28-04-09

Claude Marinower: "Laat Filip Dewinter maar snel terugkomen".

Gazet van Antwerpen:

De meerderheid was niet blij met Vlaams Belang-raadslid Jan Penris in de rol van oppositieleider.
"Laat Filip Dewinter maar snel terugkomen", zei Claude Marinower (Open Vld). Dewinter had gisteren tv-opnames en liet zich daarom als VB-fractieleider op de zitting vervangen door partijgenoot Jan Penris. Die ergerde zich aan het feit dat sommige raadsleden van sp.a, Open Vld en CD&V telkens de raadszaal verlieten. Daarom speelde Penris het hard: hij vroeg voor elk punt een hoofdelijke stemming, zodat de raadsleden wel in de zaal moesten blijven zitten. Dat ontlokte aan Claude Marinower (Open Vld) de opmerkelijke opmerking.


Goed zo, Jan!!!

Dat is toch een leuk bericht? Of niet soms!

Een andere leuke opmerking werd vorige maandag gemaakt op de themacommissie in Borgerhout. Iemand (van een andere partij) die bezwaren had in verband met bepaalde beslissingen die de meerderheid had getroffen kreeg als antwoord: “Jij kunt al beter bij Lijst Dedecker gaan jij!”

Blijkbaar is het Vlaams Belang niet langer de boeman voor sommige politici van de samenklittende meerderheidpartijen, maar is het nu Lijst Dedecker waarmee stoute kindjes worden bang gemaakt.

18:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

LDD LDD heeft het zwaar momenteel, als dat maar niet in zijn voordeel uitdraait. Want hij steunt volop het werven door de eu van 60 miljoen immigranten tegen 2050. En o wonder, 59 milj daarvan gaan moslims zijn. Puur toeval ntl.

Gepost door: Wannes | 28-04-09

Ow, opletten mevrouw: u bent onder eigen duiven aan 't schieten. JMDD en zijn LDD worden ook door de media opgevoerd in de slachtofferrol en daar zou die wel een keer, volstrekt ten onrechte, van kunnen profiteren. En als de media daar graag aan meedoen ... Say no more ...

Gepost door: Basilius van Zeverkonten | 28-04-09

Inderdaad ten onrechte. Zeker na wat er vandaag in de krant stond over zijn reactie op het intrekken van zijn toelagen. Dat zijn nu eenmaal de regels van het spel. Maar zich houden aan de wet is blijkbaar iets waar LDD zich moeilijk kan bij neerleggen.

Dat hij pro-moslim en anti-joods is wist ik al lang. Dat was al zo toen hij nog bij de VLD was, net als zijn ex-vriendje Q

Gepost door: Janice | 29-04-09

Janice,

Die regels over die toelagen zijn toch op zijn minst discutabel te noemen en ondemocratisch. Men moet gewoon een toelage betalen gebaseerd op aantal stemmen, niet meer en niet minder. Dit is om kleine partijen monddood te maken en dat kan men bezwaarlijk een democratie noemen.

Het maakt me niet uit welke partij het dan ook is.

Morgen is het VB mss aan de beurt, hier moet je je tegen verzetten en laten zien wie er democratisch is.

Gepost door: Den Amerikaan | 29-04-09

De commentaren zijn gesloten.