22-04-09

Een doordeweekse schooldag
Dit filmpje verscheen op de website van http://www.democrates.net/ en kijk nu wat er op staat.

Uiteraard valt dit ook voor in onze scholen, maar er wordt niet over gepraat. Een buurjongen vertelde dat zijn leraar een heel jaar werkonbekwaam was, nadat hij door een allochtone leerling van 20 werd ineen geslagen. (Ja, een twintigjarige tussen overwegend 17-jarigen. Hij leerde zo graag dat hij enkele jaren opnieuw deed).

Een lerares die vorige zondag kwam luisteren naar de uiteenzetting van de ex-moslim Abu Bakr vroeg hem hoe het kwam dat kinderen in de lagere school, zelfs in streng katholieke scholen, absoluut geen respect toonden tegenover het onderwijzend personeel. Duwen trekken, stompen en slagen, zei ze. Het zit er van klein af aan in.
Zijn antwoord was verbijsterend, het wordt hen op het hart gedrukt in de koranscholen (Madrasscholen), ze mogen geen respect tonen, mogen niet luisteren en zeker niet doen wat Kafirs (ongelovigen) zeggen en al zeker niet doen wat het vrouwelijk personeel hen opdraagt. Ze mogen geen contact en ook geen vriendschap sluiten met de autochtone kinderen in de klas of daarbuiten.

't Ja, het gaat goed met de diversiteit in Europa.

13:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

http://vrijmeningsuitingenopiniedelict.skynetblogs.be Pff so what? Ik zat in het Brusselse Nederlandstalige onderwijs dat zich zovele decennia geleden onderscheidde van het Franstalige doordat er toen niet alleen nog nauwelijks Franstaligen waren maar ook zo goed als geen allochtonen. Dus: relatief weinig geweld. Diegenen met de grootste mond in de klas, waren diegenen uit de meest bevoorrechte families. Hun ma was dan Vlaams of zo, ze leefden in een sociale woning, maar pa was een Waal die al jaren op kosten van de staat een ziekte-uitkering kreeg en dan natuurlijk nog een grote mond op had over werklozen, meen ik mij te herinneren. En natuurlijk was hun dochter dan apetrots op haar ‘taalgemengde’ ouders en de superieure taal die ze van één van hen meekreeg. Zo herinner ik mij ook een punker, die tegen de maatschappij was, maar wel het zoontje was van een Franstalige goedboerende liberaal. En dan een beetje tegen het systeem inbeuken en tegen mij, die niet uit zulk bij het bestel goed liggende hoge bourgeoisie ben geboren! Hoe Franstaliger hun ‘ras’ het kleurde, en hoe meer bevoorrecht de situatie was waaruit ze kwamen, hoe minder ze zich ertoe geroepen voelden te studeren en hoe meer ze dat ook meenden luidruchtig kenbaar te moeten maken. De slachtoffers van dat schorremorrie uit de betere klassen, zijn natuurlijk diegenen die nog het meeste baat hebben bij een goede studieomgeving. Hoe meer het allemaal Franstalig kleurde, hoe meer Joodse voorouders waar ze trots op meenden te kunnen zijn en hoe chiquer de afkomst, hoe meer het uitschot uitwegen in het leven kon vinden zonder al te hard te moeten studeren. Vandaag hebben de nieuw ingevoerde onderklassen en de absolute bovenklasse elkaar gevonden.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 22-04-09

Er wordt over geweld op school weldegelijk gepraat. Zo was er minder dan een jaar geleden gedurende een maand een reportage over dit fenomeen, dat overigens niet enkel bestaat door allochtoon crapuul, maar ook door autochtoon crapuul. Meestal zijn het leerlingen van het beroepsonderwijs.

Zo herinner ik me nog een filmpje dat enkele jaren terug voor deining zorgde. Een hele klas was een iets oudere leerkracht aan het treiteren door te filmen in de klas. Haar opmerkingen werden door massaal gelach ontvangen. Het filmpje belandde op YouTube en in verschillende media werd er over gerapporteerd. Het ging toen om gewone autochtone leerlingen, uit het ASO.

Beweren dat dit gedrag enkel bij moslimjongeren voorkomt en halstarig verborgen gehouden wordt, is weer goedkope propaganda voor de aanstormende verkiezingen.

Gepost door: 1MT | 22-04-09

Bos Filmpje dateert vlg mij nog van vorige eeuw, maar soit. In NL zijn ze zgz weer eens geschrokken vh feit dat 30% vd scholen geen afspiegeling zijn vd buurt. Maw de autochtonen vluchten in witte scholen, en veroorzaken daardoor zwarte scholen. (Bos: "Ik stuur mijn dochter later naar een witte school; je wilt tenslotte het beste voor je kind".)

Gepost door: Wannes | 22-04-09

Meester !!! ..... ge doet het weer !! (klets klets) Indien onze woestijnbroeders hun bruine spruitjes ,hun Mohamed oogappeltjes een degelijke ""OPVOEDING"" zouden geven dan was er vermoedelijk nog een beetje ""RESPECT"" tegenover de leerkrachten die al het mogelijke doen om wat kennis in die kansarme "hersenen" te pompen ,maar dat kan en mag niet, tenslotte zijn die leerkrachten maar een stelletje "ongelovigen" die zelfs concrete wetenschappen ,zoals de evolutie-theorie als waarheid aanvaarden' inplaats van Allah die in zijn hobby-kamer een mens ineenknutselde . Onderwijzer of leraar is behoudens "astronaut" een van de gevaarlijkste beroepen ter wereld ,ook het meest ondankbare.... Krapuul beste 1MP dat zit inderdaad overal ,zelfs bij de socialisten ,beweren kwatongen...maar er is een verschil..Mijn eigen kinderen ,als die de ezel uithingen kon ik hen moeilijk de straat op zwieren, maar dat was wel perfect mogelijk met hun eventuele ambetante vriendjes..als ge begrijpt wat ik bedoel. (waarschijnlijk niet !)

Gepost door: Rene | 23-04-09

Het kan zijn dat deze clip al wat ouder is, Wannes, ik weet het niet. Hij werd mij opgestuurd via mail. Ik ken echter heel wat mensen die in het onderwijs staan en ken de verhalen. Wat in de clip gebeurt is peanuts tegenover wat zij vertellen.
Om de clip die werd doorgestuurd via mail terug te kunnen vinden op YouTube, moest ik verschillende titels intikken.
Enkel onder 'Marokkanen op school' kwam er een hele reeks filmpjes. Ik ben zeker dat daar meer recente en veel straffere tussen zitten maar ik heb ze uiteraard niet allemaal bekeken.

Gepost door: Janice | 23-04-09

1MT Niemand beweert dat dit niet gebeurt door autochtonen, niemand beweert dat er geen autochtoon krapuul bestaat.

Alleen is het zo dat de realiteit en de statistieken aantonen dat allochtonen relatief meer geweldadig en agressief zijn. Ook in deze materie hoor. Zo is de school in mechelen de welbekende SITO moeten sluiten omdat het er niet meer te doen was.

Het is een beetje zoals deze : Niet alle moslims zijn terroristen, maar de meeste terroristen zijn wel moslims..."


Problemen kunnen pas opgelost geraken als de problemen en de oorzaken gekend zijn.

Gepost door: Den Ameriikaan | 24-04-09

De commentaren zijn gesloten.