18-04-09

ex-moslim Abu-Bakr

Interview met 'Abu Bakr'

voorzitter van het Vlaams Comité van Ex-moslims.

"SOMMIGE RADICALE MOSLIM JONGEREN ZIJN WANDELENDE TIJDBOMMEN"


'Abu Bakr' liet zich als jonge Vlaming naïef bekeren tot de Islam. In moskeeën werd hij echter geconfronteerd met oproepen tot geweld en ronselaars voor Koranscholen in Pakistan. Hij keerde zich af van de Islam en was een tijdlang informant voor politie en staatsveiligheidwas een tijdlang informant voor politie en staatsveiligheid. Uit angst voor represailles doet hij zijn verhaal liever anoniem.

Waarom bent u moslim geworden?
Ik had het thuis moeilijk. Door enkele islamitische vrienden op school werd ik uitgenodigd voor een lezing - in het Nederlands - in een moskee van de vereniging `Jongeren voor Islam'. Ik zag wel wat in de islam. Door moslimvrienden werd ik opgevangen. Zij waren mijn nieuwe familie. Na enkele goede gesprekken met een imam werd ik bekeerd. Ik kreeg zelfs een moslimnaam: Abu Bakr.

U heeft uiteindelijk de islam verlaten. Waar liep het mis?
Men trachtte me te beïnvloeden: "Hier ben je een volwaardige broeder. Het Westen is slecht. Alleen de islam is goed en waarachtig." Op de duur zat ik constant in de moskee, soms tot den of twee uur 's nachts. De preken die ik in de moskee hoorde, waren soms heel radicaal. Men zei: "Jullie zitten je hier te amuseren, terwijl jullie broeders in Palestina afzien." Zonder dat ik het besefte, werd ik alsmaar extremer. Ik liet mijn vrienden en familie vallen. Ik ontmoette ook personen die op een agressieve manier jongeren ronselden om te gaan vechten in Irak.

Wat was de druppel die de emmer deed overlopen?
Uiteindelijk kreeg ik de boodschap: "Je bent een echte moslim nu, het is tijd om mee te gaan naar Pakistan. Hier word je omringd door kafirs (ongelovigen) die je van de islam willen wegtrekken." Uiteindelijk zijn mijn ogen opengegaan. Ik zag dat ik verkeerd bezig was en nam contact op met de gerechtelijke politie. Zo nam ik als informant onder andere deel aan islamitische droppings in de Ardennen, georganiseerd door de vzw Rissala. Te plaatse deden de moslimjongeren mujahidin-kledij aan en scandeer den ze anti-joodse slogans. Ze hadden ook nachtkijkers en ander para militair materiaal bij. Uiteindelijk kon ik geen informant blijven. Eer moslim binnen de Antwerpse politie verklikte me.

Gelooft u in een gematigde Europese islam?
Neen, de islam beperkt zich niet tot individuele godsdienstbeleving Moslims moeten de Koran hoge achten dan de Belgische wet. De Vlaamse regering erkent nu moskeeën die gefinancierd kunnen worden. E6n daarvan is een Pakistaanse moskee die ik veel bezocht Er zijn twee Pakistaanse moskeeën in Antwerpen, en de erkende is de minst radicale. Dit is echter heel relatief, aangezien leden van de;moskee actief zijn bij de extreme—organisatie Jamaat Tabligh, die jongeren naar Pakistan stuurt voor opleidingen. Jamaat Tabligh is in sommige landen zelfs verboden wegens banden met terrorisme.De erkende Antwerpse Turkse moskee Imam Buhari, is een bolwerk van de fundamentalistische organisatie Hizb ut-Tahrir, waar onder meer de personen die de aanslagen in Londen pleegden, lid van waren. In een Marokkaanse moskee in het Antwerpse zag ik folders van de Pakistaanse terreurbeweging Lash-kar-e-Taiba. Dat zijn de mensen die verantwoordelijk waren voor de recente aanslag in Mumbai. In een Aziatische moskee die ik bezocht, waren extremisten bezig met wapenhandel. Eén van hen had als mujahidin gevochten in Tsjetsjeni6 en Bosnië. Zijn vrouw heeft zich opgeblazen in Tsjetsjenië, waarbij enkele Russische soldaten omkwamen.

Waarom richtte je een Vlaams Comité van Ex-moslims op?
Wanneer je de islam verlaat, ben je een wandelend doelwit, want je wordt beschouwd als een verrader. Een lid van ons comité werd twee dagen na de oprichting ervan op straat in elkaar geslagen door radicale moslims van Jamaat Tabligh. De Koran zegt immers dat iedereen die de islam verlaat, gedood mag worden. Waarom kan een katholiek of jood zijn geloof verlaten zonder bedreigd te worden, en een moslim niet? Niemand neemt het probleem echter ernstig. Er wordt niet tegen opgetreden. Ik richtte het comité onder andere op om dit aan te klagen.

Wat is uw boodschap aan het beleid?
Racisme is blijkbaar eenrichtingsverkeer. Bij racisme tegen vreemdelingen wordt onmiddellijk klacht ingediend. Wanneer een imam in een moskee oproept tot haat en geweld, wordt er niet opgetreden. De radicale islamieten krijgen van de politiek en de veiligheidsdiensten een vrijgeleide om te doen wat ze willen. Buitenlandse imams die België binnenkomen en de geesten vergiftigen, moeten het land uit gezet worden. Zij willen bereiken dat in onze straten dezelfde jihad wordt gevoerd als in Afghanistan of Irak. Jongeren worden bekeerd van straatcrimineel tot jihadi. Dergelijke jongeren zijn wandelende tijdbommen. In het verleden konden al enkele aanslagen in Antwerpen verijdeld worden: op de officiele opening van de HST-tunnel en op een joodse school. De overheid negeert de opmars van de radicale islam omdat ze omwille van redenen van politieke correctheid de waarheid niet onder ogen wil zien.


Wanneer je de islam verlaat, ben je een wandelend doelwit

Morgen komt hij een voordracht geven in Borgerhout, wie interesse heeft kan mij bellen (0478/337904) of mailen.

13:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dialecten In Afghanistan vechten britten tegen britten: autochtonen als soldaat in het britse leger, en paki's die, alhoewel ze in engeland werden geboren, toch voor de ummah kiezen. Dna-analyse van niet ontplofte bermbommen hebben dit bewezen, alsmede opgevangen telefoongesprekken vd taliban in engelse dialecten.

Ook vanuit duitsland zijn twee marokkaanse broers vertrokken naar ginds, en ze zenden video-boodschappen naar hun duitse broeders om te komen meevechten. De twee waren studenten techniek en communicatie, zeer beleefd en vlijtig, perfect geintegreerd. Maar zoals ik al vaak heb geschreven, dat zijn de gevaarlijkste.

Gepost door: Wannes | 18-04-09

Piraterij Eindelijk een belgisch schip gekaapt, ik begon al te wanhopen. Nu kan de belgische marine, na generaties nietsdoen, eindelijk ook eens uitrukken. Tenzij ze juist een nieuw vat hebben gestoken ntl. Of moeten de amerikanen het weer komen oplossen? Want de Mensenrechten weet je Wannes!

Gepost door: Wannes | 18-04-09

Onze marine schiet liever op dolfijnen.

Gepost door: Janice | 18-04-09

4 maal sex per week.... ik krijg toch de indruk dat er stilaan een ondergronde actief wordt tegen die radicale islam.....moedige mensen !! je kunt daar het VB gerust bijrekenen , in strijd tegen een bende nieuwe nazi's ..

Wannes dat is goed nieuws van dat gekaapt Belgisch schip ,je ziet men moet nooit wanhopen,in ieder geval mijn dag kan niet meer stuk. Het interessante is wat gaan onze politiek correcten nu doen ??? diplomatiek overleg met een bende criminele marginalen , nog erger dan Waalse politici ?? met De Gucht op kop !! laat me niet lachen....Onze Marine (ocharme) sturen ,maar die mogen toch niet schieten ,das te gevaarlijk,ze zouden iemand kunnen kwetsen..Zou Gennez en Mie Katoen van groen zich niet vrijwillig als gijzelaar aanbieden ?... zonder enige twijfel nu die wet er door is om "verplicht" 4 maal sex te hebben per week...

Het wordt in ieder geval een goede soap ,beter dan "familie" Belgie het verrijkt multiculureel land met de meest menslievende correcte politiekers ,voorlopig met de billen bloot !!

Want de Mensenrechten !!....
Wanneer komt er eindelijk eens een wereldwijde organisatie van MENSENPLICHTEN !!

Gepost door: Rene | 19-04-09

Een comité van ex-moslims kunnen we alleen maar toejuichen. Langzaam maar zeker neemt de islam onze Vlaamse samenleving over. De islam hoort niet in Europa thuis en moet dus terug naar Noord-Afrika gedreven worden (liefst met al hun aanhangers erbij).

Vereniging Vlaamse Radicalen

Gepost door: Thinkagain | 19-04-09

laatste nieuws persagentschap "Elga" uit onbetrouwbare bron "Elga" vernemen we dat er al een politieke oplossing in de maak is om het gekaapt Belgisch schip weer "los" te krijgen.
Alle kapers worden "sans papier" met steun van vreemdelingenzaken het land binnengesmokkeld,na een hongerstaking van ongeveer 2 uur of het beklimmen van een terbeschikking gestelde kraan...krijgen ze allemaal "papier" en kunnen volop genieten van steun ,OCMW ,kindervergoeding ,dop, familieherreniging enz . De kapers twijfelden geen ogenblik ,want dat voorstel brengt tenslotte meer op dat het kapen van schepen .....tenslotte "zou men armoe lijden om een allochtoon mondje meer"

Gepost door: Rene | 19-04-09

Ze zien ons graag Dat was ook ooit een "jongere".
Hij is opgegroeid met veel islamhumor en verkondigd dat graag aan heel weireld.
Ze zijn zo lief mijnheer.

Gepost door: Stradi | 19-04-09

Wat is racisme? Moslimouders moeten hun kinderen leren andere culturen en godsdiensten te haten.
Wanneer zal hier de grens van tolerantie bereikt zijn, moet het eerst zover komen….

Gepost door: Stradi | 19-04-09

Zoals gewoonlijk De Belgen hebben het probleem vd kaping opgelost zoals ze ook altijd al de problemen in Congo aangepakt hebben: eerst de Fransen sturen om te zien of de kust wel veilig is voor onze militairen. Twee franse en één spaans schip moeten het maar gaan oplossen.

Ook mooi dat interview gisteren met de westvlaamse marineofficier die kwam vertellen dat ze een training aan het volgen waren om piraterij aan te pakken. "We gaan ook aan boord van piratenschepen, om te kijken of er geen piraten aan boord zijn". Dat komt dik in orde zou ik zo zeggen.

Gepost door: Wannes | 19-04-09

100x Die christenen hebben nog één troost: tegen hun eigen geloofsgenoten gaan de moslims nog veel erger tekeer. Sjiieten tegen soennieten, radicalen tegen gematigden hebben al 100x zoveel slachtoffers geeist.

Gepost door: Wannes | 19-04-09

Het is nogal wiedes dat NAVO-bondgenoten het Belgisch schip proberen te enteren. Het Belgische schip is nu namelijk nog in training om op missie te gaan voor de kust van Somalië. Bovendien is zo'n schip dagen onderweg om te plaatse te gaan.

Gepost door: 1MT | 19-04-09

smeerbeurt Als het ooit nog eens oorlog wordt gaan we dan ook zeggen dat onze manschappen nog op cursus zijn en dat de tanks eerst nog een smeerbeurt moeten krijgen?

Gepost door: Wannes | 19-04-09

Als er een oorlogsdreiging is, worden de troepen wel gevechtsklaar gemaakt. Ondertussen behoren wij tot de NAVO en vechten we niet meer vanuit landen apart, maar vanuit de NAVO-groep. Het kost ook massa's geld om troepen te trainen, schepen klaar te houden e.d., dus het zou geldverslindend zijn als men voor elk mogelijk rampscenario meteen een dure stok achter de deur zou hebben.

Gepost door: 1MT | 19-04-09

Vechten ??? 1MT ,wie gaat er vechten ???Belgen??? Ik begrijp het allemaal niet zo goed meer...ze moeten gaan "trainen" voor elk nieuw feit dat zich voordoet moeten eerst ze gaan "trainen"..Het zijn toch militairen of niet ,in wat zijn ze dan "wel" getraind !! maar och onze Belgische garnaalvissers in uniform ,die in alles hun militair (kiezel) steentje bijdragen betekenen wat "gatenvullerij" voor de NAVO want het moet ,echt veilig zijn voor onze jongens. Ik verwijt onze militairen niks ,ze zijn zoals de politie marionetten in handen van de correcte beleidsvoerders.

Die piraterij is gewoon "humor" de Somalische regering doet niks ( hoe zou dat komen ?) de supergrootmachten van deze wereld met hun meest moderne wapens, slagen er blijkbaar niet in om dat groepje marginale economische Somalische criminelen te verslaan.Misschien kan De Gucht wat geld vrijmaken voor ontwikkelinghulp aan Somalie zodat hun piraten over betere boten kunnen beschikken

Gepost door: Rene | 20-04-09

niet denkbeeldig !! Wij gaan ook aan boord van "piratenschepen" om te kijken of er geen piraten aan boord zijn...( dat is zoiets als een nudistenkamp bezoeken om te zien of er geen nudisten rondlopen)....dat komt zeker dik in orde ...voor de piraten althans ,het is helemaal niet denkbeeldig dat ze het militair bootje van onze "jongens" kapen...resultaat opnieuw een meer doorgedreven training ..een cursus om zoiets in de toekomst te vermijden ,alhoewel... losgeld eisen ? wat is de prijs van het "oud ijzer"

Gepost door: Rene | 20-04-09

Nieuwe wet En Europa heeft er nog altijd niet genoeg van, van de mosliminvasie. Een nieuwe richtlijn verwerpt het principe vd 'veilige doorgangslanden', dwz dat men asiel moest aanvragen in het eerste veilige land dat men doorkruiste. Hoe het kan dat toch nog tienduizenden in ons land asiel konden aanvragen, blijft voor mij dus een links raadsel. Maar vanaf nu mag men dus asiel aanvragen in een ander land dan in hetwelke men op dat ogenblik verblijft. De moslims in Calais en Oostende kunnen dus hun aanvraag voor asiel in Engeland al in Frankrijk of Belgie indienen!

Ik denk nooit dat het nog tot 2050 gaat duren voordat de muzelmannen in de meerderheid gaan zijn. Als compensatie zouden ze dan toch meer joodse nederzettingen op de westoever en in de rest van de Ummah moeten toelaten vind ik. Uw gedacht 2050?

Gepost door: Wannes | 22-04-09

Kirkuk Mooie plaatjes van een jonge Syrier die in Irak aan een zelfmoordcarriere wou beginnen, maar al bij zijn eerste poging jammerlijk faalde:

Gepost door: Wannes | 03-05-09

Eigen volk eerst? Vandaag hing het in Brussel al vol met affiches voor de PS. Maar er stond geen enkele Belgische naam bij. Het waren bijna allemaal Turken of Marokkanen, en die gaan duidelijk voor het 'eigen volk eerst'!
Als franstalig België wil bestuurd worden door vreemdelingen, moeten ze daar maar voor kiezen. Voor Vlaandren zou ik toch echt wel eens het zelfbeschikkingsrecht van de Vlamingen willen zien gerealiseerd worden.

Gepost door: Janice | 03-05-09

De commentaren zijn gesloten.