren. Und 2-3 Generationen kann die Menschheit nicht so weitermachen, nicht mit dieser Selbstmörderkultur, wenn sie sich Zugang zu allen technischen und militärischen Errungenschaften des Westens verschafft. Entweder verschwindet der Islam in diesem Jahrhundert von der Erde oder geht die Menschheit zugrunde. Entweder oder."

Het zal wel "oder" zijn!!

Gepost door: Janice | 17-04-09

the finger tazzzz
the finger voor die engelse klootzak!!
en de resr die gingen klappen!!!

Gepost door: g-boy | 23-04-09

g-boy = moslimboy??

Gepost door: Janice | 23-04-09

De commentaren zijn gesloten.