27-04-09

15 meisjes dood en meer dan vijftig gewond.

_1874471_ambulance_ap150
Het door links geliefde moslimvolkje heeft toch problemen met mensenrechten, vooral dan met vrouwenrechten en dat dit vaak gaat tot in het absurde, ja, zelfs moorddadige, bewijst het artikel dat enkele jaren geleden verscheen in BBC NEWS

In Saoedi-Arabië verhinderde de politie de redding van een aantal schoolmeisjes omdat ze niet de correcte islamitische voorgeschreven kledij droegen.
Zij bevonden zich op dat moment met ongeveer 800 leerlingen (meisjes) in een schoolgebouw in Mekka dat in lichterlaai stond.

"One witness said he saw three policemen "beating young girls to prevent them from leaving the school because they were not wearing the abaya".

Ze sloegen de meisjes terug naar binnen omdat ze geen 'tent' droegen.

De Saoedische media veroordeelde zeer uitzonderlijk, de machtige Koninklijke ‘mutaween’ politie, en beschuldigde hen verantwoordelijk te zijn voor de dood van 15 meisjes die waren omgekomen in de brand omdat ze niet mochten gered worden.

Kunt u zich dat voorstellen dat het in de geest van een moslim veel erger is een haardos te zien, dan nadien de verkoolde lichaampjes van die meisjes te moeten bergen?
Blijkbaar was onze links georiënteerde media het daarmee eens, want ze vonde het de moeite niet waard vond om er een klein artikeltje aan te wijden!!


Lees het artikel door te klikken op bovenstaande link van BBC news


Vandaag in de Standaard nog meer nieuws uit het democratisch koninkrijk Saoedi-Arabië. (Moet wel democratisch zijn, anders zou president en wereldleider Obama toch niet zo'n diepe buiging hebben gemaakt voor koning Abdullah??)

KLIK HIER: Sjeik mishandelt boer

13:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Democratie Ik ervaar in uw post dat démocratie enkel positief zou zijn .
Wat er gebeurt, kan niet in een democratie .
Maar nochtans, gebeuren er ook in démocraties mistoestanden .
Enkel geeft men blijk om geschokt te zijn, om daarna alles in een doofpot te steken .
Democratie is ???

Gewoon een gevoel bij het lezen van jouw psotje .

Schokkend hetgeen je hier bekend maakt.

Gepost door: Siberx | 27-04-09

Antiek Bekend maken is nogal veel gezegd. Het 'onlangs verschenen' bericht is al 7 jaar oud. En de video 'sjeik mishandelt boer' werd ondertussen al verwijderd. Ik had hem voordien al gezien, en ik moet zeggen dat de beschrijving van wat ik ging te zien krijgen veel erger was dan de beelden zelf.

Gepost door: Wannes | 27-04-09

Janice ....we moeten leren "verdraagzaam zijn" dat is de reden waarom je nooit commentaar krijgt op dergelijke berichten en Youtuubekes van onze rood-groene broeders,die zijn tenminste verdraagzaam , zij vinden bovendien dat elke cultuur gelijkwaardig is...
Geld is macht en als ik morgen in mijn tuintje olie kan boren genoeg om de halve wereld te voorzien... dan zal Obama ,Gennez en Mie Katoen van groen ,dezelfde buiging maken voor mij, als voor die voormalige primitieve tentenbewoner,dan speelt het allemaal geen rol of ik mensen folter of meisjes de dood instuur ,of wat dan ook...dan is iedereen plots erg verdraagzaam en begripvol...dat is de realiteit en niks anders...hoe meer geld en macht je hebt, hoe meer begrip en verdraagzaamheid je moogt verwachten !!
diegene die zich tegen deze gang van zaken "verzetten" zijn in mijn ogen "helden" en geen laffe meelopers ,het is een teken van echte menslievenheid, het meevoelen van diegene die onderdrukt worden door religieuse "waanzin" met steun van "achterlijke" primairen en hun beschaafde correcte slaafjes. Ik ben heel fier niet tot dat "soort" te behoren ...

Gepost door: Rene | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.