27-04-09

Mensenrechten zijn niet voor iedereen gelijk binnen de VN

Voor diegenen onder u die een mondje Frans praten, zal dit filmpje van Arte geen probleem zijn. Voor diegenen die het niet zo goed begrijpen, zullen merken dat de OCI landen, die het Verdag van de Mensenrechten' herschreven op islamitische maat, de meerderheid vormen op de VN-conferentie, waardoor kritiek genegeerd wordt, maar een aanval op diezelfde personen getolereerd wordt.
Het resultaat van de stemming is dan ook niet verwonderlijk. Godslastering (enkel de islam natuurlijk) werd bij grote meerderheid goedgekeurd. Medelijden met de intelligentia in die landen is hier op zijn plaats, en ook dat zult u zien in deze clip.

Ik vraag mij af of de VN nog in stand moet worden gehouden, want een debat met die mensen is onmogelijk. Dat zal De Gucht ook wel gemerkt hebben toen hij in Gèneve eerst de conferentie verliet en nadien terugkeerde omdat hij toch liever mee wou doen aan het debat.


KLIK HIER: www.bivouac-id.com/2009/04/25/video-extrait-de-la-bataille-des-droits-de-lhomme-sur-arte/

13:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Daar wordt je zowaar stil van... Eigenlijk is het niet langer het westen tegen de communisten maar de Islam tegen de rest... De VN is eigenlijk een VIN geworden, verenigde islamitische naties.

Het wordt tijd om een nieuwe macht te creeren en uit de VN te stappen, al ons geld in te zetten op technologien om ons te voorzien on onderhoud, energie en defensie want het is duidelijk dat er binnen de 50 jaar een nieuwe wereld oorlog zal uitbreken.

Open uw ogen voor de Islam ze sluit.

Gepost door: Den Amerikaan | 27-04-09

Universeel? De 'universele mensenrechten' gelden alleen voor de landen die ze ondertekend hebben ntl. De moslims hebben het volste recht om dat niet te doen, en hun eigen mensenrechten op te stellen. Ze kunnen vervolgens ook boos worden omdat het westen ze niet wil accepteren, toch? Ik heb geen enkel probleem met de wetten en leefgewoonten van welk land dan ook, al snijden ze mekaar de kop af ter gelegenheid van hun 18e verjaardag. Zolang ze hun buurlanden gerustlaten en evenmin vluchtelingenstromen op gang brengen, is iedereen baas in eigen land. Het is aan de inwoners zelf om misstanden uit de wereld te helpen, en dat zie ik de moslima's nog niet snel doen, want die zijn veel gelukkiger dan wij denken.

Niet de islam is het probleem, het zijn de linkse krachten in onze eigen maatschappij. Zo stelt de EU vandaag voor om mensen uit andere culturen in europa te berechten vlg die andere culturele geplogenheden, en niet meer vlg ons eigen westers recht. Voor de slechte verstaanders: moslims moeten vlg de sharia berecht worden in westerse rechtbanken. Alleen als het hun goed uitkomt ntl, als de straffen harder uitvallen, geldt deze regel niet.

Gepost door: Wannes | 27-04-09

Waardeloze resolutie Maar de video gaat meer over blasfemie. Eén jaar geleden reeds zou in die vergadering een resolutie zijn aangenomen die blasfemie verbiedt? Ik heb daar verder niet veel meer van gehoord. Zijn die resoluties wel iets waard? Bovendien kan ik de commentaar nauwelijks verstaan als het over de eigenlijke stemming gaat. Ze mochten bij Arte wel iemand in dienst nemen die verstaanbaar frans spreekt. En die voorzitter geraakt ook al nauwelijks uit zijn woorden. Een mooie boel.

Gepost door: Wannes | 27-04-09

Die stemming werd toen goedgekeurd door de overwegend islamitische Staten. Maar door het protest werd dit onderwerp nu bij de laatste conferentie in Gèneve weggelaten. Maar ook Israël stond niet op de agenda, en toch werden zij door de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad aangevallen. Terwijl hij zelf Hezbollah financiert en van de modernste wapens voorziet, de holocaust ontkent en Hitler aanbidt.

Gepost door: Janice | 28-04-09

Deze conferenties in Gèneve is net als de vorige (clip) de voorbereidingen voor het congres in Durban (Zuid-Afrika). De stemmingen gaan over zaken die op tafel moeten komen. Blasfemie (godslastering - maar in feite enkel kritiek op de islam is) zou dus moeten verboden worden en in Durban in een wet worden gegoten.

Wat ze nu een 'Review Conference' noemen. Zuid-Afrika waar het al eerder, in 2001, uitliep op zware rellen -zowel binnen als buiten - in anti-Israël bashing en demonstraties.
Westerse landen willen geen herhaling van deze racistische uitspattingen op een conferentie die nu net was bedoeld als 'anti-racism conference'.

In feite moest het dus gaan over racisme, xenofobie,discriminatie en onverdraagzaamheid. Maar het racisme tegenover Israël liep zo uit de hand dat er niet veel van in huis kwam.

Men wil nu ook praten over mensensmokkel (vooral van vrouwen en kinderen die als slaven worden verkocht aan Arabische emiraten en het Arabische schiereiland, of naar het westen voor de prostitutie, huishoudhulpjes of goedkope kinderoppas.
Ook over migratie en discriminatie (zoals bv. in de Verenigde Arabische Emiraten is 85% van de bevolking vreemdeling (omdat ze zelf niets kunnen), maar ze hebben er geen rechten. Geen enkele!!

Het moet ook gaan over seksuele en raciale discriminatie, terwijl nu net de meerderheid van de aangesloten VN-landen vrouwen en meisjes discrimineren, of doden (zoals in India) of verkopen in heel Azië. Of Egypte, waar de Kopten geen rechten noch papieren hebben en voor het minste worden geëxecuteerd). Maar op de conferentie wilden nu net die landen het hebben over racisme tegenover moslims in het westen terwijl het meestal andersom is.

Ook over racisme tegenover inheemse volkeren wil men het hebben. (Zoals bij ons dus...)

Je zou mogen verwachten dat het dan eventueel over China gaat, of Noord-Korea of zelfs Congo... maar dat is niet zo. Op de clip zie je ook duidelijk dat een ontgoochelde advocate niet eens aan het woord kwam, toen ze wou pleiten voor haar klant die al drie jaar in de gevangenis zat omdat hij op zijn blog iets had geschreven over de islam.

En ook over de bescherming van de rechten van minderheden wil men het hebben. (waar de Franstaligen in ons land zo graag misbruik van maken).

Maar voor een tweede Durban zijn ze blijkbaar nog niet klaar en Tsjechië heeft al laten weten dat ze niet meer willen meedoen.

Volgens mij heeft het ook weinig zin om te praten over bovenstaande zaken met mensen die deze feiten gewoon vinden en volgens de religieuze overtuiging denken dat zij gelijk hebben en wij verkeerd zijn.

Gepost door: Janice | 28-04-09

De commentaren zijn gesloten.